Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΘΑΥΜΑΣΤΕ!!!

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

Εξέλιξη του αριθμού των ΔΗΜΟΣΙΩΝ Υπαλλήλων στην Ελλάδα:

1974=112.896

1981=121.789

1982=208.531 (Τσοβόλα...δως τα...ΟΛΑ!) Και να το αποτέλεσμα:

1990=255.438

1998=300.509

2001=450.259 (Σημίτης...Ζήτω η...ΟΝΕ!)

2007=503.170

2010=768.009 (ΓΑΠ...Λεφτά υπάρχουν!)

Καλή χώνεψη !!!



Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΧΛΙΔΗΣ!

Την ώρα που άνθρωποι πεθαίνουν στον δρόμο , ξεπαγιάζουν στα πεζοδρόμια ,τρέφονται από τα συσσίτια  και αυτοκτονούν από την κατάθλιψη και την ανεργία βλέποντας τα παιδιά τους να λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία ,την ίδια ώρα στην ίδια χώρα που λέγεται Ελλάδα το νέο κλαμπ πλουσίων κάνει την εμφάνισή του.
Γνωστά πρόσωπα από την επιχειρηματική δραστηριότητα και την show biz αλλά και ξένοι επιχειρηματίες που ζουν στην Ελλάδα ή μέλη διοικητικών συμβουλίων εταιριών συμπεριλαμβάνονται  ως τώρα σύμφωνα με πληροφορίες του BriefingNews .GR  στη λίστα των μελών του νέο κλαμπ.
Τα μέλη του μάλιστα από την πρώτη μέρα που άνοιξε το έχουν τιμήσει δεόντως και απολαμβάνουν τα υλικά αγαθά που τους προσφέρει με μεγάλη ευχαρίστηση.
27 γήπεδα τένις ,εστιατόρια με γεύσεις από όλο τον κόσμο ,χαμάμ, γυμναστήρια ,και κομμωτήρια απλώνονται στα χιλιάδες στρέμματα του κλάμπ που ανήκει σε γνωστό Έλληνα μεγαλοεπιχειρηματία και βρίσκεται στην Βαρυμπόμπη.
Στο καταφύγιο της χλιδής έχουν την ευκαιρία οι πλούσιοι των Αθηνών να απολαμβάνουν όλες τους τις αγαπημένες συνήθειες χωρίς τα ενοχλητικά βλέμματα των απλών πολιτών που ίσως να τους δημιουργούσαν προβλήματα σε οποιοδήποτε άλλο χώρο κοινής θέας βρισκόταν.
Το κόστος της εγγραφής είναι 3.000 ευρώ ενώ το μικρότερο κόστος για την συνδρομή είναι 7.000 ευρώ.Και καλά όσοι προέρχονται από πλούσια τζάκια να τα δίνουν αυτά τα λεφτά γιατί προφανώς και τα βρήκαν από τις οικογένειές τους και τα έχουν και δεν θα τελιώσουν. Τα ονοματάκια της show biz  όμως που νομίζουν ότι ανεβαίνουν σκαλοπάτια όταν βρίσκονται ανάμεσα στους πραγματικά πλούσιους τι δουλειά έχουν σε αυτά ;
Μόνο να αναλογιστεί κανείς ότι κάποτε αυτοί που τους πλήρωναν , μια περιουσία για να  δουν και να  ακούσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες στις πίστες, είναι  αυτοί που  σήμερα πεθαίνουν από την πείνα  στους δρόμους της πόλης ή συντηρούνται από κοινωνικές πρωτοβουλίες.
Το πριβέ κλάμπ άλλωστε εξασφαλίζει και την σιγουριά στα μέλη του ότι θα μπορούν ελεύθερα να διασκεδάζουν να γυμνάζονται να περιποιούνται τον εαυτό τους και να φροντίζουν την εμφάνισή τους χωρίς να προκαλούν μέσα στην οικονομική κρίση ότι έχουν ακριβές συνήθειες.

Στην Ελλάδα της κρίσης , την κρίση την βιώνουν οι απλοί πολίτες.  Αυτοί που την δημιούργησαν κρύβονται σε αυτού του είδους τα κλαμπ.

ΘΡΗΝΟΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ !!!

ΤΟ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ ΗΜΑΘΙΑΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.

10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ  ΘΡΗΝΟ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ,ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ ΘΡΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΩΝ.  




Δυο αδέρφια από το Μακροχώρι, 24 χρονών ο άνδρας και 20 η κοπέλα,που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού έχασαν την ζωή τους όταν ο οδηγός για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του δικύκλου και αυτό εξετράπη της πορείας του.
Το μηχανάκι έπεσε πάνω σε τοίχο,οι επιβαίνοντες χτύπησαν στο κεφάλι και ο θάνατος ήταν ακαριαίος.

 
Στην ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:
"Στις 30.09.2013 πρώτες πρωινές ώρες,στο Διαβατό Ημαθίας,η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 24χρονου οδηγού και μίας 20χρονης ημεδαπής που συνεπέβαινε στη δίκυκλη μοτοσικλέτα.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας".

 pliroforiodotis.gr


ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ

Αναρωτιέμαι, τι θα γινόταν αν μεταχειριζόμασταν την Αγία Γραφή όπως το κινητό μας τηλέφωνο;
-Αν θα την κουβαλούσαμε μαζί μας παντού;
-Αν θα γυρνούσαμε πίσω να την πάρουμε;
-Αν «σερφάραμε» σʼ αυτήν πολλές φορές την ημέρα;
-Αν θα την χρησιμοποιούσαμε για να λάβουμε μηνύματα;
-Αν την μεταχειριζόμασταν σαν να μην μπορούσαμε να ζήσουμε χωρίς αυτήν;
-Αν την δίναμε ώς δώρο στα παιδιά;
-Αν θα την χρησιμοποιούσαμε, ενώ ταξιδεύαμε;
-Αν την χρησιμοποιούσαμε σε περίπτωση ανάγκης;
Μήπως να το κάνεις;
-Ωωωωχ, που είναι η Αγία Γραφή μου;
Α, και κάτι ακόμη. Σε αντίθεση με το κινητό σας, η Αγία Γραφή σας δεν πρόκειται ποτέ να αποσυνδεθεί, επειδή ο Ιησούς έχει ήδη πληρώσει τον λογαριασμό!

VALIDATION (VIDEO)

ΜΑΘΗΜΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ,ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ..ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ !!!



ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ; (VIDEO)

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ - ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ...

Χάνουμε τα παιδιά μας! Καὶ τα χάνουμε μπροστά στα μάτια μας, μέσα απ’ τα χέρια μας! Όσοι έχουν παιδιά στην ηλικία των είκοσι, εικοσιπέντε, τριάντα ετών, σε ηλικία δηλαδή που μπορούν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της καταστροφής του μέλλοντός τους, καταλαβαίνουν τί εννοώ.. Τα βλέπουμε να τριγυρνούν σαν ζαλισμένα, απελπισμένα, μη βλέποντας οδό διαφυγής. Στην χειρότερη περίπτωση τα βλέπουμε βυθισμένα στην απάθεια, ζώντας ημέρα τὴν ημέρα, μη μπορώντας να προγραμματίσουν κάποιο μέλλον.
Δεν μπορούν όλα να διαφύγουν στο εξωτερικό για κάποια καλύτερη τύχη. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ! Τα περισσότερα μένουν εδώ, να ”φυλάττουν” προδομένες ”Θερμοπύλες”... Τρέμω στην ἰδέα, ποιες θα είναι ἴσως οἱ βαθύτερες σκέψεις τους! Αυτές που δεν μας λένε! Τί θα σκέφτονται, ίσως, ανομολόγητα γιά μας καὶ το μέλλον που τους επιφυλάξαμε.
Το μέλλον που τους φτιάξαμε, όχι γιατί ”τα φάγαμε”, όπως λέει το χυδαίο Λίπος, (σιγά την μεγάλη ζωή που κάναμε οἱ περισσότεροι από μας!), αλλά ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ
ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ, ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ανήθικα σκύβαλα, ανθελληνικά αθύρματα! Βλέπαμε, ή διαισθανόμαστε να καταστρέφουν την πατρίδα, καὶ χειροκροτάγαμε κιόλας! Γι' αυτό όσοι αἰσθανόμαστε έστω καὶ ψήγματα ενοχής απέναντι στα παιδιά μας, σε όλα τα παιδιά της νέας γενιάς, πρέπει να.... δράσουμε. Πρέπει να επανορθώσουμε πάση θυσία, έστω καὶ με βλάβη του εαυτού μας, το κακό που προξενήσαμε.
Να μπούμε εμείς πρώτοι μπροστά, καὶ να ανατρέψουμε με ειρηνικούς αγώνες, πρώτα την δωσιλογική αυτή ”κυβέρνηση”, καὶ κατόπιν όλο το πλέγμα διαπλοκής που στηρίζει αυτό το διεφθαρμένο κοινωνικοπολιτικό σύστημα. Έτσι θα εξιλεωθούμε.. Και θα σώσουμε και τα παιδιά μας!

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ: ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ "ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ Η ΠΑΝΑΓΙΑ" !!!



Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ  ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ,ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ, ΓΕΡΟΝΤΑ ΓΑΒΡΙΗΛ.


Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΙΠΟΝ (αυτό ειναι το όνομά του) ΜΑΣ ΔΙΗΓΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΞΗΣ:
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ,ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. 


ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ (Ο Δημήτρης είναι κάτοικος Καστοριάς) ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ. ΑΦΟΥ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ,ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΩ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΠ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΚΟΥΩ.



ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ: 
«ΔΗΜΗΤΡΗ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟΝ (ΑΓΙΟ)!!! ΑΝΤΩΝΙΟ ΤΟΝ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ»,Η ΛΕΞΗ (ΑΓΙΟΣ) ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ: «ΓΕΡΟΝΤΑ ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ “ΑΓΙΟ” ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΑΝΤΩΝΙΟ; ΤΟΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΣΟ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΣΚΗΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΗΤΑΝ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΥΡΗΧΘΕΙ ΑΓΙΟΣ»

«ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΑΚΥΡΗΞΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΙΟ»ΜΟΥ ΕΙΠΕ, «ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΥΡΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ». « ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΓΕΡΟΝΤΑ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΓΙΑΣΕ;», ΤΟΤΕ ΑΚΟΥΣΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ, «ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ, ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΓΓΕΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΟΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ,ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΟΥ.ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΑΝ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΓΙΑΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΠΡΙΝ,ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΑΠΕΙΝΟΣ-ΑΣΚΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΚΤΗΜΩΝ».
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ,ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ.

 

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

Πρόσφυγες από τη Συρία, οι οποίοι έχουν καταφύγει στον Λίβανο, συνδέονται όλο και περισσότερο με την παιδική εργασία προκειμένου να κερδίσουν χρήματα για τις οικογένειές τους που βρίσκονται σε απόγνωση και να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες.

Σε αντίθεση με άλλες χώρες όπου έχουν καταφύγει πρόσφυγες, ο Λίβανος δεν διαθέτει καταλύματα προκειμένου να προσφέρει στους ανθρώπους που έχουν εγκαταλείψει τη Συρία ένα δίχτυ ασφαλείας.

 Μεγάλος είναι ο αριθμός των παιδιών, τα οποία οι γονείς τους τα αναγκάζουν να σταματήσουν το σχολείο προκειμένου να δουλέψουν και αυτά.

Οι οικογένειες αυτές είναι φτωχές και άπορες, μετά από τα τόσα χρόνια πολέμου. Πολλές φορές, τα έξοδα είναι μεγάλα για να συνεχίσουν να ζουν εδώ με αποτέλεσμα τα παιδιά να αναγκάζονται να εγκαταλείψουν το σχολείο προκειμένου να δουλέψουν.  Πολλά από αυτά τα παιδιά πρέπει να κερδίσουν χρήματα ώστε να βοηθήσουν οικονομικά τους γονείς τους προκειμένου να επιβιώσουν.  Από τα 400.000 παιδιά προσφύγων που είναι εγγεγραμμένα, μόλις το ένα τέταρτο εξ αυτών φοιτούν σε δημόσια σχολεία, όπου ωστόσο δεν υπάρχουν μόνιμες τάξεις.

Ο Λίβανος δεν είχε επιτρέψει σε ομάδες βοηθείας τη δημιουργία επίσημων καταυλισμών για τους πρόσφυγες, εν μέρει από την απροθυμία να γίνει περισσότερο ορατό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα με τους πρόσφυγες.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΑΝΑΔΥΘΗΚΕ ΝΕΟ ΝΗΣΙ !!! ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΤΩΝ 7,7 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ.

Εκατοντάδες νεκροί στο Πακιστάν από τον σεισμό 7,7 της κλίμακας ρίχτερ.

 Ο μεγάλος σεισμός που χτύπησε χθες την επαρχία Βελουχιστάν, στο Πακιστάν, με μέγεθος 7.7 Ρίχτερ, είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα νέο νησί στα ανοιχτά των πακιστανικών ακτών. Το νησί βρίσκεται σε απόσταση 600 μέτρων από τα παράλια.

 

 

 

Σύμφωνα με νεότερο απολογισμό το μεσημέρι της Τετάρτη ο αριθμός των νεκρών έφτασε τους 327 και οι τραυματίες τους 400, αλλά αναμένεται να αυξηθούν περαιτέρω καθώς εκατοντάδες σπίτια έχουν ισοπεδωθεί. 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....

 





Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ (VIDEO)

Πάνω σ' αυτή την απελπισία, ο αντίχριστος θα ζητήσει να τον προσκυνήσουν οι άνθρωποι, να πάρουν το χάραγμά του με αντάλλαγμα το φαγητό και το νερό. Τότε, θα καταλάβουν οι άνθρωποι, ότι έχουν να «κάνουν» με τον ίδιο το σατανά..




ΓΙΑΤΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε "ΧΡΥΣ(Γ)ΑΥΓΙΖΟΥΝ" ;;;



Εδώ και αρκετές ημέρες τα ΜΜΕ μας έχουν κατακλύσει με άπειρες ειδήσεις σχετικά με την πολιτική παράταξη της Χρυσής Αυγής και την επικείμενη δολοφονία του νεαρού Παύλου. 
      
Σε κάθε ειδησεογραφικό δελτίο κύριο θέμα αποτελουν οι παρανομίες του κόμματος, η εμπλοκή του στην δολοφονία και το αν ο συγκεκριμένος πολιτικός σύνδεσμος έχει ή όχι θέση στην Ελληνική Βουλή.
 Αφου το θέμα έγινε γνωστό- μέσω των τηλεοπτικών καναλιών και του Τύπου- αυξήθηκαν σημαντικά οι πορείες-διαδηλώσεις κατά της Χρυσής Αυγής και του φασισμού σε όλη τη χωρα και μάλιστα την κρίσημη στιγμή των Γερμανικών εκλογών -γεγονός αμφιλεγόμενο και αρκετά σημαντικό καθώς από αυτές κρέμεται το μέλλον της Ελλάδας. Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε στόχο να υποβιβάσουμε ένα τόσο τραγικό και λυπηρό γεγονός όπως η δολοφονία που συνέβη. Ηταν και θα είναι απαράδεκτο.

Σκεφτείτε όμως γιατί τα ΜΜΕ στρέφουν την προσοχή μας μόνον στο θέμα αυτό και σε κανένα άλλο από τα πολύ επίκαιρα; Όπως οι Γεμανικές Εκλογές και οι Δηλώσεις της νέας Γερμανικής Κυβέρνησης για νέους φόρους και μειώσεις μισθών; Όπως τα κλειστά Πανεπιστήμια σε όλη τη χώρα; Τις διαδηλώσεις καθηγητών και δασκάλων ; Τα κλειστά σχολεία ; Είναι ολοφάνερος ο σκοπός τους, αποπροσανατολίζουν τον λαό εκμεταλλευόμενοι την δολοφονία ενός αθώου ανθρώπου, στρέφουν το ενδιαφέρον μας αλλού με σκοπό να μας καθησυχάσουν και να μας κάνουν να ξεχάσουμε όσα πάθαμε και όσα έχουμε να πάθουμε στην συνέχεια. 
Καλώς η κακώς το γεγονός αυτό(η δολοφονία) βόλεψε πολλούς και γιαυτό βλέπεται την  τεράστια έκταση που έχει πάρει. Μήπως το περίμεναν; Μήπως το δημιούργησαν και το προκάλεσαν οι ίδιοι ;; Κανείς δεν ξέρει -όμως- "ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ".

ΒΓΑΛΤΕ ΚΡΑΥΓΗ ΑΔΕΛΦΙΑ....."ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ",ΔΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ !!!

Ε, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ "ΨΗΛΑ",ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ,ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ' ΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙ "ΕΣΑΣ"
ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 80 ΕΥΡΩ , ΑΛΛΑ "ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ".


ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ,ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ,ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ,ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ.

ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΚΟ;
ΩΣ ΠΟΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ;;;
ΩΣ ΠΟΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ;;;

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ "ΔΙΚΗ".

 «Όταν με κατάλαβαν, ήθελα να με καταπιεί η γη. Τους έδειξα το πορτοφόλι μου που είχε μέσα 20 ευρώ και τα πήραν. Ζητάω συγνώμη και δεν πρόκειται να το ξανακάνω», είπε στους δικαστές. Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 20 ημερών με τριετή αναστολή και του χρέωσε δικαστικά έξοδα ύψους 80 ευρώ!!!
   

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ (VIDEO)

ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΚΑΤΑΚΡΙΣΗΣ

Μια διδακτική ιστορία με χιούμορ για την κατάκριση (VIDEO)

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΠΑ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΙΔΗΣ. Ο ΕΓΓΑΜΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΟΥ.

Ο ΠΑΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΙΔΗΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ "ΡΑΦΑΗΛ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ" ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΣΕΡΡΩΝ, ΕΚΟΙΜΗΘΗ ΣΤΙΣ 4-8-2009.

ΑΝ ΚΑΙ ΕΝ ΖΩΗ Ο ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΥΧΝΕΣ "ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΡΑΦΑΗΛ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΙΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΕΙ.

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.


Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ-ΓΙΑΝΝΗ


























Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΡΑΦΑΗΛ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ Ο ΠΑΠΑ-ΓΙΑΝΝΗΣ.










































ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ.


1.
Ο παπουλης ειχε ενα προβλημα υγειας , μαλλον με το νεφρο του, και υπεφερε. Μια φορα του εμφανιστηκε ο αγιος Λουκας Κριμαιας και του λεει:
-Εσυ με τιμας συνεχεια, εχεις και την εικονα μου στο σαλονι σου. Ετσι κι εγω,  τωρα που εχεις προβλημα υγειας  ηρθα να σε βοηθησω !!!
Ετσι, και θεραπευε ασθενεις ο π. Ιωαννης, δεχοταν ομως  βοηθεια και θειες επισκεψεις κι ο ιδιος!

2.
καποια φορα ειχαν ξεκινησει  απο την Αλεξανδρουπολη 2 λεωφορεια να επισκεφτουν τον παππουλη στο χωριο του.
Εφτασαν στο χωριο και ψαχνανε να βρουν ενα μαγαζι να αγορασουν χυμους, νερα και κουλουρακια. Ψαχνανε  ψαχνανε ομως δεν μπορουσαν να βρουν το μαγαζι. Εν τω μεταξυ πηγε ενα κοριτσακι στην πρεσβυτερα και της εδωσε κουλουρακια, χυμους και νερα γιατι της ειπε οτι ερχονται επισκεπτες και θα χρειαστει να τους κερασεις! Η πρεσβυτερα εχει κι ενα προβλημα με την οραση και δεν καταλαβε ποιο ηταν το κοριτσακι, φανταστηκε οτι θα το ειχε στειλει ο παππουλης και θα ηταν καποιο χωριανακι. Ηρθαν οι επισκεπτες κι αφου κεραστηκαν ειπαν οτι τοση ωρα ψαχνανε να βρουν το μαγαζι του χωριου να παρουν ακριβως αυτα τα ιδια κερασματα αλλα δεν το βρισκανε!!! Τοτε καταλαβαν οτι η αγια Ειρηνη θα ηταν αυτη η μικρουλα που εφερε τα κερασματα για να εξυπηρετηθει τοσος κοσμος!! Μην ξεχναμε οτι ο αγιος Ραφαηλ, Νικολαος και Ειρηνη ειναι το προσκυνημα που διπλα του ειναι το σπιτι του παπουλη,  προσκυνημα που με πολυ αγωνα εχτισε ο π. Ιωαννης, με την συνδρομη βεβαια του πιστου λαου.

3.
Ο παππουλης ηταν παντα φιλος με τα παιδακια. Τα αγαπουσε υπερβολικα.
Ξεραμε λοιπον οτι οταν προεκυπτε ενα θεμα με παιδι θα εκανε μεγαλο αγωνα για να το βοηθησει. Ετσι σκεφτηκαμε να τον ρωτησουμε για ενα κοριτσακι 8, 9 χρονων που ειχε μια δυσκολη συμπεριφορα. Ηταν παντα δυσκολο παιδι και με το παραμικρο γκρινιαζε και ολο αισθανοταν αδικημενο και περιφρονημενο. Ρωτησαμε τον π. Ιωαννη γιατι αυτο το κοριτσακι ειχε αυτες τις τασεις; Μας ειπε ο παππουλης οτι για καποιον λογο αυτο το παιδι εζησε την ανησυχια και τις δυσκολιες της μητερας σε καποια φαση στο παρελθον, κυριως στην εγκυμοσυνη, και οτι δεχεται εξωτερικη επηρεια δαιμονικη, δεν ειναι δαιμονισμενο, ομως ο πονηρος παρεμβαινει στην ζωη του και του δημιουργει αυτο το αγχος. Πρεπει ειπε να γινει αγιασμος γι αυτο το παιδι, να πινει συνεχεια το πρωι αγιασμο και εδωσε και καποιες προσευχουλες επιπροσθετα και με βεβαιοτητα ειπε οτι θα ηρεμησει.

Κατοπιν αυτου λοιπον καλεσε η οικογενεια τον ιερεα της περιοχης στο σπιτι για να γινει αγιασμος. Μαζευτηκε η οικογενεια ολη στο σπιτι και εν αναμονη του ιερεως καθοταν γυρω απο το τραπεζι. Το κοριτσακι ηταν ησυχο και δεν ειχε κανενα προβλημα υγειας. Ξαφνικα και λιγα λεπτα πριν φθασει ο ιερεας αρχισε να διαμαρτυρεται οτι πονα η κοιλια του κι οτι θελει να κανει εμετο. Ειχε ξαπλωσει κατω στο πατωμα κι εκλαιγε...Με το που μπηκε στο σπιτι ο ιερεας βλεπει μια κατασταση σε ταραχη. Μα τι εχει το παιδι ρωταει; Του ειπαν τα πραγματα πως εχουν και αυτος πλησιασε να ρωτησει το παιδι τι αισθανεται! Ξαφνικα το παιδι τρεχει στο μπανιο κι αρχισε να κανει εμετο και να κλαιει. Αφου περασε η δυσκολη εκεινη στιγμη και λιγο συνηρθε το κοριτσακι εγινε ο αγιασμος  χωρις παραιτερω παρατραγουδα. Ετσι ολοι αντιληφτηκαν οτι ο πειρασμος προσπαθησε να εμποδισει τον αγιασμο γιατι τρεμει την δυναμη του Κυριου μας.

4.
Οταν επισκεπτομουν το χωριο παντα πηγαινα, και με την οικογενεια μου κυριως, στο σπιτι του π. Ιωαννη που ηταν διπλα στο προσκυνημα του Αγ. Ραφαηλ στο Νεοχωρι Κερκινης Σερρων. Καθε φορα μας σταυρωνε με το λαδακι απο την ακοιμητη κανδηλα που υπαρχει στο σαλονι του σπιτιου. Μιλουσαμε, μας συμβουλευε και μας ασπαζοταν με αγαπη ολη την οικογενεια. Ηταν τελη Ιουλιου του 2009. Ο π. Ιωαννης ηταν σπιτι του αλλα δυσκολα μπορουσε να μιλησει, η μαλλον καθολου. Ετσι δυσκολα δεχοταν και κοσμο. Ετυχε ομως την Κυριακη εκεινη και μετα την θεια λειτουργια να ανοιξει την θυρα η πρεσβυτερα και να επιτραπει στον κοσμο να πανε να παρουν την ευχη του. Πηγα κι εγω και φιλησα το χερι του και καθησα σε μιαν ακρη. Μιλουσε ο κοσμος αλλα ο παππουλης δεν μπορουσε να μιλησει. Μονο ειχε ενα γλυκυτατο υπερκοσμιο χαμογελο και μας παρατηρουσε με πατρικη αγαπη ολους.

Καθησαμε λιγο και αφου ειχαμε ηδη προσκυνησει και αλοιφτει με λαδακι, ειπαμε να φυγουμε , να ξεκουραστει. Φιλησαν το χερι ολοι και περιμενα τελευταιος. Την ωρα που πηγα να παρω την ευχη του με πιανει με τα δυο του χερια το κεφαλι σφιχτα και με ασπαστηκε  με ιδιαιτερη θερμη. Ηταν πρωτη φορα που ηταν τοσο εκδηλωτικος. Σκεφτηκα οτι ηθελε να μου πει ενα ευχαριστω για καποιες εργασιες που εκανα στην εκκλησια κι επειδη δεν μπορουσε να μιλησει μου εδειξε ετσι την χαρα του. Κι ομως... πιστευω τωρα ακραδαντα οτι αλλη ηταν η αιτια. Μετα απο αυτην την επισκεψη εφυγα για ολιγοημερες διακοπες στην Σπαρτη και θα ξαναγυριζα κοντα στον δεκαπενταυγουστο. Κατα το μεσημερακι της 4ης Αυγουστου με πηρε τηλ. η πεθερα μου στο κινητο. Ημασταν ολη η οικογενεια στο αυτοκινητο εξω απο το Γυθειο και μου ειπε το δυσαρεστο νεο. Εφυγε ο παππουλης μου ειπε, δεν θα τον ξαναδεις πια... Τοτε καταλαβα γιατι με ειχε αποχαιρετησει με τετοια ενταση και θερμη... ηθελε να μου πει οτι πλεον φευγει και αυτη ηταν η τελευταια φορα που τα ειπαμε εν ζωη!!!

5.
Μια δεσποινιδα ηθελε να παντρευτει και μας ειπε να ρωτησουμε τον π. Ιωαννη οτι ενω εχει τοσα τυχερα δεν εχει παντρευτει ακομη.
- Μα βρε παιδι μου καλη κοπελλα ειναι μας ειπε αλλα ειναι λιγο αποτομη. Μολις κατι παει να στρωσει αυτη με τον χαρακτηρα της διωχνει τους αντρες!!!
-Την γνωριζεις πατερ προσωπικα τον ρωτησα; οχι βρε παιδι μου αλλα ετσι οπως μου τα λες...
Ειδε μεσα απο την γενικη δυσκολια να παντρευτει οτι το προβλημα ηταν ο χαρακτηρας της κι οχι αλλη αιτια. Ειχε ο πατερ  μεγαλο διορατικο χαρισμα. Εμεις που την ξεραμε καταλαβαμε οτι ειχε απολυτο δικιο.Της το ειπαμε και αυτη συμφωνησε οτι της εκανε τελεια ακτινογραφια ο παππουλης!!

6.
Μας ελεγε μια ξαδελφη της γυναικας μου που ειχε πολλες οικογενειακες σχεσεις με την οικογενεια του παππουλη:
- Μου ελεγε ο παππουλης οτι θα ερθει μεγαλη πεινα στην Ελλαδα, ομως θα την αντεξει ο κοσμος, θα ειναι πιο ηπια απο οσο λεγανε οτι θα ειναι. Να εχετε και κανα κηπακι , θα σας βοηθησει εκεινον τον καιρο...
 

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ: ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ,ΟΙ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ" ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ....ΤΡΩΝΕ ΚΑΛΑ !!!

ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ "ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ" ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΝΕ......."ΜΙΑ ΧΑΡΑ" !!!

ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΣΑΣ ΔΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ.  









                                         ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΑ:

ΣΥΣΤΕΜΛΑΝ Α.Ε.
Έγκριση δαπάνης για εξόφληση τιμολογίου προμήθειας Τηλεσκοπίων,Κιαλιών και Φωτογραφικού Εξοπλισμού....76.037,02 !!!


ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΥΤΟ  ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 4Χ4 !!!

SIENTACT Α.Ε
Έγκριση δαπάνης για την υλοποίηση του υποέργου 12 με τίτλο "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ 4Χ4"..
 40.450,16 !!!

 ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ  ΣΤΟ LINK ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ( 7 Σελίδες μέ πολλά χιλιάρικα)  ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΡΕΥΝΑ,ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΟΧΗ.  
http://et.diavgeia.gov.gr/f/fdl_kerkinis/spending


Η ΟΔΥΝΗ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ

ΟI ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΗΔΟΝΕΣ δεν διαφέρουν κα­θόλου από τις σκιές και από τα όνειρα. Πριν καλά καλά τις γευθεί ο αμαρτωλός, σβήνουν. Ενώ οι τιμωρίες που επισύρουν είναι χωρίς τέλος. Και το γλυκό που προσφέρουν στον άν­θρωπο είναι λίγο, ενώ το πικρό αιώνιο. Όποια σχέση υπάρχει ανάμεσα σ' ένα όνειρο μιας ημέρας και ολοκλήρου τού χρόνου της ζωής μας, τέτοια υπάρχει ανάμεσα στις εδώ απο­λαύσεις και στις μελλοντικές τιμωρίες. Και ποιος, αλήθεια, θα προτιμούσε να δει ένα ευχάριστο όνειρο και εξ αιτίας του να τιμωρείται σ' όλη του την ζωή;


Ας αποφύγουμε την πονηρία του διαβόλου (που μας ξεγελά με μικρά πράγματα και μας κάνει να χάνουμε τα μεγάλα). Ας αποφύγουμε να υποστούμε μαζί με αυτόν την καταδίκη. Για να μην πει και σ' εμάς ο Κριτής: Πορεύεσθε απ' εμού οι κατηραμένοι εις το πυρ το αιώνιον.
Αν έχεις φλόγα σαρκικής επιθυμίας, εννόησε την φλόγα εκείνη της κολάσεως, και θα σου σβήσει αμέσως και θα εξαφα­νισθεί εντελώς.
Αν θέλησεις να πεις κάτι άπρεπο, θυμήσου τον βρυγμό των οδόντων, και αυτό θα σου είναι χαλινός.
Αν θέλησεις να αρπάξεις κάτι, άκουσε τον δικαστή να λέει: Δέσατε τα χέρια του και τα πόδια του και ρίξτε τον στο σκότος το εξώτερο (Ματθ. κβ', 13). Και έτσι θα αποβάλεις αυτή την επιθυμία.
Αν είσαι σκληρός και άσπλαγχνος, θυμήσου εκείνες τις παρθένες, που έσβησαν οι λαμπάδες τους από έλλειψη ελαίου (το έλαιο συμβολίζει την ευσπλαχνία) και αποκλείσθηκαν από τον νυμφώνα. Και έτσι θα γίνης γρήγορα φιλάνθρωπος.
Αν επιθυμείς να μεθάς και να διασκεδάζεις, άκουσε τον πλούσιο να λέγη: Στείλε τον Λάζαρο, για να δροσίσει με την άκρη τού δακτύλου του την φλογισμένη γλώσσα μου (Λουκ. ιστ', 24) και να μη γίνεται δεκτό το αίτημα του. Και έτσι γρήγορα θα απομακρυνθείς από αυτό το πάθος.
Αν έτσι σκεπτώμαστε και απαντούμε στις πονηρές μας επιθυμίες, γρήγορα θα ξεφύγουμε από την κακία και θα κατορ­θώσουμε την αρετή. Θα σβήσουμε τον έρωτα για τα παρόντα και θα ανάψουμε τον έρωτα για τα μέλλοντα.
Ας μη δείχνουμε απιστία στο θέμα της κολάσεως, για να μη καταλήξουμε σ' αυτήν. Όποιος απιστεί, γίνεται πιο ράθυμος. Και όποιος γίνεται πιο ράθυμος, οπωσδήποτε θα κατα­λήξει σ' αυτήν.


 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ : ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ

Η αγία Γραφή ονομάζει κόλαση την κατάσταση του πνευματικού θανάτου.  Με την ίδια σημασία χρησιμοποιεί και τον όρο «γέεννα». Μιλάει επίσης για «εξώτερον σκότος»,«κάμινον τού πυρός»,«πυρ αιώνιον», «λίμνη πυρός, «δεύτερο θάνατο». Αυτές oι εικόνες δεν είναι σύμβολα εκμηδένισης, αλλά βασανισμoύ. Οι άδικοι θα οδηγηθούν στο «δεύτερο θάνατο», πού είναι όλεθροςκαι μάλιστα όλεθρος «από προσώπου τού Κυρίου» και από τη δόξα τού Θεού. Η αιώvια κόλαση είναι πραγματικότητα, όπως και η αιώvια ζωή. Την επιλογή την κάνει ο ίδιος ο άνθρωπος σ' αυτή τη ζωή.  Αν αγαπήσει το Φως και τα έργα τού Φωτός, θα έχει αιώvια κοινωνία με το Φως τού κόσμου. Aν προτιμήσει τα έργα τού σκότους και αποστραφεί το Φως, μένει στο σκότος το εξώτερον και οδηγείται σε «όλεθρον αιώνιον από προσώπου τού Κυρίου». Ο Θεός σέβεται την επιλογή τού ανθρώπου. Όσοι προτιμήσουν το σκότος, δεν θα «αρπαγούν», θα στερηθούν δηλαδή της κοινωνίας τού Θεού. Στη ζωή τους αγάπησαν το σκότος και τα έργα τού σκότους και αυτή η επιλογή αποτελεί την καταδίκη τους.«Και αυτή είναι η κρίσις, ότι το φως ήλθεν εις τον κόσμον, και oι άνθρωποι ηγάπησαν το σκότος μάλλον παρά τό φως, διότι ήσαν πονηρά τα έργα των».
Στην αγία Γραφή χρησιμοποιείται ο όρος Άδης, για να δηλώσει τον «χώρο» ύπαρξης των νεκρών, ανεξάρτητα από την αμοιβή ή την τιμωρία.
Ο όρος Άδης δεν σημαίνει οπωσδήποτε την κόλαση.
Οι κεκοιμημένοι πιστοί χαίρονται την κοινωνία τού Θεού, όμως βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής περιμένουν την ανάσταση τού σώματος σε κατάσταση αφθαρσίας και αθανασίας, για να είναι η χαρά τους ολοκληρωμένη, γιατί θα είναι και πάλι ενωμένοι με το σώμα τους, με το οποίο άσκησαν την αρετή. Η χαρά και η αγαλλίαση θα είναι αιώvια. 
Ο Χριστός έχει τα «κλειδιά» του Άδη και τού θανάτου, θα καταργήσει και τούς δύο, η ελπίδα μας είναι βεβαία.