Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ Η ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ

Η νέα πάνθρησκεία που τώρα αναδύεται θέλει να καταπιεί όλους μας.
Η «Τikkun Olam» κίνηση είναι προφανώς ακόμα μια Εβραιοσιωνιστική απάτη με τα συνηθισμένα επιτήδεια κλισέ για επικοινωνιακές ατάκες, που καταλήγουν εν τέλει σε ακόμα μια απόπειρα κατασκευής της Βαβέλ (βλέπε Βρυξέλες) που στερούνται τον Χριστό και το οτιδήποτε Θείο. Υπάρχει ένα νέο

κίνημα-τάση μέσα στα πλαίσια της Ιουδαικής θρησκευτικής ιδεολογίας που προμηνύετε να είναι η θρησκεία του μέλλοντος. Η τάση αυτή αποκαλείται «Τikkun Olam», που μεταφράζεται στα ελληνικά «Διορθώνοντας τον Κόσμο» και βασίζεται στην Καμπάλα – «Κabbalah», όπου ο Εβραικός λαός είναι ο αποκλειστικός ιερός συνεργάτης με το Θείο.
Οι ηγέτες του; Ο Reb Zalman Schacter-Shalomi και ο ραββίνος MichaelLerner υπόσχονται στους οπαδούς τους ότι, το κίνημα αυτό θα θεραπεύσει τον κόσμο και τις καρδιές αυτών.
Οι Εβραίοι Σιωνιστές όμως έως τώρα έχουν καταστρέψει τον κόσμο όλο, δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να θεραπεύσουν το οτιδήποτε στον αιώνα τον άπαντα.  


Το πραγματικό Φώς ήρθε στον κόσμο 2014 χρόνια πρίν, αλλά οι Εβραίοι σταύρωσαν τον πιό Όμορφο που υπήρξε ποτέ, τον Φέροντα του Φωτός και έκτοτε προσπαθούν να το σβήσουν ώστε να το καπηλευτούν. Τώρα θέλουν να σταυρώσουν τους πάντες. Η δουλειά της διόρθωσης του κόσμου δεν είναι σίγουρα έργο των Ιουδαίων χωρίς τον Χριστό.
Και η εξάπλωση της θρησκείας του μέλλοντος την οποία προγραμματίζουν θα είναι σίγουρα και η τελειωτική καταστροφή του κόσμου.


πηγή attikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου