Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ FACEBOOK

           ΟΙ "ΜΑΣΚΕΣ" ΕΠΕΣΑΝ

Το facebook έχει αναλάβει το ρόλο του Αυτοκρατορικού Λογοκριτή και επιλέγει ποιοί θα λένε τι, και τι θα μοιράζονται με τους φίλους τους, στερώντας έτσι την ελευθερία της έκφρασης, αλλά και επιβάλοντας φασιστικά, συγκεκριμένους τρόπους σκέψεις, ενώ τιμωρεί τις παραδοσιακές αξίες.
Σελίδες χριστιανικού και συντηρητικού περιεχομένου διαγράφονται από το fb με την δικαιολογία ότι προσβάλεται η κοινότητα των χρηστών!
Προσπαθούν να περάσουν τις παραδοσιακές αξίες "Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια" ως κάτι βλαβερό, ρατσιστικό, κάτι για το οποίο θα πρέπει να ντρεπόμαστε. Μπορείς να κοροϊδεύεις τον Ιησού Χριστό και τη χριστιανική πίστη στο Facebook με τις πιο χυδαίες φράσεις χωρίς καμία ποινή, αλλά αν τολμήσεις να δημοσιεύσεις κάτι που θεωρείται προσβλητικό για τους ομοφυλόφιλους, θα υποστείς την τιμωρία. Το Facebook έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά, καθώς επιτρέπει όλα τα είδη των χυδαίων αντιχριστιανικών σελίδων, ενώ κλείνει χριστιανικές σελίδες που ασκούν κριτική στον ομοφυλοφιλικό ακτιβισμό. Έτσι υπάρχουν σελίδες στο Facebook, όπως  "I Hate Jesus", "I Hate Christianity", "Zombie Jesus", "Christo Fascist Bigots Run This Business" και "Virgin? Mary Should Have Aborted" και άλλα χυδαιότερα. Το Facebook δεν έχει κανένα πρόβλημα να αφήνει επίσης σελίδα που δείχνει μια σαδομαζοχιστική, ομοφυλοφιλική εκδοχή του Μυστικού Δείπνου. Εχει παρατηρηθεί το φαινόμενο διαγραφής σελίδων επειδή αναρτούσαν πατριωτικά άρθρα, και φωτογραφίες με την ελληνική σημαία!
Ας δούμε γιατί γίνονται ολα αυτά. Το fb επηρρεάζει δισεκατομύρρια ανθρώπων, δηλαδή τους "διαπαιδαγωγεί". Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ελέγχονται από τους εκφραστές της Νέας Τάξης Πραγμάτων, η οποία έχει ως σκοπό την δημιουργία ενός Παγκόσμιου Κράτους, με μια Παγκόσμια Θρησκεία, και όπως λένε και ιερα βιβλία με έναν Παγκόσμιο Ηγεμόνα.
Για να επιτευχθεί αυτό πρέπει να "πεθάνουν" τα έθνη, και οι παλαιές αξίες και παραδόσεις ώστε οι άνθρωποι να δεχτούν πιο εύκολα την Νέα Εποχή, και μια θρησκεία που θα στηρίζεται στο δόγμα του υλισμού-εγωκεντρισμού. Στην χώρα μας χτυπιέται αλύπητα ο Ελληνισμός (η πεμπτουσία της λογικής, και της σκέψης) και η Ορθοδοξία (η πεμπτουσία της πνευματικότητας). Η Νέα Τάξη Πραγμάτων βρίσκεται στην τελική ευθεία των σχεδιασμών της και απροκάλυπτα πλέον προσπαθεί να τους εκπληρώσει.
Οι "μάσκες" 'επεσαν, και το fb αποκαλύπτει τον πραγματικό σκοπό δημιουργίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου