Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: 11 ΧΩΡΕΣ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ"

Κάτι δεν πάει καλά στις δυτικές δημοκρατίες: Έντεκα χώρες πέρασαν σε μία φάση πρωτόγνωρης κοινωνικής παρακμής σε σημείο που να εμφανίζονται επισήμως όχι απλά να υποστηρίζουν, αλλά να προπαγανδίζουν την ομοφυλοφιλία και την τρανσεξουλικότητα!
Έντεκα χώρες με προεξάρχουσες τις ΗΠΑ, στήριξαν το Athens Gay Pride, το οποίο εφέτος είχε ως θέμα την

δυνατότητα των ομοφυλοφίλων, των αμφιφιλόφυλων και των τρανσέξουαλ να υιοθετούν παιδιά ή και να αποκτούν παιδιά με τίτλο "Οικογενειακή Υπόθεση" και με αφίσα, δύο άνδρες (τον Αδάμ και ... τον Αδάμ!) και στη μέση ένα ... παιδάκι με μια κορδέλα σύμφωνο της κοινότητας των ΛΟΑΤ (Λεσβιών, Ομοφυλόφιλων, Αμφιφυλοφίλων, Τρανσέξουαλ)!
Οι χώρες που στηρίζουν την παραπάνω "δημοκρατική" εξέλιξη στην Ελλάδα είναι: ΗΠΑ, Ολλανδία, Βέλγιο, Ιρλανδία, Νορβηγία, Γαλλία, Βρετανία, Σουηδία, Φινλανδία, της Δανία και Καναδάς.
Επίσημα το Athens Pride 2014 που εφέτος έκλεισε δέκα χρόνια ως "θεσμός""έφερε στο επίκεντρο το αίτημα για τη δυνατότητα δημιουργίας νομικά αναγνωρισμένης οικογένειας".
 

Το ότι υποστηρίχθηκε από τον δήμαρχο της Αθήνας Γιώργο Καμίνη με δηλώσεις όπως «Η μάχη των δικαιωμάτων κάθε μέρα κερδίζεται. Υπάρχουν οπισθοχωρήσεις καθώς έχουν σηκώσει κεφάλι οι δυνάμεις του μίσους. Θα τους πολεμήσουμε μαζί», σίγουρα δεν είναι περίεργο, ούτε πρωτότυπο.
Να τον χαίρονται αυτοί που τον ψήφισαν, όμως ποιες είναι οι δυνάμεις του μίσους; Αυτοί που επιμένουν να μην υποκύπτουν σε "εναλλακτικές" συμπεριφορές;
Και ποιος του είπε ότι πρόκειται περί "μίσους";
 

Το γεγονός ότι βγήκαν ολόκληροι πρεσβευτές δυτικών χωρών που δεν έχουν πει μια κουβέντα μέχρι στιγμής για την φτώχεια και την εξαθλίωση που βιώνει ο ελληνικός λαός εδώ και τέσσερα χρόνια και προπαγανδίζουν ή θέτουν υπό την προστασία τους συμπεριφορές, των ΛΟΑΤ, έ, κάτι δεν πάει καλά...

Υ.Γ.: Στο τέλος θα μας πείσουν πως το ανώμαλο είναι και φυσιολογικό..

πηγή palo. gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου