Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ...

                                 ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ; 
Διαβάζοντας ξανά και ξανά τις προφητείες και τις γραφές, αισθανόμαστε ότι είμαστε εξαιρετικά κοντά στην εκπλήρωση τους. Πόσο κοντά; Μόνο ο Θεός το γνωρίζει. Εμείς μπορούμε να κάνουμε υποθέσεις, εκτιμήσεις, αλλά είναι αδύνατο να προβλέψουμε το πότε θα προχωρήσουμε στην εκπλήρωση των προφητειών.
Ο π. Ιωσήφ ο Βατοπεδινός είχε πεί ότι θα υπάρξει πολιτειακή ανωμαλία, θα απολυθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι και μετά θα μας κτυπήσει η Τουρκία. Μέχρι σήμερα έχουμε ζήσει διάφορες πολιτειακές ανωμαλίες. Ακούσαμε ότι η Κυβέρνηση θα προχωρήσει σε απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων. Όχι όλων των Δημόσιων Υπαλλήλων αλλά χιλιάδων. Μήπως τελικά επιβεβαιωθεί ο μακαριστός π. Ιωσήφ;
Ο π. Ελπίδιος, επίσης έχει μιλήσει από τον Απρίλιο 2012 ότι τα δύσκολα έρχονται από τον Ιούνιο 2012 και ότι έπρεπε να ήμασταν έτοιμοι με τρόφιμα για 6-7 μήνες. Μπορεί να μην είδαμε τέτοιες  που να επιβεβαίωσαν τις εκτιμήσεις του αλλά όμως, ολοκληρώθηκαν μια σειρά από σημεία που δείχνουν ότι είμαστε πολύ κοντά.
Για καλύτερη πληροφόρηση όμως, δείτε τα  πρόσφατα (αλλά και τα παλιότερα video) του π.Ελπίδιου. Κατά την ταπεινή μας γνώμη είμαστε πλέον εξαιρετικά κοντά και να είστε όλοι έτοιμοι και έτοιμες. Η ετοιμασία σας πρέπει να είναι πνευματική (Εξομολογήσεις με τακτικές Θείες Κοινωνίες, αλλά και υλική, έχοντας ανανεούμενα αποθέματα τροφίμων για ν' αντέξετε τουλάχιστον 5-6 μήνες). Επίσης κατά την ταπεινή μας άποψη οι εξελίξεις θα λάβουν χώρα πολύ σύντομα...
Αλλά και αν δεν επαληθευτούμε (μακάρι να πέσουμε έξω), είμαστ υποχρεωμένοι να είμαστε σοβαροί χριστιανοί, με αισθήματα αλληλεγγύης προς τους συμπάσχοντες Έλληνες Συμπολίτες μας. Επίσης οφείλουμε να είμαστε πάντα έτοιμοι για τις εξελίξεις που περιμένουμε. Ας μην εφησυχάζουμε. Να παρακολουθούμε με ψυχραιμία τις εξελίξεις και να είμαστε κοντά στην Εκκλησία, για να σωθούμε..!!!
ΟΜΑΔΑ    Ι.Χ.Θ.Υ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου