Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗN "EMETIKH" TEXNH

Αυτός ο...."κύριος" που βλέπετε (αριστερά της φωτό) είναι ο δημιουργός του εμετού. Πρόκειται για τον Εβραϊκής καταγωγής (σιγά που δεν θα ήταν) αμερικανό Τerrence ΜcΝally!!
Όλοι αυτοί οι...."κύριοι", προσπαθούν να τους κάνουν όλους σαν τα μούτρα τους, ακόμα και τα ιερά πρόσωπα θρησκειών... και εδώ στο Ελλάντα, τολμάνε να μιλάνε όλα τα θολοπροοδευτικά σούργελα για επιστροφή στο μεσαίωνα και για χούντα που απαγορεύει την ελευθερία της τέχνης και της έκφρασης, επειδή δεν ανεχόμαστε να προσβάλλουν τα ιερά μας πιστεύω....

Καταλάβατε τώρα με τι έχουμε να κάνουμε;

Η πολλή ελευθερία που επικρατεί στη σημερινή κοινωνία, και κυρίως στην ελληνική πραγματικότητα, έχει φέρει την ασυδοσία και την έλλειψη σεβασμού για το οτιδήποτε.
Όσον αφορά τη θεατρική παράσταση, είναι απαράδεκτο και ανώριμο να προσβάλλεις τα Θεία με οποιονδήποτε τρόπο, από το να υβρίζεις τον Κύριο μέχρι και να τον εξευτελίζεις στα πλαίσια της τέχνης. Πώς είναι δυνατόν να κάνεις πλάκα με τον Κύριο, να τον αντιμετωπίζεις ως έναν απλό άνθρωπο, να τον παρουσιάζεις ως ομοφυλόφιλο; Ήμαρτον! Ελευθερία του λόγου σημαίνει και σεβασμός, όχι απλά στις απόψεις του άλλου, αλλά και στα πιστεύω του. Με την παράσταση αυτή, θίχτηκε αδιαμφισβήτητα η Ορθόδοξη Πίστη χιλιάδων Ελλήνων. Για άλλη μια φορά η Ορθοδοξία δέχεται ύπουλο πλήγμα, σκοτεινό, έτσι που η δίκαιη αντίδραση σε αυτό να θεωρείται υπερβολική. Γι'αυτό, συνέλληνες, αφυπνιστείτε! Αυτό που φοβάται περισσότερο η νέα τάξη πραγμάτων είναι η Πίστη στον Ιησού Χριστό. Μόνο εμείς κρατάμε ακόμη την Αλήθεια, γι'αυτό και χτυπούν με πολλούς τρόπους την Ορθοδοξία. Να μη φύγει ποτέ από την καρδιά μας η αγάπη για την πατρίδα και η πίστη στο Χριστό. Να μη χάσουμε την ιστορική μας μνήμη και τη γλώσσα μας.

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ!!!

Πηγή: logia-tou-aera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου