Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ DEEP PURPLE. ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ!!!!


ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ DEEP PURPLE – Ετοιμάζουν συναυλία στο ψευδοκράτος! ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ!
Η είδηση: Το θρυλικό βρετανικό hard rock συγκρότημα Deep Purple ανακοίνωσε ότι θα δώσει την προγραμματισμένη για τις 24 Μαΐου συναυλία στο ψευδοκράτος αψηφώντας για τις αντιδράσεις……….
 
Η αποκάλυψη όμως ότι η συναυλία θα έχει δωρεάν είσοδο, αποδεικνύει και στους γελοίους του συγκροτήματος πως πρόκειται για προπαγάνδα της ναζιστικής τουρκίας. Χρυσοπληρωμένη μάλιστα. ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ…
 
Το ηγετικό μέλος και η φωνή των Deep Purple, Ίαν Γκίλαν, σε σχετική επιστολή του είπε ότι δεν θα ακυρώσουν την συναυλία παρά τις επικρίσεις.

«Δεν ήμασταν ποτέ στο ένα ή στο άλλο πλευρό όταν επρόκειτο για την εκτέλεση της μουσικής.» Δικαιολογείται ο αληταράς. Δηλαδή θα μπορούσε να τραγουδήσει και πάνω από τα πτώματα στο Άουσβιτς ή στο Βερολίνο…



Ο «σπουδαίος» τραγουδιστής υπενθύμισε ότι οι Deep Purple εδώ και σχεδόν μισό αιώνα έχουν δώσει συναυλίες σε κάθε γωνιά του κόσμου, σημειώνοντας ότι ακόμα και κατά την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου πραγματοποιούνταν εκδηλώσεις σε χώρες που βρισκόντουσαν σε αντίπαλες παρατάξεις.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΕΔΩ:

http://www.deeppurple.com/contact-us/

Πρέπει πραγματικά να λιώσει το email τους…
 
πηγή elladanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου