Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΣ(ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ), ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ..!!!

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί τό σήμα της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού (ΓΥΣ). Και αυτό που δίνει στο γεγονός ακόμη μεγαλύτερη σημασία και βαρύτητα, είναι ότι είναι μια Υπηρεσία του Ελληνικου Στρατού.

Στο σχήμα της ΓΥΣ διακρίνεται καθαρά το επίσημο Μασωνικό σήμα, δηλαδή το σύμπλεγμα Γνώμωνα και Διαβήτη. !!!

Με κατάλληλη επεξεργασία της φωτογραφίας απομονώνουμε το Μασωνικό σήμα για να φανεί καλύτερα. (έχουμε συμπληρώσει τα σημεία του γνώμωνα που λείπουν, γιατί καλύπτονται από τον κύκλο που περιέχει τον Χάρτη της Ελλάδας)




Δείτε ενδεικτικά και το σήμα Μασωνικής Στοάς. Η ομοιότητα με το σήμα της ΓΥΣ είναι προφανής. Μόνο που στη θέση της σφαίρας με τη Γή, υπάρχει η σφαίρα με την Ελλάδα (στο σήμα της ΓΥΣ)





Εθνικά επικίνδυνος και μειοδοτικός ο χάρτης της ΓΥΣ;

Ένα άλλο ιδιαίτερα σημαντικό που προσέχουμε στο σήμα της ΓΥΣ είναι ότι πολλά Ελληνικά νησιά όπως η Ρόδος, Κώς, Σάμος κ.α. εμφανίζονται με καφέ χρώμα σαν να ανήκουν στην Τουρκία. !!! Το ίδιο γίνεται και με τα περισσότερα νησιά των Κυκλάδων, Σποράδων και Βορείου Αιγαίου. !!!

Νά υποθέσουμε είναι απλά μια γραφιστική αστοχία; Οι υπεύθυνοι καλούνται να μας απαντήσουν άμεσα. (Ας μην επικαλεστούν το μικρό μέγεθος των νησιών, γιατί νησιά όπως η Ρόδος έχουν παρόμοιο μέγεθος με Χίο και Μυτιλήνη, που είναι χρωματισμένα κανονικά). Ο ΓΥΣ πρέπει άμεσα να διορθώσει τον μειοδοτικό χάρτη.



πηγή .wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου