Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΤΥΦΛΩΣΗΣ...

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η Metron Analysis, σε ποσοστό 33,3% οι ερωτηθέντες απαντούν πως μας ψεκάζουν.
Το υπόλοιπο 66,6% λοιπόν, φέρεται να υποφέρει από ολική τύφλωση.

Το γεγονός πως το 66,6% των Ελλήνων εμφανίζει συμπτώματα τύφλωσης δε συνδέεται με κάποια οφθαλμολογική πάθηση, ούτε είναι κάτι νέο για εμάς. Οι Έλληνες ανέκαθεν ήταν τυφλοί ή ήθελαν να είναι τυφλοί για προσωπικούς τους λόγους.
 

Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων είναι οι ίδιοι που ψηφίζουν σαν τα πρόβατα, είναι οι ίδιοι που παίρνουν και άλλους στον λαιμό τους,
Αυτή η πλειοψηφία:
βλέπει τους χημικούς αεροψεκασμούς ως μια γελοία θεωρία συνωμοσίας, παρότι μπορούν να παρατηρηθούν με γυμνό μάτι, πιστεύει πως ο Αντώνης Σαμαράς και η συμμορία του θέλουν να σώσουν τη χώρα, παρότι οι ίδιοι τη χρεοκόπησαν και η οικονομική τους πολιτική έχει αποτύχει παταγωδώς, πίστεψε στο "λεφτά υπάρχουν" όταν ολόκληρη η Ευρώπη μιλούσε για χρεοκοπία, ακούει Πάολα, Καρρά και Βέρτη και βλέπει Μενεγάκη, Πρετεντέρη και Ευαγγελάτο. Τρέχει σαν τον χαζό να δει τι κάνουν τα τσοκαρα σε σελίδες, που δεν έχουν καμιά σχέση με την ζωή τους, σελίδες αποβλάκωσης έχουν πολύ πέραση, κάθεται και πιστεύει ότι του λένε τα ΜΜΕ, λέει για φασισμό ενώ έχει κυβέρνηση που κάνει ότι τους πουν οι Γερμανο Εβραίοι, μια χώρα προβάτων, που την πληρώνουν και αυτοί που δεν είναι.
Το ποσοστό "τυφλότητας" των Ελλήνων, είναι ανάλογο της έκθεσης τους σε δελτία ειδήσεων και πολιτικές εκπομπές.

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟΝ ΛΑΟ;

ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΟΛΑΣ !!!

Πηγή
anti-neotaxites.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου