Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

  • Με αμφιβόλου ποιότητας σκευάσματα θα «θεραπεύεται» εφεξής ο Έλληνας ασθενής , αφού ο έλεγχος και η ποιότητα των φαρμάκων αποτελούν πολυτέλεια στην Ελλάδα των "πλεονασματικών" προϋπολογισμών. Ο υπουργός Υγείας και η τρόικα έχουν δώσει τα χέρια, προκειμένου να εκτοξευθεί στο 60% η χορήγηση γενοσήμων στη χώρα μας, ενώ γιατροί- πωλητές θα ελέγχονται ηλεκτρονικά για το αν "πιάνουν τους στόχους" και οι αποτελεσματικοί "dealers" θα επιβραβεύονται με «νόμιμες» μίζες από το κράτος.
Η μνημονιακή δημοσιονομική δέσμευση για μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης στα 2 δισ. ευρώ μεταφράζεται ευθέως σε ραγδαία επιδείνωση της υγείας του μέσου Έλληνα, αυτό είναι ένα πρώτο συμπέρασμα επώδυνο και άμεσα αντιληπτό. Λιγότερο γνωστό είναι ότι πίσω από τις συμφωνίες κυβέρνησης και τρόικας κρύβεται ένας βρόμικος χορός συμφερόντων, αφού η ελληνική αγορά φαρμάκου ανοίγει διάπλατα τις πόρτες της σε πολυεθνικές -εταιρείες κολοσσούς, παραγωγούς γενοσήμων αμφιβόλου ποιότητας. 
 
Πηγή;  avgi.gr

ΣΕΡΑΦΕΙΜ:ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ, ΘΑ ΑΦΟΡΙΣΤΟΥΝ.

Με αφορισμό απειλεί ο μητροπολίτης Πειραιά, Σεραφείμ, τους βουλευτές που θα ψηφίσουν την τροπολογία για την ένταξη των ομοφύλων ζευγαριών στο Σύμφωνο Συμβίωσης.
Η νομοθετική ρύθμιση έρχεται λίγες ημέρες μετά την καταδίκη της Ελλάδας από το Δικαστήριο του Στρασβούργου, που έκρινε αντίθετο με την Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου τον αποκλεισμό των ομόφυλων ζευγαριών από το Σύμφωνο Συμβίωσης.
Με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της μητροπόλεως Πειραιά ο Σεραφείμ τονίζει ότι η συγκεκριμένη τροπολογία «θέτει πλέον κατά τρόπο φρικιαστικό στη χώρα μας την θεσμοθέτηση της ανατροπής της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας και την κατοχύρωση της ψυχοπαθολογικής εκτροπής της ομοφυλοφιλίας».
«Κατά την τραγική αυτή ώρα» ο μητροπολίτης Πειραιά αναφέρει ότι αποστέλλει επειγόντως αίτηση έκτακτης συγκλήσεως της ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδας «για την αντιμετώπιση του θέματος και την επιβολή των δεόντων κατά το εξαίρετο παράδειγμα της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Μολδαβίας».
Καλεί, μάλιστα, την κυβέρνηση να μην προχωρήσει στην υλοποίηση «αυτής της ύβρεως κατά του Θεού και των ανθρώπων».


Πηγή:  Newsroom ΔΟΛ

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΑΓΙΟΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ

 Η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, προχώρησε στην αγιοκατάταξη του Γέροντος Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτη. 

Ο γέροντας Πορφύριος ήταν ήδη άγιος στις καρδιές όλων όσων τον γνώρισαν αλλά και σε όλων των Ορθόδοξων Χριστιανών.
Η Αγιοκατάταξη του Αγίου γίνεται πρώτα στις καρδιές των πιστών και μετά έρχεται η Ιεραρχία απλά να το επισημοποιήσει. 

Άγιε Πορφύριε Πρέσβευε υπέρ της σωτηρίας των ψυχών ημών.
Αναμένουμε από την Μητέρα Εκκλησία και την αγιοκατάταξη του μακαριστού Γέροντα  Παϊσίου....

Πηγή: Θάνος Εύη

ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ "ΕΓΡΑΨΑΝ" ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ

Ἀναφερόμαστε στὸ βιβλίο τῶν Θρησκευτικῶν τῆς Α´ Λυκείου, τὸ ὁποιο περιλαμβάνει μία ἑνότητα γιὰ τοὺς Μάρτυρες τοῦ Ἰεχωβᾶ (Χιλιαστὲς) καὶ μία γιὰ τοὺς Μασόνους. Χιλιαστὲς καί Τέκτονες ἀντέδρασαν ἔντονα καὶ ἀπαίτησαν ἀπὸ τὸ ὑπουργεῖο Παιδείας τὴν ἀλλαγὴ τοῦ περιεχομένου του. Τὸ ἁρμόδιο Παιδαγωγικὸ Ἰνστιτοῦτο όχι μόνο δέχτηκε τὸ αίτημα τους, ἀλλὰ συνεργάστηκε στενὰ μὲ τοὺς εκπροσώπους τους γιὰ τὴ συγγραφὴ των νέων κεφαλαίων.

Ἡ διαφωνία τῶν Χιλιαστών προκλήθηκε ἀπὸ τὸ γεγονὸς ότι οι συγγραφείς του βιβλίου των Θρησκευτικών τῆς Α´Λυκείου δὲν ἀποδέχονταν τὴν ἀπόφαση τοῦ ὑπουργείου Παιδείας (Α3/108,98/6.10.99), μὲ τὴν ὁποία ἀναγνώριζε τοὺς “Μάρτυρες τοῦ Ἰεχωβᾶ” ὡς “Χριστιανούς”.

Τὸ γεγονὸς αὐτὸ προκάλεσε τὴν ἀντίδρασή τους καὶ μετὰ ἀπὸ αίτημα ποὺ ὑπέβαλαν πρὸς τὸ Συνήγορο τοῦ Πολίτη, τὸ Παιδαγωγικὸ Ἰνστιτούτο δέχτηκε νὰ αποσύρει τὸ ἐπίμαχο κεφάλαιο καὶ νὰ τὸ ἀντικαταστήσει μὲ ἕνα διορθωμένο. Ποιός, ὅμως, ἐπιμελήθηκε τὶς διορθώσεις αὐτές; Οἱ ἴδιοι οἱ “Μάρτυρες τοῦ Ἰεχωβᾶ”! Τὸ ἐπίμαχο κεφάλαιο ξαναγράφτηκε μὲ κείμενα ἀπὸ τὸ περιοδικὸ τῶν Μαρτύρων τοῦ Ἰεχωβᾶ (Σκοπιά) καὶ μοιράστηκε στὰ ἑλληνικὰ σχολεία!


Ἡ ἐνόχληση τῶν Τεκτόνων ἐκδηλώθηκε πρὶν καν ἐκδοθεί τὸ βιβλίο! Σὲ ἐπιστολὴ ποὺ ἀπέστειλαν πρὸς τὸ ὑπουργείο Παιδείας ζητούσαν νὰ ἀφαιρεθεί τὸ κεφάλαιο ποὺ ἀναφερόταν στὴ Μασονία, αίτημα ποὺ ἔγινε δεκτὸ ἀπὸ τὸ Παιδαγωγικὸ Ἰνστιτοῦτο.

Ἔπειτα ἀπὸ διαβουλεύσεις μὲ τοὺς συγγραφεῖς του, οἱ ἄνθρωποι τοῦ Ἰνστιτούτου ἀποφάσισαν νὰ ξαναγραφτεῖ τὸ ἐπίμαχο κεφάλαιο, μὲ στοιχεία ποὺ θὰ ἔδιναν οἱ ἴδιοι οἱ Τέκτονες.


Μ' αυτά οι άθεοι δηλητηριάζουν 16χρονα παιδιά...
ΑΙΣΧΟΣ!!!!!

Πηγή: hellas-orthodoxy.blogspot.gr

ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ. (ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ;;;)

Οι μουσουλμάνοι της Νορβηγίας απαιτούν ξεχωριστό ισλαμικό κράτος και απειλούν με τρομοκρατικές ενέργειες εάν αυτή η απαίτησή τους δεν γίνει αποδεκτή.  Η τρομοκρατική οργάνωση Ansar al- Sunna απειλεί ότι εάν η πρωτεύουσα Όσλο δεν αναγνωριστεί από το νορβηγικό κράτος ως μουσουλμανική πόλη με μουσουλμανικό έθνος θα προχωρήσει σε εφαρμογή του ιερού πολέμου με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Η ανακοίνωση της ισλαμικής τρομοκρατικής οργάνωσης αναφέρει:
«Δεν θέλουμε να είμαστε μέρος της νορβηγικής κοινωνίας.
Επίσης δεν θέλουμε να φύγουμε από την Νορβηγία, γιατί γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε εδώ.
Η γη του Αλλάχ μας ανήκει».


Εμείς στην Ελλάδα χτίζουμε τζαμιά...θα ζήσουμε άραγε σύντομα τα γεγονότα της Νορβηγίας;;;


Πηγή:  conspiracyfeeds.gr

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ: "ΜΑΓΟΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ" !!!

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΕΝΑΣ ΜΑΓΟΣ !!!


ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΠΟΥΣΗ

Σε νέα προκλητική δήλωση προχώρησε η βουλευτής  Μαρία Ρεπούση, βάζοντας αυτή τη φορά στο στόχαστρο την Εκκλησία και σχολιάζοντας την απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου να ζητήσει από το υπουργείο Παιδείας τη συμμετοχή εκπροσώπου της Εκκλησίας στην Επιτροπή Σύνταξης των σχολικών βιβλίων στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, η κυρία Ρεπούση έγραψε στο Twitter:«Στη συγγραφή των σχολικών βιβλίων ζητά να συμμετέχει τώρα η Ελληνική Εκκλησία. Σκύψε σκύψε να που φθάσαμε. Εδώ ταιριάζει το Κύριε ελέησον».

Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Γιος πλουσίων γονέων πού γεννήθηκε στην Παφλαγονία. Διδάχτηκε νωρίς απ' αυτούς να είναι εγκρατής και να θεωρεί το χρήμα μέσο για την ανακούφιση και περίθαλψη των φτωχών και των αρρώστων. Αφού έτσι ανατράφηκε, και οι γονείς του πέθαναν, διαμοίρασε όλη την κληρονομιά του και πήγε σαν ασκητής στην έρημο. Εκεί γνωρίστηκε με άλλους ασκητές, πού ζούσε μαζί τους με αδελφική αγάπη, χριστιανική συγκατάβαση και επιείκεια. Δεν λύπησε ποτέ κανένα, μεγάλη του χαρά μάλιστα, ήταν να επαναφέρει τη
γαλήνη στις ταραγμένες ψυχές. Ή φήμη της θαυμαστής ασκητικής του ζωής έφθασε μέχρι τις πόλεις, και
πολλοί έτρεχαν να τον βρουν για να ζητήσουν απ' αυτόν τις πνευματικές του οδηγίες. Ό όσιος Στυλιανός, παρά την ερημική ζωή του, έτρεφε στοργή και συμπάθεια προς τα παιδιά, πού τόσο αγαπούσε και ό Κύριος. "Αν, έλεγε, ή ταπεινοφροσύνη αποτελεί θεμέλιο των αρετών, ή παιδική ηλικία από τη φύση της είναι περισσότερο ενάρετη, απ' ότι οι μεγαλύτεροι των φιλοσόφων".Ό Θεός βραβεύοντας το Ιερό αυτό αίσθημα του, προίκισε τον όσιο με το χάρισμα να θεραπεύει τα άρρωστα παιδιά και να καθίστα εύτέκνους άτεκνες γυναίκες.
Πέθανε πλήρης ήμερων αλλά και αρετών. 

Η Ορθόδοξη εκκλησία τιμάει τη μνήμη του στις 26 Νοεμβρίου.

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΣΟΚ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ. ΣΦΟΔΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΚΤΕΛ ΜΕ ΝΤΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΙΧ



Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν λίγο, στην Κοιλάδα των Τεμπών. Ανεπιβεβαιώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για εγκλωβισμένους ανθρώπους, σε οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, ενώ μεγάλη είναι η κινητοποίηση Αστυνομίας, ΕΚΑΒ και Πυροσβεστικής.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για συγκρουση λεωφορείου του ΚΤΕΛ, με νταλίκα και ΙΧ.

Δεκαοχτώ ασθενοφόρα από όλη τη Θεσσαλία σπεύσουν στα Τέμπη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν τουλάχιστον δύο νεκροί και πολλοί τραυματίες.

Πριν από λίγο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα 8 τραυματίες σε Γενικό και Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.


ΠΗΓΗ: larissanet.gr

25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Σήμερα, η Αγία μας Εκκλησία τιμά την μνήμη της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης. Η Αγία Αικατερίνη είναι μία από τις μεγαλύτερες εκκλησιαστικές προσωπικότητες όλων των εποχών.
Γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου από πλουσίους γονείς.
Εξαιτίας αυτής της καταγωγής είχε την ευκαιρία να μαθητεύσει κοντά σε μεγάλους δασκάλους και να διδαχθεί την Ελληνική Φιλοσοφία, ξένες γλώσσες και την ιατρική επιστήμη. Την Χριστιανική Πίστη την διδαχθηκε από έναν ασκητή που επισκέφτηκε και κατόπιν βαπτίσθηκε.
Ήταν αληθινή Χριστιανή. Η ζωή της ήταν πλημμυρισμένη από το Φως του Χριστού. Δεν κατανάλωνε τη ζωή της στα δευτερεύοντα και επουσιώδη πράγματα.

Τα χαρίσματα που είχε η Αγία Αικατερίνη δεν τα χρησιμοποίησε για δικό της όφελος και συμφέρον. Τα πρόσφερε θυσία στον Χριστό. Και ο Χριστός της τα ανταπέδωσε με το παραπάνω. Κέρδισε τον Παράδεισο και έγινε Αγία της Εκκλησίας Του.

ΟΥΑΙ ΔΕ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ..!!!

Ο Ιησούς Χριστός ονομάζει υποκριτές τους Γραμματείς και τους Φαρισαίους. 
Αλλά ποιοι είναι αυτοί;;;
ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ!!! ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ… ΕΜΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΘΕΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !!!
Είσαστε αντίχριστοι και σιωνιστές....
Βαδίζεται βάσει σχεδίου...
 
Ξεχνάτε προφανώς ότι ακόμη και εάν την γλυτώσετε σ’ αυτή την ζωή, δεν πρόκειται να την γλυτώσετε σε καμμία περίπτωση στην άλλη, εάν βέβαια πιστεύετε ακόμη σ’ αυτήν, που πολύ αμφιβάλλω...

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΝΙΚΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Δυστυχώς τα δάκρυα του Ταξιάρχη προειδοποίησαν μέρες πριν για το κακό που θα ερχόταν στη Ρόδο...Αξιοσημείωτο το γεγονός πως η κατάσταση ήταν χειρότερη στην Ιαλυσό, δηλαδή στην περιοχή όπου δάκρυσε η εικόνα του Ταξιάρχη !!!

ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ;

 
 
 
Ο Εβραίος ηθοποιός Λέοναρντ Νιμόι στο γωστό ρόλο του Σπόκ. Ο “εξωγήινος” χαιρετισμός είναι εμπνευσμένος απο ….ραββινική χειρονομία που συμβολίζει το Γυναικείο Όνομα του …Γιαχβέ !
 
 
Τάφοι ραββίνων με τη χειρονομία που συμβολίζει το γυναικείο όνομα του Γιαχβέ!
 
 
                              Κατά τα άλλα, κάθε   χρόνο  πάει στον Επιτάφιο για                                        ....ξεκάρφωμα....

ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ (VIDEO)

Τα υποσυνείδητα μηνύματα πλέον είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας δυστυχώς. Βομβαρδιζόμαστε συνεχώς με αθέμιτο τρόπο για πολλούς λόγους, όπως διαφήμιση προιόντων, πολιτικές σκοπιμότητες, διαστρέβλωση των ηθικών αξιών, απαξίωση της ιστορικής συνειδητότητας μας και γενικά για την κατεύθυνση των μαζών. Κάποιες φορές αυτές οι μεθοδεύσεις ξεσκεπάζονται και απλά παύουμε να δίνουμε σημασία με αποτέλεσμα να αποτυγχάνουν του σκοπού τους. Τι γίνεται όμως όταν αυτά τα μηνύματα στοχεύουν στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ επίπεδο μας και μας καθιστούν ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΥΣ σε αποκρυφιστικές τελετουργικές πράξεις άλλων ;;;; Οσο και αν φαντάζει αυτό εξωπραγματικό ή και φανταστικό σε πολλούς απο εμάς δεν παύει ν' αποτελεί ένα γεγονός που ίσως να υφίσταται εδώ και δεκαετίες.

ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ (ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΙ Η ΜΙΣΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ;)

«Κάποιος άρχοντας ρώτησε τον Ιησού: «Αγαθέ Διδάσκαλε, τι να κάνω για να κληρονομήσω την αιώνια ζωή;» Ο Ιησούς του απάντησε: «Γιατί με αποκαλείς “αγαθό”; Κανένας δεν είναι αγαθός, παρά μόνο ένας, ο Θεός. Ξέρεις τις εντολές: μη μοιχεύσεις, μη σκοτώσεις, μην κλέψεις, μην ψευδομαρτυρήσεις, τίμα τον πατέρα σου και τη μητέρα σου». Κι εκείνος του είπε: «'Ολα αυτά τα τηρώ από τα νιάτα μου». 'Οταν τ' άκουσε ο Ιησούς του είπε: «'Ενα ακόμη σου λείπει: πούλησε όλα όσα έχεις και δώσε τα χρήματα στους φτωχούς, κι έτσι θα έχεις θησαυρό κοντά στον Θεό· κι έλα να με ακολουθήσεις». Μόλις εκείνος τ' άκουσε αυτά, πολύ στενοχωρήθηκε, γιατί ήταν πάμπλουτος.
'Οταν ο Ιησούς τον είδε τόσο στενοχωρημένον, είπε: «Πόσο δύσκολα θα μπουν στη βασιλεία του Θεού αυτοί που έχουν τα χρήματα!Ευκολότερο είναι να περάσει καμήλα μέσα από βελονότρυπα, παρά να μπει πλούσιος στη βασιλεία του Θεού». 'Οσοι τον άκουσαν είπαν: «Τότε ποιος μπορεί να σωθεί;» Κι εκείνος τους απάντησε: «Αυτά που για τους ανθρώπους είναι αδύνατα, για το Θεό είναι δυνατά».(Λουκ. 18, 18-27)
- See more at: http://www.amen.gr/article15997#sthash.uJ96ZzL8.dpuf
Εκεῖνο τὸν καιρό, κάποιος ἄρχοντας πλησίασε τὸν Ιησοῦ καὶ τοῦ εἶπε· «᾿Αγαθὲ Διδάσκαλε, τί νὰ κάνω γιὰ νὰ κληρονομήσω τὴν αἰώνια ζωή;» ῾Ο ᾿Ιησοῦς τοῦ ἀπάντησε· «Γιατί μὲ ἀποκαλεῖς “ἀγαθό”; Κανένας δὲν εἶναι ἀγαθός, παρὰ μόνο ἕνας, ὁ Θεός. Ξέρεις τὶς ἐντολές· μὴ μοιχεύσεις, μὴ σκοτώσεις, μὴν κλέψεις, μὴν ψευδομαρτυρήσεις, τίμα τὸν πατέρα σου καὶ τὴ μητέρα σου». Κι ἐκεῖνος τοῦ εἶπε· «῞Ολα αὐτὰ τὰ τηρῶ ἀπὸ τὰ νιάτα μου». ῞Οταν τ’ ἄκουσε ὁ ᾿Ιησοῦς τοῦ εἶπε· «῞Ενα ἀκόμη σοῦ λείπει· πούλησε ὅλα ὅσα ἔχεις καὶ δῶσε τὰ χρήματα στοὺς φτωχούς, κι ἔτσι θὰ ἔχεις θησαυρὸ κοντὰ στὸν Θεό· κι ἔλα νὰ μὲ ἀκολουθήσεις». Μόλις ἐκεῖνος τ’ ἄκουσε αὐτά, πολὺ στενοχωρήθηκε, γιατὶ ἦταν πάμπλουτος. ῞Οταν ὁ ᾿Ιησοῦς τὸν εἶδε τόσο στενοχωρημένον, εἶπε· «Πόσο δύσκολα θὰ μποῦν στὴ βασιλεία τοῦ Θεοῦ αὐτοὶ ποὺ ἔχουν τὰ χρήματα! Εὐκολότερο εἶναι νὰ περάσει καμήλα μέσα ἀπὸ βελονότρυπα, παρὰ νὰ μπεῖ πλούσιος στὴ βασιλεία τοῦ Θεοῦ». ῞Οσοι τὸν ἄκουσαν εἶπαν· «Τότε ποιὸς μπορεῖ νὰ σωθεῖ;» Κι ἐκεῖνος τοὺς ἀπάντησε· «Αὐτὰ ποὺ γιὰ τοὺς ἀνθρώπους εἶναι ἀδύνατα, γιὰ τὸν Θεὸ εἶναι δυνατά».
 
Ο Ιουδαίος ήταν ευσεβὴς ἄνθρωπος, ἐφ’ ὅσον τηροῦσε τὸ Νόμο κι εἶχε μέσα του τὴν ἐπιθυμία τῆς τελειότητας. Ὁ Νόμος ὅμως τῆς Π. Διαθήκης ὁλοκληρώνεται καὶ κορυφώνεται στὸ Χριστό, ὁ ὁποῖος ἀποκαλύπτει τὴν ἀπόλυτη ἀπαίτηση τοῦ Θεοῦ πρὸς τὸν ἄνθρωπο. Πιστεύει κανεὶς πολὺ εύκολα ὅτι ξόφλησε τοὺς λογαριασμούς του μὲ τὸ Θεὸ μὲ τὸ νὰ τηρήσει μερικὲς τυπικὲς διατάξεις, μὲ τὸ νὰ ἀκολουθήσει κανονικὰ ὅλες τὶς νηστεῖες, μὲ τὸ νὰ ἐκκλησιάζεται πυκνά, μὲ τὸ νὰ μὴν εἶναι παραβάτης τῶν βασικῶν ἐντολῶν. Σὲ μιὰ κρίσιμη ὅμως στιγμὴ τῆς ζωῆς του ποὺ καλεῖται νὰ διαλέξει ἀνάμεσα στὸ Θεὸ καὶ στὰ χρήματά του, ἀνάμεσα στὸ Θεὸ καὶ στὴν κοινωνικὴ ἢ ἐπαγγελματικὴ θέση του, ἀνάμεσα στὸ Θεὸ καὶ στοὺς ἐπίγειους δεσμούς του, δὲν θυσιάζει τίποτε ἀπ’ ὅλα αὐτὰ γιὰ τὸ Θεό, ἀποδείχνοντας ἔτσι ὅτι ἡ θρησκευτικότητά του καλύπτει ἕνα μόνο μέρος τῆς ζωῆς του, αὐτὸ ποὺ φαίνεται ἐξωτερικά, κι ὄχι τὸ σύνολό της, κι ὄχι ὅλο τὸ βάθος της· ὅτι συνίσταται στὴν ἀνώδυνη τήρηση ἐντολῶν κι ὄχι στὴν ὀδυνηρὴ ὑποταγὴ τοῦ ὅλου ἀνθρώπου στὴν ἀπόλυτη ἀπαίτηση τοῦ Θεοῦ.
Ὁ Ἰησοῦς δὲν κατηγορεῖ τὸν εὐσεβῆ συνομιλητή του γιὰ ὅ,τι ἔκανε, ἀλλὰ γιὰ ὅ,τι παρέλειψε νὰ κάνει· δὲν τὸν κατακρίνει γιὰ τὶς ἀρετές του, ἀλλὰ γιατί βλέπει ὅτι αὐτὲς δὲν ἐντάσσονται στὸ ὁλοκληρωτικὸ δόσιμό του στὸ Θεὸ κι εἶναι μεμονωμένες ἐκδηλώσεις τῆς ζωῆς του, ἄν καὶ- κατὰ πάντα- σωστὲς καὶ ἀξιέπαινες. Βλέπει ἀκόμη ὅτι ἡ θρησκευτικότητά του δὲν συνδέεται ἄμεσα μὲ τὴ ζωὴ του μέσα στὴν κοινωνία· ὅτι ὁ δρόμος ποὺ τὸν φέρνει στὸ Θεὸ δὲν περνάει μέσα ἀπὸ τὴν κοινωνία τῶν ἀδελφῶν καὶ δὲν διασταυρώνεται μὲ τοὺς δρόμους τῶν συνανθρώπων του. Εἶναι ἕνας μονόδρομος ποὺ ἐξασφαλίζει τὴν ἱκανοποίηση μέσα στὴ συνείδησή του, ὄχι ὅμως καὶ τὴν ἱκανοποίηση τοῦ Θεοῦ ὁ ὁποῖος δὲν δέχεται συμβιβασμούς, ὑποκρισίες καὶ ψευτιές.
Στὴν περικοπὴ μᾶς ὑπογραμμίζονται τρεῖς κυρίως ἀλήθειες: 

1) Ὁ Θεός, ὅπως ἀποκαλύπτεται στὴν ἀνθρωπότητα διὰ τοῦ Ἰησοῦ Χριστοῦ, ἔχει ἀπόλυτη ἀπαίτηση ἀπ’ ὅλους, χωρὶς συμβιβασμοὺς καὶ μονόπλευρες ἐκδηλώσεις· ζητάει ὁλόκληρο τὸν ἄνθρωπο κι ὄχι μόνο μερικὲς θρησκευτικὲς ἐκδηλώσεις, μερικὲς ἀρετές του, μερικὴ τήρηση τῶν ἐντολῶν του. 

2) Ἐκεῖνο ποὺ ἐμποδίζει τὸ ὁλοκληρωτικὸ δόσιμο τοῦ ἀνθρώπου εἶναι ἡ προσκόλληση στὸν ἐπίγειο θησαυρισμό. 
3) Αὐτὸ ποὺ φαίνεται δύσκολο γιὰ τὸν ἄνθρωπο, νὰ εἶναι δηλ. ὄχι μερικὰ ἀλλὰ ὁλοκληρωτικὰ δοσμένος στὸ Θεό, γίνεται εὔκολο μὲ τὴ χάρη τοῦ Θεοῦ, μὲ τὴ βίωση καὶ ἀποδοχὴ αὐτῆς τῆς χάρης μέσα στὴν Ἐκκλησία. Ἐὰν «τὰ ἀδύνατα γιὰ τοὺς ἀνθρώπους εἶναι δυνατὰ γιὰ τὸ Θεό», τότε ἂς μὴ νομίσει κανεὶς ὅτι ἡ ὁλοκληρωτικὴ ὑποταγὴ τοῦ ἀνθρώπου στὸ Θεὸ εἶναι πράγμα ἀκατόρθωτο καὶ ἀπραγματοποίητο.

AYTA ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΛΕΙΦΘΟΥΝ ( ; ) ΛΟΓΩ ΤΟΥ...ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ;;;

Παραθέτουμε τα μεγαλυνάρια της Μεγάλης Εβδομάδος που θα μπορούσαν να απαλειφθούν εξαιτίας του «αντιρατσιστικού» νόμου με την αιτιολογία ότι προσβάλλουν του σταυρωτές του Κυρίου μας. Μερικά απο τα κείμενα που θα μπορούσαν να…λογοκριθούν είναι τα εξής:

«Ως πικράς εκ κρήνης της Ιούδα φυλής οι απόγονοι εν λάκκω κατέθεντο τον τροφέα μανναδότην Ιησούν».


«Αλαζών Ισραήλ, μιαιφόνε λαέ, τι παθών τον Βαρραβάν ηλευθέρωσας, τον Σωτήρα δε παρέδωκας σταυρώ».

«Φθονουργέ, φονουργέ και αλάστορ λαέ, καν σινδόνας και αυτό σουδάριον αισχύνθητι αναστάντος του Χριστού».

«Αραβιανόν, σκολιώτατον γένος Εβραίων, έγνως την ανέγερσιν του ναού. Δια τι κατέκρινας τον Χριστόν;».

«Καν τους εκ νεκρών επαισχύνθητε, ω Ιουδαίοι, ους ο ζωοδότης ανέστησεν, ον υμείς εκτείνατε φθονερώς».

«Κατά τον Σολομώντα βόθρος βαθύς το στόμα Εβραίων παρανόμων».

«Εβραίων παρανόμων εν σκολιαίς πορείαις τρίβολοι και παγίδες».

«Συναπολούνται πάντες οι σταυρωταί σου, Λόγε, Υιέ Θεού παντάναξ».

«Διαφθοράς εις φρέαρ συναπολούνται πάντες οι άνδρες των αιμάτων».

ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ, ΠΡΙΝ "ΧΑΣΟΥΜΕ" ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Χάνουμε τα παιδιά μας!!!
Όσοι έχουν παιδιά στην ηλικία των 20, 25, 30 ετών, σε ηλικία δηλαδή που μπορούν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της καταστροφής του μέλλοντός τους, καταλαβαίνουν τί εννοώ.. Τα βλέπουμε να τριγυρνούν σαν ζαλισμένα, απελπισμένα, μη βλέποντας οδό διαφυγής, μη μπορώντας να προγραμματίσουν κάποιο μέλλον. Δεν μπορούν όλα να διαφύγουν στο εξωτερικό για κάποια καλύτερη τύχη. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ!!! Τα περισσότερα μένουν εδώ, να ”φυλάττουν” προδομένες ”Θερμοπύλες”... Ποιες θα είναι οι βαθύτερες σκέψεις τους..; Αυτές που δεν μας λένε..; Τί θα σκέφτονται, για μας και το μέλλον που τους επιφυλάξαμε...(;)
Το μέλλον που τους φτιάξαμε, όχι γιατί ”τα φάγαμε”,
(σιγά τη μεγάλη ζωή που κάναμε!), αλλά ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ, ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!! 

Όσοι αισθανόμαστε έστω και ψήγματα ενοχής απέναντι στα παιδιά μας, σε όλα τα παιδιά της νέας γενιάς, πρέπει να.... δράσουμε. Πρέπει να επανορθώσουμε πάση θυσία το κακό που προξενήσαμε.
Να μπούμε εμείς πρώτοι μπροστά, και να ανατρέψουμε με ειρηνικούς αγώνες, πρώτα την δωσίλογη αυτή ”κυβέρνηση”, και κατόπιν όλο το πλέγμα διαπλοκής που στηρίζει αυτό το διεφθαρμένο κοινωνικοπολιτικό σύστημα. Έτσι θα εξιλεωθούμε.. Και θα σώσουμε καὶ τα παιδιά μας!!!

ΒΕΡΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ Η ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

Την πόρτα του δημαρχείου και όχι τα σκαλιά της εκκλησίας επιλέγουν όλο και περισσότερα ζευγάρια και αυτό γιατί θεωρούν την τέλεση του θρησκευτικού γάμου ως πολυτέλεια στον καιρό της κρίσης που βιώνουμε. Μάλλον αδυνατούν να διακρίνουν το ιερό μυστήριο του γάμου και την παρουσία του Χριστού σ' αυτό. Οι θρησκευτικοί γάμοι μειώθηκαν κατά 15,64%.
Ο πολιτικός γάμος δεν είναι Γάμος, αλλά μια νομική πράξη. Για το κράτος είσαι παντρεμένος/νη με όλες τις σχετικές υποχρεώσεις, αλλά για το Θεό και την Εκκλησία δεν είσαι παντρεμένος με αποτέλεσμα να μην έχεις τη βοήθεια της Θείας Χάριτος στην αντιμετώπιση των δυσκολιών του Γάμου. Οι περισσότεροι, που κάνουν πολιτικό γάμο κι αργότερα θρησκευτικό, το κάνουν με τη δικαιολογία, ότι, ενώ χρειάζονται τη ληξιαρχική πράξη για πρακτικούς λόγους (οικογενειακό επίδομα, κοινωνική ασφάλιση, στεγαστικό δάνειο κλπ) ή ακόμη χειρότερα επειδή προέκυψε κάποια εγκυμοσύνη, δεν είναι ακόμη "έτοιμοι" για Γάμο. Τι σημαίνει όμως έτοιμοι για Γάμο; Συνήθως εννοούν ότι δεν είναι έτοιμοι:
- να κάνουν ένα Γάμο με εκατοντάδες καλεσμένους, που συνοδεύεται από ένα πολυέξοδο γλέντι,
- δεν έχουν σίγουρη δουλειά και οι δύο,
- δεν έχουν έτοιμο ένα πλήρως εξοπλισμένο σπίτι κατά προτίμηση ιδιόκτητο. 
Όποιος νομίζει ότι μπορεί να ζήσει σ' αυτή τη ζωή χωρίς τη βοήθεια του Θεού, μπορεί να κάνει ότι είδους Γάμο θέλει. Όποιος όμως αισθάνεται ότι χρειάζεται σε κάθε του βήμα τη βοήθεια του Θεού, δεν έχει νόημα να προχωρήσει στο σοβαρότερο βήμα της ζωής του χωρίς την ευλογία του Θεού.
Ας γίνει κατανοητό σε όλους ότι η ακολουθία του Γάμου δεν είναι μία απλή (ιδιωτική) προσευχή των μελλονύμφων αλλά μια επίσημη σύναξη της εκκλησίας μας, στην οποία παρίσταται αοράτως ο ίδιος ο Χριστός, για να προσφέρει στο ζευγάρι τη Χάρη Του που θα τους ενώνει σε μία ψυχοσωματική ενότητα και κοινωνία.

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ. ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ. (ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ).

Συγκεχυμένες παραμένουν οι πληροφορίες για αγνοούμενους από την κακοκαιρία  στις αρμόδιες υπηρεσίες  του νησιού, με έρευνες να πραγματοποιούνται από αστυνομία, πυροσβεστική, εθελοντικές ομάδες και λιμενικό.



Πιο συγκεκριμένα οι πληροφορίες για αγνοούμενους αναφέρονται σε όχημα που παρασύρθηκε στη γέφυρα της Κρεμαστής με τρεις εκπαιδευτικούς. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο ένας απεγκλωβίστηκε ενώ τους δυο τους παρέσυρε ο ποταμός στη θάλασσα. Άλλοι μάρτυρες αναφέρουν ότι οι άλλοι δυο βρέθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους καθώς απεγκλωβίστηκαν προς τη θάλασσα. Αρχικά πληροφορίες από συνεργεία ανέφεραν το rodosreport ότι οι δυο εκπαιδευτικοί βρέθηκαν, κάτι που όπως φαίνεται ήταν υπό σύγχυση και δεν ίσχυε, απόλυτα κατανοητό λόγω της κατάστασης που επικρατεί.

Ο κ. Χατζηδιάκος ανέφερε ότι άνδρες ψάχνουν στον ποταμό με φακούς, ενώ σκάφη του λιμενικού βγήκαν για έρευνες στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ιαλυσού και Κρεμαστής.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα συνεργεία διάσωσης βρήκαν ακόμα έναν αγνοούμενο καλά στην υγεία του στην παραλία που παρέσυρε ο ποταμός κοντά στην Ιαλυσό, ενώ ένα κορίτσι που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στον Αρχάγγελο, διασώθηκε και είναι καλά στην υγεία του.

Την ίδια στιγμή αθηναϊκά Μέσα Ενημέρωσης μιλάνε για νεκρούς !!! από την κακοκαιρία στη Ρόδο, χωρίς ωστόσο κάτι τέτοιο να έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής από καμία αρμόδια υπηρεσία.  Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να επικρατήσει ψυχραιμία. 
ΠΗΓΗ:rodosreport   

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΕΝΩΣΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ;

Αυτό είναι το σήμα της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος!!! Αυτό το σώμα που είναι υπεύθυνο για την τήρηση του συντάγματος και την τήρηση των νόμων στη χώρα. Με όλο το σεβασμό προς τον θεσμό της δικαιοσύνης και τους εκλεκτούς λειτουργούς της, θα θέλαμε να κάνουμε τις εξής ερωτήσεις: Γνωρίζουν άραγε όλοι οι αξιότιμοι Εισαγγελείς της Ελλάδος μας, ότι το σήμα της ενώσεώς τους είναι μια επτάφωτη λυχνία, δλδ., ένα εβραικό-σιωνιστικό σύμβολο; Και εάν μεν το γνώριζαν, πως το δικαιολογούν; Εάν δε πάλι δεν το γνώριζαν, τι πρόκειται να πράξουν από δω και πέρα;  
Για να αναρωτηθούμε τώρα και για κάτι άλλο...
Ποιοι υπογράφουν τις εκλογές με τα αποτελέσματα εδώ και 200 χρόνια που τους δίνει το Υπηρεσιακό Υπουργείο Εσωτερικών; Τίνος είναι η εταιρεία  SINGULAR LOGIC SA, που έχει το λογισμικό των εκλογών και δεν το δίνει για έλεγχο σε κανέναν με την δικαιολογία ότι είναι πατέντα; 
Το αφήνουμε στην δημιουργική φαντασία σας..!!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (VIDEO)

Η μουσική βιομηχανία έχει ξεφύγει τελείως και έπαψε να ασχολείται πλέον με υποσυνείδητα μηνύματα...Τραγούδι με τίτλο: (EveryBody Gonna Die) (όλοι πρόκειται να πεθάνουν) και τον πανεπόπτη οφθαλμό να βρίσκεται παντού, δείχνοντας την απόλυτη καταστροφή του πλανήτη και το τέλος του κόσμου... Προσπάθεια εκφοβισμού που δεν μας αγγίζει γιατί πιστεύουμε στον Παντοδύναμο Θεό που χαρίζει αγάπη και ελπίδα. Στο βίντεο απλά τα τέκνα του Σατανά πλέον έχουν ξεφύγει και δείχνουν απο ποιούς ελέγχετε ΚΑΙ η μουσική βοιμηχανία...

ΥΠΕΡΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ...ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΘΕΡΜΟ(;)

 Η Αγκυρα συγκεντρώνει στρατιωτικό υλικό καθώς και στρατό, προκαλώντας εύλογη ανησυχία στο ελληνικό Πεντάγωνο.
Το τελευταίο διάστημα στην ανατολική πλευρά του ποταμού βρίσκονται, μεταξύ άλλων, αμφίβιες γέφυρες Samur, γεφυροφόρο Μ48 της 65ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας, Leopard 2A4, αναβαθμισμένα Μ60Τ Sabra Mk III, άρματα μηχανικής διάσπασης ναρκοπεδίων τύπου Keiler και άλλα σύγχρονα οπλικά συστήματα. Βέβαια και η Ελλάδα από την πλευρά της παρατάσσει στον Εβρο στρατιωτικές δυνάμεις με Leopard-2 HEL και Leopard-2A4 και άλλα σύγχρονα οπλικά συστήματα.
Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές στον Εβρο, η πυκνή συγκέντρωση στρατευμάτων και από τις δύο πλευρές σημαίνει ότι όποιος καταφέρει να διασπάσει πρώτος τις αντίπαλες γραμμές, θα έχει τη δυνατότητα να αποκόψει αμέσως, με έναν κυκλωτικό ελιγμό, σχεδόν επί τόπου, μεγάλες εχθρικές μονάδες. Αυτή η υπερσυγκέντρωση τουρκικών στρατευμάτων στον Έβρο ανησύχησε τον υφυπουργό Άμυνας Αθανάσιο Δαβάκη, ο οποίος έχει κάνει σχετική δημόσια αναφορά.
Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης μιλώντας στη Βουλή προειδοποίησε για θερμό επεισόδιο με την Τουρκία, επικαλούμενος τον υφυπουργό Αμυνας Αθανάσιο Δαβάκη. Το ενδεχόμενο στρατιωτικής σύρραξης με την Τουρκία είναι πιθανό, σύμφωνα με τον Απόστολο Κακλαμάνη.
«Οι σημερινοί νέοι μπορεί να χρειαστεί να πολεμήσουν για την πατρίδα, όπως έκαναν οι πατεράδες και οι παππούδες τους» προειδοποίησε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής στην ομιλία του. Ο κ. Κακλαμάνης επικαλέστηκε αναφορές του υφυπουργού Αμυνας Αθανάσιου Δαβάκη περί συγκέντρωσης στρατιωτικών δυνάμεων στα χερσαία σύνορα, προκειμένου να απευθύνει μήνυμα ενότητας προς την πτέρυγα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
 Στο μεταξύ, η Πολεμική Αεροπορία, αποδεχόμενη την πρόσκληση της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας, προγραμματίζει να συμμετάσχει στην ισραηλινή πολυεθνική άσκηση «Blue Flag 2013», από την Τετάρτη 13 έως και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013, με τέσσερα (4) αεροσκάφη F-16 Block 52+ της 340Μ.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ "ΕΦΑΓΕ" Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΗ

Υποεπιτροπή του κογκρέσου με αυστηρό μήνυμά της καλεί την τουρκική κυβέρνηση ν' ανοίξει αμέσως την Σχολή της Χάλκης. Συγκεκριμένα, ομόφωνα ενέκρινε η αρμόδια υποεπιτροπή του Κογκρέσου των ΗΠΑ ψήφισμα το οποίο καλεί την τουρκική κυβέρνηση να επαναλειτουργήσει την Θεολογική Σχολή στην Χάλκη, άνευ όρων και χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση!!! Παρόλο που το ψήφισμα θα πρέπει να υποβληθεί στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων προτού υποβληθεί στο Κογκρέσο προς ψήφιση, έχει την σημασία του και αποτελεί αυτόνομο μήνυμα για την αμερικανική θέση στο θέμα. Αξιοσημείωτο είναι πως το εν λόγω ψήφισμα υιοθετήθηκε ενώ βρισκόταν για επίσκεψη στην Ουάσινγκτον ο τούρκος υπουργός εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου.

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΑΝΕΡΓΟ ΠΑΤΕΡΑ:"ΠΟΥΛΑΩ ΤΟ ΝΕΦΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ".

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ένας πατέρας από το Ηράκλειο της Κρήτης πουλάει το νεφρό του προκειμένου να καταφέρει να ζήσει τα παιδιά του.Ο άνθρωπος έφτασε σ' αυτό το σημείο από απελπισία.
Όπως ανέφερε ζούσε μία πολύ καλή ζωή από θέμα χρημάτων, μέχρι που πριν από 2,5 χρόνια έμεινε άνεργος.
Έψαξε για δουλεια και δεν έβρισκε τίποτα. Και τότε άρχισε να πουλά πράγματα. Έπιπλα, ρούχα, ηλεκτρικά είδη, ότι μπορεί κανείς να φανταστεί.

Στην απελπισία του έφτασε στο σημείο να βγάλει στο σφυρί το νεφρό του. Μόνο και μόνο όπως λέει ο ίδιος για να μεγαλώσει τα παιδιά του. Τα λόγια του αγγίζουν κάθε άνθρωπο. Κάθε Έλληνα που στην Ελλάδα του 2013 βλέπει συνανθρώπους του να πουλάν το νεφρό τους, όπως συμβαίνει σε τριτοκοσμικές χώρες. "Πουλήσαμε τα πάντα, δεν έμεινε τίποτα, δεν μπορούμε να ζήσουμε". αναφέρει χαρακτηριστικά. "Γι αυτό πουλάω το νεφρό μου, για μένα αυτό δεν είναι τίποτα. Μπορώ να ζήσω και με ένα νεφρό. Θα μπορούσα να πουλήσω και το κεφάλι μου αν κάποιος το αγόραζε. Ζω για τα παιδιά μου αλλά δεν μπορώ να τους προσφέρω τα στοιχειώδη, θα μπορούσα να πεθάνω γι αυτά".
Το ένα μου παιδί δίνει Πανελλήνιες και πρέπει να κάνει φροντιστήρια, το άλλο πάει Δημοτικό. Αλλά εγώ δεν μπορώ να τους προσφέρω πια ούτε τα στοιχειώδη» και συμπληρώνει «δε θέλω δημοσιότητα, ένα άνθρωπο να αγοράσει το νεφρό μου ψάχνω».
Άθρωποι πουλάνε τα νεφρά τους για να ζήσουν και η τρόικα ζητά νέα μέτρα, με την κυβέρνηση να είναι έτοιμη να τα δώσει..!!!! 

ΞΥΠΝΗΣΤΕ....ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ...

Ένα απλό μήνυμα για όλους… Υπενθύμιση στους αφυπνισμένους, αφύπνιση στους κοιμώμενους… Τα πράγματα διαπιστώνουμε πως εξελίσσονται ραγδαία από το κακό στο χειρότερο, όχι μόνο για εμάς τους Έλληνες, αλλά για ολόκληρο τον πλανήτη. Αν δεν υπάρξει κάποια μαζική αντίδραση, θα βουλιάξουμε όλοι στα σκοτάδια μιας υποδούλωσης που δεν θα έχει προηγούμενο. Η εξέλιξη θα είναι δεδομένη. Και επιτέλους επιβάλλεται να μην ξεχνάμε ότι δεν γεννηθήκαμε για να είμαστε δούλοι και υπηρέτες κανενός, πόσο μάλλον μιας ανελέητης και απάνθρωπης ολιγαρχίας, οι προθέσεις της οποίας αρχίζουν πλέον να γίνονται φανερές σε όλους.  Κι όποιος δεν έχει νιώσει πως επιδιώκουν να μας εξοντώσουν και ηθικά και σωματικά, έχει πρόβλημα νοητικής επεξεργασίας που χρήζει ιατρικής παρακολούθησης. Η ελευθερία και η δημοκρατία είναι αυταπάτη. Πότε θα τελειώσει η παράνοια; Πόσοι θα πρέπει να πεθάνουν; Πότε θα ξυπνήσουμε από τον βαθύ ύπνο μας για να δούμε κατάματα τον εφιάλτη που έχουμε δημιουργήσει; Ξυπνήστε και σταματήστε την τρέλα τώρα!!! Πριν να είναι αργά....

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ";;;ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ;;;

Το "Σύμφωνο Συννενόησης με τη συνεργασία στον τομέα της ναυτιλίας' έγινε αποδεκτό στην Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης. Το νομοσχέδιο αφορά τη συνεργασία μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας, στον τομέα της ναυτιλίας κα στους τομείς τουρισμού και θαλάσσιου εμπορίου, ωστόσο μ' ένα "τούρκικο" τρόπο που δεν εξηγείται εύκολα, δύο τούρκικες εφημερίδες, το μπλέκουν με παραβιάσεις από την Ελλάδα του εναέριου χώρου, με αερομαχίες, με χωρικά ύδατα της Τουρκίας που παραβιάζονται από την Ελλάδα κλπ., ασύνδετα μεταξύ τους και φυσικά αβάσιμα. Η Vatan συγκεκριμένα γράφει ότι τίθεται σε εφαρμογή μία "ιστορική συμφωνία" με την Ελλάδα, η οποία - προσέξτε καταγγελκτική και αβάσιμη εισαγωγή - παραβιάζει τον τουρκικό εναέριο χώρο με πολεμικά αεροσκάφη και προβαίνει σε αερομαχίες με τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη συχνά στον διεθνή εναέριο χώρο του Αιγαίου και παραβιάζει και τα χωρικά ύδατα, μην αναγνωρίζοντας όρια!!! Η Haberturk αναφέρεται στο θέμα με τον τίτλο "Εντάξει η συμφωνία φιλικής θάλασσας με την Ελλάδα" και με τον πλαγιότιτλο "out οι αερομαχίες στο Αιγαίο, in οι γαλάζιες περιοδείες".
Τώρα που "κολλάνε" όλα αυτά που γράφουν με αερομαχίες, με παραβιάσεις, με παρενοχλήσεις κλπ., ένας Θεός ξέρει!!!
Εύκολα μπορούμε να υποθέσουμε ότι η συσχέτιση γίνεται αφενός για να αναφερθεί ψευδώς ότι η Ελλάδα είναι αυτή που κάνει όλα τα κακά (παραβιάσεις στον αέρα και στην θάλασσα) αλλά και για να δείξει σε αφελείς ότι δήθεν όλα θα λυθούν αν μοιράσουμε διάφορα πράγματα στο Αιγαίο- αν δεχθούμε τις διεκδικήσεις τους δηλαδή.

ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ;

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πώς οι εταιρείες που εκδίδουν πιστωτικές κάρτες βρίσκουν τους αριθμούς που βάζουν πάνω στις κάρτες;
Οι εταιρείες πιστωτικών καρτών έχουν συμφωνήσει σε μια ομάδα κανόνων.
Ορίστε λοιπόν τι σημαίνουν οι αριθμοί. 

Το πρώτο ψηφίο είναι ο Major Industry Identifier (κύρια ταυτότητα της βιομηχανίας). Προσδιορίζει την κατηγορία της οντότητας που εξέδωσε την κάρτα.
1 και 2 είναι αερογραμμές
3 είναι ταξίδια και διασκέδαση
4 και 5 είναι τράπεζες και πιστωτικά ιδρύματα
6 είναι εμπορικά και τράπεζες
7 είναι πετρελαϊκές εταιρείες
8 είναι τηλεπικοινωνίες
9 είναι εθνική ανάθεση

Τα πρώτα έξι ψηφία φανερώνουν τον εκδότη της πιστωτικής κάρτας Issuer Identification Number (INN). Προσδιορίζουν το ίδρυμα που εξέδωσε την κάρτα.
Visa: 4xxxxx
Mastercard: 51xxxx – 55xxxx
Discover : 6011xx , 644xxx , 65xxxx
Amex : 34xxxx , 37xxxx

Oι κάρτες μπορούν να αναγνωριστούν από τον αριθμό ΙΙΝ. Μια κάρτα που αρχίζει από 376211 είναι μια American Express Gold της Singapore Airlines Krisflyer. To 529962 σημαίνει ότι είναι μια προπληρωμένη MasterCard της Much-Music.
To 7o και τα ακόλουθα ψηφία χωρίς το τελευταίο είναι ο προσωπικός λογαριασμός. Αυτό δημιουργεί συνολικά ένα τρισεκατομμύριο πιθανούς συνδυασμούς.
Το τελευταίο ψηφίο είναι το ψηφίο επαλήθευσης. Χρησιμοποιείται για να επαληθευτεί η γνησιότητα της κάρτας με τον αλγόριθμο Luhn.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 20.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΠΗΛΙΑ!!!

Η Μονή του Αγίου Συμεών βρίσκεται στο βουνό Mokattam, Νοτιοανατολικά του Καΐρου, σε μια περιοχή που οι Αιγύπτιοι αποκαλούν ως "πόλη των σκουπιδιών", λόγω του πλήθους απορριμάτων που έρχονται εδώ από όλη την Αίγυπτο. Οι κάτοικοί της ή Zabbaleen, σκάβουν στα σκουπίδια ψάχνοντας να ανακαλύψουν κάτι που αν το πουλήσουν θα τους αποφέρει κέρδος. Αν και η Αίγυπτος στην πλειοψηφία της είναι μια μουσουλμανική χώρα, το 90% των Zabbaleen είναι Κόπτες Χριστιανοί. Χριστιανικές κοινότητες είναι σπάνιο να βρεθούν στην Αίγυπτο , έτσι οι Zabbaleen αποφάσισαν να χτίσουν τους ναούς τους κοντά στους καταυλισμούς. Η τοπική Κοπτική Εκκλησία στον καταυλισμό Mokattam ιδρύθηκε το 1975. Ο ναός κατασκευάστηκε κυριολεκτικά μέσα σε μια σπηλιά ώστε να είναι περισσότερο ασφαλείς οι Zabbaleen. Η Μονή του Αγίου Συμεών του Βυρσοδέψη, δεν είναι η μόνη που κατασκευάστηκε στο εσωτερικό ενός σπηλαίου, αλλά είναι η μεγαλύτερη. Στο εσωτερικό της μπορούν να χωρέσουν και να προσευχηθούν πάνω από 20.000 άνθρωποι. Στην πραγματικότητα , η Μονή του Αγίου Συμεών στο Mokattam, είναι η μεγαλύτερη εκκλησία στη Μέση Ανατολή.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ, ΑΠΕΤΡΑΠΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Άνδρας, που ήταν ζωσμένος με εκρηκτικά, συνελήφθη λίγο μετά τις 12.00' από άνδρες της ασφαλείας, αφότου επιχείρησε να εισβάλει στα γραφεία του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα.
Σύμφωνα πάντως με τον Τούρκο υπουργό Εσωτερικών, ο άνδρας δεν είχε βόμβα επάνω του και πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.
Ο ύποπτος λέγεται ότι πριν από το περιστατικό είπε στους αστυνομικούς ότι θα έκανε βομβιστική επίθεση εναντίον της προεδρίας.
Άνδρες της πρωθυπουργικής φρουράς έπεσαν πάνω στο δράστη, όταν αυτός αρνήθηκε να σταματήσει στον έλεγχο ταυτότητας κοντά στο γραφείο του Ερντογάν.
Οι αστυνομικοί αιχμαλώτισαν τον άνδρα, αφότου πυροβόλησαν προειδοποιητικά στον αέρα.
Οι δρόμοι γύρω από το γραφείο του τούρκου πρωθυπουργού έχουν αποκλειστεί και επί τόπου βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές
δυνάμεις.

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΤΑ ΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

Στις 21 Νοεμβρίου η Ορθόδοξος Χριστιανική Εκκλησία μας γιορτάζει την είσοδο της Παναγίας μας στο ναό και στα Άγια των Αγίων. Ιδιαίτερα σημαντική η σημερινή μέρα για τον Ιωακείμ και την Άννα, οι οποίοι, αφού δέχθηκαν την ευλογία του Θεού με την έξοδό τους από τον ονειδισμό της ατεκνίας, προσέρχονται σήμερα στο ναό για να προσφέρουν, σαν δώρο ευχαριστίας στο Θεό, τη μονάκριβη κόρη τους.
Η σημερινή μέρα είναι καθοριστική για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Με την είσοδο της Υπεραγίας Θεοτόκου στο ναό προαναγγέλλεται και η «είσοδος» του Χριστού στον κόσμο. 

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ

Σήμερον της ευδοκίας Θεού το προοίμιον, και της των ανθρώπων σωτηρίας η προκήρυξις εν Ναώ του Θεού, τρανώς η Παρθένος δείκνυται, και τον Χριστόν τοις πάσι προκαταγγέλεται. Αυτή και ημείς μεγαλοφώνως βοήσωμεν. Χαίρε της οικονομίας του Κτιστού η εκπλήρωσις.

ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΖΗΤΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ

  Σε μια κίνηση που περιγράφεται από μια κορυφαία ομάδα πολιτικών δικαιωμάτων ως “μαύρη μέρα για την ευρωπαϊκή δημοκρατία”, ο Μοσέ Κάντορ, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κονγκρέσου και ο πρώην πρόεδρος της Πολωνίας, Αλεξάντερ Κβασνιέφσκι, ζήτησαν
από την Ευρωπαϊκή Ένωση τη δημιουργία εθνικών μονάδων επιτήρησης για την παρακολούθηση πολιτών των 27 κρατών μελών της ΕΕ υπόπτων για “μη-ανοχή”.
Αυτές οι “ειδικές κυβερνητικές μονάδες”, αναφέρει η έκθεση, «θα πρέπει να λειτουργούν κατά προτίμηση εντός του Υπουργείου Δικαιοσύνης».

«Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να υπάρχει ανοχή προς τους μη-ανεκτικούς», αναφέρει η έκθεση, ειδικά «όσον αφορά την ελευθερία της έκφρασης».Το ‘Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο Αξιοπρέπειας’ έχει προειδοποιήσει ότι η οδηγία αυτή «αποσκοπεί στην επιβολή κυβερνητικού ελέγχου πάνω στην κοινωνική και οικονομική συμπεριφορά των πολιτών με την ευρύτερη δυνατή έννοια". Το σχέδιο καταστατικού λέει ότι "δυσφημιστικά σχόλια που γίνονται δημόσια και στοχεύουν μια ομάδα ( ... ) με σκοπό να ( ... ) συκοφαντήσουν την ομάδα, εκθέτοντάς την σε γελοιοποίηση ή σε υποβολή της σε ψευδείς κατηγορίες" μπορεί να θεωρηθεί συκοφάντηση και, ως εκ τούτου, μπορούν να αντιμετωπίζονται σαν πράξεις μισαλλοδοξίας - καθώς και ως ‘εγκλήματα μίσους’.
Οι συντάκτες του εγγράφου δηλώνουν ότι “η ανοχή πρέπει να ασκείται όχι μόνο από κρατικούς φορείς, αλλά εξίσου από άτομα”.
Είναι σαφές που οδηγεί κάτι τέτοιο...θα απευθύνονται ασαφείς ή αδικαιολόγητες κατηγορίες κατά ατόμων και ομάδων.
Τα θρησκευτικά σχολεία και ομάδες, οι οπαδοί μιας συγκεκριμένης θρησκείας ή ακόμα και μόνο οι γονείς (!) που θα θέλουν να διδάξουν τα παιδιά τους ορισμένες ηθικές αξίες, όλοι θα τεθούν κάτω από την γενική υποψία γενικά ότι είναι ‘μισαλλόδοξοι’. Εάν καθιερωθεί ως πολιτική της ΕΕ, θα μπορούσαμε να οδηγηθούμε στο ενδεχόμενο να απαγγελθούν ασαφείς κατηγορίες ή ακόμη κατηγορίες χωρίς καμία νομική βάση.
 Το ανατριχιαστικό αποτέλεσμα αυτού θα είναι η δραματική μείωση (και η πιθανή εξαφάνιση) της θεμελιώδους ελευθερίας της έκφρασης - τα άτομα και οι ομάδες θα αυτολογοκρίνονται, φοβούμενα ότι μπορεί να διωχθούν για την έκφραση των προσωπικών τους ηθικών απόψεων. 
Τυχόν υιοθέτηση αυτού του καταστατικού σε εθνικό επίπεδο των ευρωπαϊκών κρατών όχι μόνο θα ήταν ένα σημαντικό βήμα προς τα πίσω, αλλά θα υπονοούσε μια υπερεθνική εποπτεία, κάτι που θα αποτελούσε βεβαίως μια μαύρη μέρα για την ευρωπαϊκή δημοκρατία.

ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΥΜΝΟΥ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ανήκουστο!!! Οποιοσδήποτε επιθυμεί να "παίζει" τον ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ, θα πρέπει να καταβάλλει πλέον πνευματικά δικαιώματα στη SONY. Είναι άραγε δυνατό ο εθνικός ύμνος όχι μόνο να μην ανήκει στο ελληνικό κράτος, αλλά επιπλέον κάθε φορά που παίζεται στο διαδίκτυο να πληρώνεται γι’ αυτό μια ξένη ιδιωτική εταιρία;
Ποιος φορέας έχει δηλώσει κάτοχος πνευματικών ή συγγενικών δικαιωμάτων του Εθνικού Ύμνου; Μήπως τα δικαιώματα εκχωρήθηκαν μεταξύ των δύο μνημονίων που υπέγραψαν οι εκάστοτε κυβερνήσεις; Το ζήτημα είναι τεράστιο και πρέπει εδώ και τώρα να δοθεί από την κυβέρνηση μία απάντηση. Πως, πότε και από ποιον εκχωρήθηκαν τα δικαιώματα του Εθνικού Ύμνου; Μήπως η πώλησή τους έγινε για να καλυφθεί μέρος του εξωτερικού χρέους της χώρας;

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ; (VIDEO)

Γιατί καμιά Διεθνής Αντιρατσιστική Οργάνωση δεν κατηγόρησε το Ισραήλ για ρατσισμό; Η απάντηση είναι ότι όλες οι μεγάλες αντιρατσιστικές οργανώσεις και τα κανάλια ανήκουν σε Εβραίους. Κανείς δεν τόλμησε να κατηγορήσει την κυβέρνηση του Ισραήλ για ρατσισμό την ώρα που φυλακίζουν στην έρημο χιλιάδες πρόσφυγες αιτούντες άσυλο. Στην Ελλάδα μόνο και μόνο η συζήτηση για απέλαση των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών αποτελεί ρατσισμό και μίσος, ενώ στο Ισραήλ που υπάρχουν μόνο μερικές δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες θέλουν να τους διώξουν όλους για να μην μολυνθεί το εβραϊκό DNA με Αφρικανικό. Το Ισραήλ έχει περίπου 1% λαθρομετανάστες και η Ελλάδα περίπου 30%.

Ο ΚΥΚΛΩΝΑΣ "ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ" ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΞΑΣΘΕΝΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σε  κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε πριν από λίγο επίσημα την Σαρδηνία η ιταλική κυβέρνηση μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Δρόμοι πλημμύρισαν,αυτοκίνητα παρασύρθηκαν, μία γέφυρα κατέρρευσε , ενώ καταγράφονται αρκετά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση και τις οδικές και θαλάσσιες συγκοινωνίες. Η υπηρεσία της πολιτικής προστασίας προειδοποιεί για επιδείνωση του καιρού. Ο φονικός τυφώνας κατευθύνεται εξασθενημένος προς τη χώρα μας και θα "οργώσει" ολόκληρη τη δυτική Ελλάδα. Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους ο τυφώνας θα φτάσει εξασθενημένος στη χώρα μας το απόγευμα της Πέμπτης ή το πρωί της Παρασκευής. Η κακοκαιρία θα χτυπήσει όλο το Ιόνιο και τη Δυτική Ελλάδα, έχοντας όμως χάσει την ισχύ του. Η ΕΜΥ θα παρακολουθεί την εξέλιξη του τυφώνα και θα εκδώσει έκτακτο ανακοινωθέν, αν παραστεί ανάγκη.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΕΧΩΒΑΔΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ !!! (ΦΩΤΟ)

ΜΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ  ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ,ΞΕΧΥΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΕΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ.
ΕΧΟΝΤΑΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ" ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΜΟΝΑΧΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΣΠΟΥΔΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ,ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ( Κλασσικά στην πρό Χριστουγέννων περίοδο ) ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.
ΓΟΝΕΙΣ,ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ , ΓΙΑΤΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.








































































ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ...ΑΙΣΧΟΣ!!!!

 Το έργο του "καλλιτέχνη" με το όνομα Jacek Markiewicz, δείχνει έναν γυμνό άνδρα να τρίβεται πάνω στον Εσταυρωμένο. Έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες από ιερείς και πλήθος κόσμου. Ο ιερέας κατηγορεί το Υπουργείο Πολιτισμού, το οποίο είναι χορηγός της έκθεσης. Κατάθεσε καταγγελία κατά του βλάσφημου "καλλιτέχνη" για προσβολή του Θεού μας και κατά του Υπουργείου Πολιτισμού για σπατάλη του δημοσίου χρήματος γι αυτή την βωμολοχία.

Πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου προσβολή της ιερής εικόνας του Χριστού, του σταυρού και του θρησκευτικού συναισθήματος. 

Το άτομο αυτό είναι εντελώς διεστραμμένο. Το να χορηγείται όμως από το υπουργείο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ μια έκθεση που τον παρουσιάζει και ως τον καλύτερο "καλλιτέχνη", έναν άνθρωπο που σε έκθεση το 1991 έδειξε στο κοινό δικές του φωτογραφίες την ώρα που αυνανιζόταν καθώς και άλλα χυδαία (τα οποία δεν αναφέρω), για να δειξει λέει την "μοναξιά του εγώ", αρκεί για να καταλάβουμε πλέον τι εστί "δυτικός πολιτισμός"!!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ



ΦΟΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟ; ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ !!!!!

Μπορεί μια αλυσίδα με έναν μικρό σταυρό να είναι λόγος να χάσει κάποιος την δουλειά του;
Προφανώς είναι...

Δημοφιλής παρουσιάστρια τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων στη Νορβηγία, απολύθηκε από τη δουλειά της επειδή έβγαινε «ζωντανά» στα δελτία, φορώντας ένα αλυσιδάκι με ένα σταυρό.  Τηλεθεατές – κυρίως μέλη της τοπικής μουσουλμανικής κοινότητας – διαμαρτυρήθηκαν, υποστηρίζοντας ότι «ένα περιδέραιο με ένα σταυρό προσβάλλει το Ισλάμ» και «αυτό το σύμβολο δεν εγγυάται την αμεροληψία του τηλεοπτικού καναλιού».
Η δημοσιογράφος, απολύθηκε και της απαγορεύτηκε να παρουσιάζει τις εκπομπές της, με το σκεπτικό «μήπως γίνει μια πηγή διχόνοιας και εγκλημάτων». 

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ... (VIDEO)

ΔΕΛΤΑ και ΔΙΑΣ επιτίθενται απρόκλητα και ασύστολα σε αθώους πολίτες που καθόντουσαν σε μία καφετέρια στα Εξάρχεια το βράδυ μετά από την πορεία στην 40η επέτειο της 17ης Νοέμβρη. Σκέφτομαι εγώ τώρα..."Μήπως ήταν κλειστά τα Έβερεστ και δεν πήραν τσάμπα καφέ, γι αυτό είχαν νεύρα"; Και καταλήγω..."Όταν είσαι κομπλεξικό, φασιστικό πρωτοπαλλίκαρο και πιόνι της εξουσίας που δεν έχει χιούμορ, αντιδράς με βία". 
Υ.Γ.: Η πτώση από τα σύννεφα δεν θα είναι ομαλή...!!!

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ...ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΤΗΣ ΚΕΔ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ....ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ !!!!

Απαγορεύουν στους διαιτητές να κάνουν το σταυρό τους κατά τη διάρκεια ενός αγώνα γιατί λέει είναι «δείγμα χαμηλής αυτοεκτίμησης». Απίστευτο!!!! 
 Η ιεραρχία της εκκλησίας της Ελλάδας τι κάνει;
Τι να σχολιάσουμε εμείς τώρα;

Εξοργίζει ολόκληρο τον χριστιανικό κόσμο αυτή η οδηγία.
Την ώρα που χάνεται ο κόσμος και ο τόπος, την ώρα που βοούν τα γήπεδα από ύβρεις, βία και φήμες για στημένους αγώνες, την ώρα που διψά για δικαιοσύνη και τιμιότητα, για αρετή και καλοσύνη η πατρίδα, περασμένη στα σίδερα του Μνημονίου, κάποιοι αχαρακτήριστοι σφυριχτρολόγοι, βρήκαν ότι

το μόνο πρόβλημα είναι το γεγονός ότι πολλοί Έλληνες διαιτητές κάνουν το σταυρό τους στο γήπεδο..!!! Πίσω από την γελοία δικαιολογία κρύβεται το θηρίο της αθείας που πολεμά αυτή την χώρα που έχει το σταυρό στη σημαία και στην καρδιά της!!! 
 ΚΑΝΤΕ ΑΦΟΒΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ!!! ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ!!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΞΑΝΘΟΝ ΓΕΝΟΣ" ΠΟΥ ΘΑ.........ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ;;; ( VIDEO )

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ....


Ανακαλύθηκε Αρχαία Πόλη απο την βιβλική εποχή !!! (ΦΩΤΟ)



Αρχαία Πόλη απο την βιβλική εποχή !!! ανακαλύφθηκε κάτω από ερείπια στο Ισραήλ.
 




Οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ίχνη μίας άγνωστης, του 14ου Π.Χ. αιώνα,  πόλης τής Χαναάν  η οποια έχει θαφτεί κάτω από τα ερείπια  μιας άλλης πόλης στο Ισραήλ.


Τα ίχνη περιλαμβάνουν ένα αιγυπτιακό φυλαχτό του Αμενχοτέπ ΙΙΙ και πολλά αγγεία από την Ύστερη Εποχή του Χαλκού. Ανακαλύφθηκαν στην περιοχή της Gezer, μιας αρχαίας πόλης τής Χαναάν.

Το Gezer ήταν κάποτε ένα σημαντικό κέντρο που βρισκόταν στο σταυροδρόμι των εμπορικών δρόμων μεταξύ της Ασίας και της Αφρικής, δήλωσε ο Steven Ortiz, συν-διευθυντής των ανασκαφών της περιοχής και μελετητής της Βίβλου στη Νοτιοδυτική Baptist Theological Seminary στο Fort Worth του Τέξας.

Βιβλική πόλη

Η αρχαία πόλη της Gezer υπήρξε μια σημαντική περιοχή από την εποχή του Χαλκού , γιατί βρισκόταν στο δρόμο της θάλασσας, ή «Via Maris», ένα αρχαίο εμπορικό δρόμο που συνέδεε την Αίγυπτο, τη Συρία, την Ανατολία και τη Μεσοποταμία.

Η πόλη είχε αποκλειστεί επί πολλούς αιώνες, από τους Χαναναίους, τους Αιγύπτιους και τους Ασσύριους. Οι Βιβλικές αφηγήσεις από τον 10ο αιώνα περίπου περιγράφουν έναν Αιγυπτιο Φαραώ που δίνει την πόλη στον Βασιλιά Σωλομώντα ως δώρο για το γάμο με την κόρη του!!!.

"Έχει αλλάξει πολλά χέρια σε όλη την ιστορία," είπε ο Ortiz στο LiveScience, αναφερόμενος στην πόλη…

Το Gezer κατέχει επίσης μερικές από τις μεγαλύτερες υπόγειες σήραγγες νερού της αρχαιότητας, που ήταν πιθανότερο να τις χρησιμοποιούσαν για να κρατήθει η παροχή νερού ασφαλης κατά τη διάρκεια μιας πολιορκίας .

«Δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι μια πόλη που είχε σημασία για την βασίλεια του Ισραήλ και του Ιούδα να έχει παλαιότερη ιστορία και σίγουρα έχει παίξει ένα σημαντικό ,πολιτικό και στρατιωτικό ρόλο πριν από εκείνη την εποχή," δήλωσε ο Vaughn στο LiveScience.