Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Νέα υποχώρηση της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Νέα υποχώρηση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Αυτή τη φορά με την άσκηση ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

armataΗ Κυπριακή Δημοκρατία αποφάσισε να μην διεξαχθεί και φέτος η άσκηση Νικηφόρος αλλά η Τουρκία είναι άγνωστο εάν θα κάνει το ίδιο με την άσκηση Ταύρος. Κάναμε και πάλι το πρώτο βήμα υποχώρησης αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει ανταπόκριση από τους Τούρκους.
Τη μη διεξαγωγή της άσκησης «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 2012», για την αποφυγή περαιτέρω έντασης στην ήδη βεβαρημένη περιοχή, αποφάσισε η Κυπριακή Δημοκρατία.
Σε ανακοίνωση του ΥΠΑΜ τονίζεται ότι απόφαση ελήφθη παρότι η Τουρκία μέχρι στιγμής δεν έχει απαντήσει στην πρότασή της που διαβιβάστηκε μέσω των Ηνωμένων Εθνών για αμοιβαία ακύρωση των ασκήσεων «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ» και «ΤΑΥΡΟΣ».
Η Κυπριακή Δημοκρατία, καταλήγει η ανακοίνωση, αναμένει από την Τουρκία να ανταποκριθεί στην πρόταση της να ακυρώσει την άσκηση «ΤΑΥΡΟΣ».
Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξουμε στάση στον Κυπριακό και να γίνουμε πιο επιθετικοί; Η μέχρι τώρα αμυντική μας τακτικό δεν έφερε θετικά αποτελέσματα. Μια ριζική αλλαγή στη στάση μας στο Εθνικό θέμα ίσως να έχει τα ανάλογα αποτελέσματα. Στο κάτω – κάτω οι Τούρκοι έχουν το πρόβλημα και όχι η Κυπριακή Δημοκρατία. Οι Τούρκοι έκαναν εισβολή στην Κύπρο και αυτοί θα πρέπει να φύγουν από εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου