Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΑΦΙΣΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΝΑ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ

Οι συνοικίες Τσάιρ και Μπούτελ των Σκοπίων, στις οποίες μένουν οι περισσότεροι Αλβανοί και μουσουλμάνοι των Σκοπίων, γέμισαν με αφίσες, με τις οποίες καλούνται οι μουσουλμάνοι της χώρας, να μην γιορτάσουν το νέο έτος, με χριστιανικά έθιμα. Στις αφίσες απεικονίζεται ένας μουσουλμάνος να δίνει γροθιά στον Άη Βασίλη και συνοδεύονται από το εξής κείμενο: 
«Όποιος ακολουθεί τις πρακτικές των απίστων, δεν ανήκει στο λαό μου. Μη γιορτάζετε, φοβού τον Αλλάχ» λέει το κείμενο της αφίσας. 
Οι δημιουργοί των αφισών παραμένουν άγνωστοι, ωστόσο ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι μουσουλμάνοι στα Σκόπια καλούνται να μην γιορτάσουν το Νέο Έτος επειδή ο Άη Βασίλης και η Πρωτοχρονιά συνδέονται με τη χριστιανική παράδοση. 

Η αλήθεια είναι πως δεν δέρνει τον Άγιο Βασίλειο αλλά τον Σάντα Κλάους, το κατασκεύασμα της Κόκα Κόλα των Σιωνιστών. Το κείμενο αναρτήθηκε επειδή ο Άη Βασίλης και η Πρωτοχρονιά συνδέονται με τη χριστιανική παράδοση και το μίσος τους απέναντι στη χριστιανοσύνη και στις παραδόσεις της το βγάζουν με όποιον τρόπο μπορούν...
 

Πηγή: apocalypsejohn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου