Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΟΡΙΣΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ: ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ

Ποια οικονομική κρίση και πράσινα άλογα; Ποια μνημόνια; Ποια πολιτική; Εδώ έχουμε να κάνουμε με κάτι που ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ και κανείς δεν βγάζει μιλιά!!! 

Τα στοιχεία είναι φρικιαστικά: 300.000 Έλληνες το χρόνο καταλήγουν στα σκουπίδια όταν οι ίδιες οι μητέρες δολοφονούν τα παιδιά τους. Πρώτη στην Ευρώπη η Ελλάδα στις αμβλώσεις, τρίτη στον κόσμο!!! Μια έκτρωση κάθε

έντεκα δευτερόλεπτα πραγματοποιείται στην Ευρώπη, οδηγώντας στο θάνατο 2.725.820 έμβρυα ετησίως, ενώ στη χώρα μας ο αριθμός αυτός αγγίζει τις 300.000!

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, το 22% των Ελληνίδων δηλώνει πως έχει κάνει τουλάχιστον μια έκτρωση ενώ το 10% των γυναικών που υφίστανται τέτοιου είδους επεμβάσεις είναι μόλις εφηβικής ηλικίας.

Συγκεκριμένα, 40.000 εκτρώσεις το χρόνο αποφασίζονται από κορίτσια ηλικίας κάτω των 18 ετών, από αυτές 1 στις 2 έφηβες που προχώρησε στην επέμβαση δεν έχει ενημερώσει ούτε καν τη μητέρα της.

Η έκπτωση των ηθικών αξιών, η ακολασία και ο χυδαίος «τρόπος ζωής» που προπαγανδίζουν τα βρωμερά ΜΜΕ, καθώς και η απομάκρυνση από τον Χριστό και την Εκκλησία, οδηγούν σε μαζικές δολοφονίες αγέννητων βρεφών!!!

Αν μεθαύριο λοιπόν, βλετιωθούν οι οικονομικοί δείκτες και εξαφανιστεί η ανεργία, θα καταλήξουμε να μην υπάρχουν άνθρωποι σε αυτή τη χώρα για να επωφεληθούν, αφού δεν θα υπάρχουν πλέον γεννήσεις!!!

Και η Πολιτεία τι κάνει; Αντί να βάλει φραγμό σε αυτό το αίσχος, το έχει νομιμοποιήσει και μάλιστα το προβάλει ως...καλό, ακόμα και δείγμα προόδου!!!

Αυτή είναι η κατάντια μας!!! Αυτά είναι τα χάλια μας!!! Μία στις τέσσερις Ελληνίδες ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ!!!

Ας σοκαριστούν ορισμένοι: Αυτή είναι η αλήθεια, όσο κι αν τους ενοχλεί! Πρόκειται για στυγνές δολοφονίες που γίνονται από ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!

Πρέπει, τουλάχιστον η Εκκλησία, να δώσει βάση στο θέμα: Δεν είναι δυνατόν να μη μιλά καθόλου ή να μιλά με μισόλογα, φοβούμενη μην την...κακοχαρακτηρίσουν ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!

Κι εμείς ως λαός, ας μετανοήσουμε και ας διορθωθούμε!!! Διότι η πραγματική κρίση δεν είναι οι κομματιασμένοι μισθοί και συντάξεις, αλλά τα κομματιασμένα παιδιά - θύματα των εκτρώσεων...!

Πηγή
  hellas-orthodoxy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου