Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ 2014 Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΑΙ ΤΖΑΜΙ....

Σε μεγάλη πρόκληση φέρονται αποφασισμένοι να προχωρήσουν οι Τούρκοι στο γνωστό αρχιτεκτονικό μνημείο της χριστιανοσύνης, την αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες που έρχονται από την γειτονική χώρα. Όπως αναφέρεται, τον επόμενο χρόνο 2014 και μάλιστα πριν
από τις προεδρικές εκλογές στην Τουρκία, (οι οποίες θα γίνουν τέλη Αυγούστου του 2014 και για πρώτη φορά με απ’ ευθείας λαϊκή ψηφοφορία), η αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης, πρόκειται να ξαναλειτουργήσει σαν μουσουλμανικό τέμενος, σύμφωνα με αποκαλυπτικό σχετικό δημοσίευμα της τουρκικής ισλαμικής εφημερίδας, Yeni Şafak, στο φύλο της 2/12/2013.

Με την κίνηση αυτή ο Ερντογάν ευελπιστεί να σαρώσει στις προεδρικές εκλογές καθώς φιλοδοξεί να διαδεχτεί τον Αμπντουλαχ Γκιούλ στην προεδρία της Τουρκίας.

Έτσι την ίδια περίοδο που στην ελληνική πρωτεύουσα, την Αθήνα, αρχίζουν οι εργασίες για την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους και μάλιστα ο υπουργός υποδομών, κ. Χρυσοχοΐδης, δηλώνει υπερήφανος για την απόφαση του να ανεγερθεί το μουσουλμανικό τζαμί, οι Τούρκοι σαν «αντάλλαγμα» προχωρούν αδίστακτοι στην εκ νέου μουσουλμανοποίηση του μεγαλύτερου χριστιανικού συμβόλου, της αγίας Σοφίας Κωνσταντινούπολης. Eνώ λοιπόν η ελληνική κυβέρνηση προχωρεί σε σταδιακή μουσουλμανοποίηση της Αθήνας προς μεγάλη χαρά και αγαλλίαση κάποιων μουσουλμανολάγνων δημαρχών, (που δεν έχουν και ιδέα τι είναι το Ισλάμ), στην Κωνσταντινούπολη το μεγαλύτερο σύμβολο της ελληνικής ορθοδοξίας απειλείται πλέον και επίσημα από τα ίδια τα χείλη του αντιπροέδρου της ισλαμικής κυβέρνησης του Ερντογάν να μετατραπεί σε μουσουλμανικό τέμενος.
Κι εμείς ενώ θα «βουλιάζουμε» στην αδράνεια μας, δεν αποκλείεται σε λίγο καιρό να δούμε και τους μιναρέδες να κυριαρχούν που; Στην ίδια την πατρίδα της Ορθοδοξίας για τη οποία μαρτύρησαν χιλιάδες νεομάρτυρες από την τούρκο-ισλαμική θηριωδία.


Πηγή: hellas-now

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου