Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Η ΡΕΠΟΥΣΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ...

Ο κ. Αλέξης Ηρακλείδης είναι καθηγητής Διεθνών Σχέσεων και Ανάλυσης Συγκρούσεων στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου, όπου διδάσκει το βιβλίο «Ανάλυση και επίλυση συγκρούσεων» το οποίο έχει συγγράψει ο ίδιος!

Στο μάθημα αυτό εξετάζονται οι φοιτητές του οι οποίοι για να περάσουν επιτυχώς τη διαδικασία των εξετάσεων θα πρέπει να γράψουν ότι τα Σκόπια είναι η «Δημοκρατία της Μακεδονίας» ή ότι οι Έλληνες είναι έθνος επιθετικό που για να επιβιώσει κατασκευάζει έναν «εχθρό», όπως επίσης ότι την Ελλάδα χαρακτηρίζει αδιαλλαξία εξαιτίας της οποίας δεν επιτρέπει στα Σκόπια να ονομαστούν «Μακεδονία»!
Απίστευτες όσο και εξοργιστικές καταστάσεις που

παραπέμπουν στην … ρεπούσια λογική που την μικρασιατική καταστροφή την βαφτίζει… συνωστισμό στο λιμάνι της Σμύρνης!
Ο καθηγητής κ. Ηρακλείδης με «όπλο» το βιβλίο του ασκεί πλύση εγκεφάλου και προπαγάνδα υπέρ της Fyrom, διαστρεβλώνοντας πάγιες ιστορικές αλήθειες! Ουσιαστικά οι ιδεοληψίες του κ. Ηρακλείδη που έγιναν βιβλίο με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και της Πανεπιστημιακής κοινότητας διαμορφώνουν μία ελληνική νεολαία-κιμά, κατά πώς την θέλει η μηχανή της παγκοσμιοποίησης!  

Ποια λύση λοιπόν προτείνει ο κ. Ηρακλείδης ως καταλληλότερη και ευκολότερη;
Να ονομαστούν τα Σκόπια με το συνταγματικό τους όνομα (Republika Makedonija), και να πεταχτούν με αυτό τον τρόπο στον κάλαθο των αχρήστων οι αποφάσεις του ΟΗΕ!  

Όταν ο καιρός ωριμάσει, όταν δηλαδή κατά τον κ. Ηρακλείδη απελευθερωθούμε από τις… αγκυλώσεις μας και αναγνωρίσουμε όνομα, γλώσσα και «μακεδονική εθνικότητα» στους σκοπιανούς, τότε θα πρέπει να τους παραδώσουμε και την υπόλοιπη Μακεδονία!!!

Ιδού τι γράφει:

“Η ανάγκη για γνωστική συνέπεια-ισορροπία τίθεται κατά κύριο λόγο, όταν πρόκειται για μεγάλα ζητήματα που άπτονται της ταυτότητάς μας (ατομικής και συλλογικής). Τέτοια ζητήματα είναι αυτά που αφορούν χαρακτηρισμούς ή πράξεις του έθνους μας σε σχέση με άλλα έθνη. Εκεί είναι που κατά κύριο λόγο δεν ανεχόμαστε γνωστική ασυνέπεια ειδικά όταν τίθεται θέμα αρνητικής εικόνας για μας ή για το έθνος μας, γιατί κάτι τέτοιο είναι δυσβάστακτο. Π.χ. για τους Έλληνες είναι εντελώς αδιανόητο να δεχθούν ότι είναι αδιάλλακτοι, επιθετικοί και αλαζόνες όπως τους βλέπουν οι Τούρκοι, οι Αλβανοί ή οι κάτοικοι της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας»”. 

Απίστευτα τα όσα διδάσκει στους φοιτητές ο κ. Ηρακλείδης! Χαρακτηρίζει τους Έλληνες αδιάλλακτους και εξαιτίας αυτής της αδιαλλαξίας τους (!) δεν βρίσκουν λύση με τους Σκοπιανούς.

ΟΙ …ΕΦΙΑΛΤΕΣ EXOYN ΚΑΙ…ΠΤΥΧΙΟ!
ΟΙ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!

Πηγή
lithosfotos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου