Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Η ΚΥΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ "ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ"!!!!!

Αποσπάσματα από την συνέντευξη του Υπουργού Υγείας. 

Τα συμπεράσματα δικά σας...
 

"Φυσικά και μας κάνουν χάρη οι δανειστές μας. Κάποιος που σου δίνει χρήματα με 0,65% επιτόκιο δεν σου κάνει χάρη;"
"Η υποστήριξη του μνημονίου είναι η πιο μεγάλη πατριωτική πράξη που μπορούσα να κάνω. Το μείζον είναι η Ελλάδα να παραμείνει στην Ευρώπη, εάν η Ελλάδα φύγει από την Ευρώπη θα καταστραφεί. Όποιος ψηφίζει κατά του μνημονίου προδίδει τα συμφέροντα της χώρας".
"Λόγω χρεοκοπίας έχουμε καταστροφές και όχι λόγω μνημονίου. Δεν χρεοκοπήσαμε επειδή μπήκαμε στο μνημόνιο. Ο Παπανδρέου καλά έκανε και μας έβαλε στο μνημόνιο, αλλά δυστυχώς δεν διαπραγματεύτηκε όπως έπρεπε τους όρους του μνημονίου".
 

"Τα όσα λέγονται για τις αυτοκτονίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα την περίοδο της κρίσης δεν είναι ούτε 2.000 και είναι ο χαμηλότερος αριθμός αυτοκτονιών σε σύγκριση με όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης".
"Ο κ Τζαμτζής με λαϊκό τρόπο είπε μια μεγάλη αλήθεια, ότι πλέον η βουλευτική αποζημίωση είναι στα όρια λειτουργίας του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος. Τα χρήματα που παίρνει ο βουλευτής δεν είναι χρήματα που μπαίνουν στην τσέπη του είναι χρήματα τα οποία τα ξοδεύει. Πολλοί βουλευτές βάζουν και από την τσέπη τους".
*Το ότι είναι από τους πιο μνημονιακούς υπουργούς το ξέραμε, αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι καταναλώνει όλα τα ληγμένα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου