Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Η ΘΡΑΚΗ ΧΑΝΕΤΑΙ...ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

Το αυτονομιστικό κόμμα DEB στην Θράκη, έχει την μέγιστη στήριξη της Τουρκίας για να ξεκινήσει μία ευρεία επίθεση (χωρίς όπλα) στην Ελλάδα.
Το σχέδιο “Ημισέληνος” είχε ως τελικό στόχο να καταγραφεί το μειονοτικό κόμμα ως πρώτη ή δεύτερη δύναμη σε επίπεδο νομών Ροδόπης και Ξάνθης. Τα κατάφεραν. Μέσω

"τουρκικού κοινωνικού μερίσματος" εξαγόρασαν ψηφοφόρους με διάφορα ποσά που αντιστοιχούσαν στις τρέχουσες υποχρεώσεις τους: σε εξόφληση δανείων στις τράπεζες, σε ανάγκες συγγενών τους στο εξωτερικό, σε έξοδα παιδιών που σπουδάζουν σε ξένα πανεπιστήμια. Ο τούρκος πρόξενος Ιλχάν Σενέρ, έλαβε έκτακτη χρηματοδότηση συνολικού ύψους 1 εκατ. ευρώ. Το πρώτο ήταν 500.000 ευρώ, το δεύτερο 250.000 ευρώ και το τρίτο επίσης 250.000 ευρώ.
Το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι Η ΑΝΟΧΗ που δείχνει Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.
Επικρατεί εκκωφαντική ΣΙΩΠΗ.
Οι φωνές που προειδοποιούν ότι όπως εξελίσσεται η κατάσταση στη Θράκη, οι Έλληνες θα γίνουν η μειονότητα, ακούγονται ως γραφικές μέχρι τη στιγμή που θα δικαιωθούν, όπως και γίνεται συνήθως στην Ελλάδα.

Με τα αποσχιστικά και αυτονομιστικά κινήματα στην Ελλάδα, που βασικά προάγει η ίδια η ελληνική κυβέρνηση, η Θρακη θα αποκτήσει σύντομα μια δική της αυτονομία. Η Θράκη έμεινε παραδομένη στην προδοσία. Το ελληνικό κράτος για άλλη μια φορά αποποιείται ευθυνών δίνοντας όλες τις ευθύνες στο τουρκικό προξενείο. Μα τι κάνει το Τουρκικό προξενείο; Απλώς περιμένει να γευτεί την διαρκή ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ της Ελληνικής πολιτείας και απλώς μαζεύει τους καρπούς που δεν χρειάζεται κόπος για να τους μαζέψεις ...Όλα όσα συμβαίνουν είναι απόρια της ακατάσχετης ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ που βοηθά σιωπηλά στην επίτευξη του σκοπού που έχουν ..ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΣΤΟ…
.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου