Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΓΕΡΩΝ ΠΑΙΣΙΟΣ "ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ"

Μαρτυρία Αγιορείτη μοναχού βασισμένη σε συνομιλία του με τον Γέροντα Παΐσιο:
"Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ζούμε σε έσχατους καιρούς. Και μια από τις ισχυρότερες αποδείξεις είναι το ότι όλοι, πιστοί και άπιστοι, διαισθάνονται καθαρά ότι κάτι μαγειρεύεται εν αγνοία τους και κάτι πολύ σοβαρό πρόκειται να συμβεί. Είναι βέβαιοι ότι τελεσιουργείται ένα γεγονός καθοριστικό για την ιστορία του κόσμου, με πλήρη μυστικότητα. Λίγο ή πολύ, έτσι νιώθουμε όλοι μας."

Η προειδοποίηση του Γέροντα Παΐσιου ότι οι πιστοί μπορούν

να αντέξουν στις δύσκολες ημέρες που έρχονται, αν είναι σταθεροί στις αξίες τους, αυτάρκεις και υπομονετικοί. Εξ άλλου, οι ημέρες αυτές γρήγορα θα περάσουν, όπως λέει η θρησκευτική μας παράδοση. Οπότε το μήνυμα που περνάει στις δικές μας ημέρες δεν μπορεί παρά να είναι ένα: να είμαστε προσηλωμένοι στις αρχές μας και να μην υποταχθούμε με κανένα τρόπο στον Σατανά και τα άθλια όργανά του.

«Όταν έρθει ο Αντίχριστος, δεν θα προσπαθήσει να εξαπατήσει τους ανθρώπους για να περάσει κρυφά το 666. Ο Αντίχριστος θα είναι το όχημα του Σατανά και ο Σατανάς δεν γνωρίζει τίποτε από την έννοια της ελευθερίας ή των προσωπικών δικαιωμάτων. Όταν λάβει την εξουσία από το Χριστό, θα επιβληθεί σαν τύραννος. Ο πιο απαίσιος από όσους γνώρισε η ανθρωπότητα. Θα απαιτεί να τον αναγνωρίσεις σαν θεό και να τον προσκυνήσεις. Και δεν θα τον νοιάζει αν εσύ αυτό το θέλεις και αν συμφωνείς.

Τα πάντα τότε θα γεμίσουν καταπίεση και τρόμο, διότι ο διάβολος θα ζητάει προσωπικά και ενσυνείδητα την άρνηση του Χριστού και την αποδοχή τη δική του.

Δεν θα του αρκεί η ουδετερότητα και δεν θα υπάρχουν υπεκφυγές. Ή τον δέχεσαι και υφίστασαι την εγκατάλειψη της χάριτος ή τον αρνείσαι και περιθωριοποιείσαι με όλες τις συνέπειες που γράφονται στην Αποκάλυψη. Ότι αυτοί που θα τον αρνηθούν δεν θα μπορούν να πουλήσουν ή να αγοράσουν τίποτα διότι δεν θα έχουν το σήμα του Αντίχριστου».

Οι νουθεσίες, οι παραβολές και οι προφητείες του Γέροντα Παΐσιου, αν είχαμε έστω μία ελληνική κυβέρνηση τις τελευταίες δεκαετίες, θα έπρεπε να διδάσκονται στα λύκεια της χώρας και να αναλύονται από εκπαιδευτικούς ικανούς να εμπνεύσουν τους εφήβους μας.

Δεν εγκατέλειψε ο Θεός τους Έλληνες. Σε ελληνικό έδαφος, στην Πάτμο, γράφτηκε η Αποκάλυψη από τον Ευαγγελιστή Ιωάννη.

Άλλοι λαοί περιμένουν τα τελευταία μόλις χρόνια να μάθουν για τα σχέδια της Νέας Τάξης από τους συνομωσιολόγους. Εμείς τα είχαμε γραμμένα στη γλώσσα μας εδώ και 2000 χρόνια.

Έχουμε γύρει το κεφάλι υποτακτικά προς αυτούς που ήρθαν να μας υποδουλώσουν, ακριβώς επειδή κάποιοι «Έλληνες» έχουν φροντίσει να μη μαθαίνει ο λαός μας σήμερα τι γίγαντες έχει θρέψει αυτός ο τόπος και πόσο ευλογημένος είναι από τον Θεό.

Αυτό και μόνο αν σκεφτούμε – το τι χάρισμα έχουμε από τον Θεό, και πώς μας έχουν τυφλώσει, ώστε να μην το βλέπουμε – θα οδηγηθούμε στο σωστό που πρέπει να γίνει για να ελευθερωθούμε από τους δυνάστες μας.

Πηγή
planetnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου