Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ..

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η Γαλλία μετά την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι. Πολίτες και δημοσιογράφοι βρίσκονται σε κατάσταση σοκ μετά την
σημερινή εισβολή τριών ενόπλων στα γραφεία της σατιρικής εφημερίδας «Charlie Hebdo» στη γαλλική πρωτεύουσα. Οι δράστες, φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπάρ!» άνοιξαν πυρ, σκοτώνοντας 12 ανθρώπους και τραυματίζοντας πολύ σοβαρά τουλάχιστον άλλους τέσσερις. Ανάμεσα στα θύματα είναι 4 σκιτσογράφοι και δυο αστυνομικοί. Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των τρομοκρατών. Η επίθεση φαίνεται ότι ήταν καλά σχεδιασμένη, αφού έγινε την ώρα που ήταν παρόντες όλοι οι δημοσιογράφοι. Μάλιστα οι δράστες φέρεται να φώναξαν τα θύματα με τα ονόματά τους πριν την εκτέλεση. Σε σοκαριστικό βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα, οι δράστες εκτελούν εξ επαφής τον έναν εξ αυτών και διαφεύγουν φωνάζοντας: «Πήραμε εκδίκηση για τον προφήτη Μωάμεθ! Σκοτώσαμε την Charlie Hebdo». Δείτε το βίντεο ΕΔΩ. Η «Charlie Hebdo» έχει γίνει πολλές φορές «κόκκινο πανί» για τους τζιχαντιστές, εξαιτίας των σατιρικών σκίτσων με θέμα το Ισλάμ που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς. Ανακοινώθηκε ότι το αντιτρομοκρατικό σχέδιο "Vigipirate" ετέθηκε σε πλήρη εφαρμογή.
Το Παρίσι έχει κηρυχθεί σε ύψιστο συναγερμό και συγκεκριμένα στο επίπεδο "συναγερμός για επίθεση", όπως ανακοίνωσε η γαλλική προεδρία της κυβέρνησης.
Ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ έσπευσε να τονίσει ότι το ανθρωποκυνηγητό δεν θα σταματήσει μέχρι να συλληφθούν οι δράστες και να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.


ΠΗΓΗ

Σχόλιο Ι.Χ.Θ.Υ.Σ.: Θυμίζουμε ότι η στρατιωτική στήριξη της Γαλλίας επί προεδρίας Ολάντ σε ομάδες ακραίων ισλαμιστών έχει αποδειχτεί από την εφημερίδα Monde στις 24 Αυγούστου του 2014.
 

Ο γέροντας Παΐσιος είχε πει χαρακτηριστικά για τους Γάλλους: "Ας τους αυτούς, που μαζεύουν τους Μουσουλμάνους και τους χτίζουν τζαμιά. Αργότερα, θα καταλάβουν τι συμβαίνει και τότε θα είναι οι πρώτοι που θα πάρουν μέτρα εναντίον τους. Θα δείτε τι θα κάνουν."
 Μαρτυρίες Προσκυνητών Β' τόμος α' εκδοση σελίδα 359

Και να σκεφτεί κανείς ότι όλο αυτό το μακελειό έγινε στο όνομα του ψευδοπροφήτη Μωάμεθ, ενώ στην ΨΕΥΔΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που ζούμε, καθημερινά εμπαίζεται-χλευάζεται το όνομα του Χριστού και δεν κουνιέται φύλλο...σφαγιάζονται αδέρφια γιατί ομολογούν τον Χριστό και οι οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα τηρούν σιγή ιχθύος...τα κράτη αποσιωπούν τα εγκλήματα...Να βράσω την δημοκρατία σας..!!!!
Παίδες Ελλήνων...ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου