Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

ΝΤΡΟΠΗ!!! ΑΘΩΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


Προς ψήφιση φέρνει η κυβέρνηση των εθνοπροδοτών το ανθελληνικό, “αντιρατσιστικό” κατ’ όνομα, νομοσχέδιο, το οποίο αθωώνει όσους αρνούνται ή και εγκωμιάζουν τις...

γενοκτονίες που έχει πάθει ο Ελληνισμός. Αν ψηφιστεί αυτός ο νόμος, όποιος στην Ελλάδα εγκωμιάζει ή αρνείται το Ολοκαύτωμα των Εβραίων και τη γενοκτονία των Τούτσι από τους Χούτου, που αναγνωρίστηκαν από διεθνές δικαστήριο, θα τιμωρείται από το συγκεκριμένο νόμο, ενώ οι κεμαλιστές και ισλαμιστές φασίστες με τους εν Αθήναις και Θεσσαλονίκη συνοδοιπόρους τους, θα είναι ελεύθεροι να λοιδωρούν τα θύματα και τους απογόνους της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας και των Αρμενίων και των Ασσυρίων, αφού οι γενοκτονίες αυτές δεν έχουν αναγνωριστεί από ελληνικό ή διεθνές δικαστήριο! 

Έρχεται λοιπόν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, να ψηφιστεί ένας νόμος-έκτρωμα, που είναι ό,τι πιο άθλιο, ανήθικο, εμετικό και προδοτικό έχει εισαχθεί προς συζήτηση στη βουλή και αναρωτιέται κανείς αν υπάρξει έστω και ένας βουλευτής, εκτός των συνομιλητών των γνωστών πρεσβειών, που θα δεχτεί να ψηφίσει ένα τέτοιο νομικό και εθνικό τερατούργημα!
Ντροπή!


πηγή lithosfotos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου