Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Η ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΙΣΜΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ

Η Shiloh, η πεντάχρονη κόρη της Angelina Jolie και του Brad Pitt, θέλει να μοιάζει περισσότερο με τους αδελφούς της. Έτσι οι γονείς της ζήτησαν στα διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης να μην την ονομάζουν Shiloh αλλά Shax. Η κόρη του ζευγαριου έχει γίνει γνωστή για την αγορίστικη συμπεριφορά της. Η Ιλλουμινάτη Αντζελίνα είπε για την κόρη της: ‘’Η Shiloh ντύνεται σαν αγόρι. Της αρέσουν οι φόρμες και ο τρόπος συμπεριφοράς της μοιάζει πολύ με τους αδελφούς της. Θέλει να είναι ένα αγόρι, οπότε έπρεπε να κόψουμε τα μαλλιά της. Επίσης νομίζει ότι είναι ένας από τους αδελφούς της."

Σε όλο τον κόσμο, βλέπουμε να προωθούν την Ερμαφροδιτική/gay ατζέντα, όπως την Ερμαφρόδιτη Κοντσίτα, την κότα της νέας τάξης. Ετσι εξυπηρετούν δύο σκοπούς. Για να ξεκινήσουμε με τον πρώτο βασικό λόγο, τη ρύθμηση της γένησης, διαπαιδαγώγησης των παιδιών που θα αναθετηθεί στην πολιτεία. Οι γονείς θα εξαρτιούνται
απο τους κανόνες και την νομοθεσία σύμφωνα με την ψυχολογική κατάσταση και τάσεις (αγορίστικες-κοριτσίστικες) που θα έχει το παιδί τους. Θέλει το παιδάκι να αλλάξει φύλλο; Το νομοσχέδιο το έχουν σίγουρα έτοιμο.

Ο δεύτερος λόγος είναι οτι οι γκέι, οι τραβεστι και οι αμφιφυλόφιλοι δεν μπορούν να πολλαπλασιαστούν, να αναπαραχθούν. Αλλά τα γκέι, τραβεστί ζευγάρια θα μπορούν να υιοθετήσουν (σε πολλές χώρες στην Ευρωπη είναι ήδη δυνατόν). Η πολιτεία θα παρεμβαίνει στο γενετικό κώδικα του παιδιού και θα επιρρεάζει τα γενετικά του στοιχεία.

Ένας τρίτος άλλος σημαντικός λόγος για την ώθηση της ατζέντας της νεας τάξης είναι ότι προωθεί τον σατανισμό (η άρχουσα ελίτ με την λατρεία του). Ο τραγοσατανάς σύμβολο (ο τράγος με τα στήθη και τα γένια) είναι το ερμαφρόδιτο σύμβολο της λατρείας του σατανισμού, με αντιπρόσωπο την Κοντσίτα, την γυναίκα με τα γένια! Conchita, στα Ισπανικά σημαίνει σύλληψη. La imaculada concepción, σημαίνει παρθενογένεση. Τι θέλουν να μας πουν με το όνομα της;
Το δύστυχο παιδί του Pitt και Jolie έχει προγραμματιστεί για αυτόν τον ρόλο;


πηγή aoratopedio.gr

Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Σε μια περίοδο εξαιρετικά “καυτή” και επικίνδυνη για τα εθνικά, οικονομικά και κοινωνικά θέματα της πατρίδος, έρχονται και οι πανταχού παρόντες “σπόροι” των Μαρτύρων του Ιεχωβά για να
κάνουν- έχοντας ειδικούς λόγους αναταραχής και ανωμαλίας προφανώς-αισθητή την παρουσία τους.

Στο ΟΑΚΑ οι Ιεχωβάδες πρόβαλλαν άλλα σύγχρονα ερωτήματα που απέχουν από τις παλιές δοξασίες τους, όπως για παράδειγμα την εκλογή του "παγκόσμιου ηγέτη" της "παγκόσμιας κυβέρνησης".

Φαίνεται ότι για να γεμίσει περισσότερο το πουγκί με τα γρόσια, απαιτούνται νέα πιο σύγχρονα “κλισέ” που ταυτίζονται με τους ντόπιους προδότες με τους οποίους φαίνεται ότι τα έχουν βρει.



 Και μια δική μας απορία...μετά τους Ιεχωβάδες το ΟΑΚΑ θα το παραχωρήσουν και στους μουσουλμάνους;


πηγή makeleio.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΑΞΙΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ

Η σημερινή διαιρεμένη ορθόδοξη εκκλησία... δεν είναι του Θεού, αλλά του αντιχρίστου. Διαιρεμένη εκκλησία σημαίνει διαιρεμένος λαός, μακρυά από το ένα άγιο Πνεύμα.

Μα όταν εμείς, ο λαός, είμαστε το εκκλησίασμα κι εμείς κρίνουμε "άξιος" ή "ανάξιος" τον κάθε ρασοφόρο, πώς και δεν φωνάζουμε να ενωθεί η ορθόδοξη εκκλησία; Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, ΜΑ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΑΝ ΣΕ ΣΧΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ....

Είναι άξιοι όσοι σιωπούν; Είναι άξιοι όσοι συναινούν στο έγκλημα; Είναι άξιοι όσοι βλέπουν τον λαό να υποφέρει και δεν μιλούν την Αλήθεια των πραγμάτων να σωθεί ο κόσμος; Όχι μόνο θεολογικά, αλλά να πουν τι σημαίνει "ως εν Ουρανώ και επί της Γης" και να το κάνουν πράξη όπως ορίζει η Α' Οικουμενική Σύνοδος... Κι αυτοί που δεν κάνουν την κοινωνία όπως είναι στον Ουρανό είναι άξιοι;

Μην κοιτάτε τους πολιτικούς, αυτοί είναι οι πλέον αναρμόδιοι να κάνουν τον παράδεισο στην Γη... οι αρμόδιοι είναι οι ρασοφόροι... "Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ" λέει ο Μέγας Βασίλειος, δηλαδή αυτοί που δεν μιλούν στο έγκλημα κατά του λαού είναι συνένοχοι.

Οι ρασοφόροι που μιλούν και φωνάζουν είναι οι ΑΞΙΟΙ και αυτούς πρέπει ο λαός να βρει. Μήπως πρέπει ο λαός να πάρει ξυράφι και να ξυρίσει τους ανάξιους; Έχει το δικαίωμα της κρίσης αυτής που του το δίνει το ορθόδοξο βάπτισμα, αν και δεν είναι απλά δικαίωμα αλλά υποχρέωση. Κι αν ζητηθούν αποδείξεις...ουυυυυυυ ένα σωρό! Μόνο έτσι θα σωθεί η Ελλάς.

Βγήκε το Άγιον Όρος επιτέλους και παραδέχτηκε ότι ζούμε τα έσχατα χρόνια. Έχετε διαβάσει περί των εσχάτων; Αν ναι, να θυμάστε ότι αν ο λαός δεν αδερφωθεί κι αν δεν ενωθεί η Ορθόδοξη Εκκλησία και να δώσει εντολή κάθαρσης, δικαιοσύνης και ανάστασης θα πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο.... Αν όχι, μελετήστε επειγόντως για να μάθετε γιατί συμβαίνουν τα διάφορα κακά.

Αναζητήστε άξιους ρασοφόρους που
μιλούν την Αλήθεια των πραγμάτων, μόνο έτσι θα ξυπνήσετε και θα αντιληφθείτε το τι πραγματικά συμβαίνει στις μέρες μας.

πηγή afypnisiellinwn.gr

"ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ", ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ...

Η χώρα μας εδώ και πάνω από μια δεκαετία έχει στοχοποιηθεί με εντελώς συγκεκριμένο τρόπο, και έχει καταστεί "αγαπημένος προορισμός" της κατευθυνόμενης εισβολής ισλαμοφασιστών...
Και ουδείς είναι σε θέση αυτή τη στιγμή να γνωρίζει τον τρόπο, το χρόνο και φυσικά την προσχηματική αφορμή, για να μετατρέψουν την κοινωνία σε κόλαση.
Οι εξελίξεις στο Ιράκ, το οποίο...

οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στο διαμελισμό. Τα επικίνδυνα γεωπολιτικά σχέδια που χορογραφούνται αναδεικνύουν παράλληλα και μία ακόμη πλευρά την οποία θα ήταν εγκληματικό για μας, αν επιτρέψουμε στον εαυτό μας να την προσπεράσει αβασάνιστα.
Η πλευρά αυτή αφορά την "ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ" η οποία διαπερνά το Ισλάμ, και η οποία αργά ή γρήγορα (και μάλλον γρήγορα) θα φέρει αντιμέτωπη με πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις ολόκληρη την Ευρασία.
Πρόκειται για ένα θεμελιακό στοιχείο αντίληψης, το οποίο διαπερνά ως ραχοκοκαλιά το Ισλάμ, και το οποίο βεβαίως δεν προσεγγίζεται και πολύ περισσότερο δεν ερμηνεύεται, πρωτίστως δε δεν ακυρώνεται η καταλυτική του επίδραση στη συμπεριφορά των ισλαμιστών, με το λαθρολάγνο ουμανισμό των αφελών.
Κυρίως όμως πρόκειται για ένα στοιχείο αντίληψης, στο οποίο με μαεστρία επενδύουν σ αυτό οι επικίνδυνοι χορογράφοι του πλανήτη, στην προσπάθειά τους να το αξιοποιήσουν ως εργαλείο επιβολής των γεωπολιτικών τους επιλογών και προτεραιοτήτων, στις γεωπολιτικές περιφέρειες που στοχοποιούν.
Έχει λοιπόν πολύ μεγάλη σημασία για μάς, σε μια εποχή που επικίνδυνες πλανητικές διεργασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, αυτό το στοιχείο να μη το παραβλέψουμε.
Και ο λόγος είναι απλός.

Η χώρα μας εδώ και πάνω από μια δεκαετία έχει στοχοποιηθεί με εντελώς συγκεκριμένο τρόπο, και έχει καταστεί "αγαπημένος προορισμός" της κατευθυνόμενης εισβολής ισλαμοφασιστών, και ουδείς είναι σε θέση αυτή τη στιγμή να γνωρίζει τον τρόπο, το χρόνο και φυσικά την προσχηματική αφορμή, για να μετατρέψουν την κοινωνία σε κόλαση.
Όσο για το τη σημαίνει "ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ", για να το συναισθανεί ακόμη και ο πλέον αφελής, αρκεί να ξαναρίξει μια ματιά σε δυο πράγματα:
Σε βίντεο - κάλεσμα που οι ισλαμιστές καλούνται να "εγκαταλείψουν την ανιαρή ζωή τους και να βιώσουν το μεγαλείο της μάχης και του θανάτου για το Ισλάμ"...


Και φυσικά σε εικόνες σαν αυτές που παραθέτουμε και που αποκαλύπτουν την ικανοποίηση των μανιακών δολοφόνων, που αν και πάνοπλοι, αρέσκονται στο να σφάζουν ανθρώπους σα να είναι κοτόπουλα.
Σε ποιά άλλη κουλτούρα του πλανήτη συναντά κανείς τέτοια ροπή σ αυτή τη φρίκη;;;


Και τώρα πήρατε μια γεύση από τα μελλούμενα...

Ποιός δικαιούται να τα προσπεράσει;;;

Η κυβέρνηση πάντως, όλα δείχνουν πως έχει παραδοθεί ολοκληρωτικά σ αυτόν τον επικίνδυνο εφιάλτη και ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με την τροφοδοσία των θησαυροφυλακίων της Γκεστάπο.
Η πατρίδα είναι στα χέρια μας...


 του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

πηγή ΕΛΛΗΝΙΚΙΟ ΦΟΡΟΥΜ

ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΝΤΡΟΠΗΣ, ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΟΥΝ;

Η παράφραση της γνωστής λαϊκής ρήσης που έχει ως ήρωες τους “γύφτους” φαίνεται ότι ισχύει και στην περίπτωση της πρώτης προαναγγελθείσης και επίσημης διεθνούς μάζωξης των απανταχού μασονικών αποβρασμάτων, γραφικών ή μη, ενεργών ή όχι στην Αθήνα εν μέσω των σοβαρών πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων στις οποίες κινείται η χώρα.
Είναι πια ξεκάθαρο ότι η Ελλάδα και η Αθήνα προσφέρεται για όλα με την υπάρχουσα κυβέρνηση των

δουλόφρονων νεοφιλελεύθερων που ξεπουλάνε κάθε στρέμμα και κάθε πέτρα της μέρα με τη μέρα. Οι Μασόνοι θα μας χαλάσουν; Σε περιόδους ντροπής που η κατοχική συγκυβέρνηση των Τσολάκογλου-Τούρκογλου σκύβουν το κεφάλι και λυγίζουν τη μέση σε Τούρκους, Γερμανούς, Σλάβους και Εβραίους, δεν θα κάνουν τα χατήρια και στο ιδεολογικό “σκλαβοπάζαρο” της Διεθνούς Τεκτονικής Στοάς που επιθυμεί να σουλατσάρει στη Νότια Παραλία της Ελληνικής Ριβιέρας, όπως την αποκαλεί;
 

Το Summer International Masonic Workshop θα πραγματοποιηθεί από τις 27 έως τις 31 Αυγούστου σε ξενοδοχείο στην Ανάβυσσο(Αλεξάντερ hotel) και αναμένεται να φιλοξενήσει Ελευθεροτέκτονες από Στοές όλου του κόσμου, αλλά και να προσελκύσει επισκέπτες από δεκάδες χώρες. 

Καλό είναι να καλέσουν και την υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη που από όσα έχουμε καταλάβει διακαώς επιθυμεί κατ’ εντολήν του πολιτικού της ευεργέτη Αντώνη Σαμαρά, να γεμίσει η Ελλάδα τουρίστες. Είτε για να την αλώσουν είτε για να την επισκεφτούν.
 

πηγή logia-tou-aera.gr

OI ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ. ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ;

Μια σοβαρότατη κρίση φαίνεται ότι εκδηλώθηκε στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Οι παλαιστίνιοι ορθόδοξοι χριστιανοί διαδήλωσαν στον προαύλιο χώρο της μονής της Μεταμόρφωσης στη Ραμάλα εναντίον της απαίτησης των ισραηλινών αρχών να στρατεύονται και να υπηρετούν στον ισραηλινό στρατό οι άραβες χριστιανοί και δη οι ορθόδοξοι.(almadar.co27/06/2014) O ξεσηκωμός τους σχετίζεται και
με τη σιωπή του πατριάρχη Θεόφιλου για το θέμα που εκλαμβάνεται ως συναίνεση. Άλλο αίτημα ήταν να μην πουληθεί γη που ανήκει στο Πατριαρχείο στους ισραηλινούς. Οι συγκεντρωμένοι πρωτοστατούντος του επισκόπου AttalahHanna απαίτησαν επανειλλημένα αλλάγή πολιτικής και προσώπων του Πατριαρχείου. To Πατριαρχείο επιχείρησε το τελευταίο διάστημα να θέσει υπό έλεγχο την κατάσταση με κινήσεις που είχαν αντίθετα αποτελέσματα και φόρτισαν περισσότερο το όλο κλίμα. Απομάκρυνε δύο ιερείς από την ενορία τους και τους έθεσε σε περιορισμό. Τον αρχιμανδρίτη Μελέτιο τον υποχρέωσε να επιστρέψει σε μονή και τον π.Χριστόφορο τον απέσπασε στο Πατριαρχείο αποκόπτωντας τον από την ενορία του. Έφθασε μάλιστα στο σημείο να κόψει τη μισθοδοσία του Oρθόδοξου αρχιεπισκόπου της Σεβάστειας AtallahHanna και να αναστείλει τη καταβολή των μισθών στους κληρικούς σε Amman και Ιερουσαλήμ ως μέσο άσκησης πίεσης. Η στάση του πατριαρχείου χαρακτηρίζεται ως προδοτική έναντι των γηγενών ορθοδόξων που εξωθούνται σε αδελφοκτονία με τους άλλους παλαιστίνιους συμπατριώτες τους. Οι χαρακτηρισμοί είναι σκληροί για τα πρόσωπα που διαχειρίζονται τις τύχες του Παναγίου Τάφου. Μάλιστα ο π. Αθανάσιος Qaqeesh απέστειλε επιστολή στον Ιορδανό βασιλιά εκθέτοντάς του τα προβλήματα των αράβων ορθοδόξων χριστιανών. Η Ιορδανία είναι συνεγγυητής του πατριαρχείου. (26/6/2014 ammonnews) Σε αντίγραφο της επιστολής που έφτασε στο Ammon την Πέμπτη αναφέρεται: «Η ελληνική εκκλησιαστική αρχή αδιαφορεί για τα αιτήματά μας, τα δικαιώματά μας » Eπικαλείται το αρ. 27 του 1958 του Συντάγματος της Ιορδανίας και καταγγέλει : « την αδικία που υφίστανται oι χριστιανοί Ιορδανίας και Παλαιστίνης με την περιθωριοποίηση του κλήρου τους την ταπείνωση και τη λήψη αυθαίρετων αποφάσεων εναντίον τους “Εκ μέρους των αράβων ορθόδοξων χριστιανών ζητάει την πραγματοποίηση συνάντησης μαζί του για να του θέσει η αντιπροσωπεία τους τα αιτήματά τους. Ανεξάρτητες πηγές που πρόσκεινται στην πλευρά των διαμαρτυρομένων μεταφέρουν ότι η κατάσταση είναι πραγματικά έκρυθμη.
Περισσεύουν οι ορθόδοξοι άραβες; 
Πρέπει να γίνουν μελκίτες καθολικοί;

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

πηγή dimpenews.com

ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΡΑΜΑΖΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Δεν πρόλαβε να αρχίσει οι αποκαλούμενος ιερός μήνας των μουσουλμάνων το Ραμαζάνι και στην Τουρκία άρχισαν οι πρώτες άγριες επιθέσεις κατά χριστιανικών στόχων, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στο μη μουσουλμανικό πληθυσμό της γειτονικής χώρας.
Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνη καθώς ο ισλαμικός φανατισμός

που έχει «ανάψει» σε όλη την Μέση Ανατολή, έχει διαχυθεί έντονα και στην Τουρκία.
Για τον λόγο αυτό πολλοί προβλέπουν να ενταθούν οι επιθέσεις κατά χριστιανικών στόχων με ανυπολόγιστες συνέπειες για την σωματική και όχι μόνο ακεραιότητα γενικά των μη μουσουλμάνων.

Όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Aksam, (28/6), υπό την θρησκευτική επίδραση του Ραμαζανίου μια ομάδα οχτώ φανατικών μουσουλμάνων στο
προάστιο του Yeşilköy της Κωνσταντινούπολης και την ώρα που γίνονταν σε ένα καθολικό ναό μια τελετή βαπτίσματος, εισέβαλαν μέσα στον ναό με άγριες διαθέσεις κραδαίνοντας κοφτερά μαχαίρια και τρομοκρατώντας τον κόσμο που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον ναό διακόπτοντας την τελετή. Μάλιστα απείλησαν ότι θα σφάξουν εν ψυχρώ τον τελούντα την τελετή.

Τελικά μετά από την κατευναστική αντίδραση κάποιων πιο ψύχραιμων και ενώ είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία, η ομάδα των φανατικών μουσουλμάνων αφού τρομοκράτησε την περιοχή αποχώρησε ανενόχλητη από τον ναό.

Χαρακτηριστικό του κλίματος τρομοκρατίας κατά των μη μουσουλμάνων είναι, όπως ανέφερε ο Kenan Gürdal υπεύθυνος της χριστιανικής κοινότητας των χριστιανών Ασσυρίων στην κεντρική περιοχή του Beyoğlu της Κωνσταντινούπολη, ότι τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί σε επικίνδυνο βαθμό οι επιθέσεις κατά χριστιανικών στόχων στο σημείο να κινδυνεύουν ακόμα και οι ζωές όσων δεν είναι μουσουλμάνοι και ακόμα περισσότερο να φοβούνται να πάνε στους ναούς τους όταν γίνεται κάποια τελετή.

Ιδιαίτερα παραπονέθηκε πως η προστασία από τις αρχές δεν είναι επαρκής για την ασφάλεια των μη μουσουλμάνων, με αποτέλεσμα να αισθάνονται ότι είναι παρείσακτοι στην χώρα αυτή όπου έζησαν επί αιώνες. Τα φαινόμενα αυτά αναμένεται να ενταθούν καθώς άρχισε ο αποκαλούμενος ιερός μήνας των μουσουλμάνων και καθημερινά γίνονται ισλαμικές θρησκευτικές τελετές, τα γνωστά ως Ιφτάρ, μετά την προσευχή λήξεως της καθημερνής νηστείας με την δύση του ηλίου και το κλίμα είναι πολύ φορτισμένο και φανερά εχθρικό προς πάσα μη μουσουλμανική κοινότητα της Κωνσταντινούπολης και όχι μόνο.

Ο φανατισμός αυτός τροφοδοτείται έντονα και από τα τελευταία γεγονότα στην Μέση Ανατολή, όπου είναι γνωστά τα εγκλήματα των Τζιχαντιστών που σφάζουν κάθε χριστιανό που θα έχει την ατυχία να πέσει στα χέρια τους. Είναι γνωστό στην Τουρκία πως και πολλοί Τούρκοι πολεμούν στο πλευρό των Τζιχαντιστών, ενώ πολλά δημοσιεύματα του ίδιου του τουρκικού τύπου αποκαλύπτουν την στρατιωτική και κάθε φύσεως υλική βοήθεια που δίνει η Τουρκία στους φανατισμένους ισλαμιστές στην Συρία και στο Ιράκ.

Όλα αυτά θα πρέπει να μας προβληματίσουν έντονα καθώς και στην ελληνική πρωτεύουσα έχει αρχίσει ο αποκαλούμενος ιερός μήνας των μουσουλμάνων, το Ραμαζάνι και οι εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι που ζουν στην Αθήνα και που συνεχώς αυξάνονται με την ανεξέλικτη ροη τους από ανατολάς, δεν αποκλείεται να είναι επιρρεπείς προς τα φανατικά κηρύγματα των Τζιχαντιστών. 

Άραγε μας ακούν οι περίφημοι ισλαμολάγνοι δήμαρχοι ;

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

πηγή  logia-tou-aera.gr

AΝ ΕΡΘΕΙ ΔΙΩΓΜΟΣ, Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ Ν' ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ;

Aπάντηση από τον π. Αυγουστίνο: 
Παιδί μου, «τα αδύνατα παρ’ ανθρώποις δυνατά παρά τω Θεώ εστι».
Aπό εμάς ζητά μεγάλα πράγματα ο Θεός και για μεγάλα πράγματα πλαστήκαμε. Eάν έχουμε πίστη ως κόκκο σινάπεως, θα μας δώσει δύναμη ο Θεός. Όταν σκεφθεί κανείς, τι ήταν οι μαθηταί; Σε πιάνει ίλιγγος.
Ήταν δώδεκα ψαράδες, αλλά άλλαξαν τον κόσμο όλο.
Δώς μου τοιούτους εργάτας, να σείσω την οικουμένη. Aυτό είναι ζήτημα πίστεως.
KANETE ΠPOΣEYXH, ΘA ΔEITE ΘAYMATA
Tο πρωί που σηκώνεστε κάνετε προσευχή; Διαβάζετε Γραφή; Ψάλετε τω Θεώ; Προσευχή παιδιά, «αδιαλείπτως προσεύχεσθε», και θα δούμε θαύματα. Στη ζωή σας θα δείτε θαύματα παιδιά.

(Mητροπολίτης Φλωρίνης π. Aυγουστίνος Kαντιώτης 13-9-87)

πηγή proskynitis.gr

"ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ", ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΡΩΣΟΦΩΝΩΝ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Ο στρατιωτικός ηγέτης των ρωσόφωνων της Ουκρανίας Igor Strevglof, με φαντάρους εθελοντές της 1ης Μεραρχίας του Slavyansk, ευλόγησε το λάβαρο της εξέγερσης με την αποτύπωση του Ιησού καθώς και τη σημαία της Νέας Ρωσίας στον ορθόδοξο ναό της Ανάστασης. Οι βομβαρδισμοί συνεχίζονται παρά την
υποτιθέμενη πρόσκαιρη ανακωχή που διακήρυξε ο Ποροσένκο. Οι κάτοικοι παραμένουν στις επάλξεις αδιαφορώντας για τη ψυχρή στάση της Ρωσίας.




O Alexei Dobychin, υψηλός αξιωματούχος του στρατού που τώρα μάχεται στο πλευρό των Ρωσόφωνων της Ουκρανίας, έφτασε στην πρώτη γραμμή του Slavyansk, μόλις λίγα χιλιόμετρα απόσταση από τα φιλοναζιστικά στρατεύματα του Κιέβου. Βιντεοσκόπησε μήνυμα για όλους τους εξεγερμένους της Ανατολικής Ουκρανίας και έκανε έκκληση για προσευχή και συμπαράσταση από τους ορθοδόξους καθώς δηλώνει βέβαιος ότι ο πόλεμος υποκινείται από το Βατικανό.




“Θέλω να απευθύνω έκκληση προς όλους τους πατέρες μας, τους αδελφούς, τις αδελφές και σε όλους τους Ρώσους και να τους ενθαρρύνω να υπερασπιστούν όχι μόνο τo Slavyansk και την νοτιοανατολική Ουκρανία, αλλά ολόκληρη την Ρωσία, γιατί αυτός ο πόλεμος είναι ένας θρησκευτικός πόλεμος. Τον υποκινεί το Βατικανό, αιρετικοί και όλα τα ζωύφια, όλοι εκείνοι που πρόδωσαν τον Ιησού. Αυτοί τον χρηματοδοτούν. Αυτός είναι ένας θρησκευτικός πόλεμος και όλοι πρέπει να γίνουμε μια γροθιά “.
“Ο Ρωσικός λαός, είτε πρόκειται για θρησκευόμενους ανθρώπους ή όχι ,είτε πηγαίνουν εκκλησία ή όχι, όλοι πρέπει να ενωθούν. Εκείνοι που μπορούν να πολεμήσουν οφείλουν να αγωνιστούν. Εκείνοι που δεν μπορούν, ας βοηθήσουν πνευματικά για να προσφέρουν υποστήριξη σε εκείνους που είναι στην πρώτη γραμμή και να προσεύχονται για την αναβίωση της Ρωσίας, δεν υπάρχει άλλη επιλογή”.
“Οι δυνάμεις του Καναπέ” πρέπει να γίνουν πνευματικές δυνάμεις και να προσεύχονται για την Πατρίδα και για όλους εκείνους που αγωνίζονται στην πρώτη γραμμή.
Μόνο ο Θεός μπορεί να μας βοηθήσει και μόνο με το Θεό μπορούμε να κερδίσουμε.
“Είμαστε Ρώσοι και ο Θεός είναι μαζί μας και ως εκ τούτου, η νίκη θα είναι από τη ρωσική πλευρά και το ρωσικό κόσμο. Tο γνωρίζουμε αυτό από όλες τις προφητείες, γι ‘αυτό μην απελπίζεστε και μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια. Θα πρέπει να ενωθούμε σαν μια γροθιά, να ενώσουμε την πνευματικότητά μας σε αυτά τα ρωσικά εδάφη. Δόξα τω Θεώ, πολλοί από τους ορθόδοξους μαχητές πάνε να πολεμήσουν με τις προσευχές στα χείλη τους.
Ο Θεός είναι μαζί μας, εμείς θα κερδίσουμε, και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι ‘αυτό! Δόξα τω Θεω! Αμήν!

Το λόγο παίρνει ο ιερέας:


“Αδελφοί και αδελφές! Σκληρές εποχές έφτασαν στα εδάφη μας, στα ιερά ρωσικά εδάφη. Ο Αντίχριστος έρχεται. Θέλω να πω ένα πράγμα, ότι οι Ρώσοι άνδρες δε φοβούνται και είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν την πατρίδας μας, την ιερή Ρωσία επειδή ο εχθρός κινείται εναντίον της Ορθοδοξίας. Μόνο η πίστη μας είναι η αληθινή πίστη, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ήθελα να απευθύνω έκκληση προς όλους να υπερασπιστούν την πίστη μας,τους ιερούς τόπους μας, τις εκκλησίες μας, τα σπίτια μας, τις οικογένειές μας και μαζί ενωμένοι να σπρώξουμε τον εχθρό μακριά με τη βοήθεια του Θεού! Αμήν!
Τον επίλογο κάνει πάλι ο Alexei:
“Αυτή η σημαία είναι η σημαία του Κυρίου μας και ο Θεός είναι μαζί μας και εμείς θα κερδίσουμε! Δεν θα έπρεπε να έχουν έρθει στη γη μας! Αντίο!”


Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

πηγή olympia.gr

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΕΛΗΛΥΘΕΝ Η ΩΡΑ..!!! (VIDEO)

Για τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό....
ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!!!!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ!!! ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ;;;

Εκπρόσωπος του Βατικανού ανακοίνωσε επίσημα χτες ότι ο δεύτερος ερχομός του Ιησού, τελικά δεν πρόκειται να συμβεί, αλλά προέτρεψε τους πιστούς να συνεχίσουν την πίστη τους, ανεξάρτητα από
την ... "είδηση". Με ποιο πρακτορείο συνεργάζεται το Βατικανό;

Ο Καρδινάλιος Giorgio Salvadore δήλωσε ότι αυτή η χρόνια, η 1.981η επέτειος, θα είναι και η τελευταία που το Βατικανό θα περιμένει τον Κύριο να επιστρέψει στη γη.
«Εμείς απλά νοιώθουμε ότι ο Ιησούς δεν έρχεται πίσω απ' ό,τι φαίνεται», είπε. «Πάνε αιώνες τώρα. Είναι αλλού απασχολημένος και κάνει άλλα πραγματικά καλά πράγματα για τους ανθρώπους κάπου αλλού».
Σχεδόν δύο χιλιάδες χρόνια πριν, ο Ιησούς υποσχέθηκε στους μαθητές του ότι θα έρθει και πάλι στο κεφάλαιο Ιωάννη 14:1-3 της Βίβλου: «Υπάρχουν πολλά σπίτια εκεί όπου ζει ο Πατέρας μου, κι εγώ είμαι πρόκειται να τα προετοιμάσει για τον ερχομό σας. Όταν όλα είναι έτοιμα, τότε θα έρθω να σας πάρω, έτσι ώστε να μπορείτε πάντα να είστε μαζί μου, όπου βρίσκομαι. Εάν δεν ήταν έτσι, θα σας το έλεγα ξεκάθαρα»

Το Βατικανό υποστηρίζει ότι ο Ιησούς αθέτησε την υπόσχεσή του, μάλιστα δεν δίστασαν να τον βγάλουν και ...
μεθυσμένο, την ώρα που τα έλεγε! «Έχοντας τη δυνατότητα να μετατρέψει το νερό σε κρασί είχε κι αυτός τα πάνω του και τα κάτω του», πρόσθεσε ο Καρδινάλιος. «Όλοι κάνουν υποσχέσεις που δεν μπορούν να κρατήσουν, όταν είναι μεθυσμένοι. Ο Ιησούς δεν ήταν διαφορετικός».

Η εκκλησία είπε ότι θα επικεντρώσει τώρα την προσοχή της στην ανοικοδόμηση της φήμη της σε όλο τον κόσμο, αλλά θα διατηρήσει μια αισιόδοξη σκέψη για το δεύτερο ερχομό του σωτήρος.

Κι εδώ τελειώνει η μετάφραση του άρθρου κατά την οποία δεν ξέρω αν ήθελα να γελάσω ή να κλάψω. Να γελάσω με τις ανοησίες τους ή να κλάψω με το θράσος τους; Να γελάσω με το περισπούδαστο ύφος τους ή να κλάψω με τη χυδαία γλώσσα τους; Θέλει ο Σκοτεινάτι να κρυφτεί αλλά η χαρά πλέον δεν τον αφήνει!

Πριν όμως να πω γι' αυτή τους τη χαρά, να θυμίσω μόνο κάτι που αυτοί μάλλον το ξέχασαν:
Άγνωστη η ημέρα και η ώρα της Δευτέρας Παρουσίας του Κυρίου(Μκ 13,32-37. Λκ 17,26-30. 30,34-36)
36 Περὶ δὲ τῆς ἡμέρας ἐκείνης καὶ ὥρας οὐδεὶς οἶδεν, οὐδὲ οἱ ἄγγελοι τῶν οὐρανῶν, εἰ μὴ ὁ πατήρ μου μόνος.
36 «Όσον αφορά όμως εκείνη την ημέρα και την ώρα κανείς δεν τις ξέρει, ούτε οι άγγελοι των ουρανών, παρά ο Πατέρας μου μόνο».

Όταν θα τον δείτε μπροστά σας να δω προς τα που θα την κάνετε, μεθυσμένοι ΕΣΕΙΣ από το εγώ σας και από τα μέχρι τώρα κέρδη σας!!! Ο καλός ο παίκτης αφήνει τον αντίπαλο να νομίζει ότι κερδίζει, γιατί ΤΟΤΕ είναι που φουσκώνει το εγώ του και κάνει τα πιο ολέθρια λάθη.

Έχετε ακόμα αμφιβολίες για τον βρώμικο ρόλο του Βατικανού και των αντίχριστων παπών και καρδιναλίων.
Αυτοί ΜΟΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΕΧΟΥΝ, ΕΝΩ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ.


Πόπη Σουφλή πηγή  anti-neotaxites.gr 

Σχόλιο: Μ' αυτούς θα συμπορευθούμε;

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΛΟΑΤ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ


Υβριστικά και απειλητικά συνθήματα γράφτηκαν σε μια χριστιανική παμπ στο Παρίσι που λένε : «Σήμερα συνθήματα, αύριο βόμβες» και «Θάνατος στους ιερούς μ….ς». Στα συνθήματαυπάρχει η υπογραφή LGBT (ΛΟΑΤ, αρχικά που σημαίνουν Λεσβιακά, Ομοφυλόφιλα, Αμφισεξουαλικά και Τρανσεξουαλικάάτομα), ενώ διακρίνεται και ένα σφυροδρέπανο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην διασταύρωση των οδώνServandoni και Palatine στο Παρίσι VI. Bloggers που δημοσιοποίησαν το θέμα λένε ότι το graffiti που υπογράφεται απόμέλη της ΛΟΑΤ είχαν ως άμεσο στόχο τους χριστιανούς.



 


πηγή pistos.g

ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΜΕ ΟΡΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ

Σάλος έχει προκληθεί και στην Τουρκία από την… «πρωτοβουλία» του πρύτανη Χαϊντάρ Σαχίνογλου να αλλάξει τον όρκο του Ιπποκράτη και να βάλει τους φοιτητές της Ιατρικής να ορκιστούν στον Αλλάχ! Η ορκωμοσία των φοιτητών έγινε στο πανεπιστήμιο της Σαμψούντας στις 19 Μαΐου αλλά το βίντεο και η είδηση έγιναν γνωστά πριν από λίγες ώρες. Όπως αναφέρουν και στην Τουρκία είναι οι πρώτοι φοιτητές ιατρικής στον κόσμο που δεν ορκίζονται στον Ιπποκράτη αλλά στον Αλλάχ.

Δείτε το βίντεο με την ορκομωσία:


πηγή tribune.gr

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΩΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ

Το Συμβούλιο Ισλαμικής Ιδεολογίας (ΣΙΙ) ολοκλήρωσε τις εργασίες της 192ης συνεδρίασής του με τον κανονισμό πως οι γυναίκες είναι αντι-ισλαμικές και ότι η ίδια τους η ύπαρξη έρχεται σε αντίθεση με τη Σαρία και τη θέληση του Αλλάχ.

Pakistantoday.com 15.3.2014
KHABARISTAN TODAY


Στο κλείσιμο της συνάντησης στο ΣΙΙ ο πρόεδρός του Μαουλάνα Μουχχάμαντ Χαν Σιρανί παρατήρησε πως η ύπαρξη των γυναικών είναι αντίθετη στους

νόμους της φύσης και θα πρέπει οι γυναίκες θα πρέπει να εξαναγκαστούν να πάψουν να υπάρχουν το συντομότερο δυνατό προκειμένου να προστατευτεί το Ισλάμ και η Σαρία. Η ανακοίνωση έρχεται λίγες μέρες μετά την 191η συνάντηση του ΣΙΙ που αποφάνθηκε ότι οι νόμοι που σχετίζονται με την θέσπιση ελάχιστης ηλικίας γάμου είναι αντι-ισλαμικοί.
Αφού διακήρυξαν ότι οι γυναίκες είναι αντι-ισλαμικές, ο Σιρανί εξήγησε πως στην ουσία υπάρχουν δύο ειδών γυναίκες: οι χαράαμ και οι μακρούχ. «Μπορούμε να χωρίσουμε τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο σε δύο διακριτές κατηγορίες: όσες είναι χαραάμ και εκείνες που είναι μακρούχ. Τώρα η διαφορά ανάμεσά τους είναι πως οι πρώτες απαγορεύονται κατηγορηματικά ενώ οι τελευταίες είναι πραγματικά ανεπιθύμητες», είπε ο Σιρανί.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΗΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ, ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
http://cohen.gr/newsite/index.php?option=com_content&view=article&id=3248%3A2014-06-26-07-06-21&catid=36%3Asocial-political&Itemid=61

πηγή lithosfotos.gr

Η ΠΡΩΤΗ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΕ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ...

Η πρώτη τριτοκοσμική χώρα που είναι κράτος-μέλος της ΕΕ, είναι η Ελλάδα. Όπως οι τσέπες μας είναι άδειες από τα ευρωπαϊκά νομίσματα , έτσι πλέον είναι άδειο και το σακούλι που κουβαλούσε ο καθένας μας και μέσα είχε Ελλάδα. Μάς έμεινε ένα σακούλι αδειανό, ούτε ψίχουλο πατρίδας μέσα.
Απομονωμένοι στον μικρόκοσμο του εγωκεντρισμού μας αφήσαμε τα πάντα να γίνουν σκόνη νομίζοντας ότι

η Ιστορία θα μάς σώσει για άλλη μια φορά, η Παναγία θα μάς σώσει για άλλη μια φορά, η θεά Τύχη θα μάς σώσει για άλλη μια φορά. Φθάσαμε στο σημείο να παρομοιάζουμε το γκολ του ποδοσφαιριστή Σαμαρά σαν αυτό που θα τύχει και σε εμάς γιατί είμαστε Έλληνες, αλλά ουδείς σκέπτεται ότι για εμάς διαιτητής δεν σφύριξε μέσα σε 5 χρόνια ούτε ένα πέναλτι υπέρ μας την ώρα που παίζαμε στο δικό μας γήπεδο που λεγόταν «Ελλάδα», θα σφυρίξει τώρα που το γήπεδο ανήκει σε άλλους;
Μελέτες σχεδιασμού είναι ήδη φτιαγμένες για το πως θα πρέπει να ζεις για τα επόμενα 30 χρόνια. 650,000 Έλληνες θα πρέπει να αλλάξουν είδος εργασίας. 20 χρόνια οικοδόμος και τώρα θα πρέπει να μάθεις πώς να ανακατεύεις μπεσαμέλ για μια θέση σε εστιατόριο για βόρειους τουρίστες.
500,000 εργαζόμενοι θα πρέπει να μεταναστεύσουν εσωτερικά από τη Αθήνα και την Θεσσαλονίκη για να βρουν μεροκάματο. Να πάνε μισό εκατομμύριο εργάτες στο χαμό σε μια άλλη πόλη και στον χαμό να ζητήσουν μεροκάματο από ποιον; Έχουν αποφασίσει μετακίνηση εργατικού δυναμικού κι εμείς ακόμη λέμε ότι είμαστε ελεύθεροι επειδή δεν είμαστε φυλακή. Ο αναγκαστικός περιορισμός κατ’ οίκον που έχουν επιβάλλει στους Έλληνες αφού ούτε ποδήλατο δεν έχουν να μετακινηθούν, τον λένε ελευθερία. Καλύτερα τότε στην φυλακή να έχεις και παρέα γιατί η μοναξιά της απόγνωσης και της αναμονής της απώλειας στέγης είναι αβάσταχτες.
Ποιοι θα είναι αυτοί οι Έλληνες που θα πάνε σε χωριά και νησιά να χτίσουν ξενοδοχεία αφού με την τροπολογία που πέρασε ο Μανιάτης για τον πολεοδομικό σχεδιασμό, δεν υπάρχει περιορισμός κλινών σε περιοχές κάτω των 2,000 κατοίκων. Αφού κατέστρεψαν οικογένειες επί δύο δεκαετίες με οικοτουρισμούς και ξενώνες 5 δωματίων, που κόστισαν με τις μίζες σε επιτροπές ελεγκτών όσο 10 πολυκατοικίες, έρχεται τώρα ο υπουργός να τα κάνει όλα ίσιωμα. Κάτσε εσύ που περίμενες με ένα room to let στα Κύθηρα και στην Σαμοθράκη να βγάλεις μεροκάματο. Όπως θα στηθεί το πολυτελές τέρας του Άραβα ή του Γάλλου επενδυτή δίπλα στην θάλασσα ή πάνω στον Όλυμπο δεν θα έχεις ούτε room να κοιμίσεις την οικογένειά σου.
Και σαν να μην έφτανε το ξεπούλημα το δικό σου αλλά πάνω από όλα της ελληνικής γης, η κυβέρνηση λέει το ασύλληπτο μέσα στην Βουλή: «αν θέλουμε να παράγουμε πλούτο χωρίς δανεικά, από την αγοραπωλησία και όχι από άυλους τίτλους, τότε χρειαζόμαστε επενδύσεις». Τα συμβόλαια που δίνουν γη και ύδωρ για την κυβέρνηση είναι «άυλοι τίτλοι», μόνο αέρας και γη. Γι αυτό κατευθείαν να χτίσουν οι επενδυτές για να υπάρχει πλούτος. Πλούτος για ποιον; Για την Ελλάδα που έδωσε ελληνική κυριαρχία και ο Μανιάτης το ονομάζει αυτό «άυλο τίτλο»;
Αυτό ακούστηκε μέσα στην Βουλή που ψήφιζαν οι κυβερνήτες και αντί οι αντιπολιτευόμενοι να κάνουν το Α’ Θερινό Τμήμα της Βουλής πραγματικά θερινό μην αφήνοντας καρέκλα και έδρανο στην θέση του, είπαν απλά ΟΧΙ. Το «ΟΧΙ» δεν είναι λέξη, κύριοι της αντιπολιτευόμενης συμπολίτευσης, είναι πράξη. Αλλά εσείς τον χαβά σας. Κουβέντες, κουβέντες, κουβέντες να τσουλάνε οι μέρες και οι «άυλοι τίτλοι» να δίνονται άνευ αντίδρασης.
Ειλικρινά, είναι να αναρωτιέται κανείς τι έχει μέσα στο κεφάλι του ο κάθε ένας που ακόμα δεν έχει πάρει είδηση του τι έχει συμβεί και τι θα συμβεί αποδεδειγμένα από το 2015 και μετά. Νομίζει ότι θα πέφτει ο παράς μήνας μπαίνει-μήνας βγαίνει; Θεωρεί ότι θα συνεχίσει να κόβει χρήμα η ΕΕ για να τον πληρώνει; Να τον πληρώνει να τον κάνει τι; Να τον ντύσει δημόσιο υπάλληλο τσολιά και να φωνάζει έξω από τις ελληνικές ταβέρνες «edo to kalo germaniko loukaniko”; Θεωρεί ότι οι συντάξεις των γερόντων θα τον σώσουν; Θεωρεί ότι θα γυρίσει ο τροχός; Θεωρεί ότι τα δύσκολα πέρασαν;
Πέρασαν τα δύσκολα, αλλά όχι για εμάς αλλά για την Δημοκρατία του Σαμαρά ο οποίος στο Αμερικανοεβραϊκό Συνέδριο στις Βρυξέλλες δεν είδε καμία ρατσιστική επίθεση εναντίον του ελληνικού λαού αντιθέτως μέσα στην αλαζονεία του νικητή δήλωσε: «Στην Ελλάδα η Δημοκρατία παρά τα πλήγματα που δέχθηκε από λαϊκιστές, στάθηκε όρθια» χαρακτηρίζοντας ότι όποιος στραφεί ενάντια στην δική του Δημοκρατία είναι τρομοκράτης.
Εκεί φθάσαμε. Χαρακτηρισμένοι τριτοκοσμικοί μετανάστες μέσα στην ίδια μας την χώρα, κατ’ οίκον περιορισμένοι σε ένα σπίτι προς κατάσχεση χωρίς μερτικό δικαιοσύνης και με την σφραγίδα του τρομοκράτη χαραγμένη στο χέρι μας. 

Ευχαριστούμε Ellada.-

πηγή lazarouyiannis.gr

MAXHTEΣ ΤΗΣ ISIS BIΑΣΑΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕΣ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΣΤΗ ΜΟΣΟΥΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ

Τρεις μαχητές της ISIS βίασαν ομαδικά τη μητέρα και την κόρη μιας χριστιανικής οικογένειας στη Μοσούλη γιατί αδυνατούσαν να πληρώσουν το φόρο υποτέλειας των χριστιανών. (Dailymail 24/06/14) Ο κεφαλικός φόρος των 250 δολαρίων επιβλήθηκε από την τρομοκρατική οργάνωση με σαριακό νόμο και ισοδυναμεί με τα τζίζια που οφείλουν να καταβάλουν οι dhimi δηλ.oι χριστιανοί που ζουν σε ισλαμικό έδαφος.
Την καταγγελία έκανε ο Dr. Sallama Al Khafaji μέλος του Συμβουλίου της Υψηλής Επιτροπής για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (IHCHR).Ο ίδιος δήλωσε στο Διεθνές Ασσυριακό Πρακτορείο ΑΙΝΑ ότι ο τραγικός πατέρας και σύζυγος αυτοκτόνησε αφού ήταν αυτόπτης των διαδραματισθέντων.Την είδηση του ομαδικού βιασμού μάνας και κόρης μεταδίδουν και τα christiantoday 23/06/14 και ΑΙΝΑ.Σύμφωνα με το αραβόφωνο siteAlghade οι άντρες της ISIS στο Ιράκ χτύπησαν έως θανάτου 4 χριστιανές γιατί δεν φόραγαν μαντήλα.(AINA)
Ο Dr. Sallama Al Khafaji δήλωσε στο ίδιο πρακτορείο ότι «η οικονομική κατάσταση στη Μοσούλη είναι πάρα πολύ δύσκολη και δεν υπάρχουν οικονομικοί πόροι με εξαίρεση τα μαγαζιά που πουλούν λαχανικά …Οι πολίτες τα έχουν χάσει όλα πώς είναι σε θέση να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της ISIS πρόσθεσε ; Οι χριστιανοί μου είπαν ότι αδυνατούν να πληρώνουν αυτόν τον φόρο.Είναι σε απόγνωση και με ρωτούσαν: τι πρέπει να να κάνουμε να σκοτωθούμε ; “
To πρακτορείο ANE μεταδίδει ότι οι πολίτες ανησυχούν ότι στις περιοχές που ελέγχονται από την ISIS οι ανύπαντρες κοπέλες θα υποχρεωθούν να κάνουν ” τζιχάντ alnikah “.Σε μπροσούρα που κυκλοφόρησαν οι τζιχαντιστές στην αραβική αναφέρουν : “Ζητάμε από τα άτομα αυτού του κράτους να προσφέρουν την ανύπαντρη κόρη τους ώστε αυτές να επιτελέσουν το καθήκον τους ως προς το τζιχάντ στους αδερφούς μουτζαχεντίν.”
Σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη τουλάχιστον 1 075 άτομα στην πλειοψηφία τους πολίτες σκοτώθηκαν τον Ιούνιο στο Ιράκ.


Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

πηγή lithosfotos.gr

ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ;;;

Στο σφυρί βγαίνει από το ΤΑΙΠΕΔ, ακόμα ένας χώρος ιστορικής σημασίας και μνήμνης. Σύμφωνα με σημερινό πρωτοσέλιδο της Ελευθεροτυπίας, στα χέρια ιδιωτών περνούν οι ιαματικές πηγές των Θερμοπυλών μαζί με
785.398 τ.μ. της ευρύτερης περιοχής. Στην ιστοσελίδα μάλιστα του ΤΑΙΠΕΔ οι υποψήφιοι αγοραστές ενημερώνονται για το ιστορικό ενδιαφέρον που παρουσιάζει η περιοχή. Από τις αναφορές φυσικά δεν λείπει η Μάχη των Θερμοπυλών και το ιστορικό «όχι» στην επέλαση των Περσών που είπαν οι 300 του Λεωνίδα και οι 700 Θεσπιείς. Ξεπουλάνε ότι δεν τους ανήκει. 

Σχόλιο: Ξεπουλάνε ότι δεν τους ανήκει. Ξεπουλιέται όμως η ιστορία;

πηγή ertopen.com

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΜΙΓΥΜΝΟ ΧΟΡΟ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΝΑΟ ΣΤΗΝ ΠΡΙΣΤΙΝΑ (VIDEO)

Να χορεύει ημίγυμνη μέσα στον ορθόδοξο ναό του Σωτήρος, στην Πρίστινα, εμφανίζεται Αλβανίδα τραγουδίστρια της ποπ, ξεσηκώνοντας κύμα αντιδράσεων. Το βίντεο, που αναρτήθηκε στο youtube, δείχνει την κoσοβάρα αλβανίδα τραγουδίστρια, Έρα Ιστρέφι και τα μέλη του συγκροτήματός της, να χορεύουν στο εσωτερικό του Ναού, ο οποίος βρίσκεται σε ημιτελή κατάσταση από το 1998 που σταμάτησαν οι εργασίες κατασκευής του λόγω των ένοπλων επεισοδίων στο Κόσοβο. Σύμφωνα με ανταπόκριση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων από το Βελιγράδι, η τραγουδίστρια, Έρα Ιστρέφι εμφανίζεται να φοράει ένα αποκαλυπτικό διάφανο βέλο ενώ κάποια μέλη του συγκροτήματος χορεύουν γυμνοί από τη μέση και πάνω. Η επισκοπή Ράσκας και Πριζρένης καταδίκασε το γεγονός, μιλώντας για βεβήλωση του ναού. Ζήτησε επίσης από τη διεθνή κοινότητα να ασκήσει πιέσεις στην Πρίστινα για να επιστραφεί ο ναός του Σωτήρος στην Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία. Η κατασκευή του Ναού ξεκίνησε το 1990 όταν επίσκοπος στο Κόσοβο ήταν ο μακαριστός Πατριάρχης των Σέρβων, Παύλος. Οι εργασίες συνεχίστηκαν μέχρι το 1998 που άρχισαν τα πρώτα επεισόδια στο Κόσοβο. Το 2000 κρίθηκε παράνομη η κατασκευή του Ναού διότι χτίστηκε σε χώρο, ο οποίος ανήκει στο Πανεπιστήμιο του Κοσόβου όπου δεν επιτρέπεται η δόμηση. Έτσι ο Ναός πέρασε στην κυριότητα του Δήμου της Πρίστινας μέχρι να αποφασιστεί σε πολιτικό επίπεδο αν θα επιστραφεί στην Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία ή θα κατεδαφιστεί. Το γεγονός πάντως ότι βρίσκεται στο κέντρο της πόλης ενοχλούσε τους Αλβανούς και δύο φορές πυρπολήθηκε από ακραίους εθνικιστές. Το ζήτημα του Ναού αυτού απασχόλησε και την προεκλογική εκστρατεία στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές. Ο πρωθυπουργός Χασίμ Θάτσι υποσχέθηκε ότι θα τον κατεδαφίσει ενώ το πανεπιστήμιο της Πρίστινας ζήτησε να μετατραπεί σε μουσείο του Ου Τσε Κα (UCK). Σήμερα ο ναός δε φυλάσσεται από τη διεθνή στρατιωτική δύναμη, αλλά ούτε από την αστυνομία του Κοσόβου και όπως καταγγέλλει η επισκοπή Ράσκας και Πριζρένης χρησιμοποιείται ως δημόσιο αποχωρητήριο.

πηγή triklopodia.gr

ΤΑ ¨ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ¨ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ

"Νόμιμα" απολύθηκαν οι καθαρίστριες... 
"νόμιμες" οι απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων... "νόμιμο" το κλείσιμο σχολείων και νοσοκομείων... 
"νόμιμες" ως παράπλευρες απώλειες οι χιλιάδες αυτοκτονίες...
"Νόμιμη" η πείνα, οι άνεργοι, οι άστεγοι... 

"νόμιμο" να πληρώσει ο λαός τις τράπεζες... 
"νόμιμες" οι κατασχέσεις…
Αντισυνταγματικές όμως οι περικοπές στις συντάξεις δικαστικών!
 

Αυξάνονται λοιπόν οι μισθοί και οι συντάξεις τους, παίρνουν και αναδρομικά 100 εκατομμυρίων!!!
 

Τι δεν κατάλαβες;


Οι τρεις εξουσίες, πολιτική, δικαστική, τύπος έθεσαν ως θεό τους το χρήμα και το προσκυνούν…
 

Τέλος!

πηγή freepen.gr

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΥ

Ο πρώην υπουργός και θιασώτης της άποψης ότι «μαζί τα φάγαμε», δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό BHMA FM, ότι δεν τα βγάζει πέρα με τη σύνταξη των 1.800 ευρώ!
Είναι τουλάχιστον προκλητικό ένας πρώην υπουργός και κορυφαίο στέλεχος ενός κόμματος που φέρει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, να προβαίνει σε τέτοιου είδους δηλώσεις, την ώρα που ένας στους τέσσερις Έλληνες είναι άνεργος και οι μικροσυνταξιούχοι καλούνται να ζήσουν με συντάξεις πείνας...

πηγή bankingnews.gr

ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ 2ο ΜΕΡΟΣ (VIDEO)

Ένα ντοκυμαντέρ ικανό να προκαλέσει τσουνάμι ντροπής-αλλά και πολιτικής δράσης, για να σταματήσει επιτέλους η θεραπεία – σοκ.

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑΣ ΠΟΥ ΑΣΠΑΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ (VIDEO)

Μαρτυρία μιας πρώην μουσουλμάνας που ασπάστηκε τον χριστιανισμό. Μιλάει για αγάπη, εξηγεί πως και γιατί αποφάσισε να προσχωρήσει στον χριστιανισμό και πως αισθάνεται πλέον ως μια χριστιανή!!!  
Ο μόνος αληθινός Θεός και Σωτήρ του κόσμου είναι ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός!!!! 

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

"....ΦΕΡΕ ΤΟΝ ΔΑΧΤΥΛΟΝ ΣΟΥ ΩΔΕ ΚΑΙ ΙΔΕ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΜΟΥ.."

ΑΓΙΑ ΓΗ 05-09-2012

Φίλοι και φίλες,

Σας αποστέλλω ως «ευλογία» την παραπάνω φωτογραφία από παλαιότερη επίσκεψή μου στους Αγίους Τόπους.

Ο λόγος για το αποτύπωμα της παλάμης του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού σε τοίχο που στηρίχθηκε, πιεζόμενος υπό το βάρος του Σταυρού κατά την μεταφορά Του στο Γολγοθά (Οδός Μαρτυρίου). Αδύνατον να σας περιγράψω με λόγια την ουράνιο μυροβόλο ευωδία που υπήρχε διάχυτη στη γύρω περιοχή.

Όταν τολμήσαμε (ορισμένοι από εμάς) να ακουμπήσουμε,

στην αρχή δειλά – δειλά, με το δάκτυλο μας και μετά με όλο το χέρι μας την επιφάνεια του, με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι πηγή αυτής της μοναδικής και έντονης ευωδίας ήταν το συγκεκριμένο αποτύπωμα. Το μύρο κυριολεκτικά ανάβλυζε μέσα από το αποτύπωμα. Δεν το εμπόδιζαν τα ντουβάρια να βγει προς τα έξω, όπως δεν εμπόδισαν τον Κύριό μας οι σφραγίδες και ο λίθος του μνήματος. Ο τρόπος ευωδίας του μύρου δεν ήταν φυσικός. Ερχόταν κύματα – κύματα για να μην αφήσει την παραμικρή αμφιβολία και στον πιο δύσπιστο. Ασυγκίνητος δεν έμεινε κανείς μας στη θέα του πρωτοφανούς αυτού γεγονότος. Τα χέρια μας «κολλημένα» δεν ήθελαν να χάσουν την επαφή με το Θείο… το ίδιο και η λογική «κολλημένη» στο ανεξήγητο.
Η ευωδία πολύ έντονη διεχέετο παντού, μοναδική, διαπερνούσε το σώμα μας σαν ξίφος… τα δάκτυλα μας ευωδίαζαν και αυτά έχοντας ίχνη από το ελαιώδες και αγνώστου κατά τα άλλα συστάσεως μύρο. Αυτή η έντονη παραδεισένια ευωδία μας συνόδευε καθ’ όλη τη διάρκεια της περιήγησής μας στα Πανάγια Προσκυνήματα μέχρι και αργά το βράδυ κατά την επιστροφή μας στο ξενοδοχείο. Αυτό ως απάντηση στα όσα λέγονται κατά καιρούς από διάφορους «καλοπροαίρετους», με σκοπό την διαστρέβλωση της μοναδικής αλήθειας του Τριαδικού μας Θεού και την δημιουργία εντυπώσεων και σκανδάλων.

«…Όπου Θεός βούλεται νικάται φύσεως τάξις…» φίλοι μου. Ας το έχουμε υπόψη μας αυτό. Όσοι έχουν τις αμφιβολίες τους ή δεν πιστεύουν, δεν έχουν παρά να θέσουν «τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων» και να αλλάξουν προσανατολισμό ακολουθώντας την προτροπή του Θεανθρώπου:

«…Φέρε τὸν δάκτυλόν σου ὧδε καὶ ἴδε τὰς χεῖράς μου…».


Προσωπική Μαρτυρία του Τσακίρη Θ. Κωνσταντίνου

(προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου “Εθνεγερσίας Μυτιλήνης”)

ΠΗΓΗ

ΦΡΙΚΗ: ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ "ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΖΙΧΑΝΤ"

Στις 12 Ιουνίου, δύο μόλις ημέρες μετά την κατάληψη της Μοσούλης, οι ισλαμοφασίστες επέβαλαν σεξουαλική τζιχάντ, απειλώντας να τιμωρήσουν με τους απάνθρωπους νόμους της Σαρία όποιον δεν συμμορφωθεί!
Οι δολοφόνοι διέταξαν τους Ιρακινούς να στέλνουν τις ανύπαντρες γυναίκες των οικογενειών τους για να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις των «μαχητών» του ΙΚΙΛ.
Το επιχείρημα που χρησιμοποιούν είναι ότι

οι πιστοί μουσουλμάνοι που πολεμούν χάνουν το ηθικό τους στο πεδίο της μάχης λόγω της έλλειψης επαφής με γυναίκα. Και άρα είναι …αξιέπαινες όσες μουσουλμάνες προσφέρουν το κορμί τους σ΄ αυτούς για να μπορούν να…συνεχίσουν την τζιχάντ! Τι και αν πρόκειται για κορίτσια που δεν έχουν μπει καν στην εφηβεία; Στο όνομα της τζιχάντ οι πατεράδες τους επιτρέπουν την εκπόρνευση τους και μάλιστα πολλές φορές παρακολουθούν αμέτοχοι τους ομαδικούς βιασμούς των κοριτσιών.
Ενδεικτικά ένα απόσπασμα της διακήρυξης της «σεξουαλικής τζιχάντ»:
«Μετά την απελευθέρωση της επαρχίας Νινευή και το καλωσόρισμα που επέδειξαν οι κάτοικοι στα αδέλφια τους, τους Μουτζαχεντίν, με τη βοήθεια του Αλλάχ εδώ θα γίνει η έδρα των Μουτζαχεντίν. Ως εκ τούτου, ζητούμε οι άντρες της περιοχής να προσφέρουν τις ανύπαντρες γυναίκες τους, έτσι ώστε να μπορούν να εκπληρώσουν το καθήκον τους στη τζιχάντ, κάνοντας σεξ με τους Μουτζαχεντίν. Όποιος δεν συμμορφωθεί με την εντολή αυτή θα έρθει αντιμέτωπος με τους νόμους της Σαρία».
Την ίδια «πολιτική» εφαρμόζουν οι ισλαμιστές δολοφόνοι και στη Συρία. Οι εξομολογήσεις των νεαρών κοριτσιών για τον εφιάλτη που έζησαν, με την ανοχή των οικογενειών τους, προκαλούν φρίκη και αποκαλύπτουν το αληθινό πρόσωπο των μαχητών του ΙΚΙΛ.


πηγή hellasforce.com

ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ

Άγνωστοι βάνδαλοι γκρέμισαν τον ορειχάλκινο ανδριάντα του «Τσολιά του 17», που τοποθετήθηκε πριν από 46 χρόνια στον κόμβο της δυτικής εισόδου της πόλης της Άρτας. Το γεγονός που έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση της δημοτικής αρχής, η
οποία κάνει λόγο για προσβολή της ιστορικής μνήμης.
Πρόκειται για ένα ορειχάλκινο γλυπτό το οποίο κατασκευάστηκε το 1966 από τον

γλύπτη Λευτέρη Βαλάκα. Στους κατοίκους της πόλης είναι γνωστό ως «ο Εύζωνας».

Ο Εύζωνας αποδίδεται την ώρα της μάχης. Φοράει τσαρούχια, φουστανέλα, χιτώνιο και το καπέλο με την χαρακτηριστική φούντα. Στην πλάτη του, φοράει σάκο εκστρατείας.
Στα δυο του χέρια κρατά το τουφέκι του και εφ’ όπλου λόγχη με το αριστερό πόδι προτεταμένο, είναι έτοιμος να ορμήσει προς τα εμπρός. Το γλυπτό ήταν τοποθετημένο πάνω σε τσιμεντένιο βάθρο, ενώ γύρω από αυτό έχουν τοποθετηθεί πέτρες και μικροί βράχοι. Πάνω στη βάση του γλυπτού βρίσκεται εγχάρακτη την υπογραφή του γλύπτη.
Στην σχετική ανακοίνωση του δήμου, αναφέρεται ότι ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Δημήτρης Κέφης, από την πρώτη στιγμή που ειδοποιήθηκε από την αστυνομία, τα ξημερώματα της Κυριακής, βρέθηκε στο σημείο και φρόντισε με υπαλλήλους της αρμόδια υπηρεσίας για την μεταφορά του αγάλματος σε προφυλαγμένο χώρο του Δημαρχείου.
Το άγαλμα έχει υποστεί, ευτυχώς, μικρές φθορές, από την πτώση του στο γκαζόν και αφού επισκευαστεί και συντηρηθεί από ειδικό συνεργείο, θα επανατοποθετηθεί στο σημείο όπου έστεκε.
Η πράξη αυτή, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, «από όπου και αν προέρχεται, είναι απολύτως καταδικαστέα και γενικότερα τέτοιες πράξεις, δεν μπορεί παρά να μας προξενούν θλίψη και ανησυχία. Είμαστε βέβαιοι ότι εκφράζουμε το συναίσθημα των Δημοτών μας και ευχόμαστε να μην υπάρχουν τέτοια γεγονότα στο μέλλον. Οι Αρτινοί πολίτες, είμαστε υπερήφανοι για την ιστορία μας και την πολιτιστική μας κληρονομιά και θα την διαφυλάξουμε με κάθε τρόπο. Προς την κατεύθυνση αυτή, ήδη με εντολή του Δημάρχου Αρταίων, Γιάννη Παπαλέξη, θα κατατεθεί άμεσα μήνυση κατά αγνώστων για την κατάπτυστη αυτή πράξη».


πηγή olympia.gr

ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ...Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ..

To φεστιβάλ που δημιουργήθηκε το 2006 αυτή τη χρονιά ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών και η φετεινή ένατη επέτειός του σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών. Το παρακολούθησαν 150.000 άτομα παρά τις υψηλές θερμοκρασίες. Η γενιά της Κόλασης 150.000 fans της μουσικής metal συνέρρευσαν στο Clisson (Loire-Atlantique) της Γαλλίας από την Παρασκευή ως και την Κυριακή. Η γαλλική εφημερίδα (Le Figaro 23/06/2014) μεταδίδει πραγματικά αποκαλυπτικές εικόνες.Είναι πλέον μακρυνό παρελθόν η εποχή που το φεστιβάλ του Benjamin Barbaud συγκέντρωνε δια της βίας 400 άτομα σε κλειστό γυμναστήριο στο Clisson.Πρωτοφανή προσέλευση, πολύ πάθος, καυτός ήλιος , αποπνικτική ατμόσφαιρα και ντεκόρ σοφιστικέ στο φετεινό Hellfest.

Από την Παρασκευή έως την Κυριακή σχεδόν 150.000 φεστιβαλιστές συναθροίστηκαν στην ύπαιθρο του για να απολαύσουν κάποια από τα μυθικά συγκροτήματα που συμμετείχαν αυτήν την χρονιά.Μόνο την Παρασκευή την επονομαζόμενη Γιορτή της Κόλασης παρακολούθησαν 150000 για να δουν από κοντά τα μεγάλα ονόματα τους θρυλικούς Deep Purple και Aerosmith.Η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική από τους 30 βαθμούς που έδειχνε ο υδράργυρος.

Οι οπαδοί της hard-rock απτόητοι με τα συνήθη αξεσουάρ που απαιτεί η περίσταση δερμάτινα, αλυσίδες, σατανικοί κλόουν,. κέρατα βίκινγκς και ατέλειωτη κατανάλωση μπύρας από γιγαντιαίο κέρας.
Στήθηκε ένας ολόκληρος καταυλισμός camping όπου στρατοπεύδευσαν για μερόνυχτα οι λάτρεις της μέταλ.Η πολεμική ιαχή του νεορωμαικού πλήθους ήταν «Libérez l’apéro!».Δωρεάν ποτό.”Εις υγείαν” του Σατανά οι φεστιβαλιστές κατανάλωσαν 700.000 μπύρες…..Το ντεκόρ steam-punk ήταν αντάξιο της Disneyland του Παρισιού.Υπήρξαν ομάδες εθελοντών που εγγυήθηκαν την ασφάλεια και την οργάνωση του φεστιβάλ.


Το Hellfest διέθετε ένα εντυπωσιακό σκηνικό μια σιδεροκατασκευή αλλά και ντεκορ ατμού, άμμος και σκόνη που λεύκανε το χορτάρι και τα πρόσωπα.
Φωτορυθμικά πάνω στους Iron Maiden την « Σιδερένια Παρθένα » με τους πλέον σατανιστικούς στίχους. Το βράδυ της Κυριακής το κλείσιμο είχε τον σταρ τον ζωντανό νεκρό Ozzy Osbourne για να φήσει την ανάμνηση ζωντανή και την προσδοκία σε αδημονία έως την επόμενη χρονιά.


η γενια του Σατανά








....όχι δεν είναι καταυλισμός σύριων προσφύγων, είναι οι πρόσφυγες ικέτιδες του σατανά...

 YΓ. το παρόν άρθρο αφιερώνεται στον κ.Ολάντ στον ψευδεπίγραφο πρόεδρο της Γαλλικής «Δημοκρατίας » που με 13% τελευταίο εκλογικό ποσοστό κυβερνάει τη χώρα του και την ίδια ώρα κατηγορεί τον Πρόεδρο Άσσαντ ως δικτάτορα. Την ώρα που η γενιά του Σατανά κατά χιλιάδες ξεφαντώνει στη Γαλλία και σηκώνει το ομοίωμα του σατανά με το πρόσχημα της πιασάδικης νεολαιίστικης μέταλ, ο πρόεδρος Άσσαντ σηκώνει στο Καλαμούν τον Χριστό.

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

πηγή lithosfotos.gr

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ...

Πολλοί ποιμένες, των οποίων βασική αποστολή είναι να διώκουν τους λύκους των αιρέσεων και των πλανών, όχι μόνον δεν βλέπουν να υπάρχουν λύκοι, για να τους εκδιώξουν, αφού θεωρούν, ότι ο Παπισμός και ο Προτεσταντισμός δεν είναι αιρέσεις, αλλά
“σεβάσμιες εκκλησίες”, «αδελφές εκκλησίες» συνδιαχειρίστριες του αγιασμού και της σωτηρίας των πιστών, αλλά μεταβάλλονται και οι ίδιοι σε λύκους. Κατασπαράσσουν και αυτοί, επηρεασμένοι από τις αιρέσεις, τα υγιή δόγματα και μετ’ αυτών τα ανύποπτα ποίμνια, που δύσκολα, χωρίς επαρκή πληροφόρηση, μπορούν να καταλάβουν, ότι οι φύλακες και φρουροί έχουν μεταμορφωθή σε κλέπτες και ληστές.

(π. Θεοδ. Ζησης)

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ...

«Και βγήκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνήτες, Έλληνες, σπορά της εβραιουργιάς, που είπαν να σβήσουν την Αγία Πίστη, την ορθοδοξία, διότι η Φραγκιά δεν μας θέλει με τέτοιο ντύμα Ορθόδοξον. Και εκάθησα και έκλαιγα δια τα νέα παθήματα. Και επήγα πάλιν εις τους φίλους μου τους Αγίους. Άναψα τα καντήλια και ελιβάνισα λιβάνιν καλόν αγιορείτικον. Και σκουπίζοντας τα δάκρυα μου τους είπα: «Δεν βλέπετε που θέλουν να κάνουν την Ελλάδα παλιόψαθα; Βοηθείστε, διότι μας παίρνουν, αυτοί οι μισοέλληνες και άθρησκοι, ότι πολύτιμον τζιβαϊρικόν έχομεν. Φραγκεμένους μας θέλουν τα τσογλάνια του τρισκατάρατου του Πάπα. Μην αφήσετε, Άγιοι μου αυτά τα γκιντί πουλημένα κριγιάτα της τυραγνίας να μασκαρέψουν και να αφανίσουν τους Έλληνες, κάνοντας περισσότερο κακό από αυτά που καταδέχθηκεν ο Τούρκος ως τίμιος εχθρός μας».

ΓΕΝΝΕΣΙΟΝ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Ἡ Ἐκκλησία, τρία μόνο Γενέθλια τιμᾶ καὶ ἑορτάζει: α. τοῦ Δεσπότου καὶ Κυρίου μας Ἰησοῦ Χριστοῦ, β. τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου, καὶ γ. τοῦ Τιμίου Προδρόμου.

Τὰ γεγονότα τῆς γεννήσεως τοῦ Τιμίου Προδρόμου ἀναφέρει ὁ Εὐαγγελιστὴς Λουκᾶς στὸ α’ κεφάλαιο τοῦ Εὐαγγελίου του.

Γράφει, λοιπόν, ὅτι

στὶς ἡμέρες τοῦ βασιλέως Ἡρώδη ἐζοῦσε στὴν Ἰουδαία κάποιος ἱερέας ποὺ λεγόταν Ζαχαρίας. Εἶχε σύζυγό του τὴν Ἐλισάβετ, ἡ ὁποία ἦταν ἀπόγονος τοῦ Προφήτου Ἀαρών. Ἦσαν καὶ οἱ δύο ἄνθρωποι τοῦ Θεοῦ καὶ ἐζοῦσαν μὲ δικαιοσύνη, φόβο Θεοῦ, εὐλάβεια, σωφροσύνη, καὶ ἐτηροῦσαν τὶς θεῖες ἐντολές. Γιὰ πολλὰ χρόνια ἱκέτευαν τὸν Κύριο νὰ τοὺς εὐλογήσει μὲ τὴ χαρὰ τῆς τεκνογονίας, ἀλλὰ δὲν εἶχαν ἀποκτήσει, παρὰ τὴ θερμὴ προσευχή τους, παιδί. Ὁ Ζαχαρίας καὶ ἡ στείρα σύζυγός του Ἐλισάβετ εἶχαν φθάσει σὲ βαθὺ γήρας καὶ δὲν εἶχαν πλέον ἐλπίδα νὰ τεκνοποιήσουν.

Ἐνῶ ὁ ἱερέας Ζαχαρίας εὑρισκόταν μία ἡμέρα στὸ ναὸ καὶ ἐθυμίαζε στὸ ἱερὸ Βῆμα, ἐφανερώθηκε σ’ αὐτὸν Ἄγγελος Κυρίου, γιὰ νὰ προμηνύσει τὴ γέννηση τοῦ ἐπιγείου καὶ ἔνσαρκου ἄγγελου, τοῦ Βαπτιστοῦ Ἰωάννου. Βλέποντάς τον ὁ Ζαχαρίας ἐταράχθηκε καὶ ἐφοβήθηκε τόσο πολὺ ὥστε ἔμεινε ἐκστατικός. Τότε ὁ Ἄγγελος Κυρίου τοῦ εἶπε: «Μὴ φοβᾶσαι, Ζαχαρία. Γιατὶ ὁ Θεὸς ἐδέχθηκε τὴν προσευχή σου καὶ ἡ γυναίκα σου, ἡ Ἐλισάβετ, θὰ γεννήσει υἱό. Καὶ θὰ τὸν ὀνομάσεις Ἰωάννη. Καὶ θὰ δοκιμάσεις μεγάλη χαρὰ καὶ ἀγαλλίαση. Πολλοὶ θὰ χαροῦν γιὰ τὴ γέννησή του, γιατὶ θὰ εἶναι μεγάλος καὶ περιφανὴς ἐνώπιον τοῦ Θεοῦ. Θὰ λάβει ὅλο τὸ πλήρωμα τῆς Θείας Χάριτος καὶ θὰ γεμίσει ἀπὸ τὰ χαρίσματα τοῦ Ἁγίου Πνεύματος, ὅταν ἀκόμη θὰ κυοφορεῖται στὴν κοιλία τῆς μητέρας του Ἐλισάβετ. Καὶ μὲ τὸ κήρυγμά του θὰ ἐπιστρέψουν πολλοὶ Ἰσραηλῖτες στὴ γνώση τοῦ Ἀληθινοῦ Θεοῦ, τοῦ Κυρίου αὐτῶν».

Ἀκούγοντας ἔκπληκτος ὁ Ζαχαρίας τὸ μήνυμα τοῦ Ἀγγέλου, κατεπλάγη καὶ τὸν ἐρώτησε γεμάτος ἀπορία: «Πῶς εἶναι δυνατὸν νὰ γίνει αὐτό; Καὶ μὲ ποιὸ τρόπο θὰ τὸ γνωρίσω καὶ θὰ τὸ πιστέψω, ὅταν εἶμαι γέροντας στὴν ἡλικία καὶ ἡ γυναίκα μου ὑπέργηρη καὶ στείρα;». Τότε ὁ Ἄγγελος τοῦ εἶπε: «Ἐγὼ εἶμαι ὁ Γαβριήλ, ποὺ παρουσιάζομαι ἐνώπιον τοῦ Θεοῦ καὶ μὲ ἀπέστειλε ὁ Θεὸς νὰ σοῦ φέρω αὐτὴ τὴ χαρμόσυνη ἀγγελία. Καὶ ἰδού, ἐπειδὴ δὲν ἐπίστεψες στὰ λόγια μου, θὰ μείνεις ἄλαλος μέχρι τὴν ἡμέρα ποὺ θὰ ἐκπληρωθοῦν ὅσα σοῦ προανήγγειλα, δηλαδὴ μέχρι νὰ γεννηθεῖ ὁ Ἰωάννης».

Πράγματι ἀπὸ ἐκείνη τὴν ἡμέρα ὁ Ζαχαρίας ἔμεινε βουβὸς καὶ ἄλαλος, ἕως ὅτου ἡ Ἐλισάβετ ἔτεκε τὸν Πρόδρομο.

Τὴν ὄγδοη ἡμέρα οἱ συγγενεῖς ἦλθαν γιὰ νὰ ἐκτελέσουν τὴν περιτομὴ τοῦ παιδιοῦ καὶ ἤθελαν νὰ τὸ ὀνομάσουν μὲ τὸ ὄνομα τοῦ πατέρα του, Ζαχαρία. Ἀλλὰ ἡ Ἐλισάβετ τοὺς εἶπε ὅτι θὰ ὀνομαστεῖ Ἰωάννης. Στὴν ἀπορία τους, πῶς θὰ λάβει τὸ ὄνομα αὐτό, ἐπειδὴ κανένας ἀπὸ τοὺς συγγενεῖς δὲν εἶχε τὸ ὄνομα αὐτό, ὁ Ζαχαρίας ἐζήτησε μία μικρὴ πλάκα ἐπὶ τῆς ὁποίας ἔγραψε τὰ ἀκόλουθα: «Ἰωάννης εἶναι τὸ ὄνομά του». Καὶ ἐξεπλάγησαν ὅλοι. Ὁ Ζαχαρίας δὲ ἄνοιξε ἀμέσως τὸ στόμα του καὶ εὐλογοῦσε τὸν Θεὸ μέσα ἀπὸ τὴν καρδιά του. Ὁ δὲ Ἰωάννης καθημερινὰ ἀναδεικνυόταν ὡς ἔμψυχο ὄργανο τῆς Χάριτος τοῦ Θεοῦ, πλήρης τῶν χαρισμάτων τοῦ Ἁγίου Πνεύματος, στήλη κάθε ἀρετῆς καὶ εὐσέβειας.
Κατὰ τοὺς τελευταίους βυζαντινοὺς χρόνους, ἡ ἑορτὴ αὐτὴ ἐτελεῖτο στὸ ναὸ τοῦ Προδρόμου τῆς Πέτρας, μὲ τὴν παρουσία τοῦ αὐτοκράτορος.

Ἀπολυτίκιον.
 

Προφῆτα καὶ Πρόδρομε, τ[πης παρουσίας Χριστοῦ, ἀξίως εὐφημῆσαί σε, οὐκ εὐποροῦμεν ἡμεῖς, οἱ πόθῳ τιμῶντές σε· στείρωσις γὰρ τεκούσης, καὶ πατρὸς ἀφωνία, λέλυνται τῇ ἐνδόξῳ, καὶ σεπτῇ σου γεννήσει, καὶ σάρκωσις Υἱοῦ τοῦ Θεοῦ, κόσμῳ κηρύττεται.

πηγή synaxarion.gr

ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΜΙΣΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ: "ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΑΟΥΙΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ...ΑΣΛΙΜ ΤΑΣΛΑΜ"

« Θα κρεμάσουμε τους Αλαουίτες με τα έντερα των χριστιανών…». Αυτά τα συνθήματα του μίσους που φώναζαν οι τζιχαντιστές είναι εδεικτικά της μισαλλοδοξίας, του ντοπαρίσματος του φανατισμού αλλά και των προθέσεών τους. Αυτά και πολλά άλλα αποκαλύπτει η γαλλοσυριακής καταγωγής κ. Roueida Khoury πρόεδρος της Ένωσης « Chrétiens de Syrie pour la Paix » που την Πέμπτη στο Παρίσι παρουσίασε την συγκλονιστική προσωπική της μαρτυρία στα γεγονότα του συριακού πολέμου. Μίλησε στην εκκλησία Άγιος Φερδινάνδος των Ternes.
« Όλος ο συριακός λαός υποφέρει εδώ και 3 χρόνια….

Κατά το παρελθόν οι Σύριοι ζούσαν αρμονικά για πολύ καιρό….Οι Σύριοι είναι άτομα που έχουν συνείδηση, περήφανοι και καλλιεργημένοι και ό,τι συμβαίνει δεν προέρχεται από αυτούς. Σήμερα μαχητές 83 διαφορετικών εθνικοτήτων πολεμούν στη Συρία. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για παγκόσμιο πόλεμο.» Αντάρτες τζιχαντιστές και οι ντόπιοι συνεργάτες τους που τυγχάνουν της πολιτικής κάλυψης και όχι μόνο της Δύσης επιδίδονται σε: τρόμο, καταστροφή νοσοκομειακών μονάδων, ιστορικών μνημείων, αγίων τόπων…. « Σύριοι χριστιανοί αποκεφαλίστηκαν και σταυρώθηκαν από τους αντάρτες απλά και μόνο γιατί ήταν χριστιανοί. Το Χαλέπι μια μεγαλούπολη 5 εκατομυρίων εδώ και μήνες είναι χωρίς νερό αφού το κόβουν οι αντάρτες. Υπό την πίεση ανθρωπιστικών οργανώσεων το επαναφέρων με το σταγονόμετρο κι ύστερα το ξανακόβουν. Με μαζούτ προκάλεσαν έκρηξη και ανατίναξαν τα 2 από τα 4 δίκτυα διανομής με αποτέλεσμα να δηλητηριαστούν χιλιάδες άνθρωποι. Παρά την έντονη παρουσία ελεύθερων σκοπευτών και τον κίνδυνο που διατρέχουν για τη ζωή τους τεχνικοί και μηχανικοί επειχειρούν να επανορθώσουν τα δίκτυα και ειδικοί σε καθημερινοή βάση αναλύουν το νερό για να διασφαλίσουν ότι θα είναι πόσιμο για τον πληθυσμό και τα νοσοκομεία. Στην Δαμασκό την πρωτεύουσα καθημερινά εκρήγνυνται 60 με 80 βόμβες προερχόμενες από τους αντάρτες μέσα στις πυκνοκατοικημένες συνοικίες της πρωτεύουσας σκοτώνοντας και τραυματίζοντας εκατοντάδες πολίτες άνδρες γυναίκες και παιδιά. Στη Χομς μια από τις αρχαιότερες εκκλησίες στον κόσμο έγινε παρανάλωμα πυρός από τους αντάρτες. Αντίθετα όταν η πόλη απελευθερώθηκε από τον συριακό στρατό μια λειτουργία έγινε στα ερείπια αυτού του ναού.
Στην Μααλούλα πόλη σύμβολο για τους χριστιανούς όπου ακούγονται ακόμη τα αραμαικά η γλώσσα του Χριστού, οι τζιχαντιστές και οι συνεργοί τους εισέβαλαν κραυγάζοντας “ήρθαμε για να απελευθερώσουμε την Maaloula από τους σταυροφόρους ”. Οι αντάρτες απαιτούσαν από από τους κατοίκους να προσηλυτιστούν στο ισλάμ με την ιαχή “Aslim taslam” δηλ. « γίνε μουσουλμάνος για να σώσεις τη ζωή σου. ”και για να αποδείξουν την αποφασιστικότητά τους αποκεφάλισαν πολλά άτομα μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα …Στις περιοχές που ελέγχουν απαγορεύουν στους χριστιανούς να ασκούν τη θρησκεία τους και τους εξαναγκάζουν να πληρώνουν κεφαλικό φόρο για να επιβιώσουν. 

« Ο ρόλος των δυτικών χωρών όφειλε να είναι αυτός του διαμεσολαβητή και όχι να παίρνουν το μέρος του ενός σε αυτήν την διαμάχη» καταγγέλει η Roueida Khoury.
« Οι δημοσιογράφοι μιλούν εν ονόματι του συριακού λαού χωρίς να ενημερώνονται άμεσα από αυτόν. » 

Ως παράδειγμα αναφέρει ότι αν και βρίσκεται τώρα στη Γαλλία ποτέ ο γαλλικός τύπος δεν απευθύνθηκε σε αυτήν ή στην ένωσή της για να διασταυρώσει τις θέσεις του.
« Κατά τις τελευταίες εκλογές η κινητοποίηση ήταν ιστορική κι αυτό εξέπληξε όλον τον κόσμο.Αλλά κανένα από τα δυτικά μέσα δεν πρόβαλε αυτήν την ξεκάθαρη θέση του συριακού λαού. »


Πορφύρης Δ Σταφυλά

πηγή dimpenews.wordpress.com

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Η Ρωσία για πρώτη φορά μέσα από το ελεγχόμενο κρατικό κανάλι Russia Today και με αφορμή την υπογραφή της ελληνορωσικής συμφωνίας στην Ελλάδα του ΥΠΑΜ Σεργκέι Σοϊγκού αναφέρεται στην κρίση των Ιμίων τονίζοντας ότι τα ρωσικά οπλικά συστήματα θα βοηθήσουν για να μην γίνει πράξη “ο εφιάλτης της τουρκικής εισβολής στα ελληνικά νησιά”!

Συγκεκριμένα όπως μεταδίδει το RT

το οποίο φιλοξενεί δηλώσεις του υφυπουργού Άμυνας Ανατόλι Αντόνοφ, “Η Ελλάδα διαθέτει περίπου δυο χιλιάδες νησιά και πάνω-κάτω τα μισά από αυτά κατοικούνται. Ωστόσο, -αν θυμηθούμε και την κρίση των Ιμίων- για τον Έλληνα μια ξένη σημαία σε έναν μοναχικό βράχο στη θάλασσα, αποτελεί εφιάλτη. Τα ρωσικά Zubr μπορούν να βοηθήσουν ώστε αυτοί οι εφιάλτες να μην γίνουν πραγματικότητα.”
Επίσης ο Ρώσος υφυπουργός Άμυνας ο οποίος συνόδευσε τον Σεργκέι Σοϊγκού στο ταξίδι του στην Αθήνα τόνισε για την υπογραφή της συμφωνίας “το έγγραφο αυτό ήρε όλα τα υφιστάμενα εμπόδια στη στρατιωτικοτεχνική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών. Επίσης, προσάρμοσε στη σημερινή πραγματικότητα τη ρυθμιστική και νομική βάση της συνεργασίας που προϋπήρχε από το 1994. Η νέα συμφωνία δεν ακυρώνει την προηγούμενη, αλλά τη συμπληρώνει.”
Ας δούμε και μερικά άλλα σημεία του ρεπορτάζ:
- “Οι Έλληνες γνωρίζουν καλά και εκτιμούν σε υψηλό βαθμό την αξιοπιστία και τα πολεμικά χαρακτηριστικά των ρωσικών ναυτικών εξοπλισμών. Πριν από μερικά χρόνια τα ρωσικά αποβατικά σκάφη με φουσκωτό στρώμα τύπου Zubr ((hovercraft) προστέθηκαν στο οπλοστάσιο του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού. Τα σκάφη αυτά, τα οποία είναι ικανά να αναπτύσσουν ταχύτητα έως 60 μίλια/ώρα, είναι ιδανικά για την προστασία των πολυάριθμων ελληνικών νησιών.
Το καθένα από αυτά μπορεί να μεταφέρει τρία άρματα μάχης Τ-80, είτε 8 BMP, είτε 10 τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού με 140 στρατιώτες της αποβατικής δύναμης, ή σε τελική ανάλυση, απλώς να μεταφέρουν ταχύτατα ένα ολόκληρο τάγμα με τον πλήρη εξοπλισμό του. Το γεγονός αυτό, από μόνο του, εξηγεί γιατί οι Έλληνες ενδιαφέρονται να διατηρήσουν όσο το δυνατό περισσότερο στο δυναμικό του στόλου τους τα πλοία αυτά.
Όμως, ακόμη και το πιο εξελιγμένο οπλικό σύστημα έχει ανάγκη από συντήρηση και εκσυγχρονισμό. Η Αθήνα, ασφαλώς, θα προέβαινε μετά χαράς σε μια τέτοια ανανέωση με τη βοήθεια του ρωσικού ναυτικού οπλοστασίου. Το ταμείο της Ελλάδας όμως διαθέτει ελάχιστα χρήματα. Η ρωσική αμυντική βιομηχανία μπορεί υπό αυτές τις συνθήκες -και όχι μόνο υπό αυτές- να βοηθήσει”.
- “Με τη βοήθεια της Ρωσίας, η Ελλάδα δημιούργησε σε κάποια δεδομένη χρονική στιγμή το καλύτερο δίκτυο αντιαεροπορικής άμυνας στη Μεσόγειο.Τα αντιαεροπορικά συστήματα OSA-AKM, Tor M-1, σε συνδυασμό με την εξαγωγική έκδοση του S-300, το S-300 PMU-1, «κλείδωσαν» το αρχιπέλαγος από αεροπορικές επιθέσεις προερχόμενες από μεγάλα ύψη και αποστάσεις.
H Ρωσία είναι έτοιμη να βοηθήσει την Ελλάδα να ανανεώσει ή να εκσυγχρονίσει το σύστημα της αντιαεροπορικής της άμυνας. Ενώ γενικότερα, οι ρωσο-ελληνικές σχέσεις στον αμυντικό τομέα μπορούν να αποτελέσουν ένα καλό παράδειγμα για τις άλλες χώρες του ΝΑΤΟ όσον αφορά την καθιέρωση μιας αληθινά εταιρικής σχέσης προς όφελος της ασφάλειας στην Ευρώπη.”
- “Οι υπουργοί δεν αποκάλυψαν δημοσίως τις λεπτομέρειες της συμφωνίας. Έγινε όμως γνωστό, ότι η συμφωνία καλύπτει ολόκληρο των κύκλο, από τις προμήθειες όπλων στην Ελλάδα και την εκπαίδευση του προσωπικού που θα τα χειρίζεται, μέχρι την υποστήριξη του εξοπλισμού μετά τη λήξη της εγγύησής του”.
Όπως το είπε και ο sir Βασίλειος Μαρκεζίνης σε πρόσφατη συνέντευξή του “δεν με βοηθούν οι Αμερικανοί, στρέφομαι στον Ρώσο”.


πηγή thesecretrealtruth.com

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ΠΕΡΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ

Ἡ ἀτελείωτη φρίκη ἀπό τήν ἀποτρόπαια καί εἰδεχθεστάτη δολοφονία τῆς ἀστέγου στή Γλυφάδα ἀπό τόν 20χρονο πού ἀπό τήν ἐφηβεία του εἶχε «προσηλυτιστεῖ» στόν σατανισμό μέσῳ τοῦ διαδικτύου, ἐνοχοποιεῖ μέ απόλυτο καί τραγικό τρόπο τήν Πολιτεία, τούς κοινωνικούς φορεῖς ἐν γένει, τά Μ.Μ.Ε. τούς θολοκουλτουριάρηδες πού προπαγανδίζουν τήν ἄρνηση τῆς πνευματικῆς ὑποστάσεως τοῦ ἀνθρώπου, τούς ψευτοδημοκράτες καί περίπαθους ἐραστές τοῦ Ροβεσπιέρου, τοῦ Μάρξ, τοῦ Μάο, τοῦ Τρότσκι, τοῦ Μπακούνιν καί δυστυχῶς καί τήν Ἐκκλησία μας, διότι παραμένουμε ἀπαθεῖς θεατές ἑνός κηρυγμένου πολέμου κατά
τῆς ἀληθείας τοῦ ἀνθρωπίνου προσώπου τῶν δυνάμεων τοῦ σκότους πού ἀφελῶς καί ἀνοήτως οἱ δῆθεν εὐφυεῖς καί μοντέρνοι ὀπαδοί τῆς μετανεωτερικῆς ἐποχῆς καί τῆς θεοποιημένης τεχνολογίας εὐτελίζουν καί ἀρνοῦνται ὡς δῆθεν σκοταδισμό τοῦ Μεσαίωνα.

Ἡ μεγαλύτερη βέβαια ἐπιτυχία τοῦ δαιμονικοῦ περιπαίγματος εἶναι ἡ ἐπικράτησι τῆς ἀπόψεως ὅτι δέν ὑπάρχει καί ὅτι ἡ ἐνασχόληση μέ τήν ὀντότητά του εἶναι κωμικό παίγνιο. Ἡ τραγική ὅμως δολοφονία τῆς ἀστέγου γυναίκας στή Γλυφάδα πού ἀνέσυρε στή μνήμη μας τά ὁμοειδῆ, εἰδεχθῆ ἐγκλήματα τῆς Παλλήνης καί ὅσα κατά καιρούς ἡ παγκόσμια μνήμη ἔχει καταγράψει, ἀποδεικνύει μέ τρομακτικό τρόπο καί ἐπώδυνο τήν ὕπαρξη καί παρουσία τοῦ ἐνυποστάτου Κακοῦ πού ὀντοποιεῖται σέ ἄθεο, ἀναίσχυντο, χυδαῖο, ἐγκληματικό τρόπο ὑπάρξεως. Ἡ ἀνατροπή τῆς ἀνθρώπινης ὀντολογίας καί ἡ καταδολίευση καί ἄρνηση τῆς ἀνθρώπινης μεταφυσικῆς καί ὁ ἐγκλεισμός τοῦ ἀνθρωπίνου προσώπου στά ὅρια τῆς ἐνδοκοσμικότητας ἔχουν περιβληθεῖ τό στεφάνι τῆς μοντέρνας ἀντίληψης ὅπως ξανασυνέβη πρόσφατα στήν Ἀθήνα καί τήν Θεσσαλονίκη μέ τή βορβορώδη διαφήμηση τῆς ψυχοσωματικῆς ἐκτροπῆς καί τοῦ εὐτελισμοῦ τῆς ἀνθρώπινης σεξουαλικότητας, ἐνῶ ἡ ὑπεράσπισι τῆς ἀνθρωπίνης ἐλευθερίας καί ἀξιοπρέπειας καί τοῦ ἀνθρωπίνου ἤθους ὑβρίζονται σάν συντηρητισμός, ὀπισθοδρόμιση, φονταμενταλισμός, ρατσισμός, γραφικότης καί ἄλλα «ἐδώδιμα ἀποικιακά» πού παράγουν οἱ «χρήσιμοι ἠλίθιοι» τοῦ συστήματος ὅπως τούς ἀποκαλοῦν χυδαῖα τά ἀφεντικά τους.
Μία ἁπλή περιήγηση στό διαδίκτυο ἀρκεῖ γιά νά ξυπνήσει τήν ὑπνώττουσα συνείδηση ὅλων μας καί νά ταρακουνήσει τά λιμνάζοντα ὕδατα καί τήν πνευματική μας ὑποθερμία καί νά κινητοποιήσει ἐπί τέλους τίς ὑγιεῖς πνευματικές δυνάμεις τῆς Πολιτείας, τοῦ πνευματικοῦ κόσμου καί τῆς Ἐκκλησίας μας γιά νά παταχθεῖ αὐτή ἡ δυσώδης πραγματικότητα τοῦ Σατανισμοῦ πού δυστυχῶς εἶναι παρούσα καί στόν σύγχρονο τρόπο ὑπάρξεως.
Στίς 17/7/2009 μἐ ἀριθμ. Πρωτ. 926 ἀπευθυνθήκαμε στή Δ/νση δίωξης Ἡλεκτρονικοῦ ἐγκλήματος καί στόν Εἰσαγγελέα Πρωτοδικῶν Ἀθηνῶν γιά τίς ἱστοσελίδες σατανιστικοῦ περιεχομένου πού προπαγανδίζουν τόν Σατανισμό, τήν Μαύρη Μαγεία, τίς ἐπικλήσεις δαιμόνων καί τίς ἀνθρωποθυσίες ὑποβάλλοντας καί σχετική ἔγκλιση γιά τίς αὐτεπαγγέλτως διωκόμενες κατά τίς οἰκεῖες διατάξεις τοῦ Ποινικοῦ Κώδικος προπαγανδιζόμενες ἐγκληματικές πράξεις. Δυστυχῶς ὡς ἐκ τοῦ ἀποτελέσματος προκύπτει καί ὡς ἐκ τῆς περιηγήσεως στό διαδίκτυο ἀποδεικνύεται δέν εἰσηκούσθημεν.
Μέ ἀφορμή τό τραγικό αὐτό συμβάν καλοῦμε καί πάλι τούς ἁρμοδίους νά ἐφαρμόσουν ἐπί τέλους τούς νόμους τῆς Πολιτείας καί τό Σύνταγμα τῆς χώρας πού ἀπαγορεύουν γιά τήν ἀσφάλεια τῶν πολιτῶν θρησκευτικές παραδοχές πού ἀντίκεινται στή δημόσια τάξη καί τά χρηστά ἤθη νά παρέμβουν ἄμεσα γιά νά παύσει ὁ χυδαῖος προσηλυτισμός νέων ἀνθρώπων ἀπό τίς ἱστοσελίδες τοῦ αἴσχους καί τοῦ ψεύδους τοῦ Σατανισμοῦ πού ἐξυβρίζουν τόν Πανάγιο Τρισυπόστατο Θεό καί πού τούς μεταβάλλουν σέ ψυχοπαθεῖς ἐγκληματίες καί σέ ἑτεροκίνητα νευρόσπαστα.


Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ ὁ Πειραιῶς ΣΕΡΑΦΕΙΜ

πγή aoratopedio.gr