Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

TAXIS ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ ΚΑΙ...ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!!



http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20110811034829/matrix/images/b/b6/The.Matrix.Reloaded.2003.HDDVD.1080p.x264-iLL.sample.flv_1173.jpgΑπό την Σοφία

Το νέο αντιρατσιστουζέ που έκαναν νόμο, του καταργηθέντος δια της δανειακής, ελληνικού κράτους, οι υπάλληλοι των 8.000 αφορολόγητων ευρώ, προβλέπει μεταξύ άλλων, ότι δεν μπορείς να αποκαλείς "λαθρομετανάστη" τον λαθρομετανάστη, αλλά θα τον λες "παράτυπο μετανάστη". Γιατί αν βγάλουν τα ρούχα του Μανωλιού και του βάλουν άλλα θα πάψει να είναι Μανωλιός και θα γίνει … Κούλα!

Άραγε ήρθε κι αυτό στα αγγλικά και μεταφράστηκε όπως και τα άλλα;
Γιατί να κουράζονται να τα μεταφράζουν; Αφού ό,τι και να προβλέπουν οι προοδευτικές δυνάμεις των 8.000 ευρώ θα πουν "ΝΑΙ". Υπάρχει περίπτωση οι αγωνιστές της δημοκρατίας και του αντιρατσισμού να πουν "ΟΧΙ" σε οτιδήποτε θίγει τις δημοκρατικές αρχές των 8.000 ευρώ;
Επίσης θα μπορούσαμε τον "παράτυπο μετανάστη" να τον λέμε απλά "προστατευόμενο του καθεστώτος"!
Πχ προστατευόμενος του καθεστώτος βασάνισε κι έσφαξε 2 γέροντες για να αφαιρέσει παράτυπα 20 ευρώ!
Προστατευόμενος του καθεστώτος βίασε και σκότωσε.
(χμ… ίσως το "βίασε" και "σκότωσε" να θεωρηθούν προσβλητικά από τον παράτυπο προστατευόμενο… ας τα μετατρέψουμε σε "προέβη σε παράτυπη συνουσία" και "διέγραψε παράτυπα από τα μητρώα του κράτους"…)
Μ’ αυτόν τον τρόπο και η αλήθεια αποδίδεται και δεν κάνουμε διάκριση ανάμεσα στον ντόπιο παράτυπο προστατευόμενο του καθεστώτος… πχ καναλάρχη που πήρε δανεικά κι αγύριστα από τις τράπεζες ή από τον ντόπιο παράτυπα προστατευόμενο το καθεστώτος που κάνει υπεξαίρεση πχ 140 εκατομμυρίων και τον κουκουλώνουν και στον λάθρα εισελθόντα αλλοδαπό!
Επίσης με την ίδια αντιρατσιστουζέ λογική, αυτοί που μπουκάρουν στα σπίτια παραβιάζοντας πόρτες και παράθυρα γιατί να αποκαλούνται με τον μειωτικό όρο "κλέφτης";
Θα έπρεπε το νέο αντιρατσιστουζέ να προνοήσει σε μια προσεχή ντροποποίηση και για αυτήν την συμπαθή, στο καθεστώς, κατηγορία εργαζομένων που συχνά είναι ταυτοχρόνως και παράτυποι μεταναστούληδες….
Να μην λέγεται "κλέφτης", βρε!
Να λέγεται "παράτυπος επισκέπτης", κατά το "παράτυπος μετανάστης".
Και η κλοπή όταν διαπράττεται από "παράτυπους επισκέπτες" που είναι ταυτοχρόνως και παράτυποι μιταναστούληδες να λέγεται "παράτυπη αφαίρεση" κι όχι κλοπή! Αν το αδίκημα διαπράττεται από Έλληνες το γένος, να αποκαλείται με το όνομά του. Τον Έλληνα κλέφτη να τον λες κλέφτη! Όταν το αδίκημα της κλοπής διαπράττεται από τις γνωστές συμπαθείς, ευπαθείς, καθεστωτικοχαϊδεμένες ομάδες να αποκαλείται χαϊδευτικά, για να μην προσβληθούν αυτοί που επέλεξαν την χώρα μας για να μπουν παράτυπα, να μείνουν παράτυπα και να ζήσουν παράτυπα!
Είναι δυνατόν να σου παραβιάζει την πόρτα ο άλλος, να μπουκάρει στο σπίτι σου να σε κακοποιεί και να σε ληστεύει και να τον προσβάλεις;;; Εδώ ολόκληρος υπουργός τον έχει ευχαριστήσει που σε επέλεξε!
Πρέπει πια να πάψει αυτή η ρατσιστική και ταξική αδικία εις βάρος των εισαγώμενων μικροπαρατύπων, την ώρα που οι κουστουμάτοι ζάμπλουτοι πολιτικοί συνάδελφοί τους δεν διώκονται για τίποτα.
Γιατί δηλαδή να διασύρεται ο καημένος παράτυπος μετανάστης, που αφαίρεσε παράτυπα υλικά αντικείμενα, αξιοπρέπεια ή ζωή, την ώρα που οι μεγαλοσυνάδελφοί του που είναι υπεύθυνοι για πάνω από 10.000 αυτοκτονίες για το ξεπούλημα της χώρας, για ό,τι κάνει ο κάθε παράτυπος που σκίζονται να τον κρατήσουν εδώ και για σχεδόν κάθε αδίκημα του ποινικού κώδικα, σε σημείο που αποφάσισαν να τον αλλάξουν και να τον προσαρμόσουν στα μέτρα τους, χαίρουν "κύρους" και τιμών;
Πράγματι, η αδικία αποκαταστάθηκε.
Βέβαια, υπάρχουν και μερικές ακόμα αντιρατσιστικές πινελιές για να ολοκληρωθεί αυτό το αριστούργημα, όπως το να επεκταθεί η ασυλία των ταξικών αδελφών τους και σ’ αυτά τα λιγότερο ευνοημένα από την τύχη, αδέλφια…
Ως νεοφιλελέδες, χειροκροτητές, κομματοκατηχούμενοι, ως καταναλωτές κι υποτελείς της πολιτικής που παράγεται κάπου ερήμην μας, μεταφράζεται ερήμην μας, και επιβάλλεται ερήμην μας από το παχουλόμισθο εγκριτήριο αθλιοτήτων, και ως νομοταγές κοπάδι που πηγαίνει χαζοχαρούμενο στο εκδοροσφαγείο, αισθανόμαστε περήφανοι και δικαιωμένοι!
Αυτό το κοινοβούλιο, με αυτά τα κόμματα και αυτούς τους βουλευτές σε κάθε νομοσχέδιο ξεπερνάει τον εαυτό του.

 
Πηγή: olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου