Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΙΑΤΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε "ΧΡΥΣ(Γ)ΑΥΓΙΖΟΥΝ" ;;;



Εδώ και αρκετές ημέρες τα ΜΜΕ μας έχουν κατακλύσει με άπειρες ειδήσεις σχετικά με την πολιτική παράταξη της Χρυσής Αυγής και την επικείμενη δολοφονία του νεαρού Παύλου. 
      
Σε κάθε ειδησεογραφικό δελτίο κύριο θέμα αποτελουν οι παρανομίες του κόμματος, η εμπλοκή του στην δολοφονία και το αν ο συγκεκριμένος πολιτικός σύνδεσμος έχει ή όχι θέση στην Ελληνική Βουλή.
 Αφου το θέμα έγινε γνωστό- μέσω των τηλεοπτικών καναλιών και του Τύπου- αυξήθηκαν σημαντικά οι πορείες-διαδηλώσεις κατά της Χρυσής Αυγής και του φασισμού σε όλη τη χωρα και μάλιστα την κρίσημη στιγμή των Γερμανικών εκλογών -γεγονός αμφιλεγόμενο και αρκετά σημαντικό καθώς από αυτές κρέμεται το μέλλον της Ελλάδας. Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε στόχο να υποβιβάσουμε ένα τόσο τραγικό και λυπηρό γεγονός όπως η δολοφονία που συνέβη. Ηταν και θα είναι απαράδεκτο.

Σκεφτείτε όμως γιατί τα ΜΜΕ στρέφουν την προσοχή μας μόνον στο θέμα αυτό και σε κανένα άλλο από τα πολύ επίκαιρα; Όπως οι Γεμανικές Εκλογές και οι Δηλώσεις της νέας Γερμανικής Κυβέρνησης για νέους φόρους και μειώσεις μισθών; Όπως τα κλειστά Πανεπιστήμια σε όλη τη χώρα; Τις διαδηλώσεις καθηγητών και δασκάλων ; Τα κλειστά σχολεία ; Είναι ολοφάνερος ο σκοπός τους, αποπροσανατολίζουν τον λαό εκμεταλλευόμενοι την δολοφονία ενός αθώου ανθρώπου, στρέφουν το ενδιαφέρον μας αλλού με σκοπό να μας καθησυχάσουν και να μας κάνουν να ξεχάσουμε όσα πάθαμε και όσα έχουμε να πάθουμε στην συνέχεια. 
Καλώς η κακώς το γεγονός αυτό(η δολοφονία) βόλεψε πολλούς και γιαυτό βλέπεται την  τεράστια έκταση που έχει πάρει. Μήπως το περίμεναν; Μήπως το δημιούργησαν και το προκάλεσαν οι ίδιοι ;; Κανείς δεν ξέρει -όμως- "ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου