Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟ «ΦΑΝΤΑΣΜΑ» ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Το άγχος του διαμελισμού της Τουρκίας επανέρχεται όπως φαίνεται σε όλο του το μεγαλείο. Έτσι, άλλο ένα επώνυμο και πολύ γνωστό πρόσωπο στην Τουρκία βγήκε δημόσια να διακηρύξει ότι η χώρα του αναμένεται να διασπαστεί τα επόμενα χρόνια με όλες τις φοβερές συνέπειες μιας τέτοιας εξέλιξης. Πρόκειται για τον πολύ γνωστό
και παλαίμαχο Τούρκο δημοσιογράφο, Fatih Altaylı, της εφημερίδας Habertürk, ο οποίος εκτός από την αρθογραφία του στην εφημερίδα έχει και πολιτική τηλεοπτική εκπομπή στο ομώνυμο ειδησεογραφικό τουρκικό τηλεοπτικό κανάλι. Ο Fatih Altaylı σε ένα καινούργιο άρθρο του «φωτιά», υποστηρίζει ότι έχουν αρχίσει οι διαδικασίες διάσπασης και διαμελισμού της Τουρκίας, στην αρχή το λιγότερο σε δυο κομμάτια. Η αρχή αυτής της διαδικασίας που μπορεί να διαρκέσει έως και δέκα χρόνια, όπως υποστήριξε ο Τούρκος αρθρογράφος, έγινε με την ντεφάκτο δημιουργία ανεξαρτήτου κουρδικού κράτους το οποίο είναι μια από τις «παράπλευρες επιπτώσεις» των πολεμικών συγκρούσεων με τους Τζιχαντιστές.
 Τουρκικό δημοσίευμα (16)

Αλλά ο Fatih Altaylı δεν είναι ο πρώτος επώνυμος Τούρκος που το τελευταίο χρονικό διάστημα προβλέπει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο την διάσπαση της Τουρκίας. Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Μάρτιο ο πολύ γνωστός Τούρκος ιστορικός, Halık İnalcık, είχε δηλώσει ότι η επαναφορά της χερσονήσου της Κριμαίας στην Ρωσία μετά την γνωστή κρίση που ξέσπασε στην Ουκρανία, είναι το πρώτο σημαντικό βήμα για την αναμενομένη κάθοδο και κατάληψη από τους Ρώσους του Βοσπόρου και στη συνέχεια των στενών του Ελλησπόντου, γεγονότα που θα έχουν σαν συνέπεια την διάλυση της Τουρκίας. Ο Halık İnalcık επισήμανε τον μεγάλο κίνδυνο που διατρέχει η Τουρκία από αυτές τις εξελίξεις και ισχυρίστηκε ότι η ουκρανική κρίση έχει σαν βασικό στόχο την ίδια την Τουρκία και την παρουσία της Τουρκίας στην Μαύρη Θάλασσα και κυρίως στην τουρκική κυριαρχία των Στενών και του Βοσπόρου. Όπως τόνισε στις δηλώσεις του, ο βασικός στόχος των Ρώσων είναι η Κωνσταντινούπολη, η τσαρίδα των πόλεων και ο Βόσπορος, το παλιό όνειρο των Ρώσων από την εποχή των Τσάρων Ο Τούρκος ιστορικός έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την Τουρκία, καταλήγοντας πως η ουκρανική κρίση θα έχει σαν μεγαλύτερο θύμα όχι κανένα άλλο, αλλά την ίδια την Τουρκία, μια Τουρκία που σήμερα σπαράσσεται από έντονες εσωτερικές και διασπαστικές διαμάχες οι οποίες κλυδωνίζουν αυτό το ίδιο το οικοδόμημα της Τουρκικής Δημοκρατίας. Οι εξελίξεις μάλιστα, όπως υποστήριξε, θα είναι ραγδαίες μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα και θα οδηγήσουν στην διάσπαση της χώρας. Παράλληλα ένας άλλος γνωστός Τούρκος δημοσιογράφος, ο Ruşen Çakir, της τουρκικής εφημερίδας Vatan, είχε γράψει πριν από λίγους μήνες ένα άρθρο με τον πολύ χαρακτηριστικό τίτλο, «Korkutan Senaryo», δηλαδή, «Τρομακτικό Σενάριο», που αναδημοσιεύτηκε και στην εφημερίδα MilliGazete. Στο άρθρο αυτό ο αρθογράφος υποστήριξε ότι η Τουρκία οδηγείται σε μια πολύ σκληρή σύγκρουση που μπορεί να καταλήξει ακόμα και σε πολυδιάσπαση, με απρόβλεπτες συνέπειες για την ευρύτερη περιοχή ενώ είναι σε εξέλιξη πολύ σημαντικά ζητήματα.

Εκτός όμως από αυτές τις εσωτερικές προβλέψεις για διάσπαση της Τουρκίας, είχαμε τους τελευταίους μήνες και ανάλογες «εξωτερικές» εκτιμήσεις. Σε μια πρόσφατη έκθεση προς την αμερικανική προεδρία για την Τουρκία, που συνέταξαν οι πρώην πρέσβεις των ΗΠΑ στην Τουρκία, Morton Abramowıtz και Eric Edelman, ( οι όποιοι θεωρούνται στις ΗΠΑ σαν οι πιο άριστα ενημερωμένοι για τα τουρκικά πράγματα), προβλέπεται, σύμφωνα με ένα σχετικό και αποκαλυπτικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, Cumhurriyet, ότι ο Ερντογάν, που τον αποκάλεσαν σαν ένα «Ισλαμιστή Φράνκο», (πρώην δικτάτορας της Ισπανίας), θα είναι ο μοιραίος ηγέτης της Τουρκίας που θα οδηγήσει την χώρα του στην οριστική διάσπαση. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι εκτιμήσεις του Michael Rubin, κορυφαίου στελέχους του αμερικανικού πανίσχυρου, CFR, «Συμβούλιου Εξωτερικών Σχέσεων». Ο Michael Rubin έκανε την εκτίμηση ότι ο Ταΐπ Ερντογάν θα είναι ο μοιραίος ιστορικά άνθρωπος που θα διαλύσει την Τουρκία. Να σημειωθεί ότι ο Michael Rubin εκτός από του ότι είναι κορυφαίο μέλος του «Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων» των ΗΠΑ, ένας πανίσχυρος παράγοντας διαμόρφωσης της εξωτερικής πολιτικής των Ηνωμένων Πολιτειών, διατέλεσε βασικός σύμβουλος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών και του υπουργείου Άμυνας, ενώ ήταν μέλος της πρώτης συμβουλευτικής κυβέρνησης του Ιράκ μετά την αμερικανική εισβολή. Για όλα αυτά οι απόψεις του θεωρούνται κάτι παραπάνω από σοβαρές και προβληματίζουν έντονα την τουρκική επικαιρότητα.

Το ερώτημα βέβαια είναι το πώς θα επηρεάσουν την δική μας χώρα οι πιθανές διαγραφόμενες εξελίξεις μιας αποσταθεροποίησης, μέχρι και διάλυσης της σύγχρονης Τουρκίας. Εκείνο που σίγουρα θα μας προβληματίσει, είναι κυρίως ποιοι παράγοντες θα παίξουν βασικό ρόλο σε μια τέτοια διαδικασία. Το πρόβλημα μας όμως είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε μια ξενόδουλη κυβέρνηση που δεν εκπροσωπεί τα ελληνικά συμφέροντα, αλλά τα συμφέροντα των ξένων αφεντάδων της ενώ δεν είναι σε θέση να παρακολουθήσει και πολύ περισσότερο να εκτιμήσει τις εξελίξεις. Αυτό είναι ότι πιο άσχημο αλλά και επικίνδυνο για την Ελλάδα σε μια τέτοια περίοδο πολύ σημαντικών και ιστορικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή μας. Τα γεγονότα τρέχουν και εμείς ή παραμένουμε παθητικοί θεατές, ή το πιο χειρότερο, συντασσόμαστε με τους δυνάστες μας που κατέστρεψαν την Ελλάδα.
Ξυπνήστε Ρε! 


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ;

Αν δεις κάποιον να γίνεται πλούσιος χωρίς να το αξίζει, μην τον καλοτυχίσεις, μην τον ζηλέψεις, μην τα βάλεις με τη θεία πρόνοια, μη νομίσεις ότι γίνεται τίποτα στον κόσμο τούτο τυχαία και άσκοπα.

Θυμήσου την παραβολή του πλουσίου και του Λαζάρου. O πλούσιος είχε φτάσει στην κο­ρύφωση του πλούτου και των απολαύσεων, ενώ συ­νάμα ήταν σκληρός και απάνθρωπος, πιο άγριος κι από τα σκυλιά. Τα σκυλιά σπλαχνίζονταν το Λάζαρο κι έγλειφαν τις πληγές, που σκέπαζαν το σώμα του, ενώ ο πλούσιος ούτε τα ψίχουλα του τραπεζιού του δεν έδινε στον φτωχό.

Ο πλούσιος είχε περισσότερα απ' όσα του χρειάζονταν. Ο Λάζαρος δεν είχε ούτε τα απόλυτα αναγκαία, ούτε την απαραίτητη καθημε­ρινή του τροφή. Και μολονότι πάλευε συνέχεια με την πείνα και την αρρώστια, δεν αγανάκτησε, δεν βλα­στήμησε το Θεό, δεν παραπονέθηκε ενάντια στη θεία πρόνοια.

Δεν είναι, λοιπόν, αδικαιολόγητο, ενώ είσαι απαλ­λαγμένος από τέτοιες συμφορές, να βλαστημάς το Θεό, όταν άλλοι άνθρωποι, που δοκιμάζονται σκληρά από διάφορα βάσανα, δοξάζουν τον Κύριο ακατάπαυστα; Στο κάτω-κάτω, όποιος υποφέρει, κι αν ξεστομίσει καμιά βαρειά κουβέντα πάνω στον πόνο του, είναι άξιος κάποιας συγγνώμης. Όποιος, όμως, χωρίς να υποφέρει, βλαστημάει το Θεό και χάνει την ψυχή του, ποιάς συγγνώμης είναι άξιος;

Για ποιό λόγο, άνθρωπέ μου, ο πλούτος σου φαίνε­ται σπουδαίο πράγμα; Αναμφίβολα γιατί σου αρέ­σουν οι σπάταλες απολαύσεις, γιατί ευχαριστιέσαι όταν σε θαυμάζουν ή σε ζηλεύουν οι άλλοι, γιατί μπο­ρείς με τα χρήματά σου να κάνεις κακό στους εχθρούς σου και, τέλος, γιατί όλοι σε φοβούνται για τη δύναμη που σου δίνει ο πλούτος.

Ναι, γι' αυτές τις τέσσερις αιτίες κυνηγάς τα λεφτά, για την ηδονή, την κολα­κεία, την εκδίκηση και το φόβο. Αλλη αιτία δεν υπάρχει. Γιατί, συνήθως, ο πλούτος ούτε πιο σοφό κά­νει τον άνθρωπο ούτε πιο συνετό ούτε πιο καλό ούτε πιο φιλάνθρωπο.

Καμιάν αρετή δεν μπορεί να φυτέψει μέσα στην ψυχή μας ο πλούτος. Απεναντίας μάλιστα, αν βρει μερικές αρετές, τις ξεριζώνει, για να φυτέψει μέσα μας τις αντίστοιχες κακίες.


Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος

ΑΙΣΧΟΣ!!! ΤΑ CARREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΔΟΠΑΤΕΙΤΑΙ!!!

Αυτή είναι η αξία των συμβόλων για κάποιους...

Δείτε τις σαγιονάρες που πουλάνε στο super market carrefour Μαρινόπουλος (κατάστημα Θεομήτορος Αλίμου)...Δυστυχώς ο εχθρός είναι εντός των τειχών......
 


 
Είναι απαράδεκτο, προκλητικό και ανήθικο η συγκεκριμένη αλυσίδα να προσβάλει με τέτοιο τρόπο την ελληνική σημαία, τους Έλληνες και την Ελλάδα!

Αν είναι «100% ελληνική εταιρία», όπως διατυμπανίζει, ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΪΟΝ!

Κι επιτέλους εμείς, ως καταναλωτές, ας τους δώσουμε να καταλάβουν πως δεν ανεχόμαστε η ελληνική σημαία - για την οποία έχυσαν το αίμα τους εκατομμύρια συμπατριώτες μας - να γίνεται σαγιονάρα και να ποδοπατείται! Έχουμε τη δύναμη να το κάνουμε με το πορτοφόλι μας...Και ο νοών νοείτω...!

 
Πηγή: hellas-orthodoxy.gr

Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ

Ζοῦμε σέ μία κοσμογονική ἐποχή γιά τήν πνευματική ὑπόστασή μας σάν Ἐκκλησία Χριστοῦ καί σάν ὀρθόδοξο χριστιανικό Ἔθνος. Αὐτό ὀφείλεται ἀφ’ἑνός στό ὑλιστικό πνεῦμα τῆς σύγχρονης κοινωνίας πού ἀλλοτριώνει τόν ἄνθρωπο ἀπό κάθε πνευματική ἀξία, καί ἀφ’ἑτέρου στήν συστηματική πολεμική, πού γίνεται σέ βάρος τῆς ὀρθόδοξης Ἐκκλησίας καί τοῦ Ἑλληνικοῦ Ἔθνους ἀπό τούς ὕπουλους ἐχθρούς τῆς πίστης καί τῆς πατρίδας μας. Ἀπό χρόνια ἔχει προλειανθεῖ τό ἔδαφος γιά νά δράσουν ἐλεύθερα ὅλοι οἱ ποικιλώνυμοι ἐχθροί μας. Μέ τήν ἔνταξή μας ὅμως στήν εὐρωπαϊκή κοινότητα, οἱ κίνδυνοι ἔγιναν μεγαλύτεροι καί ἐνεργοῦνται μέ σχέδιο. Προαιώνιοι ἐχθροί τοῦ ὀρθόδοξου Γένους μας, ἐργάζονται ὑποχθόνια καί φανερά ἀπό αἰώνες τώρα, γιά νά ἀλλοτριώσουν τόν πιστό λαό ἀπό τήν Ἀνατολική ὀρθόδοξη Παράδοση καί νά τόν ὑποτάξουν κάτω ἀπό τό πέλμα τοῦ Πάπα ἤ τοῦ Σιωνισμοῦ ἤ τῶν ἄλλων ἀντίχριστων ἐχθρῶν μας. Εἶναι γνωστά ἀπό τήν ἱστορία τά ὅσα ἔχομε ὑποστῆ σάν ὀρθόδοξο χριστιανικό γένος, ἀκόμη καί μέχρι σήμερα, ἀπ’αὐτούς τούς ἐχθρούς τῆς Ἐκκλησίας καί τοῦ Ἔθνους μας.
Σήμερα γίνονται συστηματικές προσπάθειες γιά νά μᾶς ἐξολοθρέψουν σάν ὀρθόδοξο γένος, τόσο ἀπό τούς ἐξωτερικούς ἐχθρούς μας ὅσο καί ἀπό αὐτούς πού διείσδυσαν στόν Ἑλληνικό χῶρο προβατόσχημους λύκους. Μέ αὐτό τόν τρόπο ἡ ὀρθόδοξη Ἑλλάδα ἔχει μεταβληθεῖ δυστυχῶς σέ καταφύγιο τῶν ποικιλώνυμων αἱρετικῶν καί ἀντιχρίστων, οἱ ὁποῖοι δροῦν ἀνεμπόδιστα κατά τῶν πιστῶν. Κατοχυρωμένοι συνταγματικά («ἀνεξιθρησκεία καί ἐλευθερία θρησκευτικῆς συνειδήσεως») ἐργάζονται μέ μανία καί σπέρνουν τόν δηλητηριώδη σπόρο τῶν αἱρέσεων ἤ τῶν σκοταδιστικῶν ἰδεολογιῶν τους στόν ἀγρό τῶν ἀνυποψίαστων χριστιανῶν, τῶν ἀδιάφορων καί ψυχρῶν μελῶν τῆς Ἐκκλησίας μας. Χρησιμοποιοῦν κάθε τρόπο «ἵνα ἕνα προσήλυτον ποιήσωσι». Παρέχουν οἰκονομική ἐνίσχυση, ἰδιαίτερα στούς ταλαίπωρους βιοπαλαιστές, πού ὑποφέρουν ἀπό χρηματική ἀνέχεια, ὑπόσχονται ὑψηλές θέσεις καί ἀξιώματα, παρέχουν δωρεάν ἐπιμόρφωση, ἰδιαίτερα στούς ἄπορους καί φιλομαθεῖς νέους, δωρίζουν εἰσιτήρια γιά ταξίδια σέ ξένες χῶρες, καί γενικά ὑποθάλπουν ὅλες τίς ἀνθρώπινες ἀδυναμίες, φιλοδοξία, φιλαργυρία, ματαιοδοξία, ἀλλά καί ὅλες τίς πνευματικές ἀναζητήσεις, φιλομάθεια, φιλοκαλία κ.λ.π. ἱδρύοντας καί ἐλεύθερα Πανεπιστήμια.
Ἐκεῖνα ὅμως πού ἰδιαίτερα ἐκμεταλλεύονται εἶναι ἡ ἀφέλεια, ἡ ἀμάθεια, ἡ θρησκοληψία καί ἡ ἀρρωστημένη θρησκευτική συνείδηση. Στούς ἀδαεῖς, ἀφελεῖς καί ἡμιμαθεῖς πιστούς, ρίχνουν ἰδιαίτερα τά δίχτυά τους «οἱ ληστρικοί αὐτοί ψαράδες», μέ τά πονηρά δολώματα πού προαναφέραμε. Γίνονται μάλιστα τόσο φορτικοί, ἀναιδεῖς καί πιεστικοί, πού εἶναι νά ἀπορεῖ κανείς, ἄν αὐτοί οἱ ἄνθρωποι ἔχουν ἀξιοπρέπεια ἐπάνω τους καί σεβασμό στήν ἐλευθερία τοῦ ἄλλου. Ἀσφαλῶς ὄχι. Ἀπονήρευτοι οἱ ἀφελεῖς ἀδελφοί μας δέν μποροῦν νά διακρίνουν τήν ἀλήθεια ἀπό τό ψέμμα, τούς καλούς ἀπό τούς πονηρούς καί ἀφήνονται νά καταδυναστεύωνται ἀπό τούς δεύτερους, οἱ ὁποῖοι βέβαια δέν φανερώνουν τήν ἀληθινή τους ταυτότητα, ἀλλά παριστάνουν τούς καλούς χριστιανούς καί μάλιστα τούς ὀρθοδόξους, μέχρι νά καταπιοῦν τά θύματά τους, τά ἄδολα παιδιά τοῦ Θεοῦ. Σκοπός καί στόχος τους εἶναι ὁ ἀφανισμός τῆς ὀρθόδοξης Ἐκκλησίας καί ἡ ἐξαφάνιση ἀπό τόν παγκόσμο χάρτη τοῦ πολυαδικημένου καί χιλιοπροδομένου ἔθνους μας, γιά νά ἐπικρατήση στόν κόσμο τό ψέμμα μέ τή δύναμη τῶν ἐχθρῶν τῆς Ἀλήθειας. Θέλουν νά σβήση τό φῶς τῆς Ὀρθοδοξίας καί τοῦ χριστιανικοῦ πολιτισμοῦ, γιά νά μήν ἐλέγχωνται τά σκοτεινά σχέδιά τους. Γι’αὐτό τό λόγο μπερδεύουν τήν ἀλήθεια μέ τό ψέμμα, τό φῶς τοῦ Εὐαγγελίου μέ τό σκοτάδι τῶν δαιμονικῶν θρησκευτικῶν τους ἀντιλήψεων , μέχρι τοῦ σημείου νά αἰχμαλωτίσουν τήν ἐλεύθερη θρησκευτική συνείδηση τῶν ἀφελεστέρων.
Ἡ καταχθόνια αὐτή πολιτική τῶν αἱρετικῶν καί ἀντιχρίστων, εἴτε αὐτοί λέγονται παπικοί Ρωμαιοκαθολικοί, εἴτε Οὐνίτες οἱ τόσο ὕπουλοι, εἴτε Προτεστάντες καὶ οἱ ἀμέτρητες παραφυάδες τους, Εὐαγγελικοί, Πεντηκοστιανοί, Πνευματιστές κ.λ.π., εἴτε Ἰνδουϊστές, Μωαμεθανοί, Βουδιστές καί ὅλη ἡ δυσωδία τῶν μυστικιστικῶν ἀνατολικῶν θρησκειῶν καί ἰδιαίτερα τοῦ Σιωνισμοῦ, δέν εἶναι σημερινή μόνο κατάσταση. Ἐπί αἰῶνες ὅλοι αὐτοί ὑποσκάπτουν τά θεμέλια τῆς Ἐκκλησίας καί τοῦ Ἔθνους μας, χωρίς νά μπορέσουν, μέ τή βοήθεια τοῦ Θεοῦ νά τά κουνήσουν.
Σήμερα ὅμως κάθε ἀντίχριστος ἔχει μανία περισσότερη γιατί ἔχει γίνει καί ὑπάρχει ἡ ὑποδομή τῶν σατανικῶν σχεδίων τόσων αἰώνων, καί τά πολυάριθμα μέσα μαζικῆς ἐνημερώσεως (συγχύσεως) πού διευκολύνουν τό ἔργο τους. Γι’αὐτό τό λόγο οἱ ἐχθροί τοῦ Χριρτοῦ καί τοῦ Ἔθνους μας εὑρισκόμενοι σέ δαιμονικό φανατισμό, θέλουν νά ἐξοντώσουν καί νά ὁδηγήσουν στήν ἀπώλεια τά «πρόβατα» τοῦ Χριστοῦ καί νά ἀλλοιώσουν τήν ἑλληνορθόδοξη ταυτότητά τους, καί ρίχνονται στό ἔργο τους μέ σατανικό ζῆλο. Διανέμουν φυλλάδια μέ τίς κακοδοξίες τους στούς δρόμους, τά στέλνουν μέ τά ταχυδρομεῖα ἐπώνυμα στά σπίτια τῶν πιστῶν, ἐπισκέπτονται τά ὑποψήφια θύματά τους στόν τόπο διαμονῆς τους, ὅπου δῆθεν μέ φιλικό τρόπο, στήνουν τίς παγίδες τους, διδάσκοντας τίς αἱρετικές κακοδοξίες τους. Σέ αὐτές τίς περιπτώσεις δέν χρειάζεται εὐγένεια, φιλοξενία καί καλωσύνη. Ὁ Ἀπόστολος τῆς ἀγάπης, ὁ Ἅγιος Ἰωάννης ὁ Εὐαγγελιστής καί Θεολόγος, μᾶς λέγει ξεκάθαρα νά μήν λέμε οὔτε «χαίρετε» σ’αὐτούς. Ἔτσι ἔχουν καθῆκον οἱ πιστοί μέ γενναῖο καί ἀνυποχώρητο φρόνημα νά φυλάγουν καί νά ὑπερασπίζουν τήν ὀρθόδοξη πίστη τους καί τό οἰκογενειακό τους ἄσυλο ἀπό τούς ληστρικούς ἐχθρούς τοῦ Γένους μας.
Οἱ ξενοκίνητοι αὐτοί αἱρετικοί καί ἀντίχριστοι εἶναι «πουλημένοι» στούς ἐχθρούς μας καί ἔχουν σάν στόχο τόν θρησκευτικό καί ἐθνικό ἀποχρωματισμό μας, γιά νά μᾶς κυριεύσουν χωρίς νά τό καταλάβωμε. Γι’αὐτό μᾶς ἔχουν ἐπιβάλλει τά ἀντίχριστα νομοθετήματα κατά τῆς Ἐκκλησίας, τῆς οἰκογένειας μέ τόν πολιτικό γάμο, τό αὐτόματο διαζύγιο, τήν ἀποποινικοποίηση τῆς μοιχείας καί τῶν ἐκτρώσεων. Καί οἱ ἀφελεῖς καί ξενομανεῖς Νεοέλληνες «καμαρώνομε» γιατί γίναμε πιό «πολιτισμένοι»! Δηλαδή πιό βάρβαροι, γιά τήν πολιτειακή ἐξέλιξή μας, ἀπαρνούμενοι τά ἅγια ἤθη μας καί τά ὡραῖα ἔθιμά μας, καί προδίδομε τούς θησαυρούς τῆς παραδόσεώς μας, τοῦ μεγαλύτερου καί ὑψηλότερου πολιτισμοῦ τοῦ ὀρθόδοξου Γένους μας, καί δέν ἀντιλαμβανόμαστε ὅτι μόνοι μας παραδιδόμαστε σέ ἐθνικό θάνατο. Οἱ πανέξυπνοι Ρωμηοί γινόμαστε ἀφελῆ θύματα τῶν ἐχθρῶν μας καί ἀποδεικνύομε ὅτι εἴμαστε ἀνόητοι.
Εἶναι καιρός πιά νά ξυπνήσουμε, ἔστω καί τώρα, πρίν εἶναι ἀργά, γιατί τό κακό ἔχει κατακλείσει τά πάντα καί ἡ ἀνόρθωση θά γίνεται στό ἐξῆς πιό δύσκολη. Τό δένδρο τῆς ὀρθοδοξίας ἐφύτρωσε σ’αὐτό τόν τόπο μέ τήν εὐλογία τοῦ Θεοῦ καί ποτίστηκε μέ ποταμούς αἱμάτων τῶν μαρτύρων καί ὁμολογητῶν τῆς πίστης καί τῆς πατρίδας μας. Κανείς δέν ἔχει τό δικαίωμα νά βάλλει στό περιθώριο τήν πατρική πίστη καί τήν παράδοση τοῦ ἔθνους μας, οὔτε νά καπηλεύεται τόν ἀθῶο λαό μας καί νά τόν προδίδη στούς ἐχθρούς του γιά τριάκοντα ἀργύρια. Ὅλοι μας ἔχουμε καθῆκον καί ὑποχρέωση νά ὑπερασπίζουμε τά ἱερά καί ὅσια τῆς πίστης καί τῆς πατρίδος μας, ὅ,τι καί νά μᾶς στοιχίση.
Οἱ πιστοί στῶμεν καλῶς, μπροστά στίς εὐθύνες μας. Εἶναι ἀνάγκη νά διαφωτίζουμε τούς πιό ἁπλούς ἀδελφούς μας γιά τίς σκοτεινές δυνάμεις πού πολεμοῦν τήν Ἐκκλησία καί τό Ἔθνος μας καί νά τούς προστατεύουμε ἀπό τίς παγίδες, τήν μανία καί τόν φανατισμό τῶν ἐχθρῶν μας. Μεγάλη εἶναι ἡ εὐθύνη τῆς διοικούσας ἐκκλησίας καί τῶν ἀρχόντων. Ἀλλά ἐπίσης καί κάθε πιστοῦ μέλους τῆς Ἐκκλησίας γιά τούς ἀδελφούς μας Χριστιανούς. Χρειάζεται πνευματική καλλιέργεια καί γνώση τῶν ἀληθειῶν τῶν δογμάτων τῆς πίστης μας γιά νά μποροῦμε νά ἀντικρούσουμε τούς διάφορους σπερμολόγους, αἱρετικούς καί ἄλλους κακόδοξους. Χρειάζεται νά ἔχουμε σταθερή προσήλωση στίς παραδόσεις τῆς ὀρθοδοξίας καί τοῦ γένους μας. Ἄς μή ἐπιτρέψουμε σέ κανένα νά συλλήση τούς θησαυρούς μας. Οἱ γονεῖς καί οἱ ἐκπαιδευτικοί μας πρέπει νά κατανοήσουν ὅτι ἡ μεγαλύτερη περιουσία πού ἔχουν νά ἀφήσουν στά παιδιά τους εἶναι οἱ θησαυροί τῆς πίστης μας καί τῆς ἐθνικῆς μας κληρονομιᾶς. Μόνο ἔτσι θά μπορέσουμε νά ἀντιμετωπίσουμε καί πάλι τούς ποικιλώνυμους καί πολυπληθεῖς ἐχθρούς μας, ἄν μείνουμε σταθερά ἑνωμένοι στό σῶμα τῆς Ἐκκλησίας μας καί ἄν διατηρήσουμε καί διαφυλάξουμε ἀνόθευτη τήν πίστη μας καί τήν ἐθνική μας παράδοση.
Γι’αὐτό τόν σκοπό χρειάζεται διαφώτιση τῶν πιστῶν καί γενικώτερα τοῦ λαοῦ μας. Κατ’ἀρχήν ὅλοι οἱ πιστοί νά γνωρίσουμε καλά τήν ἀληθινή μας πίστη, τήν ὁποία παραλάβαμε ἀπό τούς Ἀποστόλους καί τούς Πατέρες μας, ὅπως καί ὅλο τόν πλοῦτο τῆς Παραδόσεώς μας καί ἔτσι στερεωμένοι στήν Ἀλήθεια δέν θά κινδυνεύουμε νά πλανηθοῦμε καί νά γίνουμε ἐξωμότες. Αὐτά ἔχουν προτεραιότητα, εἶναι ἀπό τά ἐπείγοντα, γιά νά περισώσουμε ὅ,τι εἶναι δυνατόν γιά τόν ἑαυτό μας καί γιά τούς ἄλλους, ἄν μᾶς ἔμεινε ἀκόμα καιρός. Στήν πραγματικότητα τό πρόβλημα θά λέγαμε ὀφείλεται σέ μᾶς πού εἴμαστε χλιαροί στήν πίστη, ἀκατάρτιστοι, ἀδιάφοροι καί γι’αὐτό βρῆκε ἔδαφος ὁ ἐχθρός καί μέ τά ὄργανά του διαδίδει τό δηλητήριο τοῦ θανάτου γιά νά πλανήση ἄν εἶναι δυνατόν ἀκόμα καί τούς ἐκλεκτούς.


ΑΒΡΑΑΜ ΜΟΝΑΧΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ
(ΕΚΔΟΣΕΙΣ: «Ο ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ», ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ (Σελ.11-17)

ΔΡΙΜΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΙΘΗΝΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Η εκκλησία δεν είναι ένας συντηρητικός οργανισμός συντηρητικοί μπορεί να είναι οι άνθρωποί της. Χωρίς παρρησία δεν θα υπήρχε μαρτύριο δεν θα υπήρχε εκκλησία. Η αμφισβήτηση κι η εναντίωση των μαρτύρων στο πανίσχυρο ρωμαικό κατεστημένο θεμέλιωσε την εκκλησία. Η εκκλησία είναι “στρατευόμενη” στην επίγεια διάστασή της σε καλεί να αντιπαλέψεις κι όχι να υποταχθείς παραδομένος στις αρχές και τις εξουσίες του σκότους. Σε καλεί σε μεταμόρφωση και μη συσχετισμό με τον αιώνα ετούτο.
Η εκκλησία που είναι υποταγμένη στην πολιτική είναι διακωμώδηση κι εμπαιγμός Χριστού που είναι η κεφαλή της εκκλησίας. Η διαπλεκόμενη και συγκυβερνώσα εκκλησία είναι ακυβέρνητη Πολιτεία, μια απλή συνιστώσα. Η εκκλησία φέρνει την ειρήνη μην κάνοντας διακρίσεις. Δεν είναι κομματαρχείο των ημέτερων.« Κύριε σώσον τους ευσεβείς και τους ασεβείς» τόλμησε να προφέρει ο μέγας Παίσιος ο έλλην. Το δικό της πολίτευμα είναι ουράνιο κι ο χριστιανός ορίζεται ως ουρανοπολίτης. Δηλ 'λεύτερος από γήινα δεσμά κι εξαρτήσεις πάσης φύσεως κομματικές, ιδεολογικές, εθνοφυλετικές. « Πορευθέντες μαθητεύσατε πάντα τα έθνη » ο Χριστός δεν κάνει διακρίσεις.
Η ορθόδοξη πίστη μας δεν μας επιτρέπει να σκοτώνουμε τον άλλον. Θέλουν να δολοφονήσουν το λαό μας που ζούσε συν Θεώ και εν ειρήνη για το συμφέρον των δικών τους πολιτικών σκοπιμοτήτων και για χάρη αυτών που νοιάζονται ιδιοτελώς για τις επιχειρήσεις τους και για να διατηρήσουν την εξουσία. Αγαπητοί μου, δεν εξουσιοδοτηθήκατε να σκοτώνετε. Ο Θεός δίνει τη ζωή και αυτός την παίρνει. Οι ουκρανοί κυβερνώντες δήλωσαν ότι η ορθόδοξη πίστη είναι ο πιο μεγάλος εχθρός της Ουκρανίας ». ….
Νομίζετε ότι νομιμοποιείστε να παίρνετε τα όπλα και να πυροβολείτε τα δημιουργήματα του Θεού; Αυτοί έχουν όπως κι εσείς μια μητέρα, μια σύζυγο, ένα παιδί. Γιατί οφείλετε να τους σκοτώσετε; To μυστικό είναι πια προφανές: αυτοί μιλούν για μερικές εκατοντάδες αλλά είναι δεκάδες χιλιάδες. Δεν σας δίνω ευλογία να πολεμήσετε. Σας εμψυχώνω για την ειρήνη. Σκοτώθηκαν περίπου 10.000 στρατιώτες..Δεν κάνω πολιτική αλλά με πόνο σας το λέω δεν πρόκειται για έναν πόλεμο αλλά για έναν εμφύλιο. Καθώς οι κολασμένοι έχουν την προστασία των ΗΠΑ θέλουν να δουν θαμμένους τους ορθοδόξους και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου γλεντοκοπάνε τρώνε και πίνουν και γιορτάζουν με αυτό το αιματοκύλισμα της αγίας γης.
Οι ΗΠΑ και η Δύση πληρώνουν αφειδώς για την αιματοχυσία.Το αίμα έχει ξεραθεί στα χέρια και τα ρούχα τους . Όλα αυτά είναι έργο της καταραμένης Ευρώπης για την οποία οι άγιοι Πατέρες είπαν : « μην λατρέψετε το θηρίο ” και των αμερικανών που όπου παρεμβαίνουν σπέρνουν τον όλεθρο και χύνουν αίμα. Τώρα κάθονται πίσω και καιροφυλακτώντας απολαμβάνουν την έκχυση αίματος των χριστιανών μας.
Αδερφοί μου, όλοι το αισθανόμαστε ότι είμαστε στα πρόθυρα ενός 3ου παγκοσμίου πολέμου. Γι αυτό σας κραυγάζω μετανοήστε! Ευχαριστώ όλους από την Bucovine, όλους αυτούς τους κατοίκους που όρθωσαν ανάστημα και είπαν με μια φωνή: "δεν δίνουμε τα παιδιά μας στο θάνατο"!
Τους σημερινούς κυβερνώντες δεν τους θυμάμαι ποτέ σε μια θεία λειτουργία, αυτοί οι κολασμένοι, οι αλητήριοι που δεν έχουν φόβο Θεού που στρογγυλοκάθονται στις τρυφυλές τους καρέκλες και εκδίδουν διατάγματα θανάτου. Δεν υπάρχει παρά μόνο μια προσευχή : Κύριε, αν μπορείς φωτίστε τους γιατί αυτοί έχουν ζόφο και κόλαση. Η μόνη τους ανάγκη είναι να χύνουν αίμα και σ΄αυτό βρίσκουν ευχαρίστηση. Σατανιστές ! Υπηρέτες του διαβόλου. Αν αυτοί δεν σταματήσουν θα τους σταματήσει ο Θεός αλλά τότε θα γίνει μια βαθύτατη θλίψη...


(taday.ru 29.09.14)

ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ! 4,4 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ..


Η Ελλάδα κάηκε για να σωθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση… Και το ευχαριστώ: Πληρώνει 4 δισ. ευρώ τους Τούρκους για να μας… αφανίσουν
Όπως έγινε γνωστό, η ΕΕ θα παράσχει προενταξιακή βοήθεια στην Τουρκία για την περίοδο 2014 – 2020 ύψους τουλάχιστον 4,4 δισ. ευρώ.
Τα συγκεκριμένα χρήματα

υποτίθεται ότι δίνονται στην Τουρκία προκειμένου να πραγματοποιήσει μεταρρυθμίσεις ώστε να πλησιάσει τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Με λίγα λόγια οι Ευρωπαίοι εταίροι σε μια Ευρώπη που ο Νότος της λιμοκτονεί θα δώσουν δισεκατομμύρια στους Τούρκους για να μεταρρυθμίσουν το κράτος Δικαίου, την ανάπτυξη, την ανταγωνιστικότητα, τη δημοκρατία και την διακυβέρνηση. Άκουσον! Άκουσον!

Κράτος Δικαίου και δημοκρατία στην χώρα που χρηματοδότησε και εξακολουθεί να στηρίζει τους μακελάρηδες του Ισλαμικού Κράτους. Στην χώρα που οι δουλέμποροι -με τις ευλογίες της κυβέρνησης- κάνουν καθημερινά «πάρτι» γεμίζοντας τον Ευρωπαϊκό Νότο με λαθρομετανάστες.
Η ΕΕ θα δώσει δισεκατομμύρια σε μια χώρα που το μόνο έργο που έχει να επιδείξει είναι γενοκτονίες, σφαγές, εκτελέσεις και διωγμοί.
Δισεκατομμύρια στην Τουρκία για να μεταρρυθμίσει λέει την διακυβέρνηση.
Ποια διακυβέρνηση, όταν την μία ημέρα κυκλοφορούν συνομιλίες του Τούρκου πρωθυπουργού που αποδεικνύουν διαφθορά και αυτός μετά από λίγες μέρες αναλαμβάνει το ύπατο αξίωμα της χώρας.
Δισεκατομμύρια για το κράτος Δικαίου που καθημερινά οδηγεί στη φυλακή όποιον τολμήσει να αμφισβητήσει την πολιτική του χαλίφη Ερντογάν.
Δισεκατομμύρια για τον εκδημοκρατισμό μιας χώρας που βαφτίζει τους διαδηλωτές τρομοκράτες επειδή φορούν κόκκινα φουλάρια Αυτούς χρηματοδοτεί η ΕΕ!
Η Μέρκελ και η παρέα της «αρμέγουν» τους λαούς με ληστρικές φορολογήσεις προκειμένου να ταΐσουν την Τουρκία υπό το πρόσχημα των προενταξιακών κονδυλίων.
Τους ταΐζουν για να αφανίσουν κάθε ίχνος χριστιανοσύνης, τους μοσχοαναθρέφουν για να κάνουν τις βρωμικες δουλειές τους. Όμως το φίδι δεν πιάνεται φίλος. Κάποια στιγμή θα σε δαγκώσει…


Πηγή: hellasforce.com

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ...



ΗΠΑ, Βρετανία, Καναδάς, Γαλλία, Αυστραλία, Γερμανία, Ιταλία, Ελλάδα, Βέλγιο, Ολλανδία, Δανία, Τσεχία, σχεδόν το σύνολο των χριστιανικών χωρών της Δύσης συνασπίζεται εναντίον των μανιακών θρησκόληπτων μουσουλμάνων του Ισλαμικού Κράτους. Οι τζιχαντιστές από την πρώτη στιγμή έχουν χαρακτηρίσει αυτή τη συμπαράταξη «σταυροφορία» - παρότι έχουν στρέψει εναντίον τους και ισλαμικά κράτη, όπως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Ιορδανία, το Ιράκ (που απειλείται άμεσα), ακόμα και την ίδια τη μητρόπολη του φονταμενταλισμού, τη Σαουδική Αραβία.

Οι τζιχαντιστές δεν πέφτουν έξω στη συγκεκριμένη εκτίμησή τους. Η αλήθεια είναι ότι όντως πρόκειται για σταυροφορία, παρά τη συμμετοχή κρατών όπου επικρατεί το μουσουλμανικό στοιχείο. Οι χριστιανικές χώρες θεωρούν (ορθά) ότι αντιμετωπίζουν μεγάλο κίνδυνο από την εξάπλωση του μαχητικού Ισλάμ. Ο χριστιανικός κόσμος έχει ως βασικό σημείο αναφοράς τη δημοκρατία και όχι τη σαρία. Οι χριστιανικές αξίες, όπως έχουν εξελιχθεί, είναι εκείνες που διασφαλίζουν τον σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και αποτρέπουν τους λαούς από το να επιβάλλουν τα πιστεύω τους με τα όπλα, τη βία, τους αποκεφαλισμούς, την κτηνωδία. Οι χριστιανικοί λαοί είναι εκείνοι που καθόρισαν για αιώνες τι σημαίνει πρόοδος και πολιτισμός.
Σήμερα, ο χριστιανικός κόσμος βρίσκεται σε κατάσταση βαθιάς, σχεδόν μη αναστρέψιμης παρακμής και η Ιστορία αποπειράται να τον αφυπνίσει. Η βία των ισλαμιστών και ο μεγαλοϊδεατισμός τους δεν είναι καινοφανή φαινόμενα. Οι «χαλίφηδες» εκδηλώνουν κατά καιρούς τις προθέσεις τους, επεκτείνονται, αποκρούονται και η έλικα του χρόνου συνεχίζει τη σπειροειδή πορεία της.
Παρασυρμένα και αποπροσανατολισμένα στους βαλτότοπους της πολιτικής ορθότητας και θεωρώντας ότι είναι «δικαίωμα» των μειονοτήτων να καθορίζουν τις ζωές των πλειονοτήτων, τα κράτη που κάποτε στηρίζονταν στον Χριστό και στην ελληνική φιλοσοφία χάνουν έδαφος και δημιουργούν κενό εξουσίας. Επειδή η φύση δεν ανέχεται τα κενά και οι ισλαμιστές πάντοτε αντιλαμβάνονται έγκαιρα την αδυναμία των αντιπάλων, η σύγκρουση των δύο κόσμων θα έχει ως διακύβευμα την κυριαρχία του ενός μοντέλου κοινωνικής συγκρότησης ή του άλλου. Ισλάμ ή χριστιανικός κόσμος.
Δεν πρέπει να υπάρχουν οι αυταπάτες ότι η νεφελώδης ανθρωπόμαζα που δεν μάχεται, δεν έχει νεύρο, δεν έχει φιλοδοξίες, δεν αναπαράγεται και δεν είναι αποφασισμένη θα μπορέσει να ανταγωνιστεί το αδίστακτο Ισλάμ και την Ασία που θεριεύουν κι επεκτείνονται. Οι ανεπιτήρητες περιουσίες κατάσχονται από εκείνους που τις διεκδικούν.
Η Ιστορία πάντα επιστρέφει για να μας θυμίσει ότι τα στερεότυπα λαών, θρησκειών και κοινωνικών ομάδων δεν έχουν γίνει... τυχαία ούτε αποτελούν κακόβουλες επινοήσεις «ρατσιστών». Οι αντιλήψεις μας για τους άλλους σχηματίστηκαν και διαιωνίστηκαν επειδή εν πολλοίς αληθεύουν. 

Καλή αφύπνιση!
 

Πηγή: dimokratianews.gr

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΠΡΟΣΩΠΙΑ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ..!!!

Ενώ από την μια ο ίδιος ο Ερντογάν διατείνεται πως η Τουρκία συντάσσεται με τις δυνάμεις που μάχονται τους Τζιχαντιστές, από την άλλη ουσιαστικά έχει αφήσει ελεύθερο το πεδίο δράση των Τζιχαντιστών μέσα στην Τουρκία όπου έχουν δημιουργήσει κυριολεκτικά κράτος εν κράτη με την σιωπηρή, αν όχι στήριξη, τουλάχιστον ανοχή του ίδιου του Ερντογάν, που ξεπληρώνει παλιά γραμμάτια στήριξης του από τους δολοφόνους του Ισλαμικού Χαλιφάτου.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της τουρκικής εφημερίδας, Aydınlık, οι Τζιχαντιστές εκτός των άλλων διατηρούν πέντε μεγάλα στρατηγεία στην Τουρκία και συγκεκριμένα στις πόλεις Άγκυρα, Κωνσταντινούπολη, Ικόνιο, Γκαζιαντέπ και Χατάι, στα σύνορα δηλαδή Τουρκίας Συρίας. Την ύπαρξη αυτών των στρατηγείων την γνωρίζει πολύ καλά η τουρκική κυβέρνηση, αλλά κάνει τα «στραβά μάτια» καθώς έχει δεσμευτεί να μην προχωρήσει σε καμία ενέργεια κατά των Τζιχαντιστών, οι οποίοι έχουν αποκτήσει μεγάλη δύναμη στο εσωτερικό της Τουρκίας και διεκδικούν ακόμα και πολιτική έκφραση. Πέραν αυτών των κεντρικών στρατηγείων, όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα, οι Τζιχαντιστές διατηρούν πολλές εστίες σε πολλές πόλεις της Τουρκίας, ενώ δεν διστάζουν να κάνουν και ανοιχτές διαδηλώσεις υποστήριξης προς το κίνημα τους, όπως έγινε πρόσφατα σε κεντρική πλατεία της Κωνσταντινούπολης.
Αλλά το πιο εντυπωσιακό σε όλη αυτή την εικόνα που δείχνει την μεγάλη διακλάδωση του κινήματος των Τζιχαντιστών στην Τουρκία είναι, όπως αποκαλύπτει η Aydınlık, ότι στις τάξεις τους έχουν προσχωρήσει και άτομα από τα πιο ψηλά οικονομικά στρώματα της Τουρκίας. Υπάρχουν μαρτυρίες πως οι Τζιχαντιστές έχουν εγκαταστήσει κέντρα στρατολόγησης και προπαγάνδας σε πολύ ακριβές βίλες στην Κωνσταντινούπολη ενώ το χρήμα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ρέει άφθονο στις τάξεις τους ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το κίνημα στις εγκληματικές και δολοφονικές του επιχειρήσεις. Στις βίλες αυτές, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, πηγαινοέρχονται ολόκληρα minibüs που μεταφέρουν τρόφιμα και εφόδια χωρίς να γίνεται κανένας έλεγχος από τις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας. Παράλληλα έχουν επεκτείνει σε μεγάλο βαθμό την διείσδυση τους σε θρησκευτικές οργανώσεις και όπως αναφέρεται, έχουν εγκαταστήσει γραφεία σε περίπου 700 τζαμιά σε πολλές περιοχές της Τουρκίας διευρύνοντας τον κύκλο επηρεασμού τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός όλων αυτών οι Τζιχαντιστές διατηρούν σε τουρκικό έδαφος και αποθήκες πυρομαχικών και οπλικών συστημάτων, τα οποία παρά του ότι είναι εν γνώση της ίδιας της ΜΙΤ οι Τούρκοι δεν επεμβαίνουν για να κατάσχουν τον συγκεντρωμένο οπλισμό που προορίζεται για τα μέτωπα των πολεμικών συγκρούσεων στην Συρία και στο Ιράκ. Μετά από όλες αυτές τις αποκαλύψεις, το ερώτημα που δημιουργείται και το οποίο επισημαίνεται και στην τουρκική εφημερίδα, είναι αν οι Τζιχαντιστές έχουν πρόσβαση και στα κυβερνητικά κλιμάκια της Τουρκίας και αν έχουν διεισδύσει ακόμα και στην ίδια την τουρκική κυβέρνηση, όπου υπάρχουν υπόνοιες ότι κάποιοι υπουργοί στηρίζουν το κίνημα των Τζιχαντιστών μπλοκάροντας ουσιαστικά κάθε πιθανή κίνηση επέμβασης στα αρχηγεία τους που είναι σκόρπια σε όλη την Τουρκία.
 
Αλλά για να έρθουμε και σε εμάς, το γεγονός και μόνο ότι στην γειτονική χώρα οι Τζιχαντιστές έχουν δημιουργήσει ένα κράτος εν κράτη, όπως αποκαλύπτει και ομολογεί η ίδια η τουρκική εφημερίδα, σε συνδυασμό με το γεγονός της καθημερινής ανεμπόδιστης εισβολής εκατοντάδων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στην χώρα μας, θα πρέπει να «προσγειώσει» στην πραγματικότητα όλους εκείνους τους ισλαμολάγνους που έχουν αφήσει την Ελλάδα σαν ένα ξέφραγο αμπέλι. Η εμπειρία του παρελθόντος μας αφήνει έντονες υπόνοιες ότι οι Τούρκοι σκόπιμα, αν ήδη δεν το έχουν κάνει, θα προωθήσουν Τζιχαντιστές και στην Ελλάδα με όλες τις συνέπειες μιας τέτοιας εξέλιξης. Ας συνέρθουμε και ας αφήσουμε τις «προοδευτικές» βλακείες, πριν δούμε… «τον ουρανό σφοντύλι!».
 
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ...ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ..!!!

Στις 27 Σεπτεμβρίου 1931 δολοφονήθηκε ο κυβερνήτης της Ελλάδας Ιωάννης Καποδίστριας, ο μέγιστος πολιτικός της νεότερης ιστορίας μας. Προηγουμένως είχε αρνηθεί να πάρει δάνειο για την πατρίδα, από την τράπεζα των Ρότσιλντ και το πλήρωσε με τη ζωή του. Ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του η Ελλάδα πήρε δάνειο από τους Ρότσιλντ...

 

Σχετικά με την αμοιβή των πολιτικών ο Καποδίστριας έλεγε! “Όσοι ευρίσκονται εις δημόσια υπουργήματα δεν είναι δυνατόν να λαμβάνουν μισθούς αναλόγως με τον βαθμό του υψηλού υπουργήματός των και με τας εκδουλεύσεις των, αλλ’ ότι οι μισθοί ούτοι πρέπει να αναλογούν ακριβώς με τα χρηματικά μέσα τα οποία έχει η κυβέρνησις εις την εξουσίαν της.
Εφ’ όσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν δια να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένω εις εσχάτην πενίαν».


Ισχύει κάτι τέτοιο σήμερα, που έχει γονατίσει οικονομικά η χώρα;

Όταν το 1815 ο Τσάρος του ανακοίνωσε την πρόθεσή του να τον διορίσει Υπουργό των Εξωτερικών, αφού αρχικά δεν δέχτηκε, απάντησε κατόπιν ο Καποδίστριας στον Τσάρο ως εξής:

«Μεγαλειότατε, εντίμως σας δηλώνω ότι οσάκις ευρεθώ προ του τραγικού διλήμματος να υποστηρίξω τα συμφέροντα της σκλαβωμένης πατρίδος μου ή τα συμφέροντα της αχανούς αυτοκρατορίας σας, δεν θα διστάσω ούτε στιγμή: Θα τεθώ με το μέρος της πατρίδος μου … Είμαι Έλλην και θα μείνω Έλλην για πάντα».

Μπορείτε να μου δείξετε, έστω κι έναν πολιτικό σαν τον Καποδίστρια, σήμερα;

ΣΤΟ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΧΙ!

Μπορεί στην Αθήνα, στην πρωτεύουσα της μίζερης Ελλάδας του 21ου αιώνα να μην έχει τοποθετηθεί ακόμα άγαλμα του μέγιστου των Ελλήνων Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην ''Αθήνα του Βορρά'' όμως...,

στο Εδιμβούργο της Σκωτίας στέκει περήφανα ένα μεγαλοπρεπές άγαλμα του Μακεδόνα στρατηλάτη από τον 19ο αιώνα!!!...
Να σημειωθεί ότι το Εδιμβούργο έχει το προσωνύμιο ''Αθήνα του Βορρά'' εξ'αιτίας των πολλών κτηρίων της πόλης που είναι κτισμένα σύμφωνα με την περίτεχνη αρχαία Ελληνική αρχιτεκτονική σε αντίθεση με εμάς τους...''εξυπνάκηδες'' νεοέλληνες που έχουμε γεμίσει τις πόλεις μας με κακαίσθητα γκρίζα μπετά.
Μήπως είναι η ώρα να αφήσουμε στην άκρη επιτέλους την προχειρότητα και την θολοκουλτούρα, και να επιστρέψουμε και πάλι στις κλασσικές Ελληνικές μας ρίζες;...


 
Πηγή: el-democracy.gr

ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ;

Νεαροί με σακίδια προετοιμάζονται για τον δικό τους ιερό πόλεμο.
Περίπου 30 νεαροί με σακίδια στις πλάτες κάθε βράδυ μπαίνουν αργά τη νύχτα στα παράνομα τζαμιά του κέντρου της Αθήνας.
Διάσπαρτοι και σε διαφορετικές ώρες όχι όλοι μαζί...



Σε αυτά που η αστυνομία ξέρει πολύ καλά πως να εισέλθει αν χρειαστεί για να ερευνήσει τι ακριβώς συμβαίνει εκεί μέσα.
Μπαίνουν από τις 10 το βράδυ και μετά και μένουν μέχρι περίπου το ξημέρωμα οι νεαροί με την γνωστή εμφάνιση ενός μουσουλμάνου παραδοσιακού που είναι στρατολογημένος.
Πολλοί από αυτούς έρχονται σχεδόν σε καθημερινή βάση ώσπου να περάσει ένας μήνας και τότε αλλάζουν στέκι.
Τα τζαμιά που ακόμη είναι στις πολυκατοικίες οικημάτων έχουν μετατραπεί σε κέντρα ενημέρωσης και στρατολόγησης νεαρών που το λέει η ψυχούλα τους ανά πάσα στιγμή να ορκιστούν στον ιερό πόλεμο που θα χρειαστεί να κάνουν μέσα στα τείχη της πόλης που φιλοξενούνται.
Κάποιοι από αυτούς είναι οι λαθρομετανάστες που έφτασαν στη χώρα με τον γνωστό τρόπο και είναι ακόμη χωρίς χαρτιά και κάποιοι άλλοι είναι λαθρομετανάστες που δήθεν τους χτύπησε κάποιος Έλληνας με το αποτέλεσμα το ελληνικό κράτος να τους δώσει άδεια παραμονής αφού αυτό λέει ο νόμος..
Το σχέδιο πια είναι γνωστό.
Έρχονται παράνομα στη χώρα . Χτυπιούνται, δέρνονται μεταξύ τους επί τούτου κι έπειτα κάνουν καταγγελία για ξυλοδαρμό από ντόπιο με αποτέλεσμα να κερδίσουν την άδεια παραμονής .
Στην πορεία ανενόχλητοι ψάχνοντας για δουλειά ξεγλιστρούν στα υπόγεια τζαμιά υποτίθεται για να προσευχηθούν . Εκεί αρχίζουν να γράφουν την δική τους ένδοξη ιστορία .
Προετοιμάζονται για την μεγάλη στιγμή της δικής τους επανάστασης στο όνομα του ιερού πολέμου και ωστόσο κυκλοφορούν ανάμεσά μας.


Πηγή: hellasforce.com

ΑΝ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.


ΑΝ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.
Στην Σύρο η πιο μεγάλη Ελληνική σημαία που είναι 27mX60m και είναι πάνω από 1000 τετραγωνικά μέτρα. Δεν διεκδικούμε καμία πρωτιά, μόνο να περάσουμε δύο μηνύματα θέλουμε..

Σε κάθε πιλότο της τουρκικής αεροπορίας ότι εδώ υπάρχουν έλληνες με ψυχή και δεν είμαστε σαν τους «νενέκους» πους μας κυβερνούν.

Και στους δικούς μας που διαχειρίζονται ακόμη τις ζωές μας ότι όσο υπάρχει ακόμη μέσα μας το τρίπτυχο Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια, καλά θα κάνουν να είναι προσεκτικοί, γιατί κανένας προδότης της πατρίδας του δεν είχε καλό τέλος.
Η πρόταση που είναι γραμμένη στην τουρκική γλώσσα λέει ότι: ΑΝ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.
 
ΑΝ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.

Y.Γ. Κάθε ημέρα που περνάει η αγανάκτηση και η πίκρα μας για την συνεχόμενο διασυρμό της πατρίδας μας ολοένα και μεγαλώνει, και τα όρια μας ξαφνικά θα τελειώσουν με απρόβλεπτες συνέπειες.

Πηγή: cyclades24.gr

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΩΣ «ΒΑΠΤΙΖΟΥΜΕ» ΤΟ ΑΣΠΡΟ, ΜΑΥΡΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ …ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ


Κυριακή πρωί πριν πάμε στην εκκλησία έτυχε να παρακολουθήσουμε την γνωστή τηλεοπτική εκπομπή ιεράρχη μητρόπολης της κεντρικής Ελλάδας, που υποτίθεται πως προωθεί τις παραδοσιακές μας αξίες. Πρώτη δυσάρεστη έκπληξη... Στην εκπομπή απαγορεύεται ο όρος και ο χαρακτηρισμός «λαθρομετανάστης». Όλοι αυτοί οι μουσουλμάνοι που κατά εκατοντάδες εισέρχονται καθημερινά βάσει συγκεκριμένου σχεδίου στην χώρα μας, ταυτίζονται με τους Έλληνες μετανάστες που πήγαιναν μετά από εξονυχιστικούς ελέγχους στην Γερμανία την δεκαετία του πενήντα και του εξήντα για να δουλέψουν στις γερμανικές φάμπρικες. Μάλιστα αναφέρθηκε πως δεν θα πρέπει όλοι αυτοί να αισθάνονται κανένα... «κόμπλεξ κατωτερότητας» από τους γηγενείς και ότι θα πρέπει να τους τονίζουμε πως και αυτά που πιστεύουν, (όπως ίσως και οι… Τζιχαντιστές), έχουν μεγάλη αξία και ότι θα πρέπει και εμείς να τα… γνωρίσουμε από αυτούς.

Δεύτερη δυσάρεστη έκπληξη. Η οθωμανική κατοχή βαφτίζεται… πολυπολιτισμός και τονίζεται, ακούστε, πως την εποχή εκείνη οι χριστιανοί ζούσαν αρμόνικα με τους μουσουλμάνους, ότι όταν γιόρταζαν οι χριστιανοί γιόρταζαν μαζί τους και οι μουσουλμάνοι και ότι όταν γιόρταζαν οι μουσουλμάνοι γιόρταζαν μαζί τους και οι χριστιανοί. Έστω και να συνέβαινε αυτό σε κάποιες περιπτώσεις, δηλαδή για να μην τρελαθούμε τελείως, όλοι αυτοί που μαρτύρησαν στην σκοτεινή εκείνη εποχή, τα εκατομμύρια των άγριων γενοκτονιών της Ανατολής, είναι απλά μυθεύματα γιατί υπήρχε ένας.. «όμορφος» και «χαριτωμένος» πολυπολιτισμός, που πρέπει και σήμερα να τον μιμηθούμε για να πάμε μπροστά στον εκσυγχρονισμό της ιστορίας μας. Ακόμα και η γνωστή σε όλους μας αξιότιμη κύρια Ρεπούση, έχει ξεπεραστεί από όλες αυτές τις «προοδευτικές» απόψεις. Αλλά δεν έφταναν όλα αυτά τα πολύ «ωραία». Στην περίφημη αυτή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης, που την πληρώνουμε όλοι εμείς, έφτασαν στο σημείο να αναφέρουν ότι θα πρέπει να αλλάξει και το σύνταγμα για να επανακαθορίσουμε την ίδια μας την ταυτότητα και την κάνουμε πιο ανεκτική στη διαφορετικότητα, στην άλλη άποψη και να σβήσουμε το αποκλειστικό της ελληνορθόδοξης ύπαρξης μας. Μπράβο και συγχαρητήρια στην περίφημη αυτή εκπομπή!!!
Τα τελευταία χρόνια έχει ενταθεί μια ξέφρενη εκστρατεία με όλα τα μέσα, αλλαγής όλων των παραδοσιακών μας πιστεύω, όλων των παραδοσιακών μας αξιών, με αποκορύφωμα την ανατροπή της ίδιας μας της φύσης σαν ανθρώπινα όντα και πολυ περισσότερο σαν πρόσωπα της Μίας, Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας. Αλλά το θλιβερό δεν είναι ότι οι γνωστοί «σωτήρες» της πατρίδας μας αγωνίζονται να μας… «αλλάξουν τα φώτα», άλλωστε αυτή είναι η αποστολή τους, αλλά ότι όλα αυτά τα στηρίζουν και τα ενισχύουν και ιεράρχες της ελληνικής εκκλησιαστικής ιεραρχίας. Δεν φτάνει που οι διάφοροι πολιτικοί «σωτήρες» μας «έσωσαν» από την καταστροφή, οδηγώντας τους Έλληνες στην αυτοκτονία, στον ξεριζωμό και στην ανεπανάληπτη ένδεια, δεν φτάνει που έχει παραδοθεί σε ξένους τοκογλύφους και ανθέλληνες η εθνική μας κυριαρχία, θα πρέπει να το υποστούμε και αυτό. Δηλαδή να βλέπουμε δημόσια ιεράρχες να στηρίζουν και να προπαγανδίζουν όλη αυτή την νεοταξική λαίλαπα. Σε εκκλησίες μητρόπολης της δυτικής Θράκης και μάλιστα στον ακριτικό Έβρο, μοιράστηκε πρόσφατα, ακούστε, μέσα στους ιερούς ναούς ένα βιβλίο με τίτλο και περιεχόμενο να.. γνωρίσουμε το Ισλάμ. Δηλαδή εκείνο που μας καίει και εκείνο που μας απασχολεί και ίσως εκείνο που θα μας… «σώσει» είναι να…γνωρίσουμε το Ισλάμ!
Με όλα αυτά φαίνεται πόσο δίκαιο είχε εκείνος ο κορυφαίος βυζαντινολόγος, ο Στήβεν Ράνσιμαν και πόσο επίκαιρος είναι όταν έγραφε στο κορυφαίο βιβλίο του «Βυζαντινή Θεοκρατία», ότι, «Ο σεβασμός για την θεϊκή εξουσία του Αυτοκράτορα ή του Πατριάρχη δεν εμπόδιζε τους Βυζαντινούς να ξεσηκώνονται σε επανάσταση εναντίον ενός ανθρώπου που τον θεωρούσαν ανάξιο για τέτοια θέση».

 
Νίκος Χειλαδάκης

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΠΑΝΕ ΚΙ ...ΕΡΧΟΝΤΑΙ! ΤΩΡΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ!


Ως γνωστόν, την Αγία Τράπεζα ενός Ορθοδόξου Ναού την ασπάζονται μετά προσκυνήσεως οι χειροτονημένοι ορθόδοξοι ιεροδιάκονοι, ιερείς και επίσκοποι της Εκκλησίας μας. Μοναχοί και λαϊκοί δεν έχουν αυτό το δικαίωμα. Πόσο μάλλον οι αιρετικοί!
Και όμως, ο παναγιώτατος μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, οδήγησε προς προσκύνηση τον μονοφυσίτη πατριάρχη των Αρμενίων διά της Ωραίας Πύλης στο ιερό του μητροπολιτικού Ναού Αγ. Γρηγορίου Παλαμά (ίσως και στα ιερά των άλλων Ναών που επισκέφτηκαν από κοινού). Δίχως άλλο, η πράξη αυτή σε συνδυασμό με την παντελή απουσία καταδίκης του Οικουμενισμού υπό της παναγιώτητάς του (έστω μίας), αφήνει περιθώρια για πολλές ερμηνείες!

 
Την "ένωση" αλλ' "εν τη ποικιλία"! Γι αυτό ο κ. Άνθιμος εισήγαγε τον αιρετικό στα Άγια και του επέτρεψε να ασπασθεί την Αγία Τράπεζα. Η "Ένωση" βρίσκεται στην τελική της φάση. Οι αιρετικοί πάνε κι έρχονται και μπαινοβγαίνουν στις εκκλησίες μας. Οι δικοί μας πάλι "ορθόδοξοι" ιεράρχες μπαινοβγαίνουν στις εκκλησίες των αιρετικών. Και ο ορθόδοξος λαός έχει πελαγώσει και πλέει μέσα σε μια πρωτόγνωρη και πρωτοφανή σύγχυση και γενικά η ατμόσφαιρα είναι ιδανική για το τελικό βήμα...

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ: "ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΟΡΓΙΑΖΕΙ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΝΑΡΚΗ".

Ο Γέροντας Παΐσιος στα θέματα της Πατρίδος δεν ήθελε οι Χριστιανοὶ να είναι αδιάφοροι. Πολὺ λυπόταν που έβλεπε πνευματικοὺς ἀνθρώπους νὰ επιζητούν να βολευθούν οι ίδιοι και να μην ενδιαφέρωνται για την Πατρίδα.

Έλεγε:«Σε μια εποχή που ο Σατανάς οργιάζει και οι άνθρωποί του οργανώνονται, οι Έλληνες βρίσκονται σε νάρκη. Τον εαυτό του μόνο κοιτάει να βολέψη ο καθένας και τίποτε περισσότερο. Και ό,τι να τους κάνεις, όσο κι αν τους κουνήσης, με τίποτε δεν ξυπνούν».

Ο καημός του και η απορία του ήταν πως οι υπεύθυνοι δεν αντιλαμβάνονται που ὁδηγούμαστε. Ο ίδιος από παλαιά διέβλεπε την σημερινή κατάσταση και ανησυχούσε, αλλά δεν διέσπειρε τις ανησυχίες του στον κόσμο. Έδινε ελπίδα και αισιοδοξία. Έλεγε: «Απὸ το κακό που επικρατεί σήμερα θὰ βγει μεγάλο καλό. Βλέπω μια ελιά. Το ένα της κλωνάρι έχει ξεραθεί, το άλλο το τρώγει η κάμπια και θα ξεραθή και αυτό. Αλλά πετιέται ένα άλλο βλαστάρι από κάτω που έχει πολύ θυμό (δύναμη) και αναπτύσσεται γρήγορα»…

Πονούσε για την πνευματική κατάπτωση των πολιτών. Έλεγε: «Η Ελλάδα έχασε τον δρόμο της. Η αμαρτία και η ασωτία βασιλεύουν στους ανθρώπους, αλλά μας αγαπά ο Θεός και περιμένει την μετάνοιά μας». Μιλούσε αυστηρά για αυτούς που ψήφιζαν αντιχριστιανικούς νόμους…

Κάποιος Πρωθυπουργός, του οποίου κατεδίκαζε δημοσίως ενέργειες επιζήμιες για το Έθνος και την Εκκλησία, ζήτησε να τον συναντήση στην Σουρωτή. Ο Γέροντας απάντησε: « Ας έρθη, θα του τα ψάλω και μπροστά του». Είχε το ψυχικό σθένος αυτός ο πτωχός καλυβίτης να υψώνη την φωνή του άφοβα μπροστά στους ισχυρούς της ημέρας.


Ιερομονάχου Ισαάκ, Βίος Γέροντος Παϊσίου του Αγιορείτου

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΙΚΙΛ!

Ένα μέτρο κι ένα μίλκο τα μεμέτια της Ινδονησίας το παίζουν και αντεροβγάλτες….
Εταιρεία ενδυμάτων στην Ινδονησία έχει φτιάξει ειδική σελίδα στο facebook, όπου προωθεί ρούχα στήριξης στο ισλαμικό χαλιφάτο που πνίγει στο αίμα το Ιράκ και την Συρία. Η ινδονησιακή εταιρεία με την επωνυμία “Kaos Islamic State of Iraq and Sham” πουλάει μαύρα μπλουζάκια που φέρουν στάμπα με το εμετικό μήνυμα: «Όλοι είμαστε ΙΚΙΛ», με στάμπες όπλων, με αραβικές φράσεις που σίγουρα δεν μεταφέρουν λόγια αγάπης…




Επίσης, ξανά στην Ινδονησία, άλλη εταιρεία, η Rezji.com, η οποία αυτοδιαφημίζεται ως «η απόλυτη μάρκα ενδυμάτων για το ισλαμιστικό κίνημα», ζητάει από τους μουσουλμάνους να υποστηρίξει το ΙΚΙΛ αγοράζοντας μπλουζάκια πόλο με το σήμα του ισλαμικού κράτους στο ύψος της καρδιάς. Η ίδια εταιρεία, διαφημίζει και κουκλάκια που αναπαριστούν μέλη του ΙΚΙΛ, μαυροντυμένα, με σημαίες του χαλιφάτου και κρατώντας όπλα, που μπορεί να προμηθευτεί κάποιος καταβάλλοντας μόλις το ποσό των 4 δολλαρίων περίπου.


Η Kavkaz Struggle Wear, με έδρα επίσης στην Ινδονησία, κυκλοφορεί σειρά ρούχων με τίτλο «Τζιχάντ». Τα μπλουζάκια της σειράς φέρουν τύπωμα φιγούρας τζιχαντιστή, με λογότυπο που αναφέρει: «Η τζιχάντ είναι επιλογή μας»!


Άλλη εταιρεία, η ZirahMoslem.com, η οποία δραστηριοποιείται στο facebook με πάνω από 9.000 μέλη και έχει έδρα και πάλι στην Ινδονησία, επικεντρώνει τις πωλήσεις της σε γενικότερη ισλαμιστική συνθηματολογία. Τα μπλουζάκια που προωθεί φέρουν την μουτσούνα του ιδρυτή της Χαμάς, Σεΐχη Ahmed Yassin, ενώ ρούχα με Παλαιστίνιους τρομοκράτες αποτελούν την πρώτη επιλογή των πελατών της εταιρείας.


Το ισλάμ αποτελεί περίπου το 89% των πιστών σε ολόκληρη την χώρα, καθιστώντας την Ινδονησία ως την χώρα με τον μεγαλύτερο μουσουλμανικό πληθυσμό παγκοσμίως, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο συνολικός πληθυσμός της ανέρχεται στα περίπου 237 εκατομμύρια εκ των οποίων τα 203 είναι ισλαμιστές. Η δε πλειοψηφία των ισλαμιστών κατοίκων ανήκει στους Σουνίτες, οι οποίοι εμμένουν στον λόγο και τις παραδόσεις του μωάμεθ, είναι πολύ πιο συντηρητικοί από οποιαδήποτε άλλη ισλαμική κάστα και έχουν τα υψηλότερα κρούσματα τρομοκρατίας στους κύκλους τους. Κοινώς, μένουν πιστοί στις διδαχές και τα κηρύγματα του προφήτη τους…


Ε.Μ.
Πηγή: hellasforce.com

ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ...ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΠΑΔΙ


Το τούρκικο προξενείο συγκεντρώνει τους μοσουλμάνους της Ελλάδας στο… κόκκινο κοπάδι
Το τουρκικό προξενείο στέλνει νέους σε όλη την Ελλάδα για να περιχαρακώσει όσους νεαρούς μουσουλμάνους ζουν διάσπαρτοι στην χώρα. Στόχος;
Να μην ξεφύγει ούτε ένας που θα μπορούσε να είναι μέλος μιας ομάδας που θα κλείσει την Ελλάδα στις φούχτες τους.
Με λεφτά του τουρκικού προξενείου και δυναμικό σχέδιο εξόρμησης νεαροί μουσουλμάνοι που κατάγονται από την ελληνική Θράκη ταξιδεύουν σε διάφορα σημεία της Ελλάδας για να συναντήσουν «δικούς τους» που ζουν ή σπουδάζουν εκεί.

Το τμήμα συλλόγου Επιστημόνων της Μειονότητας Δυτικής Θράκης προσπαθεί να μαζέψει και να οργανώσει τους νεαρούς μουσουλμάνους ώστε να μην ξεφύγει κανείς από το κόκκινο κοπάδι που ενεργά πια πιο πολύ από πριν κι έχει δραστηριοποιηθεί προσπαθώντας να εξαπλωθεί παντού με δυναμικά στελέχη.
Η κίνηση αυτή περιλαμβάνει στήριξη από γνωστά ονόματα της Τουρκίας που έρχονται στην Ελλάδα μετά από κάλεσμα του Τουρκικού προξενείου και μαζί με την ομάδα επιστημόνων ταξιδεύουν να συναντήσουν τους υπόλοιπους που βρίσκονται διάσπαρτοι.
Οι συναντήσεις γίνονται απόλυτα μυστικά από το γύρω περιβάλλον ενώ υπάρχει πλέον μεγάλος και στενός δεσμός των νεαρών μουσουλμάνων σε όποιο σημείο και να βρίσκονται.
Η G.A.T.(Κοινότητα Νέων Επιστημόνων) είναι τμήμα του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης και ουσιαστικά αποσκοπεί στην περιχαράκωση των νέων μουσουλμάνων που κατάγονται από την ελληνική Θράκη.
Τους συνοδεύουν Τούρκοι επιστήμονες που έρχονται από την Τουρκία στην Ελλάδα με έναν και μόνο σκοπό να κατακτήσουν την Ελλάδα και μέσα από την ελίτ του τουρκικού πνεύματος .


Πηγή: hellasforce.com

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Κατανοούμε την ιδιαίτερη θέση του Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως κ.κ. Βαρθλομαίου, ο οποίος είναι αναγκασμένος να ισορροπεί μεταξύ κοσμικής και θρησκευτικής ζωής και επιπλέον,
είναι επίσης εξαναγκασμένος να αντιμετωπίζει την τουρκική προκλητικότητα, τις πιέσεις αλλά και τις εκάστοτε "απαιτήσεις" του ισλαμιστή τούρκου πρώην πρωθυπουργού και νυν Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Πραγματικά, η θέση του ανώτατου ιεράρχη της Ορθοδοξίας είναι κάτι περισσότερο από δυσχερής, αφού τόσο η εθνικιστική όσο και η ισλαμιστική όψη της γείτονος Τουρκίας, αποτελούν μόνιμο πονοκέφαλο και πηγή μικρών και μεγάλων προβλημάτων για το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως.
Με εγνωσμένη, λοιπόν, την δύσκολη θέση άμυνας στην οποία βρίσκεται ο Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, αισθανθήκαμε ιδιαίτερη έκπληξη, καθώς και απογοήτευση και πικρία, όταν τον ακούσαμε να δηλώνει πως οι Νέες Χώρες ανήκουν στο Πατριαρχείο!!!
Οι λεγόμενες "νέες χώρες" είναι επαρχίες του Οικουμενικού Πατριαρχείου (Ήπειρος, Μακεδονία, Θράκη, νησιά ανατολικού Αιγαίου), οι οποίες με Πατριαρχική και Συνοδική Πράξη του 1928 διοικούνται «επιτροπικώς» από την Εκκλησία της Ελλάδος.
Με δεδομένη την
γεωγραφική τοποθέτηση των "νέων χωρών" γίνεται αντιληπτό πως το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως εμφανίζεται ως ο "φορέας" που "κατέχει" το σύνολο της προβληματικής συνοριογραμμής της Ελλάδας!
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, στις εκκλησίες της Θράκης (δεν γνωρίζουμε εάν συμβαίνει σε όλες) δεν γίνεται καμία δοξαστική αναφορά στον Αρχιεπίσκοπο Ελλάδος, Ιερώνυμο, αλλά γίνεται στον Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο!
Στο σημείο αυτό θέτουμε και το πρώτο ερώτημα: Ο τίτλος του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου είναι "Αθηνών και πάσης Ελλάδος", αλλά με τις δηλώσεις του ο κ. Βαρθολομαίος φαίνεται πως εξαιρεί τις "νέες χώρες" από την Ελλάδα, αφού εμφανίζεται ως ο "κυρίαρχος" (πνευματικός και θρησκευτικός) σε αυτές! Ρωτάμε, λοιπόν, ευθέως τόσο τον κ. Ιερώνυμο, όσο και τον κ.κ. Βαρθολομαίο: Ποιά είναι η έκταση της Ελλάδας και πως γίνεται ανεκτή η απόσχιση των "νέων χωρών" από τον κορμό της χώρας, ελέω μίας απαίτησης (κι ενός χρυσόβουλου τούρκου σουλτάνου) του κ.κ. Βαρθολομαίου;
Όμως, επειδή ο Πατριάρχης προκαλεί με την τοποθέτησή του, και με δεδομένη την προσωπικότητα του ισλαμιστή προέδρου της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, αναρωτιόμαστε:
Εάν ο Ερντογάν απαιτήσει το κτίσιμο, ενός, πέντε, δέκα, εκατό ή πεντακοσίων τζαμιών στις "νέες χώρες", από τον Βαρθολομαίο, ειδάλλως η τουρκική κυβέρνηση θα αποφασίσει να γκρεμίσει έναν, δύο, πέντε ή δέκα χριστιανικούς ναούς στην Κωνσταντινούπολη, για να τους κάνει πάρκα, μουσεία, αποθήκες, πάρκινγκ ή ακόμη και... τζαμιά, ο κ. Βαρθολομαίος θα ικανοποιήσει την απαίτηση του τούρκου ισλαμιστή Προέδρου; Ή υπάρχει κάποιος που πιστεύει πως μία τέτοια απόφαση της τουρκικής κυβέρνησης θα βρει αντιστάσεις στην δυτική ή την τουρκική κοινωνία;
Η ερώτηση, λοιπόν, είναι σαφής: Ο κ. Βαρθολομαίος, όντας πιεζόμενος και πιιθανότατα εκβιαζόμενος, θα επιτρέψει ή και θα ζητήσει από τους μητροπολίτες των νέων χωρών να συναινέσουν στην ανέγερση τζαμιών, προκειμένου να διασώσει ιερούς ναούς μέσα στην Τουρκία; Είναι προφανές πως θα "λυγίσει" και "μέσα σε πνεύμα αγάπης, ομόνοιας, αλληλοκατανόησης και φιλίας" θα απαιτήσει από την Ελλάδα να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες για την άμεση ικανοποίηση του "αιτήματος" του τούρκου Προέδρου.
Είτε μας αρέσει, είτε όχι, ο κ. Βαρθολομαίος είναι Πατριάρχης υπό ομηρεία και υπό συνεχή άσκηση πιέσεων. Με απλά λόγια, τελεί υπό αιχμαλωσία και ως εκ τούτου, δεν θα έπρεπε να επιτρέψει σε κανέναν (πόσω δε μάλλον στον ίδιο του τον εαυτό) να του "φορτώσει" την διοικητική ευθύνη, μέριμνα και οποιαδήποτε επιμελητεία των "νέων χωρών", αφού αυτομάτως αυτές γίνονται εύκολο θήραμα στους σχεδιασμούς της τουρκικής επιθετικής προς την Ελλάδα εξωτερικής πολιτικής.
Ο κ. Βαρθολομαίος όφειλε, ακόμη και αν του πρόσφεραν τις "νέες χώρες", να αρνηθεί ευγενικά και να ξεχάσει τα χρυσόβουλα και τις οποιουδήποτε τύπου εποπτείες και "πνευματικές" ή άλλες εκ μέρους του ευθύνες, γιατί αυτή ακριβώς η προσωπική του στάση δημιουργεί μείζονα επιπρόσθετα εθνικά προβλήματα στην Ελλάδα, η οποία μέχρι σήμερα είχε να αντιμετωπίσει τις τουρκικές μεθοδεύσεις και σχεδιασμούς εις βάρος των συγκεκριμένων γεωγραφικών χώρων, που όλως τυχαίως ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως τις αποκαλεί "νέες χώρες" και τις θεωρεί "κτήμα" του Πατριαρχείου.
Δυστυχώς, σύμφωνα με τις εξελίξεις, η ελληνική εξωτερική πολιτική (βιώνοντας τον δικό της κυκεώνα λόγω ανύπαρκτου σχεδιασμού αλλά και εξαιτίας της πολιτικής ηγεσίας) από τούδε και στο εξής υποχρεούται να παρακολουθεί στενά και τις δηλώσεις, τις επαφές και τις όποιες άλλες κινήσεις του κ. Βαρθλομαίου, ο οποίος "ρίχνει νερό στον μύλο" της Τουρκίας και μετατρέπει το Πατριαρχείο σε όπλο της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής.
Δεν επιθυμούμε να κρίνουμε το πνευματικό έργο του κ. Βαρθλομαίου, αλλά ούτε επιθυμούμε να ασκεί οποιαδήποτε πολιτική (ιδιαίτερα πολιτική ευνοϊκή προς τις βλέψεις της Τουρκίας) και θα επιθυμούσαμε την επί των εθνικών θεμάτων σιωπή του, η οποία μπορεί να μεταβληθεί σε χρυσάφι...
Αραγε, γιατί ο κ. Βαρθλομαίος δεν έκανε δηλώσεις κατά της γενοκτόνου πολιτικής που ασκούν οι τελευταίες κυβερνήσεις στην Ελλάδα;
Γιατί δεν υπερασπίζεται τους Έλληνες στην ολομέτωπη επίθεση που δέχονται και η οποία εξωθεί πολλούς στην αυτοκτονία;
Γιατί ο "πνευματικός υπεύθυνος" της Ορθοδοξίας δεν βρίσκει λόγια (και χρήματα μέσω των διεθνών γνωριμιών του) για να βοηθήσει την Ελλάδα που ταλανίζεται από τα χτυπήματα των διεθνών τοκογλύφων; Τέλος, γιατί προχωρά τόσο ανεύθυνα σε δηλώσεις που μόνο προβλήματα μπορούν να δημιουργήσουν; 

 
Γιώργος Μιχαήλ

Σχόλιο: Αυτού του είδους οι δηλώσεις δικαιώνουν, απλώς, όλους εκείνους που είχαν και συνεχίζουν να έχουν μικρές ή μεγάλες επιφυλάξεις για τις πραγματικές διαθέσεις του κ. Βαρθολομαίου να υπερασπιστεί την ακεραιότητα της Ελλάδας, τον ελληνισμό και εν γένει την Ορθοδοξία.
Δυστυχώς, για τον ίδιο, επιβεβαιώνει με τον "καλύτερο δυνατό τρόπο" εκείνους που τον κατηγορούν ως ικανότατο διαχειριστή της παγκοσμιοποίησης...


Πηγή: attikanea.gr

ΦΡΙΚΗ: ΤΑ "ΞΑΝΑΜΜΕΝΑ" ΚΤΗΝΗ ΤΗΣ ISIS ΒΙΑΖΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ


βιασμοι
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της New York Post οι ισλαμιστές δολοφόνοι της ISIS τρέχουν ξαναμμένοι ​​στη Μέση Ανατολή, βιάζοντας χιλιάδες γυναίκες προκειμένου να
δημιουργήσουν τη νέα γενιά του Χαλιφάτου.

Το κίνητρο των ισλαμιστών βιαστών είναι διττό: Αφενός θέλουν να αποκτήσουν απογόνους για να στελεχώσουν το Χαλιφάτο και αφετέρου θέλουν να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις τους.

Οι τζιχαντιστές έχουν ξεπεράσει κάθε όριο, φτάνοντας στο σημείο να προκαλούν τη δυσαρέσκεια των διοικητών τους, ανέφερε ένας ιρακινός αξιωματούχος στην Post.
Οι διοικητές της ISIS τους διέταξαν να περιορίσουν τους βιασμούς, αλλά αυτοί αρνούνται να υπακούσουν, πρόσθεσε.
Μάλιστα όταν τους επικρίνουν, εκείνοι απαντούν ότι το κάνουν γιατί το επιτάσσει το θέλημα του Αλλάχ.


Πηγή: olympia.gr

ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΕΔΩΣΑΝ VISA ΣΤΟΝ ΙΜΑΜΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΕΡΒΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΙΕΡΕΑ

Η ορθοδοξοφοβία θριαμβεύει στην Ευρώπη……Θύμα ρατσιστικού μίσους έπεσε σέρβος ορθόδοξος ιερέας από τις βρετανικές αρχές. Οι Βρετανοί
ουσιαστικά του απαγόρευσαν την είσοδο στην χώρα και έκριναν ως persona non grata,ανεπιθύμητο τόσο αυτόν όσο και τη συνοδεία του.
Την ίδια ώρα θεωρούσε τη visa και έκρινε μεροληπτικά ευπρόσδεκτους μόνο τον ιμάμη της Σεμπρένιτσα και τους βόσνιους μουσουλμάνους που μετείχαν στην ίδια αποστολή. Η ρατσιστική, μισαλλόδοξη στάση των βρετανών προκαλεί θύματα διακρίσεων και διαφορετικής μεταχείρησης με βάση την εθνοφυλετική καταγωγή και κυρίως το θρήσκευμα και την ιδιότητα.
«Συμπληρώσαμε τα ίδια έγγραφα και καταθέσαμε τις ίδιες οικονομικές απαιτήσεις για την απόκτηση της visa. Αλλά τους Σέρβους δεν τους δέχθηκαν αντίθετα με του Βόσνιους κάτι που δείχνει μια στάση διακρίσεων από την Μεγάλη Βρετανία και από ένα μέρος της διοίκησής της απέναντι στο σερβικό λαό» καταγγέλει ο π. Mladjenović.
Ως και ο hodža (ιμάμης) Peštalić της Srebrenica έμεινε έκπληκτος από την εξώφθαλμη διαφορετική μεταχείριση των δύο συνθέσεων του γκρουπ. Αποτέλεσμα ήταν ν΄ ακυρώσει κι αυτός το ταξίδι. Το γκρουπ με επικεφαλείς τον ιμάμη και τον ορθόδοξο ιερέα θα επισκεπτόταν Λονδίνο, Birmingham, Nottingham και Derby όπου θα έρχονταν σε επαφή με διάφορες θρησκευτικές κοινότητες. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ακόμη επίσκεψη στο βρετανικό κοινοβούλιο και στη σύνταξη του BBC .
Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί σε δύο άλλα που τις τελευταίες ημέρες στοχοποίησαν την ορθόδοξη σερβική εκκλησία και Πολιτεία. Ο αμερικανός πρέσβης εξέφρασε προ ημερών την δυσφορία του για την ανέγερση ορθόδοξου ναού στην Σεμπρένιτσα. Ο αμερικανός πρέσβης επίσης δήλωσε την ενόχλησή του που η Σερβία απεύθυνε πρόσκληση στον Πούτιν να παραβρεθεί στους εορτασμούς για την απελευθέρωση του Βελιγραδίου.
(Večernje Novosti, 23.9.2914.arretsurinfo.ch 25/09/14)


Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΕΙ "ΑΛΥΣΙΔΕΣ" ΣΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ...

spirakiΣαφή ταυτότητα blog και υπεύθυνο διαχειριστή κάθε διαδικτυακού ημερολογίου, προφανώς για να στοχοποιούνται καλύτερα, ζητεί από την
ελληνική κυβέρνηση (σίγουρα σε συνεννόηση με την κυβέρνηση…) η πρώην δημοσιογράφος και νυν ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη!

Πιο συγκεκριμένα, το αίτημα διατυπώθηκε προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου με στόχο να ελεγχθούν τα ανώνυμα ενημερωτικά blogs. Παράλληλα η πρώην ρεπόρτερ του Mega, Μαρία Σπυράκη δεν κρύβει την άποψή της ότι «τα ελληνικά ΜΜΕ πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ιδιωτικές επιχειρήσεις. Η νομοθεσία για την αδειοδότηση μπορεί να έχει καθυστερήσει, αλλά είναι σε σωστή κατεύθυνση, γιατί δεν μπορεί οποιοσδήποτε να ανοίγει ένα κανάλι ή ακόμη περισσότερο ένα blog και να μεταδίδει ειδήσεις».
Ξέχασε ότι η ταυτότητα του κάθε blogger είναι πολύ εύκολο να διακριβωθεί αν διαπράξει ποινικό αδίκημα, αλλά ο στόχος της δεν ειναι αυτός: Στόχος της είναι να επικρατήσει αυτολογοκρισία και να εμπεδωθεί κλίμα τρομοκρατίας στο διαδίκτυο κατά των ελεύθερων blogger που δεν ελέγχονται από το σύστημα και προκαλούν ζημιά στην κυβέρνηση…
Eκτός του ότι «κόβουν πελατεία» από τα πρώην (:) αφεντικά της αφού ο κόσμο αντί να αποχαυνωθεί από τούρκικα σίριαλ και τις «ειδήσεις» (ο Θεός να κάνει ειδήσεις αυτή την αναίσχυντη κυβερνητική προπαγάνδα) προτιμά τα ελεύθερα διαδικτυακά μέσα…

 
Πηγή: lithosfotos.gr

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο «ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ»

 
Το 2003 ο Γερμανός Udo Ulfkotte, καθηγητής πολιτικών επιστημών που ειδικεύεται στην counterespionage στο Πανεπιστήμιο του Lueneburg, ένας από τους σημαντικότερους εμπειρογνώμονας για την ισλαμική τρομοκρατία είχε γράψει ένα χαρακτηριστικό βιβλίο με τον τίτλο, «Der Krieg im Unseren Staedten», δηλαδή, «Ο Πόλεμος Στις Πόλεις Μας». Στο βιβλίο αυτό περιγράφεται
με πολύ χαρακτηριστικό τρόπο ο ολοένα και αυξανόμενος κίνδυνος από την ισλαμική «λαίλαπα» που απειλεί να κατακυριεύσει τις ευρωπαϊκές πόλεις με φοβερές συνέπειες ακόμα και με εσωτερικό πόλεμο. Συγκεκριμένα ανέφερε με προφητικό τρόπο ότι μετά από λίγα χρόνια η συνεχής εισβολή μουσουλμάνων στις ευρωπαϊκές χώρες θα προκαλέσει έντονα εσωτερικά προβλήματα που θα οδηγήσουν ακόμα και σε πολεμικές συγκρούσεις μέσα στις ίδιες τις ευρωπαϊκές πόλεις.
Για το βιβλίο αυτό απειλήθηκε επανειλημμένα η ίδια του η ζωή, γεγονός που για άλλη μια φορά απέδειξε με πιο τρόπο αντιλαμβάνονται την δημοκρατία και την ελευθερία των απόψεων οι μουσουλμάνοι που ήδη βρίσκονται και ζουν στην Ευρώπη.
Σήμερα βλέπουμε πως αυτά που έγραψε από το 2003 επαληθεύονται σταδιακά ενώ συνεχίζεται και έχει ενταθεί η εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων στην Ευρώπη και στην χώρα μας την Ελλάδα, που αποτελεί τον πρώτο σταθμό της εισόδου όλου του αυτού ισλαμικού όγκου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της κατάστασης που δημιουργήθηκε ήδη στην Γαλλία, που μας στέλνει «μήνυμα» για ανάλογη περίπτωση και στην ελληνική πρωτεύουσα στην Αθήνα, είναι αυτό που συνέβη πριν από λίγες μέρες στην γαλλική πόλη, Besancon. Στην πόλη αυτή ένεκα της συνεχιζόμενης εγκατάστασης μουσουλμάνων το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να δώσει άδεια ανέγερσης μεγάλου μουσουλμανικού τεμένους. Η απόφαση αυτή όμως εξόργισε όπως φαίνεται τους γηγενείς κατοίκους που βλέποντας πως δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την ανέγερση του τζαμιού στη πόλη τους έκαναν το έξης : Έσφαξαν ένα γουρούνι που θεωρείται μιαρό ζώο για το Ισλάμ και πέταξαν την κεφαλή του ακριβώς στην είσοδο του τζαμιού, (τι μας θυμίζει αυτό ;). Όπως ήταν επόμενο προκλήθηκε σάλος και ο εκπρόσωπος τον μουσουλμάνων της Γαλλίας, Abdallah Zekri, έσπευσε να καταδικάσει αυτή την ενέργεια που μόλυνε το τέμενος. Εκείνο όμως που εξέπληξε στις δηλώσεις του ήταν ότι παρομοίασε την ενέργεια αυτή με… τον πόλεμο που διεξάγεται σήμερα στην Συρία και στο Ιράκ. Μάλιστα!

Το εντυπωσιακό είναι πως η εισβολή αυτή των εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων έχει τεθεί υπό τη προστασία διεθνών ισλαμικών οργανώσεων από τις οποίες ίσως η σημαντικότερη στην Ευρώπη είναι η Milli Görüs. Η Milli Görüs είναι η μεγαλύτερη τουρκοισλαμική οργάνωση σε όλη την Ευρώπη με εκατοντάδες χιλιάδες μέλη και μεγάλα παραρτήματα στη Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία και Αυστρία. Παράλληλα μικρότερα παραρτήματα υπάρχουν και δρουν στην Δανία, Σουηδία, Νορβηγία, Αγγλία, Ιταλία, Βέλγιο και Ελβετία, (Ελλάδα ;). Χαρακτηριστική των προθέσεων της οργάνωσης είναι η σημαία της που δείχνει μια ισλαμική-πράσινη Ευρώπη σε λευκό φόντο, με την ισλαμική ημισέληνο στα αριστερά να πλαισιώνουν το δρόμο από την Πορτογαλία μέχρι τα… Ουράλια. Δηλαδή η Ενωμένη Ευρώπη αυτή την φορά κάτω από την ισλαμική ημισέληνο. Οι δραστηριότητες της με την ανοχή συχνά των γερμανικών αλλά και των άλλων ευρωπαϊκών αρχών, επεκτάθηκε σταδιακά σε όλους τους τομείς. Σε όλη την Ευρώπη η Milli Görüs διοργανώνει μεγάλες θρησκευτικές και εθνικιστικές εκδηλώσεις σε μεγάλα κλειστά στάδια όπως το «Open Day Τζαμί» όπου δεσπόζουνε αποσπάσματα από το Κοράνι ενώ παράλληλα η Ευρώπη χαρακτηρίζεται από τους οπαδούς της σαν η «Βάρβαρη Ευρώπη».
Στα τέλη της πρώτης δεκαετία του εικοστού πρώτου αιώνα, η οργάνωση διέθετε ήδη ένα ευρύ και πανίσχυρο δίκτυο θρησκευτικής προπαγάνδας, με εκατοντάδες τζαμιά και χώρους προσευχής σε όλη την Ευρώπη τα οποία κάθε χρόνο αυξάνονται, δραστήριους αθλητικούς συλλόγους της νεολαίας, φοιτητικές ενώσεις και ένα μεγάλο τμήμα των γυναικών. Ο πρώην Γενικός Γραμματέας του γερμανικού τμήματος, Ozguz Ücüncü, έχει κατά καιρούς προτρέψει τους μουσουλμάνους που έρχονται στην Ευρώπη να αρνηθούν κατηγορηματικά να δεχτούν κάθε προοπτική αφομοίωσης. Το πρώτο βήμα είναι η απόρριψη της ενσωμάτωσης, το δεύτερο η περιφρόνηση των νόμων της χώρας που τους φιλοξενεί και το τρίτο η απαίτηση της επιβολής των δικών της προτύπων. Η Bundesverfassungsschutz έχει επανειλημμένα προειδοποιήσει τις γερμανικές αρχές για τις δραστηριότητες της Milli Görüs περιγράφοντας την οργάνωση στις ετήσιες εκθέσεις της σαν μια ξένη εξτρεμιστική οργάνωση. Σύμφωνα με τις εκθέσεις και αναφορές που έχουν έρθει στα χέρια της Bundesverfassungsschutz, η οργάνωση λειτουργεί συχνά με κεκαλυμμένο τρόπο κρύβοντας επιμελώς τις πραγματικές της προθέσεις. Αναφέρετε επίσης ότι αν και τα μέλη της Milli Görüs σε δημόσιες δηλώσεις, προσποιούνται ότι τηρούν τις θεμελιώδεις αρχές των δυτικών δημοκρατιών, στην πραγματικότητα η ίδρυση ενός ισλαμικού κράτους και ενός ισλαμικού κοινωνικού συστήματος είναι των μεταξύ των βασικών της στόχων. Η επίσημη πολιτική της θέση είναι, όπως ισχυρίζεται, ότι υπερασπίζεται τα δικαιώματα των μουσουλμάνων μεταναστών δίνοντας τους μια φωνή στη δημοκρατική πολιτική αρένα και παράλληλα διατηρώντας την ισλαμική τους ταυτότητά. Η κρυφή ατζέντα της όμως είναι τελείως διαφορετική. Ενώ δηλώνουν δημοσίως το ενδιαφέρον τους για μια δημοκρατική συζήτηση και ότι έχουν μια προθυμία να δουν οι μουσουλμάνοι «μετανάστες», (λαθρό), να ενσωματώνονται στις ευρωπαϊκές κοινωνίες, οι ίδιοι οι ηγέτες τους έχουν εκφράσει επανειλημμένα την μεγάλη τους περιφρόνηση για την δημοκρατία και δυτικές ευρωπαϊκές αξίες.
 

Όλα αυτά δυστυχώς στην σημερινή Ελλάδα που ζει την μιζέρια της μνημονιακής κατοχής είναι θα έλεγε κάνεις «ψιλά γράμματα». Δυστυχώς όμως η συνεχιζόμενη εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων που έχει πάρει την μορφή τσουνάμι, θα μας προσγειώσει πολύ ανώμαλα στην πραγματικότητα στο εγγυς μέλλον αν δεν συνειδητοποιήσουμε τον άμεσο κίνδυνο που διατρέχουμε .Οι επιπόλαιες, (για να μην τις χαρακτηρίσουμε με χειρότερα λόγια), απόψεις περί ανέγερσης μουσουλμανικών τζαμιών και προώθηση της ισλαμικής παιδείας με τις δεδομένες σύγχρονες συγκύριες και την επέλαση των αδίστακτων εγκληματιών Τζιχαντιστών, για μια χώρα όπως η Ελλάδα, είναι ένας δυναμίτης στα θεμέλια της ίδιας της ύπαρξης μας σαν έθνος και σαν λαός.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ "ΜΙΚΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ" ...ΤΩΝ BLOGGERS...ΑΠΟ "ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ" ΑΡΑΓΕ;

(Υποτιθέμενη) δημοκρατία – ΜΜΕ – Καθεστώς και (έξωθεν ελεγχόμενα) social media (που ελέγχουν την – κάθε – εγχώρια δημοκρατία).
Έχει ένα χρόνο περίπου τώρα που κάθε τρεις και λίγο «μπλοκάρεται» και κάποια ιστοσελίδα.
Έτσι, στα καλά καθούμενα,

το facebook αποφασίζει να βάλει «φραγμούς» στην ελεύθερη πρόσβαση των χρηστών του σε κάποιες σελίδες (εκτός fb). Τα έχουν ήδη περάσει πάρα πολλοί άλλοι συνάδελφοι bloggers, τα περνάνε άλλοι τόσοι ταυτόχρονα και θα τα περάσουν ακόμη περισσότεροι όσο "αγριεύουν" τα πράγματα (μην ξεχνάμε τον "καταλύτη του αντιρατσιστικού" που θα χειροτερεύσει αυτό το "κυνήγι"). Κι αυτό δε συμβαίνει βεβαίως μόνον εδώ, στην Ελλάδα.
Συμβαίνει παντού σ’ όλη την διεθνή μπλογκόσφαιρα.
Αυτό έδειξε η έρευνα που έκανα στο σχετικό διεθνές αγγλόφωνο forum του fb https://www.facebook.com/help/community/question/?id=10152384414730538 .
Όποτε θέλει λοιπόν το (όποιο) fb κατεβάζει τους διακόπτες του τάδε χρήστη ή της δείνα ιστοσελίδας. Είτε «χειροκίνητα» είτε «δήθεν αυτοματοποιημένα» μέσα από τους γνωστούς «παράλογους αλγόριθμους» που τόσο εύκολα μπορούν να «χειραγωγηθούν» από «οργανωμένες ομάδες συμφερόντων/χρηστών του fb»...ομάδες πολιτικών συμφερόντων, οικονομικών, συντεχνιακών, προσωπικών, κλπ
Αυτό που βρήκα εκεί ήταν πως υπήρχαν χίλιες δυό περιπτώσεις – σε όλο τον κόσμο – ανθρώπων που χτυπιούνταν στην κυριολεξία άλλος στην επαγγελματική του υπόσταση, άλλος στην κοινωνική του, άλλος στην Πολιτική, άλλος σε ποικιλία τομέων της ζωής του.
Διαμαρτύρονταν, έψαχναν κάποιον στο facebook ν’ ασχοληθεί με το πρόβλημά τους (μπλοκαρισμένη σελίδα, που ενίοτε κόστισε πολύ το στήσιμο και η γιγάντωσή της )– που ΑΥΤΟ δημιούργησε – αλλά τίποτα...
Φωνή βοώντος εν τη ερήμω...
Έχουν απλά ένα «εργαλείο» - δήθεν debug https://developers.facebook.com/tools/debug/ – που όμως, ακόμη κι αν σε ορισμένες περιπτώσεις αποδεικνύονταν «χρηστικό και αποτελεσματικό» δεν μπορεί να το αξιοποιήσει ο κάθε χρήστης...είναι απλώς κάποιες «γενικές κατευθύνσεις» που πρέπει να δοθούν σ’ έναν «επαγγελματία» για να προτείνει και να εφαρμόσει SEO λύσεις στην ιστοσελίδα. Με το τσουχτερό αζημίωτο φυσικά.
Βλέπεις, τa crawler του fb ανιχνεύουν πλήθος στοιχεία που απλά «δεν τους αρέσουν» στην υπό έλεγχο ιστοσελίδα.
Από χρήση στοιχείων που υποδηλώνουν πιθανή κατάχρηση πνευματικής ιδιοκτησίας (την οποία ψευδώς δήλωσαν κάποιοι «οργανωμένοι χρήστες» του fb) μέχρι malware που μπορεί (κακώς και άγνωστο πως) να βρέθηκαν εκεί που δεν έπρεπε και πρέπει να αφαιρεθούν μεν, πλην όμως το fb δεν κάνει τον κόπο να στείλει στον χρήστη «συγκεκριμένα μηνύματα προβληματικών τομέων προς επιδιόρθωση». Απλά τον «μπλοκάρει» και τον βγάζει «νοκ άουτ». Πολύ «βολικό» κάποιες φορές για «κάποιους».
Πχ ένας «μεγάλος» αποφασίζει να πετάξει «εκτός» μια σειρά από «μη ελεγχόμενους μικρούς».
Αυτό είναι όλο.
Μια θολή απέραντη ψηφιακή "υπερ-τερα-κατάσταση" όπου αυτοί που «την ελέγχουν» μπορούν ανά πάσα στιγμή να σου κατεβάσουν τους διακόπτες χωρίς να σου ζητήσουν την παραμικρή σύμπραξη στην επίλυση του όποιου ζητήματος.
Κι άντε εσύ τώρα να ξέρεις που είναι το πρόβλημα, αν είναι στην
ιστοσελίδα σου ή στον server, αν είναι θέμα πνευματικών δικαιωμάτων σε κάτι από τα χιλιάδες contents που έχεις αναδημοσιεύσει ως τώρα και τώρα θυμήθηκε κάποιος (άσχετος συνήθως) να «δηλώσει ενοχλημένος», αν σου «φύτεψε έντεχνα «κάτι» κάποιος ανταγωνιστής σου μισθώνοντας hacker» (είτε στην ιστοσελίδα σου, είτε σε κάποιον «άγνωστο σε σένα server» είτε σκορπώντας πονηρά backlinks προς εσένα σε τόπους που είναι blacklisted), αν μετατράπηκες σε blacklisted κάπου σε κάποιο διεθνές ψηφιακό κέντρο ή ή ή....
Τα «ή» έχουν απογοητευτικά μεγάλο μάκρος...
Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν και οι «ευθείες παρεμβάσεις» (του ίδιου του fb; Ή μήπως «κάποιων άλλων» προς το fb; Ή μήπως και τα δύο;). Όπως και να ‘χει, το (κάθε) fb, το κάθε social media όταν σε πετάει έξω δεν σκέφτεται, δεν ενδιαφέρεται για το πόσο κοστίζει η «ανίχνευση και η κάθαρση μιας ιστοσελίδας» ώστε να συνεχίσει να υπάρχει χωρίς πρόβλημα εκεί μέσα...
Βλέπεις, τα social media έχουν αναχθεί σε πρωτεύον συστατικό της ίδιας της ύπαρξης και ανόδου μιας ιστοσελίδας.
Γίνεται ξεκάθαρο λοιπόν πως «κάποιοι ωφελούνται» από «τέτοιες καταστάσεις» που εξοντώνουν τις «μικρές ανεξέλεγκτες (κατά τόπους) ψηφιακές φωνές και παρουσίες»...τους «μη ελεγχόμενους bloggers».Το «μήνυμα» εδώ λοιπόν, το «σημαινόμενο» καλύτερα ποιό είναι;
Πρώτον, έχεις να πληρώσεις το κόστος κατασκευής, συντήρησης και «φρούρησης» μιας «επαγγελματικής βαριά θωρακισμένης ιστοσελίδας»;
Προχώρα.
Δεν έχεις; Κάτσε στ’ αυγά σου...ή εντάξου σε κάποιον «φιλοκαθεστωτικό (δηλ. φιλικό στην Νέα Τάξη Πραγμάτων) μηχανισμό»...
Δεύτερον: δεν 'πα να υποτίθεται πως κάθε χώρα έχει το δικό της «αυτεξούσιο» και δημοκρατία; Φωνή θα έχει μόνον αυτός που οι «Ψηφιακές μεγαλοεταιρείες» θα επιθυμούν.
Οι υπόλοιποι, οι «μικροί και οι αντιδραστικοί» (και δη, «μη ελεγχόμενοι») θα «κόβονται». Και κανείς δεν θα μπορεί να πει και να κάνει τίποτα επ’ αυτού.
Πρόσφατα παραδέχτηκε σε Ρ/Σ, στον αέρα (Άνοιξη του 2014), ο ίδιος ο Διοικητής της Δ/νσης Ηλεκτρονικού εκλήματος, ταξίαρχος κος Σφακιανάκης πως ο «λόγος» τους δεν περνάει επ’ ουδενί στο facebook και να μην κάνουν τον κόπο οι Έλληνες Πολίτες να αναφέρονται στην υπηρεσία του για προβλήματα που έχουν με το fb. Όσες φορές κι αν απευθύνθηκε η Υπηρεσία του (δηλ. η Ελληνική Αστυνομία ακόμη και μέσω των Interpol και Europol) σto facebook με «αιτήματα» και «παραινέσεις» τους «έγραψαν κανονικά»...αδιαφόρησαν...
Κράτος εν κράτη δηλαδή.
Έχουν – είπαν (δήθεν) – τους δικούς τους εσωτερικούς μηχανισμούς αυτοελέγχου...
Όταν λοιπόν μια (πολιτική/δημόσια) φωνή (ο ανεξάρτητος μικρός blogger), που δεν έχει άλλο δημόσιο Βήμα Λόγου στην Ελλάδα (Κομένος αυστηρά από τα μεγάλα ΜΜΕ) (ή στην όποια άλλη χώρα) «κόβεται» (με το «έτσι θέλω») και από το facebook ή/και από τις υπόλοιπες online κοινότητες (είτε social media είτε blogs), και αυτός ο άνθρωπος δεν υπάρχει νόημα ν’ απευθυνθεί στις Αρχές Ασφαλείας ή/και Δικαιοσύνης του τόπου του γιατί δεν έχουν δικαιοδοσία στην On Line κοινότητα, τότε αυτό είναι «σοβαρό πλήγμα» και «ξένη παρέμβαση» στην «υποτιθέμενη Δημοκρατία».
Δηλαδή, το ξένο management των Social media έχει «βαρύνοντα λόγο και επιρροή» στα δημόσια πράγματα της (κάθε) χώρας μέσα από μια τερατωδώς μεγάλη (αχανή) «ψηφιακή κοινότητα» που διαμορφώνει θέσεις και απόψεις στην εκάστοτε τοπική (και συνακόλουθα διεθνή) κοινωνία μέσα όμως από «αυτές που επιτρέπει το ξένο management να υπάρχουν και να διακινούνται».
Αν αυτό δεν είναι ξένη παρέμβαση στην Τοπική Αυτεξούσια Δημοκρατία (της χ χώρας), τότε τι είναι; Το χειρότερο βεβαίως είναι που, ακόμη και μετά από τέτοιες δημόσιες επισημάνσεις του προβλήματος, ουδείς από την Ελληνική Πολιτεία ή τη Δικαιοσύνη ή την ΕΕ θα κινηθεί.
Αν και θα έπρεπε – πιστεύω - να απασχολήσει το συγκεκριμένο θέμα την Δ/νση Προστασίας Πολιτεύματος όσο και τον σχετικό Εισαγγελέα. Η Γερμανία έθεσε επιτακτικά (τάχαμου) το θέμα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Αλλά φαντάζομαι θα «τα βρούν» με τον «συνήθη τρόπο» και θα «ξαναθαφτεί» το θέμα.
Γερμανία και Ευρώπη (οι «Μεγάλοι») θα πάρουν την «αναλογία τους στην διεθνή ψηφιακή πίτα» από τις ΗΠΑ και όπως πάντα οι «μικρές φωνές» (bloggers) και οι «τοπικές Δημοκρατίες» των δήθεν ανεξάρτητων κρατών θα έχουν υποστεί μια ακόμη «οιονεί παράδοση του αυτεξούσιού τους»... 

Όπως κατάλαβες «απλέ χρήστη», «κύριε Αναγνώστα» όλο το παιγνίδι είναι στα χέρια σου.
Στήριξε όλες αυτές τις «αθωράκιστες, αφρούρητες Μικρές Φωνές» τους «Έλληνες Bloggers» για να συνεχίσουν να υπάρχουν για την ενημέρωσή σου και την στήριξή σου ΚΑΙ αύριο.
Διαφορετικά, θα μείνουν μόνον τα «Μεγαθήρια»....
Χώρια που όταν τελειώσουν με τους bloggers, μετά έρχεται η σειρά σου...


Γιώργος Ανεστόπουλος

ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΕΓΙΝΕ ΤΖΑΜΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ


Άλλη μια ιστορική εκκλησία της Μικράς Ασίας αποδόθηκε αυτές τις μέρες στην μουσουλμανική λατρεία σαν συνέχεια μιας ξέφρενης εκστρατείας μουσουλμανοποίησης των ιστορικών χριστιανικών ναών σε τζαμιά, με απώτερο και κορυφαίο στόχο
την ίδια την Αγία Σοφία Κωνσταντινούπολης.
Συγκεκριμένα η ιστορική εκκλησία της Αγίας Σοφίας του Ereğli, δηλαδή της ιστορικής Ηράκλειας του δυτικού Πόντου, αυτές τις μέρες μετατράπηκε σε μουσουλμανικό τέμενος με την ονομασία Ορχάν Τζαμί και αποδόθηκε στην ισλαμική λατρεία. Το γεγονός αυτό, όπως τόνισε ο Τούρκος ιστορικός ερευνητής Recep Çetin, που έκανε και την παρουσίαση του νέου τζαμιού, είναι πολύ σημαντικό γιατί η Αγία Σοφία του Ereğli είναι η ένατη κατά σειρά Αγία Σοφία που μετατρέπεται σε μουσουλμανικό τέμενος και ακολουθεί, όπως τονίζεται από τους Τούρκους, την μετατροπή σε τζαμιά της Αγίας Σοφίας της Νίκαιας, όπου όπως είναι γνωστό είχε γίνει η οικουμενική σύνοδος και της Αγίας Σοφίας Τραπεζούντας. Μάλιστα αυτή η μετατροπή σε τζαμί έχει μεγάλη ιστορική σημασία, γιατί η Αγία Σοφία της Ηράκλειας είναι πιο παλιά ακόμα και από την Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε και ο Τούρκος ιστορικός ερευνητής, η Αγία Σοφία του Ereğli κτίστηκε την εποχή του βυζαντινού αυτοκράτορα Θεοδοσίου του δευτέρου, δηλαδή την περίοδο 408-450 μ. Χριστό. Το γεγονός αυτό, δηλαδή της χρονικής περιόδου της κτίσεως του ναού, αναγράφεται σε μια ιστορική επιγραφή που βρίσκεται στον εξωτερικό τοίχο και ανάγετε στον έκτο αιώνα. Η επιγραφή είναι στην ελληνική γλώσσα και αναφέρει ότι ο ναός αυτός αφιερώθηκε από τον αυτοκράτορα Θεοδόσιο τον δεύτερο στην χριστιανική λατρεία με την ονομασία Αγία Σοφία. Μάλιστα, όπως υποστηρίζεται, ο ναός αυτός είναι τουλάχιστον εκατό χρόνια προγενέστερος της μεγάλης Αγίας Σοφίας Κωνσταντινούπολης. Το 2013 τον Μάιο, άρχισαν εντατικές εργασίες αναστύλωσης και ανακαίνισης του κτίσματος με τον σκοπό να ξαναγίνει μουσουλμανικό τέμενος. Τώρα όπως ανακοινώθηκε, με την ευκαιρία της μουσουλμανικής εορτής του Κουρμπάν Μπαϊράμ, θα ξαναλειτουργήσει με εορταστικό και πανηγυρικό τρόπο για τους μουσουλμάνους της περιοχής.
 

Ενώ λοιπόν εμείς εδώ στην Ελλάδα έχουμε πάθει «ισλαμική παράκρουση» και κάποιοι ισλαμολάγνοι δήμαρχοι φιλοδοξούν να γεμίσουν τις πόλεις τους με μιναρέδες, ενώ ο ίδιος ο Ερντογάν απαιτεί τουλάχιστον δυο μουσουλμανικά τεμένη μέσα στην Αθήνα και ο Τούρκος αρχιμουφτής, Μουσταφά Γκιορμέζ, απαιτεί να γίνει και η Αγία Σοφία Κωνσταντινούπολης τζαμί, στην Τουρκία συνεχίζεται παράλληλα η ξέφρενη ισλαμική εκστρατεία μετατροπής ιστορικών χριστιανικών ναών σε τζαμιά, με αποκορύφωμα την ένατη, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, Αγία Σοφία του Ereğli, δηλαδή της ιστορικής Ηράκλειας του Πόντου. Παράλληλα ενώ κάποιοι στην χώρα μας θριαμβολογούν για την προώθηση της ισλαμικής παιδείας, στην Τουρκία κλείνουν και τα τελευταία μειονοτικά χριστιανικά σχολεία. Η θρησκευτική αμοιβαιότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Κατακαημένο Γιουνανιστάν, άραγε πότε θα ξεσηκωθούμε να σταματήσουμε αυτή την κατρακύλα;;;


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Η Ε.Υ.Π. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΩΝ, ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ;


20000
Δυσφορία,ακόμα και σε Κυβερνητικά στελέχη, προκαλεί η πληροφορία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες…
για την ύπαρξη εγγράφου της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών προς την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας,με το οποίο γίνετε γνωστό, πως η Ε.Υ.Π., για λόγους ασφαλείας, διαφωνεί με την πραγματοποίηση δρομολογίων, της Τουρκικής αεροπορικής εταιρείας “Turkish Airlines”, από και προς το Αεροδρόμιο των Ιωαννίνων!

Τα στελέχη της Ε.Υ.Π. υπενθυμίζουν πως στόχος της υπηρεσίας είναι η αντιμετώπιση της κατασκοπευτικής, σε βάρος της χώρας, δραστηριότητας των ξένων οργάνων πληροφοριών και αναφέρουν πως υπάρχει κίνδυνος διαρροής μέρους των επιχειρησιακών σχεδίων με δρομολόγια και περιοχές περιπολίας των μαχητικών της Ελληνικής Αεροπορίας, που θα αναλάβουν πάνω από τον εναέριο χώρο σε περίπτωση κρίσης με την Τουρκία!
Κυβερνητικός παράγοντας, μιλώντας στο epirusgate, χαρακτήρισε υπερβολική την αντίδραση της Ε.Υ.Π, ενώ την δυσφορία του δεν έκρυψε και ο πρώην δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος, ο οποίος ανέφερε πως οι πτήσεις της Τουρκικής εταιρείας προς το αεροδρόμιο της Ηπειρωτικής πρωτεύουσας, ίσως να μην πραγματοποιηθούν, μιας και είναι αντίθετη κρατική υπηρεσία,η οποία μάλιστα έχει στείλει και σχετικό έγγραφο στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας…


Πηγή: makeleio.gr

ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ...

Από τον Μέγα Αλέξανδρο στον απερίγραπτο Άδωνη. Αυτόν που θα βγάλει τα λεφτά του έξω, αν αλλάξει η κυβέρνηση. Άκουσε την προτροπή του το
ενάμισι εκατομμύριο ανέργων, τα τρία εκατομμύρια χαμηλοσυνταξιούχων και χαμηλόμισθων, οι δεκάδες χιλιάδες που ζουν από συσσίτια, οι μαθητές που δεν έχουν ευρώ για κουλούρι κι είπαν πως το ίδιο θα κάνουν κι αυτοί !!!! Τίποτα δεν είπε για τις λίστες των πλουσίων φοροφυγάδων, τσιμουδιά για τη λίστα Λαγκάρντ, τίποτα για τον ΕΝΦΙΑ, που εξαιτίας του θα χάσει το σπίτι του ο Έλληνας.

Πες μου λοιπόν τον πολιτικό σου και θα σου πω τι λαός είσαι!


Νίκος Κωνσταντινίδης