Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ..Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΤΗΝ...ΑΘΗΝΑ

Είναι οριστικοποιημένο γεγονός πλέον, ότι η καρδιά της παγκόσμιας μασονίας θα χτυπήσει στην Ελλάδα το καλοκαίρι, με αφορμή το παγκόσμιο συνέδριο των απανταχού μασόνων.

Η είδηση επισημοποιήθηκε από επίσημη ιστοσελίδα του φορέα, που παράλληλα ανακοίνωσε και την λίστα των ομιλητών. Το ζήτημα είναι, αν οι μασόνοι που σε όλη την πορεία τους κινήθηκαν με πλήρη μυστικότητα, θα θελήσουν να δειχθούν επίσημα και επώνυμα.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι ελληνικές συμμετοχές στο συνέδριο. Αυτό που μέχρι τώρα ήταν κοινό μυστικό ξαφνικά θα αποκαλυφθεί.

Το συνέδριο διεξάγεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και το ουσιαστικό εικαζόμενο όφελος αναμένεται να είναι το οικονομικό, καθώς οι μασόνοι αποτελούν παγκόσμιο λόμπυ υψηλής πολιτικής και οικονομικής επιρροής.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από τις 27 έως τις 31 Αυγούστου σε ξενοδοχείο στην Ανάβυσσο και αναμένεται να φιλοξενήσει Ελευθεροτέκτονες από Στοές όλου του κόσμου, αλλά και να προσελκύσει επισκέπτες από δεκάδες χώρες.

Η επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών κάνει λόγο για μια συνάντηση σε χαλαρό περιβάλλον με θέα τη θάλασσα της Αναβύσσου την οποία αναφέρει ως Ελληνική Ριβιέρα.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση το Συνέδριο θα περιλαμβάνει διαλέξεις και ανοιχτές ομιλίες με θέματα που αφορούν το ρόλο και το μέλλον της Μασονίας στον 21ο αιώνα. Παράλληλα και σύμφωνα με το πρόγραμμα, τα μέλη των Αδελφοτήτων θα ξεναγηθούν και σε αρχαιολογικούς χώρους ώστε να γνωρίσουν την ιστορία της αρχαίας Αθήνας.

Το Συνέδριο θα είναι ανοιχτό και η συμμετοχή στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις και εργασίες δεν θα απευθύνεται αυστηρά στα μέλη των Αδελφοτήτων. Οι ομιλητές που είναι προσκεκλημένοι είναι υψηλόβαθμοι των Αδελφοτήτων από χώρες όπως η Ιρλανδία, η Φινλανδία, η Νέα Ζηλανδία ενώ συμμετοχή θα έχουν και Έλληνες.

Το κόστος θα ξεκινάει από τα 175 δολάρια μαζί με τη διαμονή και θα αυξάνεται ανάλογα με τις ημέρες που ο κάθε ενδιαφερόμενος θα θελήσει να παρευρεθεί. Υπάρχουν διαθέσιμα πακέτα που περιλαμβάνουν όλες τις υπηρεσίες και ξεπερνούν τα 700 δολάρια.

Σύμφωνα με τον φορέα που διοργανώνει τη Διεθνή Θερινή Τεκτονική Συνάντηση η διοργάνωση δεν είναι συνδεδεμένη με Τεκτονικό ή Ακαδημαϊκό φορέα ή οργανισμό και δεν θα διεξαχθούν Τεκτονικές συνεδριάσεις.


πηγή exedra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου