Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...


Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει στον χώρο των social media, ένα κυνικό σχόλιο από Ισραηλινό στρατιώτη, ο οποίος ομολόγησε πως σκότωσε 13 παιδιά την ώρα των ένοπλων επιθέσεων σε μία "παρατεταμένη εκστρατεία" στη Γάζα, όπως άλλωστε δηλώνει και ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου.
Εν όψει των ισραηλινών επιθέσεων στον παλαιστινιακό λαό και κυρίως, στα παιδιά της Γάζας, ένας σκοπευτής του Ισραηλινού στρατού φαίνεται πως απολαμβάνει να σκοτώνει, προκαλώντας τον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με ένα πρόσφατο σχόλιο στο Instagram. Διαβάζοντας την δημοσίευση αυτών που γράφει, φαίνεται πως η δολοφονία παιδιών αποτελεί ανδραγάθημα για κάποιους φανατισμένους στρατιώτες.
Ο David Dovadia, στρατιώτης των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων (IDF), ανεβάζοντας μια φωτογραφία, στην οποία είναι ξαπλωμένος μπροστά από το όπλο του, αναφέρει σε σχόλιο: “Σήμερα σκότωσα 13 παιδιά και εσείς είστε οι επόμενοι, πηγαίνετε στο διάολο”. Πιθανολογείται ότι κάποιοι χάκαραν τον λογαριασμό του, ή ότι οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν στη συνέχεια, ανάγκασαν τον χρήστη του λογαριασμού να απενεργοποιήσει ο ίδιος, το προφίλ του, το οποίο δεν εμφανίζεται πλέον δημοσίως στο Instagram.


ΠΗΓΗ: pathfinder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου