Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ "ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΕΝΣΤΙΚΤΩΝ" ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ

Δημιουργείται το πρόβλημα πλασάρεται η λύση, η οποία αντικατοπτρίζει τα πραγματικά σχέδια των παγκοσμιοποιητών.
Έτσι η δημιουργία εστιών έντασης σε διάφορες περιοχές καθώς και η χρησιμοποίηση ακραίων ισλαμιστικών οργανώσεων, πολλές παρακλάδια της CIA, για την προώθηση σχεδίων (Λιβύη, Συρία, Νιγηρία κ.α.) ή η μέχρι στιγμής ανοχή της διεθνούς Κοινότητας απέναντι σε ακραία ισλαμιστικά καθεστώτα πλήρους καταπίεσης της ατομικής ελευθερίας (π.χ. Σαουδική Αραβία), αποτελεί το πρόβλημα.

Την λύση κλήθηκε να ανακοινώσει ο «πλανητάρχης» Μπαράκ Ομπάμα με αφορμή την απαγωγή των κοριτσιών στην Νιγηρία. Αντί να μιλήσει βέβαια για κακομεταχείριση ή ακόμα και σφαγή χριστιανών και άλλων ομάδων από ισλαμιστές έκανε λόγο «για θρησκευτικές συγκρούσεις σε ολόκληρο τον κόσμο που δείχνουν ότι δεν έχουμε καταστείλει τα σκοτεινότερα ένστικτα του ανθρώπου», (ποιους εννοεί με το εμείς και με ποιο δικαίωμα αποφασίζουν αυτοί για όλον τον πλανήτη;) αναφερόμενος και στις συρράξεις στην Ουκρανία και την Συρία, στις οποίες αναμείχθηκαν μυστικές υπηρεσίες της Δύσης χρησιμοποιώντας ακραία στοιχεία, όπως ναζί και ισλαμιστές για να ανατρέψουν τα εκεί καθεστώτα. Την ίδια ώρα πολιτικάντηδες-υπάλληλοι της παγκοσμιοποίησης «σπέρνουν» το μίσος, φωτογραφίζοντας την Ορθοδοξία ως εχθρό του δυτικού «πολιτισμού».
Πως; Μα με την επιβολή ενός τρόπου σκέψης που θα διέπεται δήθεν από «ειρηνικά» ιδεώδη σε μορφή παγκόσμιας δικτατορίας Μεγάλου Αδελφού, για της οποίας την προσπάθεια έλευσης και εμείς, μεταξύ των άλλων, προειδοποιούμε σε κάθε ευκαιρία.
Πράγματι ακόμα και «αστέρες» του Χόλιγουντ «επιστρατεύτηκαν» για την υπόθεση στην Νιγηρία, ώστε με την απήχηση που έχουν στο ευρύ κοινό να δοθεί ακόμα πιο δραματικός τόνος στην έκκληση των σύγχρονων «σταυροφόρων» της παγκοσμιοποίησης.

Οι άνθρωποι, ενώ θα έπρεπε ενωμένοι να στέκονται απέναντι στο διεθνές σύστημα διαπλοκής, τελικά θα αποδεχθούν την λύση μιας «παγκόσμιας ειρήνης», η οποία υποτίθεται θα εξαλείψει τις διαφορές. Πολιτικοί, ακόμα και στην Ελλάδα, ζητούν την λύση της παγκόσμιας κυβέρνησης.

πηγή pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου