Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!!




Η ISIS ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ» ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ… ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ… 


Ένας εξέχων Χριστιανός ηγέτης της κοινότητας των Χαλδαίων προχώρησε στην παρουσίαση του «συστηματικού αποκεφαλισμού των παιδιών» και άλλα φρικτά εγκλήματα που διαπράχθηκαν από την ISIS. Ανέφερε πως οι σουνίτες εξτρεμιστές διαπράττουν γενοκτονία κατά των χριστιανών στο Ιράκ, έχοντας ως στόχο να καθιερώσουν το νόμο της Σαρία ως το δίκαιο της γης.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο CNN και τον Jonathan Mann, Ο Αμερικανόχαλδαίος επιχειρηματίας, Mark Arabo, τόνισε χαρακτηριστικά πως ο «κόσμος δεν έχει δει ξανά ένα κακό σαν αυτό εδώ και πολλές γενιές»
«Υπάρχει ένα πάρκο στη Μοσούλη, όπου η ISIS προχωρά στον αποκεφαλισμό των παιδιών και στη συνέχεια βάζει τα κεφαλάκια τους σε ένα ραβδί, το οποίο και τοποθετεί στο έδαφος. Σε αυτό το πάρκο τα περισσότερα παιδιά αποκεφαλίζονται, οι μητέρες βιάζονται και σκοτώνονται και οι πατέρες οδηγούνται στην κρεμάλα».
Μιλώντας από το Σαν Ντιέγκο μέσω Skype, ο Arabo κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να προσφέρει άσυλο σε περισσότερους από 300 χιλιάδες Χριστιανούς που φεύγουν για να ζήσουν σε γειτονικές πόλεις έτσι ώστε να γλιτώσουν από τα φρικτά εγκλήματα…

Πηγή: hellasforce.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου