Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΑΓΩΝΙΩΔΗΣ ΕΚΚΛΗΣΗ ΙΕΡΑΡΧΗ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗ ΜΟΝΗ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΧΙΣΜΑΤIKOYΣ

O Eπίσκοπος Ευλόγιος του Soumy που υπάγεται στην Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία του Πατριαρχείου Μόσχας  εξόρκισε τους πιστούς να προστατεύσουν τις ορθόδοξες εκκλησίες. Πιστοί έχουν συγκεντρωθεί για να προστατεύσουν τη Μονή Ποτσάεφ.
Στο επίσημο site της επισκοπής του Soumy, ο επίσκοπος Ευλόγιος έχει αναρτήσει  μήνυμα που αναφέρει ότι σε περίπτωση μη συμπροσευχής θα κατηγορηθεί ότι αρνήθηκε να προσευχηθεί για τους νεκρούς στην πλατεία Maidan .
“Μου διαμήνυσαν ότι σε περίπτωση μη συγκατάθεσής μου τόσο ο καθεδρικός όσο και το κτίριο της επισκοπής θα περικυκλωθούν από υποστηρικτές της  Maidan και θα πέσει βροχή από cocktails Molotov. Μας κατηγόρησαν ότι ο κλήρος μας δεν προσεύχεται για τα θύματα της πλατείας  Maidan. Αυτή η κατηγορία δεν ευσταθεί. Οι ιερείς που ήταν παρόντες δήλωσαν ότι αυτοί οι ίδιοι συμμετείχαν στο δημόσιο πένθος στο θέατρο . Σε όλες τις εκκλησίες μας από την τελευταία Κυριακή και για 40 ημέρες θα μνημονεύονται οι νεκροί κατά την ορθόδοξη παράδοση. Στον καθεδρικό επίσης ψάλλαμε γι αυτούς.”

1977071_703650176347101_681093846_n
Οι πιστοί προσεύχονται γονατιστοί.
“Αγαπητοί πατέρες ,αδέρφια και αδερφές! Είναι καιρός να ξεσηκωθείτε για την πίστη σας για τους αγίους σας τόπους. Είμαστε κατηγορηματικά ενάντιοι στη βία αλλά οφείλουμε να προστατεύσουμε τα απαραβίαστο δικαίωμα να προσευχηθούμε για τις εκκλησίες μας.
Την ευλογία του Θεού σε όλους σας και η προσευχή να προστατεύσει τα ορθόδοξα ιερά! Χριστός  Ανέστη!
Eυλόγιος 


Πηγή  amethystosbooks.gr

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΛΑΡΑ...

Αν σατιρίσεις πλέον κάποιον Εβραϊκής καταγωγής, διώκεσαι και καλείσαι σε απολογία.

Picture
Αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung από τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ επειδή δημοσίευσε μια γελοιογραφία που απεικονίζει τον ιδρυτή του facebook ως ένα χταπόδι με μεγάλη μύτη.

Έτσι ο σκιτσογράφος προέβη σε αναγκαστική απολογία:
«Ο αντισημιτισμός και ο ρατσισμός αποτελούν ιδεολογίες οι οποίες μου είναι εντελώς ανοίκειες. Για αυτό ακριβώς έχω συγκλονιστεί που μία από τις γελοιογραφίες μου κρίνονται υπό αυτό το πρίσμα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο γελοιογράφος Μπούρκχαρντ Μορ σε γραπτή δήλωση του στο Γερμανικό Πρακτορείο.

Ο Μορ τροποποίησε την αρχική γελοιογραφία, με το πρόσωπο του Ζούκερμπεργκ να έχει αντικατασταθεί με ένα ορθογώνιο κουτί.


Το επίμαχο σκίτσο "αναθεωρημένο":

Picture
Θυμάται κανείς αν ζήτησε ποτέ το Focus συγγνώμη για τις παρακάτω φωτογραφίες; Γιατί εμάς μας διαφεύγει. Και δεν αφορά σε ένα πρόσωπο αλλά σε έναν ολόκληρο λαό.

 


Κανείς δεν αντιδράει...

Όλα καλώς μελετημένα και βάσει σχεδίου..!!!!

Πηγή
lithosfotos.gr

ΟΣΑ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ...

Δυστυχώς, η επερχόμενη ανθρωποσφαγή είναι το μοναδικό στοιχείο που ίσως θα είναι επαρκές για να κατορθώσουν οι λαοί να κατανοήσουν το μέγεθος και τον κυρίως σκοπό του εγχειρήματος της παγκοσμιοποίησης και της επιβολής της Νέας Τάξης Πραγμάτων..., η οποία θα διαλύει και θα κατακτά τις χώρες είτε μέσω "οικονομικής κρίσης", είτε μέσω των άλλων "εργαλείων" που διαθέτει (ισλάμ, ναζί).
Οι ημέρες που έρχονται θα δοκιμάσουν τους πάντες, μα περισσότερο από όλα θα δοκιμάσουν την πίστη μας, την

πίστη στην πατρίδα μας και στην εθνική κληρονομιά μας.
Θα πρέπει όλοι μας να κατανοήσουμε πως η παγκόσμια γεωπολιτική μεταβολή είναι ένα υπαρκτό γεγονός, απολύτως επικίνδυνο για όποιον τολμήσει να του αντισταθεί και η Ελλάδα αποτελεί ένα μικρό, αλλά διόλου ασήμαντο κομμάτι αυτής της πολύ προσεκτικά σχεδιασμένης και χρονικά εκτελεσθείσας βίαιης επαναδιάταξης του παγκόσμιου γεωπολιτικού χάρτη, με δυνάμεις που συσπειρώνονται για να διαλύσουν τα εθνικά κράτη, να επιβληθούν σε κοινωνίες και λαούς και να εξαναγκάσουν σε παγκόσμια αποδοχή όλα εκείνα που μέχρι πριν λίγα μόλις χρόνια θα ήταν αδιανόητα ακόμη και να λεχθούν.

Η Νέα Εποχή επιδιώκει την επιβολή πλήρους ανασφάλειας πολιτών και χωρών, πλήρους τρομοκράτησης των πάντων. Άλλωστε, η απόλυτη φτώχεια και ο πολιτικός – ιδεολογικός φανατισμός, υπήρξαν σταθεροί τροφοδότες πολέμων που επέφεραν τεράστια οφέλη στους πραγματικούς υποκινητές – σχεδιαστές τους.
Μέχρι στιγμής ο πόλεμος αυτός είναι νικηφόρος για τους νεοταξίτες και τους διάσπαρτους υπαλλήλους τους, αφού έχουν κατορθώσει να εκβιάσουν (οικονομική κρίση) και να εγκλωβίσουν σειρά από λαούς (ιδιαίτερα τον ελληνικό, ο οποίος χρησιμοποιείται ως μέτρο αντίδρασης) προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός των ισχυρών. Έτσι, με δεδομένη την εθελοδουλία, φοβικότητα (έως βαθμού εσχάτης προδοσίας) των ελληνόφωνων πολιτικών, καθίσταται σαφές πως έχουν ήδη υπάρξει συμφωνίες ατιμωτικές για την Ελλάδα και για τον Ελληνισμό.
Η Ελλάδα σήμερα βρίσκεται προ μίας τεράστιας εθνικής καταστροφής, μη δυνάμενη να αντιδράσει, αφού ο λαός έχει κατακερματιστεί και η πολιτική έχει προ πολλού εξαγορασθεί.
Δυστυχώς, το Αιγαίο και η Κύπρος έχουν δοθεί βορά στις ορέξεις της Άγκυρας, ενώ η Θράκη πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ως μοχλός πίεσης για δημιουργία έκρυθμων καταστάσεων εντός της Ελλάδας.
Η διάσωση της χώρας είναι δυνατή μόνον εάν υπάρξει μία μαζική ειρηνική αρνητική τοποθέτηση, με ταυτόχρονη εκλογή πραγματικών πατριωτών που θα αναλάβουν να βγάλουν τα "κάστανα από τη φωτιά" αδιαφορώντας για τους κινδύνους που θα εκθέσουν τους εαυτούς τους.
Η επιλογή αυτών των προσώπων σήμερα καθίσταται αδύνατη, αφού η εμβόλιμη αμφιβολία και αμφισβήτηση των πάντων, είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα των κατεχομένων δυνάμεων.
Το επόμενο διάστημα της χρονιάς που διανύουμε δεν θα είναι διόλου ευχάριστο για τους περισσότερους, αφού θα επιφυλάσσει σειρά τεράστιων εκπλήξεων και ακόμη μεγαλύτερων απογοητεύσεων για τον ελληνικό λαό.

Είτε μας αρέσει είτε όχι, αφού επιτρέψαμε να συμβούν όσα μέχρι σήμερα συνέβησαν κι επειδή δεν είμαστε ικανοί να υπερασπίσουμε τους εαυτούς μας, πρέπει να αποδεχθούμε πως είμαστε στα χέρια του Θεού.
Και όσοι δεν πιστεύουν στον Θεό, ίσως να έχουν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν μέσα από τα επερχόμενα γεγονότα...

Πηγή
  thesecretrealtruth.com

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ

Στόχος η ψυχή μας! Το Σάββατο το βράδυ, δύο άτομα, ένας γηγενής νεαρός και μια γυναίκα ασιατικής καταγωγής, μοίραζαν στον Πειραιά φυλλάδια, προσπαθώντας να προσηλυτίσουν Έλληνες ορθόδοξους χριστιανούς σε προτεσταντικές σέκτες! Χαμογελώντας προσποιητά, προσέγγιζαν περαστικούς και έδιναν έντυπα. 
Αυτά τα κάνουν οι της Νέας Τάξης Πραγμάτων ανενόχλητοι, το 2014, σε μια χώρα ορθόδοξη χριστιανική! Στόχος, τα νεαρά παιδιά, μιας και το Σάββατο το βράδυ, οι δρόμοι γύρω από την Πλατεία Κοραή, γεμίζουν από νεαρά παιδιά και όχι μόνο, μιας και στην Πλατεία λειτουργούν πολλές επιχειρήσεις εστίασης.
Φυσικά, όλοι αυτοί των σεκτών της Νέας Τάξης Πραγμάτων, στοχεύουν στην άλωση των ψυχών νεαρών – αν και όχι μόνο- συμπολιτών μας, στην άλωση των ψυχών όλων όσων η ηθική κρίση και η οικονομική κατάρρευση κατέστησαν ψυχικά ευάλωτους, όλων όσων αισθάνονται απόγνωση.
 

Το ερώτημα που προκύπτει, είναι ποιος τα χρηματοδοτεί όλα αυτά;

Η επιχείρηση προσηλυτισμού, έχει στηθεί καλά και είναι εμφανές ότι χρηματοδοτείται από το εξωτερικό. Τα κονδύλια ρέουν και το υλικό διανέμεται, ενώ έχουν επιλεχτεί και λειτουργούν ήδη, όπως φαίνεται, σημεία διανομής στο κέντρο των Αθηνών. Επίσης, υπάρχει πλέον και μια ιστοσελίδα – δίαυλος προτεσταντικής προπαγάνδας (www.christ.gr), αλλά κι ένα τηλεφωνικό κέντρο το οποίο υποδέχεται «αιτήματα», απαντά σε «ερωτήματα» και «παραπέμπει» στους αρμόδιους για τα «περαιτέρω».
Οι παραπάνω τύποι, λειτουργούν ασύδοτα και ανενόχλητοι κάτω από τη μύτη των αρμοδίων, που απλά, είτε αδιαφορώντας, είτε κάνοντας πως δεν βλέπουν, είτε συνεργώντας, δεν προστατεύουν τους πολίτες, ως όφειλαν, από πράξεις επιθετικού προσηλυτισμού. 


ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ- ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ
 

H Ορθοδοξία παρέχει ΟΛΕΣ τις απαντήσεις στα ερωτήματα & προβλήματα που σήμερα ταλανίζουν τον σύγχρονο άνθρωπο. 
Ας γυρίσουμε όλοι λοιπόν την πλάτη μας σε όλους όσοι, εκμεταλλευόμενοι την κρίση, προβαίνουν σε εμπόριο ελπίδων, ρημάζοντας ανθρώπινες ζωές που δοκιμάζονται ελέω της συγκυρίας. Ας πούμε ηχηρά σε όσους μοιράζουν το υλικό που βλέπετε στις φωτογραφίες, ότι ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ τη σάπια και αιρετική πραμάτεια τους. Τα νέα παιδιά, πρέπει να ενημερωθούν για τον κίνδυνο των αιρέσεων. Και κάτι τελευταίο, σε κάποιους που αυτοπροσδιορίζονται «χριστιανοί»: το να προσηλυτίζουν σε μια χριστιανική χώρα, είναι ακατανόητο, τους εκθέτει και αποκαλύπτει τα πραγματικά τους κίνητρα. Το ποια είναι αυτά τα κίνητρα, νομίζω πως όλοι τα αντιλαμβανόμαστε.

Πηγή
  lithosfotos.gr

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΕΤΣΙ ΕΛΛΗΝΑ;

Έλληνα κατάντησες πραγματικά για τα καρναβάλια…

Γιατί δεν αντιδράς για τα σοβαρά θέματα που ρυθμίζουν την ΖΩΗ σου και την ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ…;;;

Κάνεις οτι σου προβάλουν ΤΑ ΣΑΠΙΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ… από κάθε έκφανση της ζωής σου φαίνεται η κατάπτωση…
 

Με τι έχει αντικατασταθεί η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ της κοινωνίας μας; 

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ;  ΓΙΝΑΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ …
 

Οι πρόγονοι σου νεοέλληνα θα είχαν στείλει ήδη στα τσακίδια το 4ο Ράιχ και τους εν Ελλάδι συνεργούς τους...

ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ… Αυτός είναι ο λόγος που τα πάντα ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ από την εγχώρια και διεθνή ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ-ΜΑΣΟΝΙΑ η οποία είναι αυτή που επιθυμεί να κερδοσκοπήσει “εκτελώντας” μνημόνια και μαζί με αυτά και το λαό της πατρίδας μας…
 

ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΠΟΝΤΑΙ…
 

ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ είσαι βουτηγμένος μες την ΥΛΗ… 

Γουστάρεις να σε ετεροκαθορίζουν και ηδονίζεσαι έχοντας το ηλίθιο βλέμμα των ψευδαισθήσεων που σου πλασάρουν...Διαβρώθηκες μέχρι το μεδούλι… 

Ξύπνα από τον λήθαργο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ....ΠΑΡΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΛΕΨΑΝΕ!!!

Πηγή  mhnpetaslefta.gr

ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

Ο διάβολος κάλεσε μια παγκόσμια συνέλευση δαιμόνων. Στην εναρκτήρια ομιλία του, ανάμεσα στα άλλα, είπε:
«Δεν μπορούμε να εμποδίσουμε τους Χριστιανούς να πηγαίνουν στην εκκλησία.
Δεν μπορούμε να τους εμποδίσουμε να διαβάζουν την Αγία Γραφή και να γνωρίζουν την αλήθεια.
Δεν μπορούμε ούτε ακόμα και να τους εμποδίσουμε να έχουν μια ζωντανή στενή σχέση με τον Σωτήρα τους.
Άπαξ και αποκτήσουν αυτήν τη σύνδεση με τον Ιησού, εμείς χάνουμε κάθε δύναμη πάνω τους.
….Έτσι, το μόνο που μας μένει είναι να

τους κλέψουμε το χρόνο τους. Ας πηγαίνουν στην εκκλησία, δεν πειράζει, ας έχουν εκεί τις συνεστιάσεις τους κι όλα τα υπόλοιπα.
Ας έχουν έργο και δράση. Μόνο να μην έχουν χρόνο να αναπτύξουν αυτή τη ζωντανή σχέση με τον Ιησού.
…Να τι θέλω από σας. Αποσπάστε τους την προσοχή από τον Σωτήρα τους και εμποδίστε τους από το να έχουν θερμή και στενή σχέση μαζί Του όλη μέρα. Ας τους παρασύρουμε σε μια χαλαρή σχέση με τον Ιησού, τυπική σχέση, χωρίς γνήσια πίστη και αγάπη γι’ Αυτόν.
Πώς θα το κάνουμε αυτό; ρώτησαν τότε οι δαίμονες.
Βάλτε τους να ασχολούνται με τα δευτερεύοντα θέματα και βρείτε τρόπους αμέτρητους να κρατάτε απασχολημένο το μυαλό τους, απάντησε.
Βάλτε μέσα τους τον πειρασμό να ξοδεύουν, να ξοδεύουν, να ξοδεύουν και να δανείζονται χρεώνοντας τις κάρτες τους.
Πείστε τις γυναίκες τους να πάνε να δουλεύουν πολλές ώρες εκτός σπιτιού και τους άνδρες να δουλεύουν 6-7 μέρες την εβδομάδα, 10-12 ώρες την ημέρα, έτσι ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες του τρόπου ζωής τους.
Εμποδίστε τους να ξοδεύουν χρόνο με τα παιδιά τους. Έτσι, καθώς θα διασπάται η οικογένειά τους, σύντομα το σπίτι δεν θα αποτελεί πια για αυτούς καταφύγιο από την πίεση της δουλειάς τους.
Κρατάτε πάντα το μυαλό τόσο γεμάτο με ερεθίσματα ώστε να είναι αδύνατο να ακούσουν τη σιγανή και απαλή φωνή του Θεού.
Βάλτε τους να παίζουν το ραδιόφωνο και το κασετόφωνο όποτε οδηγούν.
Φροντίστε να έχουν συνεχώς ανοιχτά στο σπίτι τους το την τηλεόραση και τους υπολογιστές. 

Κάντε τους υπερκαταναλωτικά όντα, να αγοράζουν, να ξοδεύουν χωρίς να έχουν τίποτα από αυτά πραγματική ανάγκη. Να ασχολούνται, να ταλαιπωρούνται και να απομακρύνονται από τον Ιησού Χριστό.
Σφυροκοπάτε τα μυαλά τους ακατάπαυστα με ειδήσεις όλο το 24ωρο.
Πλημμυρίστε τα γραμματοκιβώτιά τους με άχρηστα διαφημιστικά, καταλόγους ρούχων, τυχερών παιχνιδιών και κάθε τι που προάγει ψεύτικες ελπίδες ευημερίας.
Βάλτε κοκαλιάρικα μοντέλα στα εξώφυλλα των περιοδικών και στην τηλεόραση ώστε οι άνδρες να θεωρούν αυτά ως πρότυπα ομορφιάς και να μην ικανοποιούνται με την εμφάνιση της γυναίκας τους!!!
Δώστε κούραση στις συζύγους ώστε τα βράδια να μην είναι σε θέση να χαρούν σαν ζευγάρια με τους άνδρες τους. Δώστε τους πονοκεφάλους ώστε οι άνδρες να έχουν παράπονα, πικρίες και να αρχίσουν να ψάχνουν αλλού για ευχαρίστηση. Αυτό θα διαλύσει γρήγορα τις οικογένειες.
Διαφημίστε τον Αϊ Βασίλη ώστε να κλέψετε την προσοχή των παιδιών από το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων.
Το Πάσχα διαδώστε τα κουνελάκια και τα κόκκινα αυγά στη θέση του μηνύματος της Ανάστασης και της νίκης της αμαρτίας.
Μην τους αφήνετε να βγαίνουν στη φύση και να παρατηρούν ό,τι ο Θεός έφτιαξε.
Κρατάτε τους πάντα υπεραπασχολημένους. Να μη σκέφτονται, να μην αναζητούν, να μην προβληματίζονται.
Και όταν συναντώνται για πνευματική συντροφιά με άλλους πιστούς, κάντε ώστε να φεύγουν από κει με διαταραγμένη συνείδηση.
Δώστε τους να ασχολούνται με τόσους πολλούς "καλούς" στόχους, που να μην έχουν χρόνο ούτε ανάγκη να εκζητήσουν τη δύναμη του Ιησού στη ζωή τους.
Σύντομα θα δουλεύουν ασταμάτητα για αυτόν τον "καλό σκοπό", που όμως ο Θεός δεν τους ανέθεσε, θυσιάζοντας την υγεία τους και την οικογένειά τους σ’ αυτόν με μεγάλη πιθανότητα να τα χάσουν και τα δύο.
Θα δουλέψει σίγουρα το σχέδιο αυτό.»
Οι δαίμονες έτρεξαν γρήγορα να βάλουν σε εφαρμογή όλα αυτά, ώστε οι Χριστιανοί να μην έχουν χρόνο για τον Σωτήρα τους...

ΣΟΚΑΡΕΙ Ο ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ!!!


Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ο μισελληνισμός των Δυτικών, ο οποίος όποτε έχει τη δυνατότητα βγαίνει στην επιφάνεια απροκάλυπτα, είτε σε μορφή επίθεσης ενάντια στον ελληνικό πολιτισμό είτε στην Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία. Αυτή τη φορά στρέφεται ενάντια της ελληνικής Ιστορίας παραχαράσσοντάς την, αγνοώντας τις πηγές και την Αλήθεια. Η παραχάραξη μάλιστα έρχεται από επιστήμονες σε φυλλάδιο που διανέμεται στους φοιτητές Ιστορίας του γερμανικού Πανεπιστήμιου του Τύμπιγκεν (Tübingen), αποδεικνύοντας πως η επιστήμη ακολουθεί την πολιτική και όχι το αντίθετο.

Στο κείμενο του ιστορικού Volkmann αναγράφεται η εξοργιστική φράση "Makedonen und Griechen" που σημαίνει "οι Μακεδόνες και οι Έλληνες". Διαφοροποιούνται δηλαδή οι Μακεδόνες από τους υπόλοιπους Έλληνες. Εμείς σημειώνουμε πως οι Γερμανοί (και γενικώς οι Ευρωπαίοι) μπορούν να κάνουν την πολιτική τους. Το αιώνιο πρόβλημα της Ελλάδας είναι η αδυναμία της πολιτικής εξουσίας, να επηρεάσει την Ευρώπη, βασισμένη στην "πρόταση πολιτισμού" που έχει να προσφέρει η πατρίδα μας. Να διαδώσει δηλαδή την ελληνική Ιστορία και να επιβάλλει την ορθή προβολή της.

Πηγή
  eleysis-ellinwn.gr

ΑΣΤΕΓΟΙ ΜΕΝΟΥΝ 1000 ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Άμεση λύση για τη στέγαση των 1.000 σεισμόπληκτων της Κεφαλονιάς που έμειναν χωρίς στέγη και οι οποίοι φιλοξενούνταν στο πλοίο της ΑΝΕΚ «Ελευθέριος Βενιζέλος», προσπαθούν να βρουν στελέχη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων καθώς το πλοίο αναχωρησε σήμερα Πέμπτη, από το λιμάνι του Αργοστολίου.
Μετά την εξέλιξη αυτή, στελέχη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων προσπαθούν από το πρωί να βρουν λύση για τη στέγαση αυτών των ανθρώπων, καθώς τα σπίτια τους έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές από τα απανωτά χτυπήματα του Εγκέλαδου.
Κάποιοι από αυτούς θα μεταφερθούν στο κρουαζιερόπλοιο που βρίσκεται στο λιμάνι του Ληξουρίου, ενώ άλλοι θα πρέπει να ενοικιάσουν σπίτι με την επιδότηση ενοικίου που έχει αρχίσει να καταβάλλεται.
Για τη διευκόλυνση των σεισμοπαθών, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων λειτουργεί γραφείο πληροφοριών στο ισόγειο του Διοικητηρίου στο Αργοστόλι.
 

Πηγή  karteria1.gr

"ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ"

Τα σημεία των καιρών είναι φανερά. 
Ο πόλεμος πραγματοποιείται σε ψυχολογικό και πνευματικό επίπεδο. 
Στόχος τους να μας φέρουν σε απόγνωση και απελπισία ώστε να ζητήσουν οι λαοί από μόνοι τους, την "σωτηρία" που θα προσφέρουν. 
Το κλειδί είναι η
ελευθερία της βούλησης, ότι κι αν γίνει, ότι κι αν μας υποχρεώσουν να κάνουμε, εμείς θα πάρουμε την δύσκολη απόφαση και όχι αυτοί. 
Γι αυτό και προσπαθούν να παρουσιάσουν την δική τους λύση ως την μοναδική. 
Ο ιστός που μας έχουν υφάνει είναι πολύπλοκος, το βλέπουμε από την καθημερινότητά μας, τον τρόπο που σκεφτόμαστε, τον τρόπο που αντιδρούμε, τον τρόπο που αποφασίζουμε σαν ρομποτάκια...!!! 
Μας επέβαλλαν τον δικό τους τρόπο ζωής, θεοποιώντας το χρήμα ώστε να τρέχει σε γρήγορους ρυθμούς, για να μην έχει κανείς χρόνο να αντιληφθεί τον πραγματικό ιστό και να μην αντιδράει. 
Η αντίδραση λοιπόν πρέπει να ξεκινήσει από μέσα μας, ενάντια στον ανθρωπάκο που όλοι κρύβουμε και αυτό είναι κάτι που φοβούνται. 
Για να μπορέσουμε να αντιταχθούμε αποτελεσματικά στον "αόρατο εχθρό" που έχουμε απέναντί μας, πρώτα χρειαζόμαστε εφόδια. 
Το καλύτερο εφόδιο για να τους κάνουμε να χάσουν τον ύπνο τους είναι αρχικά η ΓΝΩΣΗ. 

Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς.

Ανακαλύψτε την γνήσια και καλά κρυμμένη ορθοδοξία μέσα σας...Δώστε έρεισμα στον αναστάντα Ιησού Χριστό να μας βοηθήσει εν παντί τόπο και χρόνο...Ο Ιησούς Χριστός εξήλθε ίνα να νικήσει και θα νικήσει..!!! Ζεις Χριστέ μου...ζεις και βλέπεις την αγωνία μας..!!!

Πηγή  pisoapothnkoyrtina.gr    filoumenos.com

ΕΞΕΛΕΓΗ Ο ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΙΤΡΟΥΣ (VIDEO + ΦΩΤΟ)


SAM 1748
Στη πλήρωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, προχώρησε πριν από λίγο η Ιεραρχία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος. 
Το Σώμα της Ιεραρχίας μετά από μυστική ψηφοφορία, εξέλεξε νέο Μητροπολίτη Κίτρους τον Αρχιμ. Γέωργιο Χρυσοστόμου με 56 ψήφους. 
Ο Αρχιμ. Γεώργιος είναι Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, και
Αναπληρωτής Καθηγητής στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία της Θεσσαλονίκης.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ | ΑΡΧ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1964. 


Πτυχιούχος της Θεολογικής και της Φιλοσοφικής Σχολής, 

Διπλωματούχος Θεολογίας και Διδάκτωρ Φιλολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
 

Παρακολούθησε ευρύτερες σπουδές στη Γαλλία και στην Ιταλία. 

Υπηρετεί ως καθηγητής της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης.
 

Διετέλεσε επισκέπτης καθηγητής στη Θεολογική Σχολή του Ορθόδοξου Πανεπιστημίου στη Ρεπουμπλικανική Δημοκρατία του Κονγκό – R.D.C και στη Θεολογική Ακαδημία Κιέβου. 

Συνέγραψε 6 βιβλία και 50 επιστημονικά άρθρα σε ελληνικά και ξένα περιοδικά, ενώ επιμελήθηκε πολλές επιστημονικές εκδόσεις. 

Διοργάνωσε 30 επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες, ενώ έλαβε μέρος ως εισηγητής σε πολλά επιστημονικά συνέδρια και επιμορφωτικά σεμινάρια. 

Χειροτονήθηκε διάκονος και πρεσβύτερος στη Θεσσαλονίκη.
 

Διετέλεσε διάκονος του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης και εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων Θεσσαλονίκης, καθώς και του ομώνυμου Ναού της Βέροιας. 

Κατά καιρούς κατείχε διάφορες επιτελικές θέσεις στην εκκλησιαστική διοίκηση στη Θεσσαλονίκη και στη Βέροια. 

Τα τελευταία είκοσι χρόνια υπηρέτησε ως Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας. 
Μέλος εκκλησιαστικών και ακαδημαϊκών αποστολών στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. 

Ομιλεί αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, ρωσικά.  
Ονομαστική εορτή: 3 Νοεμβρίου (Ανακομιδή λειψάνων Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου).

Για να δείτε το ολιγόλεπτο βίντεο της ομιλίας του νέου επισκόπου πατήστε ΕΔΩ
 

Δείτε φωτογραφικό υλικό.


SAM 1734
SAM 1736
SAM 1737
SAM 1740
SAM 1741
SAM 1742
SAM 1744


Πηγή romfea.gr

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΜΥΗΣΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ...(VIDEO)

Στιγμές ανείπωτης φρίκης και πραγματικής λατρείας του σατανά βιώνουν χιλιάδες ανήλικοι στα μουσικά «φεστιβάλ» – SCHOOLWAVE, όπου γίνεται καθαρή μύηση στον σατανισμό! Τι περιμένει ο Εισαγγελέας για να επέμβει και να σταματήσει αυτά τα αίσχη;;; ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το «συγκρότημα» που παίζει στο βίντεο, σύμφωνα με έρευνα που κάναμε, είναι το “Rotting Christ” (πρόκειται για χυδαία ύβρι στον Ιησού Χριστό, που δεν τολμάμε καν να μεταφράσουμε!!!). Καμαρώστε τους σε μία χαρακτηριστική φωτογραφία, για να μην λένε μερικοί ότι υπερβάλουμε και κινδυνολογούμε όταν μιλάμε για σατανιστικές μυήσεις και τελετές που γίνονται σε «αθώα» μουσικά φεστιβάλ που απευθύνονται σε εφήβους. 
 
Πηγή hellas-orthodoxy.gr

ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ "ΜΗΤΕΡΑ" ΚΑΙ "ΠΑΤΕΡΑΣ" ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ

Ένα νέο υποχρεωτικό μάθημα, της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, θα εισαχθεί σε όλα τα Γαλλικά σχολεία. Τα παιδιά θα πρέπει να εκπαιδευτούν από την ηλικία των έξι ετών! Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση είναι για να μετατοπίσει πλήρως την αντίληψη των
παραδοσιακών βιολογικών ρόλων των ανδρών και γυναικών στο μυαλό των παιδιών, αντικαθιστώντας τις με τις νέες ιδέες σχετικά με το λεγόμενο “κοινωνικό φύλο”.

Η Γαλλία έχει γίνει το πεδίο στην καλλιέργεια της αφύσικης ανθρωπότητας στους νέους. Η κυβέρνηση Ολάντ έχει απίστευτη επιμονή στην εισαγωγή του γάμου των ομοφυλοφίλων και στο να επιτρέψει ζευγάρια του ιδίου φύλου να υιοθετούν παιδιά, συμπληρώνοντας με συστημικά μέτρα, για να εκπαιδεύσει τη νέα γενιά, που δεν θα έχει καμία ιδέα του άνδρα και της γυναίκας.


Το θέμα θα εισαχθεί σε όλα τα Γαλλικά σχολεία,συμπεριλαμβανομένων των ιδιωτικών και των εκκλησιαστικών σχολείων. 

Σύμφωνα με την τροπολογία, οι μαθητές των δημοτικών σχολείων θα πρέπει να διδάσκονται τη θεωρία της ισότητας των φύλων και να επισημαίνεται ότι οι διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών δεν είναι φυσικές, αλλά ιστορικά και κοινωνικά κατασκευασμένες και αναπαράγονται.

Η Εθνοσυνέλευση της Γαλλίας ενέκρινε το “Νόμο των φύλων” στην πρώτη ανάγνωση, ανοίγοντας το δρόμο για την επίσημη διαφθορά των ανηλίκων στα σχολεία της Γαλλίας.

Η προτεινόμενη έννοια περιλαμβάνει μια “θεωρία των φύλων”.

Είναι εύκολο να καταλάβουμε για το τι είδους “φύλα” μιλούν, αν εξετάσουμε το είδος των“φύλων” που παρουσιάζονται καθημερινά. Σε αντίθεση με τους κλασικούς ρόλους των δύο φύλων, σήμερα, το ίδιο άτομο μπορεί να έχει πολλαπλούς ρόλους και των δύο φύλων. Εκτός από τους “untrendy” παραδοσιακούς άνδρες και γυναίκες, υπάρχουν ομοφυλόφιλοι (οι ομοφυλόφιλοι και οι λεσβίες), όπως και κάθε άλλο “είδος”, όπως αμφιφυλόφιλων, τραβεστί και τρανσέξουαλ. Δηλαδή, η ομοφυλοφιλία που χρησιμοποιείται για να θεωρηθεί μια ασθένεια από τα ιστορικά πρότυπα σερβίρεται ως ένα από τα «είδη» των σεξουαλικών σχέσεων.

Η ίδια η έννοια του «φύλου» εισήχθη στα Γαλλικά σχολικά βιβλία το 2011. Η ιδεολογία των φύλων εισάγει μια έννοια σύμφωνα με την οποία, το φύλο δεν καθορίζεται βιολογικά, αλλά είναι συνέπεια της πολιτιστικής και κοινωνικής ανάπτυξης του ατόμου στην κοινωνία.

Κατευθυνόμενες από παραλογισμό, οι σκέψεις αυτές στη σύγχρονη Γαλλία έχουν γίνει“μια δικαιολογία” για να νομιμοποιήσει τους γάμους των ομοφύλων και να επιτρέψει διεστραμμένους να υιοθετούν παιδιά.

Κρίνοντας από τις τρέχουσες τάσεις, θα αποτελέσει τη βάση για την θεσμοθετημένη παιδεραστία και την ομοφυλοφιλία της νεότερης γενιάς, που από πολύ μικρή ηλικία, θα πρέπει να εμφυσήσει την ιδέα του διεστραμμένου σεξ ως βασικό σκοπό της ζωής.

Όταν μια τέτοια ιδεολογία έχει τεθεί σε εφαρμογή από την κυβέρνηση σε ένα δημόσιο οργανισμό όπως η γενική εκπαίδευση, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχει μια υλοποίηση του συνολικού σχεδίου για την καταστροφή της ανθρωπότητας, με τη μετατόπιση των θεμελιωδών εννοιών της παραγόμενης εξέλιξης της ανθρώπινης σεξουαλικότητας.

Πρώτα, η αγαμία και οι αρχές στην προσέγγιση για αυστηρή ρύθμιση της σεξουαλικής ζωής σε μια οικογένεια ήταν ο στόχος, στη συνέχεια, η ομοφυλοφιλία έγινε κάτι το φυσικό, τώρα, οι ιδέες για πολλαπλούς ρόλους των φύλων είναι η εισαγωγή που αποτελούν τη βάση για τη διαμόρφωση της φυσικά άρρωστης και χειραγωγημένης κοινωνίας.
 

Πηγή skotinoprosopo.gr

ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ή ΑΡΙΘΜΟΣ; ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑ;

Οι άνθρωποι κάνουν τους αριθμούς και όχι οι αριθμοί τους ανθρώπους!!!

Γεννήθηκες άνθρωπος, γιατί θέλεις να γίνεις αριθμός;

Η ταύτιση της Κάρτας του Πολίτη με τον άνθρωπο, η αναγωγή του ανθρώπου σε αριθμό, θα τον υποχρεώνει να αφήνει τα ηλεκτρονικά του ίχνη σε δεκάδες διασυνδεδεμένες βάσεις δεδομένων καθημερινά, οπότε όλη η ζωή του ανθρώπου θα είναι «διάφανη» σε εξευτελιστικό βαθμό.

Θα θυσιάσεις την ελευθερία σου για μια "εύκολη" ζωή;

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕ ΝΟΜΟ, ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Μια οργάνωση για τα δικαιώματα των Χριστιανών στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει υποσχεθεί να εξαπολύσει επίθεση σε μια «ξεκάθαρη πολιτική Big Brother» - ένα νόμο που έχει υιοθετηθεί στη Σκωτία ο οποίος θα εκχωρεί σε κάθε παιδί έναν νομικό επιστάτη από την στιγμή που γεννιέται.

«Είναι σαφές ότι αυτό το νομοσχέδιο παραβιάζει τους ευρωπαϊκούς κανόνες για την οικογένεια. Οι Σκωτσέζοι θα πρέπει να

φοβούνται», είπε ο Colin Hart, διευθυντής του
Χριστιανικού Ινστιτούτου, μετά την έγκριση από το κοινοβούλιο του νόμου με ψήφους 105-0.
«Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να αμφισβητήσουμε εντελώς αυτόν τον παράνομο νόμο», δήλωσε ο Hart. «Αυτή είναι μια φοβερή επέκταση των πλοκαμιών του κράτους στην οικογενειακή ζωή».
Ο νόμος απαιτεί η Εθνική Υπηρεσία Υγείας να διορίσει έναν εργαζόμενο στον τομέα της υγείας να είναι ένα «επώνυμο πρόσωπο» με ευθύνες επιστάτη για κάθε παιδί. Στην ηλικία των 5, η ευθύνη του εν λόγω «προσώπου» θα μετατοπιστεί στις Τοπικές Κυβερνήσεις.

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο, «Ο υπάλληλος του κράτους θα είναι σε θέση να ανταλλάσσει πληροφορίες με ένα ευρύ φάσμα δημοσίων αρχών και ίσως να παρεμβαίνει χωρίς γονική συναίνεση».
Η οργάνωση είχε λάβει νωρίτερα μια νομική γνωμοδότηση από τον Aidan O'Neill, ο οποίος διαπίστωσε ότι το πρόγραμμα για το «πρόσωπο» της κυβέρνησης του επιτρέπει να λαμβάνει αποφάσεις παραμερίζοντας τα δικαιώματα των γονέων.

«Η νομοθεσία είναι ανοιχτή σε καταχρήσεις και παρερμηνείες και πολλοί γονείς θα μπορούσαν να τεθούν σε απαγόρευση από τον υπερβάλλοντα ζήλο οργάνων του κράτους», αναφέρει η Schoolhouse Home Education Association.

  Πηγή  amethystosbooks.gr 

ΝΕΚΡΗ 27ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ

Βαρύ το πένθος στην Μαγνησία, η οποία θρηνεί την απώλεια μιας 27χρονης κοπέλας, η οποία το μεσημέρι της Τρίτης άφησε την τελευταία της πνοή στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου.
 

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, η 27χρονη αντιμετώπιζε λοίμωξη του αναπνευστικού, την οποία αντιμετώπιζε με θεραπεία εκτός Νοσοκομείου.

Την Τρίτη και λόγω επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας της, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, οι οποίοι προχώρησαν σε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, υπέστη ανακοπή, με αποτέλεσμα το θάνατό της.

Πηγή
e-volos.gr

ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ

Μουσουλμάνος δολοφόνησε 30χρονη φαρμακοποιό στην Αίγυπτο.
«Την σκότωσε με μοναδικό κίνητρο το ότι ήταν χριστιανή”,δήλωσε σοκαρισμένος ο αδερφός του θύματος Ayman Wagih Demian.”Και για τίποτε άλλο.” Πολλές γυναίκες χριστιανές της περιοχής ύστερα απ΄αυτό το περιστατικό είναι τρομοκρατημένες και δεν βγαίνουν από τα σπίτια τους, καταγγέλουν οι κάτοικοι σύμφωνα με το ΑΙΝΑ (19/02/14) και επιβεβαιώνουν το σεκταριστικό χαρακτήρα των επιθέσεων.
Ακτιβιστές σε οργανώσεις Υπεράσπισης των Θρησκευτικών Δικαιωμάτων διαψεύδουν τους ψίθυρους που κυκλοφορούν για την ψυχική υγεία του ύποπτου Mahmoud Mohamed Ali που κατηγορείται ως δράστης των αιματηρών και απρόκλητων επιθέσεων.Θεωρούν ότι η φήμη αυτή διαδίδεται εσκεμμένα, από συγκεκριμένα κέντρα, προκειμένου να αποσιωπήσουν το καθαρά μισαλλόδοξο κίνητρο του εκτελεστή και να στοιχειοθετήσουν μια υπερασπιστική γραμμή.
Η φωνή του αδερφού του θύματος Demian ηχεί αδικαίωτη και διασχίζει τα σύνορα της χώρας.”Την σκότωσαν γιατί ήταν χριστιανή.”
Το θλιβερό αυτό περιστατικό θρησκευτικού φανατισμού έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά άλλα αντίστοιχων γεγονότων, όπως αυτό της αιματηρής φονικής τρομακρατικής επίθεσης κατά των χριστιανών προσκυνητών της Αγίας Αικατερίνης στο Σινά και εκείνο του απορφανισμού οικογένειας χριστιανών με σφαγιασμό το ίδιο διάστημα.


Πηγή lithosfotos.gr

ΠΑΙΔΕΙΑ Ή ΥΠΝΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ;;;

Τι είναι αυτό που κάνει τον άνθρωπο να είναι Άνθρωπος, αν όχι η Ελευθερία;

Τι είναι αυτό που κάνει τον άνθρωπο ον με νόημα ύπαρξης, αν όχι η Παιδεία;

ΠΑΙΔΕΙΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είναι τα ζητούμενα. Χωρίς τα δυο αυτά, η ζωή δεν διαφέρει από τον θάνατο και ο άνθρωπος δεν διαφέρει από οιοδήποτε άλλο πλάσμα, που ζει στον γαλάζιο πλανήτη μας.

Κι όμως: Εδώ και

30 τόσα χρόνια μας έμαθαν -επικαλούμενοι βεβαίως-βεβαίως την ταλαίπωρη δημοκρατία- να ζούμε με ευμάρεια χαρίζοντας την ελευθερία μας και την παιδεία μας σε όποιον επιθυμεί να αποφασίζει για μας, χωρίς καν να μας ερωτά. Και βέβαια είχαν το σκοτεινό σκοπό τους. Ανθρώπους ελεγχόμενους χωρίς σκέψη, δίχως κρίση άβουλα όντα στην υπηρεσία τους, θέλανε.

Έτσι λοιπόν η Παιδεία μας, βρίσκεται σε βαθιά κρίση στα χρόνια της «βαθιάς» δημοκρατίας...


Ο μαθητής διδάσκεται να μην κοπιάζει, αφού όλοι θα περάσουν τις τάξεις. Το κακό δεν στηλιτεύεται, για να μην δημιουργήσει «τραύματα» στα παιδιά. Το καλό δεν επαινείται, γιατί «οι συγκρίσεις πληγώνουν». Ο άτακτος δεν τιμωρείται γιατί το σχολείο είναι «δημοκρατικό» και «ανεκτικό».

Τελικά όλοι εξισώνονται προς τα κάτω αφού το σχολείο δεν δίνει κίνητρα για ευγενή άμιλλα, για την ανακάλυψη των δυνάμεων του μαθητή, για την καλλιέργεια δεξιοτήτων, για την αισθητική του καλλιέργεια.
 

Τί είναι όμως αυτό, που χρειάζεται ο εχθρός σου για να σε εκμηδενίσει αφαιρώντας σου την όποια διάθεση έχεις για να του αντισταθείς;

Το δικαίωμά του να ελέγχει την Παιδεία σου!

Από πολλές και ποικίλες σκλαβιές αναστήθηκε ο έλληνας στο παρελθόν, αλλά από τη σκλαβιά της σημερινής α-παιδείας όχι δεν μπορεί να αναστηθεί, αλλά κι ούτε καταλαβαίνει το γιατί, ούτε θέλει να σταθεί ξανά ελεύθερος, αφού έτσι και αλλιώς θα είναι πολιορκημένος.

Τελικά οι Μήδοι ξαναπέρασαν. Όχι από τα σύνορα αλλά από τα σχολεία. Ήρθαν γραβατωμένοι και δασκαλεμένοι να σακατέψουν, όσα οι παππούδες και οι πατεράδες μας άφησαν. Και σήμερα δίνουν το τελειωτικό χτύπημα, στη περηφάνια μας.

Το όραμα της Πολιτικής ηγεσίας για την Παιδεία, που συμβάλει καθοριστικά στην Ποιότητα του αυριανού Ανθρώπου ως πολίτη, το βλέπουμε!

Αφαίρεσαν από τον τίτλο του υπουργείου τον ορισμό της Παιδείας ως Εθνικής, καταδεικνύοντας ανερυθρίαστα τις προθέσεις τους.

Οι υπεύθυνοι υπουργοί έκαναν όλους εκείνους τους «υπεύθυνους» χειρισμούς, για την πλήρη αποδόμηση του εκπαιδευτικού μας συστήματος και την απομάκρυνσή του από τον όποιο ελληνοκεντρικό του χαρακτήρα..

Περικόπτουν δραματικά τη χρηματοδότηση για τα λειτουργικά έξοδα των σχολείων, δείχνοντας πως τη μόρφωση των παιδιών δεν τη θεωρούν ως τη σοβαρότερη επένδυση, αλλά μια απλή δαπάνη προς περικοπή.

Παρεμβαίνουν στο περιεχόμενο των σπουδών, υποβαθμίζοντας σημαντικά για τον Ελληνισμό μαθήματα σε προαιρετικά, στο νέο Λύκειο.

Θεωρούν ότι έτσι θα καταφέρουν να αφαιρέσουν από τη νέα γενιά την εθνική και κατ’ επέκταση την πατριωτική συνείδηση, που τις θεωρούν βλαπτικές στα σχέδια της παγκοσμιοποίησης και της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Τηρούν απαρέγκλιτα τις δεσμεύσεις τους απέναντι στους πάτρωνές τους.

Θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια;

Πηγή
   wordpress.com

ΤΟ SUPER MARKET ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ... (VIDEO)

.....και μη δύναται μηδείς να αγοράση ή να πωλήση, ειμή ο έχων το χάραγμα, ή το όνομα του θηρίου, ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού... 
Νομίζουμε ότι είμαστε ελεύθεροι, ότι ορίζουμε τις ζωές μας, ωστόσο, το μόνο που κάνουμε είναι να ζούμε τις ζωές που κάποιοι άλλοι προγραμμάτισαν για εμάς, ακριβώς όπως προγραμμάτισαν ότι θα έπρεπε να τις ζήσουμε..

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΦΑΡΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..!

Σ' έναν πραγματικά ελεύθερο κόσμο δεν χρειάζεται να σου θυμίζει κάποιος ότι είσαι ελεύθερος. Ο κόσμος μας δεν είναι ένας κόσμος ελεύθερος…
…οι άνθρωποι δεν είναι ελεύθεροι…
…οι σύγχρονες κοινωνίες μας είναι απόλυτα ελεγχόμενες, εξαρτημένες και καθοδηγούμενες…
…όχι από κάποιους φυσικούς…αλλά από ανθρώπινους παράγοντες…
Τους τελευταίους αιώνες τις κοινωνίες μας τις ελέγχουν και

τις κατευθύνουν τα στενά προσωπικά συμφέροντα και οι διεστραμμένες φιλοδοξίες μιας μικρής ελίτ, οικογενειών για την ακρίβεια, που κυριαρχούν παραδοσιακά σε ολόκληρη τη γη, έχοντας στην κατοχή τους όλα τα αναγκαία αγαθά, τους πόρους και τις υπηρεσίες που οι άνθρωποι έχουν άμεση ανάγκη για την επιβίωσή τους…
…έχοντας στην κατοχή τους όλα τα μέσα ενημέρωσης και χειραγώγησης των ανθρώπων…
…πάνω απ όλα, διαχειρίζονται και ελέγχουν το οικονομικό μοντέλο από το οποίο εξαρτιέται ολόκληρη η ανθρωπότητα.
Είναι οι κυρίαρχοι του παγκόσμιου χρήματος.
Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα έναντι ολόκληρης της ανθρωπότητας τους καθιστούν απόλυτους κυρίαρχους στο «παιχνίδι».
Οι άνθρωποι δεν έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε όλα όσα έχουν ανάγκη… …εκατομμύρια μάλιστα στερούνται απολύτως απαραίτητων για την επιβίωσή τους αγαθών…
Η ελεύθερη βούληση είναι ένα παραμύθι ενώ τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι διακηρύξεις μονάχα στα χαρτιά…
Οι άνθρωποι δεν αποφασίζουν για τις ζωές τους…
Οι επιλογές που νομίζουν ότι έχουν, σχεδόν σε όλα τα επίπεδα, είναι ψεύτικες…
Δεν καθορίζουν και ούτε επηρεάζουν ριζικά τις εξελίξεις…
Δεν ζουν τη δική τους ζωή…
Ζουν μια ζωή που τους επιβάλλεται…
Δεν ζουν τη δική τους ζωή, απλά γιατί δεν την ανακαλύπτουν συνήθως ποτέ.
Το κοινωνικό περιβάλλον μέσα στο οποίο γεννιούνται και διαμορφώνονται δεν βοηθάει αυτή τη διαδικασία…αντιθέτως, κάνει κάθε τι για να τους απομακρύνει και να τους εμποδίσει από ένα τέτοιο σημαντικό στόχο…από το να ανακαλύψουν δηλαδή την αξία της ζωής τους και τις πραγματικές τους δυνατότητες, που θα τους οδηγούσαν στην προσωπική εξέλιξη και ελευθερία…οι κυρίαρχοι θέλουν μονάχα να τους χρησιμοποιούν για τα δικά τους στενά συμφέροντα, γι αυτό οι άνθρωποι πρέπει να ζουν μηχανικά, επιφανειακά, ρηχά, μακριά από κάθε ουσιαστική γνώση για τον εαυτό τους και τον κόσμο.
Μέσα σ ένα τέτοιο πλαίσιο οι άνθρωποι στρέφονται στην απόκτηση όσο περισσότερων υλικών αγαθών μπορούν και στις επιφανειακές απολαύσεις που ενισχύουν τον εγωκεντρισμό τους…άρα και τις «διαφορές» τους με τους «άλλους»…οι αξίες επάνω στις οποίες βασίζουν τις ζωές τους προσανατολίζονται στο «έχω» και στο «εγώ» και όχι στο «είμαι» και στο «εμείς»…
…στο «φαίνεσθε» και όχι στο αληθινό βίωμα…αυτή η κατάσταση καλλιεργεί και ενισχύει σοβαρά τους φόβους τους…η πλασματική οπτική ενός κόσμου διαιρεμένου οδηγεί σε μια κατάσταση διαρκούς δυστυχίας.
Το ψέμα έναντι της αλήθειας, οι φόβοι έναντι της αγάπης, η σκλαβοποίηση έναντι της ελευθερίας, υπερισχύουν καθολικά.

Δυστυχώς, το τραγικότερο, είναι το γεγονός ότι οι άνθρωποι δεν τα γνωρίζουν όλα αυτά συνειδητά, δεν έχουν επίγνωση της κατάστασης που βρίσκονται, της σκλαβοποίησής τους… γεννιούνται και πεθαίνουν μέσα σε αυτή, αφού ζήσουν μια ζωή επιφανειακή και ρηχή, μακριά από τις πραγματικές τους δυνατότητες…
Το κατεστημένο σύστημα που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της ελίτ, τους καθοδηγεί σε κάθε τους βήμα και κάθε τους «επιλογή», τους χειραγωγεί και φροντίζει μέσα από τους μηχανισμούς του να τους κρατά διαρκώς απασχολημένους, παραπλανημένους και με την προσοχή τους συνεχώς στραμμένη εκεί που οι κυρίαρχοι επιθυμούν…
Οι ανθρώπινες φάρμες, δυστυχώς, είναι μια πραγματικότητα.
 

ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ!!!

Πηγή
thesecretrealtruth.com

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ "ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

Στο δημοτικό σχολείο «Γκριγκόρ Πρλίτσεφ» της Οχρίδας, τον τοίχο αίθουσας διδασκαλίας "κοσμεί" χάρτης της λεγόμενης «Μεγάλης Μακεδονίας», όπου η ελληνική Μακεδονία παρουσιάζεται ως "υπόδουλο" τμήμα. Tο σχολείο είναι δημόσιο. 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων, το θέμα τέθηκε στο Σκοπιανό υπουργείο Παιδείας, αλλά δεν υπάρχει καμία επίσημη αντίδραση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Νίκολα Γκρούεφσκι, εκτός από τον Μέγα Αλέξανδρο, δικής του έμπνευσης είναι το σχέδιο "αρχαιομακεδονισμού" της χώρας στο πλαίσιο του σχεδίου "Σκόπια 2014", έχει "αδυναμία" και στους χάρτες που δείχνουν τα σύνορα των Σκοπίων έως τις... ακτές τις Χαλκιδικής και τον Όλυμπο.

Το 2008, λίγο μετά τη νίκη του κόμματός του στις εκλογές, είχε καταθέσει στεφάνι στον τάφο του Βούλγαρου κομιτατζή Γκότσε Ντέλτσεφ, τον οποίον οι Σκοπιανοί θεωρούν "εθνικό" τους ήρωα, που ήταν καλυμμένος με τον ίδιο προκλητικό χάρτη.

Πηγή 
greeknation.gr

ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΜΟΣΧΑΣ:"NA ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ".

Μήνυμα για τα αιματηρά γεγονότα στην Ουκρανία απηύθυνε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ. Κύριλλος, κάνοντας έκκληση για προσευχή ώστε να
έρθει η ειρήνη στην χώρα. "Με πόνο παρατηρούμε τα γεγονότα στο Κίεβο και σε άλλες πόλεις της Ουκρανίας. Με οδύνη ακούσαμε την είδηση για τα πολλά θύματα σε αυτό το ιερό μέρος, τους εκατοντάδες τραυματίες και τις αναταραχές σε διάφορες περιοχές της Ουκρανίας."
Μέχρι τώρα, Δόξα τω Θεώ, φαίνεται να έχει ανασταλεί το σενάριο του εμφυλίου πολέμου. Όμως, ένα τέτοιο σενάριο μπορεί ακόμα να υλοποιηθεί. Αυτό θα συμβεί αν οι άνθρωποι απομακρυνθούν από τις εντολές του Θεού και από την Χριστιανική κληρονομιά της Ουκρανίας", προσθέτει στο μήνυμά του ο Πατριάρχης Κύριλλος.

Επίσης ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Εκκλησίας συνεχάρη όλους τους Επισκόπους και Ιερείς της Ουκρανικής Εκκλησίας, οι οποίοι όπως αναφέρει "βρήκαν τη δύναμη να καλέσουν όλες τις πλευρές σε ειρήνη και αδελφική αγάπη."

Κλείνοντας ο κ. Κύριλλος υπογραμμίζει: "Θρηνούμε τους νεκρούς, εκφράζουμε τη συμπόνια για τις οικογένειές τους, συμπαραστεκόμαστε στους τραυματίες. Ζητώ οι ποιμένες και τα παιδιά της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας να προσφέρουν τις προσευχές προς τον Κύριο και την Παναγία. Ας προσευχηθούμε για την ανάπαυση των νεκρών αδελφών, τη θεραπεία των ασθενών και των τραυματιών, την ειρήνευση των σκληρών καρδιών για τον τερματισμό της διχόνοιας στην Ουκρανία."

Πηγή
  greeknation.gr

Η ΡΩΣΙΑ ΒΟΛΙΔΟΣΚΟΠΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Επίσκεψη «αστραπή» στην Αθήνα πραγματοποιεί ο ισχυρός άνδρας της ρωσικής εκκλησιαστικής διπλωματίας, μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων, ο οποίος νωρίτερα σήμερα το πρωί πέρασε το κατώφλι της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Λίγες μόλις ημέρες πριν την σύναξη των Προκαθημένων στο Φανάρι, στην οποία όπως όλα δείχνουν θα συμμετάσχει και ο Ρώσος Πατριάρχης κ. Κύριλλος, ο κ. Ιλαρίων έρχεται στην Αθήνα προκειμένου να μεταφέρει τις θέσεις της Εκκλησίας της Ρωσίας και ενδεχομένως να βολιδοσκοπήσει την Εκκλησία της Ελλάδος πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα που ενδιαφέρουν την ρωσική εκκλησιαστική εξωτερική πολιτική.

«Το ενδιαφέρον μας είναι στραμμένο στην Ουκρανία» ήταν οι πρώτες λέξεις που είπε ο μητροπολίτης Βολοκολάμσκ στον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο ο οποίος τον υποδέχθηκε με θερμό εναγκαλισμό.

Αν και ανεπίσημη, η συνάντηση έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού η Εκκλησία της Ρωσίας έχει σειρά ανοικτών ζητημάτων τα οποία την ενδιαφέρουν όπως η κατάσταση στην Εκκλησία Τσεχίας και Σλοβακίας, οι εκκλησιαστικές παράμετροι στην κρίση της Ουκρανίας, η παρουσία της Ρωσίας στο Άγιον Όρος και φυσικά η επερχόμενη Πανορθόδοξη Σύνοδος που φαίνεται πως γίνεται πλέον «ορατή».

Με δεδομένο πως ο κ. Ιερώνυμος θα επισκεφθεί την Μόσχα αμέσως μετά την σύναξη της Κωνσταντινούπολης, οπότε και θα έχει ο ίδιος απευθείας επαφές με τον Πατριάρχη κ. Κύριλλο, θεωρείται βέβαιο πως η επίσκεψη του κ. Ιλαρίωνα στην Αθήνα αφορά την ατζέντα της σύναξης στην Κωνσταντινούπολη.

Αντίστοιχη επίσκεψη θα πραγματοποιήσει ο κ. Ιλαρίωνας και στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ. Χρυσόστομο.

Πηγή
dogma.gr

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ

Σοκαριστικό τροχαίο συνέβη γύρω στις 10.30 χθες το βράδυ στην Εγνατία Οδό, λίγο πριν τον κόμβο Κουλούρας (ρεύμα από Βέροια προς Αλεξάνδρεια), όταν... 42χρονη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες του InVeria.gr, αποβιβάστηκε από ΙΧ πάνω στον αυτοκινητόδρομο (για λόγους που εξετάζονται στην προανάκριση) και παρασύρθηκε από άλλο διερχόμενο ΙΧ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του InVeria.gr από αυτόπτες μάρτυρες, το πρώτο όχημα που εκείνη την στιγμή διερχόταν από το σημείο κατάφερε να την αποφύγει, αλλά δυστυχώς δεν συνέβη με το δεύτερο όχημα, που την παρέσυρε, τραυματίζοντάς την θανάσιμα.
 

Πηγή dimoshalkidonas.gr

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ;

Πρόταση στην Ουκρανία να επιζητήσει βοήθεια από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) κάνουν Ηνωμένες Πολιτείες και Βρετανία, στον απόηχο των δραματικών αλλαγών που βίωσε η ανατολικοευρωπαϊκή χώρα, μετά την αποπομπή του προέδρου Βίκτορ Γιανούκοβιτς και την ανάληψη της εξουσίας από την αντιπολίτευση.

Ο υπουργός Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών Τζακ Λου κάλεσε την Ουκρανία να αρχίσει συνομιλίες με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για τη διαμόρφωση

πακέτου οικονομικής βοήθειας το συντομότερο δυνατόν μετά την εγκατάσταση της νέας μεταβατικής κυβέρνησης στο Κίεβο.

Ο αμερικανός ΥΠΟΙΚ συνομίλησε με τον Αρσένι Γιατσενιούκ, μέλος της προσωρινής ουκρανικής ηγεσίας κατά την επιστροφή του στην Ουάσινγκτον από τη σύνοδο της Ομάδας των 20 στο Σίδνεϊ.

Σύμφωνα με αμερικανό αξιωματούχο που μίλησε στο πρακτορείο Reuters, στο Σίδνεϊ διαμορφώθηκε ευρεία συναίνεση για τη χορήγηση πακέτου οικονομικής βοήθειας στο Κίεβο μέσω του ΔΝΤ. Η ίδια πηγή διαβεβαίωσε ότι οι ΗΠΑ, μαζί με την Ευρώπη και άλλες χώρες της διεθνούς κοινότητας, είναι έτοιμες να χορηγήσουν οικονομική βοήθεια μέσω του ΔΝΤ για να αμβλύνουν τις συνέπειες της εφαρμογής οικονομικών μεταρρυθμίσεων για τα χαμηλά εισοδηματικά στρώματα του ουκρανικού πληθυσμού.

Μήνυμα πως η Βρετανία είναι έτοιμη να προσφέρει οικονομική βοήθεια στην Ουκρανία εντός πλαισίων που θα τεθούν από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Ένωση έστειλε παράλληλα από τη Σιγκαπούρη ο βρετανός υπουργός Οικονομικών Τζορτζ Όσμπορν.

«Είναι οι πρώτες ημέρες, οι πρώτες ώρες, αλλά ο λαός της Ουκρανίας φαίνεται να δείχνει τη βούληση να οδηγήσει τη χώρα στο μέλλον, στην οικοδόμηση ισχυρότερων δεσμών με την Ευρώπη, και δεν νομίζω ότι αυτό πρέπει να το αποκρούσουμε, πρέπει να το ενθαρρύνουμε», σημείωσε ο κ. Όσμπορν.

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να χορηγήσουμε οικονομική βοήθεια μέσω οργανισμών όπως το ΔΝΤ, και φυσικά μεγάλο μέρος αυτής θα λάβει τη μορφή δανείων, αλλά θα υπάρξουν καλές επενδύσεις στην οικονομία της Ουκρανίας», συμπλήρωσε.
 

Ο ρώσος υπουργός Οικονομικών συνέστησε στο Κίεβο να προσφύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο προκειμένου να αποφύγει την πτώχευση, ενισχύοντας την εικόνα πως η Μόσχα δεν πρόκειται να συνεχίσει το «παγωμένο» πρόγραμμα στήριξης της Ουκρανίας, ύψους 15 δισ. δολαρίων.

Πηγή
nooz.gr

ΕΚΤΑΦΗ ΑΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΦΩΤΟ)

Εντυπωσιακές εικόνες εκτυλίχθηκαν στην Γεωργία κατά την εκταφή του σώματος μιας σημαντικής εκκλησιαστικής προσωπικότητας της χώρας, του γέροντα Γαβριήλ του δια Χριστόν σαλού.

Χιλιάδες πιστοί κατέκλεισαν τη μονή όπου τελέσθηκε η τελετή για να παρακολουθήσουν από κοντά την διαδικασία στην οποία συμμετείχαν τιμητικά δυνάμεις του στρατού.

Μετά την εκταφή, το σώμα μεταφέρθηκε στο καθολικό της μονής σε μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή λιτανευτική πομπή στο Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη γυναικεία Μονή του Σαμτάβρο.

Ο Γέροντας Γαβριήλ ο δια Χριστόν σαλός (1929-1995, απολάμβανε μεγάλου σεβασμού στη Γεωργία. Θεωρήθηκε ως ένας εκ των μεγαλύτερων ομολογητών της οπίστεως ειδικά την εποχή του κομμουνιστικού καθεστώτος. Σύμφωνα με την βιογραφία του, την πρωτομαγιά του 1965 έκαψε ένα 12μετρο πορτραίτο του Λένιν πού κρεμόταν στο κτίριο του ανωτάτου Σοβιέτ στην Τυφλίδα, πρωτεύουσα της Γεωργίας.

Συνελήφθη από την Κα-Γκε-Μπε. Στην ερώτηση του ανακριτού γιατί το έκανε απάντησε: «Το έκανα γιατί δεν είναι δυνατόν να λατρεύουμε ένα άνθρωπο. Εκεί, στην θέση του πορτραίτου του Λένιν, πρέπει να κρεμάσετε την εικόνα της Σταυρώσεως του Χριστού. Γιατί γράφετε ‘Δόξα στον Λένιν’; Πρέπει να γράψετε: Δόξα στον Κύριο Ιησού Χριστό». Μετά από αυτό τον έκλεισαν σε ψυχιατρική κλινική, όπου διέγνωσαν σχιζοφρένεια.

Περισσότερα για την ζωή του Γεωργιανού Οσίου μπορείτε να δείτε ΕΔΩ






















Πηγή dogma.gr

Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ!!!

Αν οι άνθρωποι κατανοούσαν την υπέρμετρη αδικία του νομισματικού κια τραπεζικού συστήματος, θα ξεκινούσε μια επανάσταση, πριν καν ξημερώσει. Δυστυχώς βλέπουμε μια κοινωνία που έχει πολύ περισσότερους ανθρώπους με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης. Με άλλα λόγια μια κοινωνία αποβλάκωσης. Μια μάζα ανθρώπων που πιστεύουν ότι
τους πουν γιατί δεν μπορούν να σκεφτούν καθαρά. Ξοδεύονται υπέρογκα χρηματικά κονδύλια με στόχο την απόβλάκωση της κοινωνίας. Δυστυχώς ελάχιστοι είναι αυτοί που έχουν καλή νοητική λειτουργία και αντιλαμβάνονται την κατάσταση. Δεν υπάρχει κανείς πιο απελπιστικά σκλαβωμένος απ' αυτόν που ψευδώς πιστεύει ότι είναι ελεύθερος. Λίγοι όμως το αντιλαμβάνονται αυτό. Το πιο δυνατό και χρήσιμο εργαλείο που ένας άνθρωπος μπορεί να αποκτήσει στη ζωή του, είναι η γνώση. Γιατί με την γνώση έρχεται η σοφία και η βαθύτερη κατανόηση. Όσοι αρνούνται να ψάξουν βαθιά απλά μειώνουν το φάσμα της όρασής τους. Είναι σημαντικό να έχουμε ανοιχτό το μυαλό μας και να επιτρέπουμε τα πιστεύω μας να είναι αρκετά ευέλικτα, ώστε να αλλάζουν όταν αποκτιέται νέα γνώση. Είναι σημαντικό ν' ακούμε όλες τις πληροφορίες και όχι μόνο αυτές που εδραιώνουν τα πιστεύω μας. Μη πιστεύεται ότι σας λέει η τηλεόραση. Δεν είναι παρά ένα εργαλείο προπαγάνδας που έχει με επιτυχία κάνει πλύση εγκεφάλου στο 95% του κόσμου, με το να τροφοδοτεί τους ανθρώπους με προκατασκευασμένα δελτία ειδήσεων, παραπληροφόρηση και μια εντελώς ψευδή αντίληψη του κόσμου. Κλείστε την και αφήστε την κλειστή. Θα νιώσετε πιο υγιείς!!! Πρέπει να γίνει κατανοητό πως η ελίτ θα εξασκεί εξουσία πάνω μας, όσο εμείς το επιτρέπουμε. Γι αυτό σταματείστε να κάνετε ότι σας λέει η τηλεόραση και σταματείστε να συμμορφώνεστε με το σύστημα.  Δεν λέω να γίνεται αναρχικοί αλλά συνειδητοποιείστε πως όλοι είμαστε ένα. Πολλά θα αλλάξουν αν ξυπνήσει ο κόσμος...Όταν οι άνθρωποι αποκτήσουν διορατικότητα, ανοίξουν τα μάτια τους και δουν το τι πραγματικά συμβαίνει, όταν αντιληφθούν τις δυνατότητές τους και ξυπνήσουν από το όνειρο και την ψευδαίσθηση μέσα στην οποία ζουν τότε και μόνο τότε θα είναι ικανοί για την ριζική αλλαγή της κοινωνίας των μαζών. Οι μάζες που ακόμη κοιμούνται πρέπει να νατιληφθούν τι συμβαίνει...Υπάρχουν πολύ σκοτεινές δυνάμεις, που προσπαθούν να ελέγξουν τα πράγματα και το κάνουν μέσω της χειραγώγησης του οικονομικού συστήματος και του νου. Η ώρα για κουβέντες έχει περάσει, ήρθε η ώρα για πράξεις. Ο κόσμος που επιτρέπουμε να δημιουργείται για τα παιδιά μας δεν είναι ένας κόσμος που αξίζει να ζει κανείς , είναι μια επίγεια κόλαση. Ήρθε η ώρα για όλους να κατανοήσουν την αλήθεια, ήρθε η ώρα να προσεγγίσουμε ο ένας τον άλλον με αγάπη και όχι με διάθεση φόβου, να επικεντρωθούμε στην πηγή και να συνειδητοποιήσουμε τις δυνατότητες μας, να σταθούμε συλλογικά οι πολλοί απέναντι στους λίγους. Πίσω από το σχέδιο για τον παγκόσμιο έλεγχο, όλοι χρειάζεται να κατανοήσουν ξεκάθαρα ότι η φασιστική νέα τάξη που μας έχει παρουσιαστεί, έχει εφαρμοστεί από την εγκληματική τραπεζική ελίτ. Μην ακολουθείτε πιστά διαταγές για τον φόβο της συνέπειας.
Σταματείστε να δίνεται δύναμη σε ανθρώπους που σας ελέγχουν, κατανοείστε πως η μόνη δύναμη που έχουν είναι η αδυναμία σας για αντίσταση.

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΗς ΚΡΙΣΕΩΣ

Στο ευαγγέλιο της Κυριακής της Απόκρεω, βλέπουμε την δικαιοσύνη του Θεού. Η Εκκλησία μας διαβάζει το ευαγγέλιο της Δευτέρας και ενδόξου Παρουσίας του Ιησού Χριστού.

Η περικοπή μας διδάσκει, πως θα έλθει μια μέρα όπου όλοι μας θα δώσουμε λόγο στο Θεό για τις πράξεις που κάναμε πάνω στη γη κατά τη διάρκεια της ζωής μας. Δεν πρέπει ο άνθρωπος να ξεχνάει πως ο Χριστός θα έλθει και πάλι στη γη κατά τη δευτέρα και ένδοξη Παρουσία του «κρίναι ζώντας και νεκρούς», όπως ομολογούμε στο Σύμβολο της Πίστεως μας. Ο Κύριος την πρώτη φορά ήλθε στη γη ως ταπεινός άνθρωπος, τη δεύτερη φορά θα έλθει ως Βασιλέας και Κριτής. Την πρώτη φορά μας έδωσε αγάπη για να σωθούμε όλοι, τη δεύτερη θα μας κρίνει με δικαιοσύνη.

Ο Κύριος μας παρουσιάζει πώς θα μαζευτούν όλοι οι άνθρωποι μπροστά του και πώς θα ξεχωρίσει όλους τους ανθρώπους, όπως ο τσοπάνης ξεχωρίζει τα πρόβατα από τα κατσίκια. Ένα και μοναδικό κριτήριο θα έχει, που θα κρίνει τον κάθε άνθρωπο χωριστά. Είναι η εντολή της αγάπης και ο τρόπος που την εφάρμοσε ο κάθε άνθρωπος στη ζωή του. Πολύ απλά πράγματα θα ζητήσει εκείνη την ημέρα ο Κύριος από τους ανθρώπους. Θα δει αν δώσαμε ένα κομμάτι ψωμί στον πεινασμένο. Ένα ποτήρι νερό στο διψασμένο. Ένα ρούχο στο γυμνό. Μια φιλοξενία στον άστεγο. Μια προστασία στη χήρα και το ορφανό. Μια επίσκεψη στον άρρωστο και το φυλακισμένο. Ο Χριστός περιορίζεται στα λίγα πράγματα για να μη δικαιολογηθεί κανείς πως δεν μπορούσε να προσφέρει στους άλλους κάτι περισσότερο, επειδή και ο ίδιος δε θα είχε. Το σπουδαιότερο όμως είναι πως ο άνθρωπος προσφέρει στο συνάνθρωπο του κάτι, επειδή τον αγαπά. Και αγαπά τον πλησίον, επειδή αγαπά το Θεό και το Χριστό. Αυτή τη μεγάλη αλήθεια μας παρουσιάζει ο Κύριος, όταν λέγει: «Σας βεβαιώνω πως ό,τι εκάματε σ' έναν από τους πιο τελευταίους αδελφούς μου, σ' εμένα το εκάματε». Αυτό μας διδάσκει πως ο Χριστός συνδέει τον εαυτό του με κάθε άνθρωπο ιδιαίτερα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αλήθεια που να ενισχύει και να παρηγορεί τον καθένα μας.

Η σημερινή ευαγγελική περικοπή μας καλεί όλους να αρχίσουμε από σήμερα τα έργα της αγάπης μας. Στην οικογένεια, στο σχολείο, στη γειτονιά, στο δρόμο, που περπατάμε και όπου αλλού βρεθούμε, συναντάμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη από τη δική μας αγάπη. Μια βοήθεια, μια καλοσύνη, λίγο φαγητό στο φτωχό της γειτονιάς, μια επίσκεψη στον άρρωστο, μια συμπαράσταση στον πονεμένο, όλα αυτά θα μας βοηθήσουν από τώρα να νιώσουμε έμπρακτα την αγάπη στην καρδιά μας. Έτσι δε θα έχουμε λόγο να φοβόμαστε την ημέρα της κρίσεως, που ο Κύριος θα μας αποδώσει δικαιοσύνη. Θα την περιμένουμε σαν την ημέρα εκείνη, που ο Χριστός θα μας βραβεύσει και θα μας πει: « Ελάτε οι ευλογημένοι από τον πατέρα μου να κληρονομήσετε τη Βασιλεία των ουρανών».

Πηγή
jmc.gr

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!! Η ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ...(VIDEO)

Ενημερωθείτε σήμερα γιατί αύριο η άγνοια δεν θα αποτελεί δικαιολογία... 
 

ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ

Το Σάββατο πριν από την Κυριακή της Απόκρεω, λέγεται - «Σάββατο των Ψυχών» ή Ψυχοσάββατο. Είναι το πρώτο από τα δύο Ψυχοσάββατα του έτους (το δεύτερο επιτελείται το Σάββατο πριν από την Κυριακή της Πεντηκοστής).

Ο λόγος που το καθιέρωσε η Εκκλησία μας, παρ' ότι κάθε Σάββατο είναι αφιερωμένο στους κεκοιμημένους, είναι ο εξής: Επειδή πολλοί κατά καιρούς απέθαναν μικροί ή στην ξενιτιά ή στη θάλασσα ή στα όρη και τους κρημνούς ή και μερικοί, λόγω πτώχειας, δεν αξιώθηκαν των διατεταγμένων μνημοσυνών, «οι θείοι Πατέρες φιλανθρώπως κινούμενοι θέσπισαν το μνημόσυνο αυτό υπέρ πάντων των άπ' αιώνος εύσεβώς τελευτησάντων Χριστιανών».

Επειδή την Κυριακή της Απόκρεω ποιούμε ανάμνηση της Δευτέρας Παρουσίας του Χριστού και οι κεκοιμημένοι μας ακόμη δεν κρίθηκαν, τους μνημονεύουμε σήμερα και, επικαλούμενοι το άπειρο έλεος Του, παρακαλούμε τον Θεό με το μνημόσυνο πού κάνουμε, να τους αναπαύσει. Συγχρόνως δε, ενθυμούμενοι και εμείς το θάνατο και «διεγειρόμεθα προς μετάνοιαν...».
 

Πηγή saint.gr

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΠΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ Ν' ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ;;;

Το σχέδιο των εβραίων για την έλευση του αντιχρίστου,την παγκοσμιοποίηση και το σφράγισμα των ανθρώπων προχωρά τέλεια!!! Και ο ψευτομεσίας τους ο αντίχριστος, θα τα βρεί όλα έτοιμα, αφού μέσω της τεχνολογίας και των ΜΜΕ περνούν τα μηνύματα που θέλουν!!! Ήδη κάποιοι έχουν διαλέξει
στρατόπεδο!!!
Είναι απολύτως βεβαιωμένο ότι αν δεν λάβετε το σφράγισμα δεν θα μπορείτε να
αγοράσετε ούτε να πουλήσετε τίποτα!!! Ούτε καν τρόφιμα!!! Δεν θα μπορείτε να νοικιάζετε σπίτι ή κατάστημα άρα δεν θα μπορείτε να δημιουργήσετε κάθε είδους επιχείρηση. Δέν θα έχετε την δυνατότητα χωρίς το σφράγισμα να έχετε συναλλαγές με τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, ούτε εφορία, ΤΕΒΕ, ΙΚΑ, κ.τ.λ. Δέν θά εχετε ασφάλεια, γιατρούς, νοσοκομεία, φάρμακα, τίποτα!! Δεν θα υπάρχετε εγγεγραμένοι στο κράτος σαν νόμιμοι πολίτες, θα είσαστε παράνομοι!!! Όπως οι κοινοί εγκληματίες θα ζείτε κυνηγημένοι, θα συλλαμβάνεστε, θα σας κλείνουν φυλακή και θα σας σκοτώνουν!!!
Και όλα αυτά γιατί δεν θα δεχτείτε το σφράγισμα!!!

Το θέμα είναι πόσοι θα αντέξουν να μην σφραγιστούν με τον αριθμό του θηρίου..(;)

Πόσοι θα αντέξουν να μην μπορούν να αγοράσουν φαγητό να θρέψουν τα παιδιά τους που θα πεινάνε;
Πόσοι θα αντέξουν να ζουν κυνηγημένοι απο το κράτος; 

Πόσοι θα αντέξουν να φυλακίζονται άδικα;
Πόσοι θα αντέξουν χωρίς γιατρό και φάρμακα; 

Και πολλά άλλα μαρτύρια που δεν τα χωράει ο ανθρώπινος νούς...

Θέλω να τονίσω εδώ ότι κάποιοι λένε θα λάβω το σφράγισμα στο κεφάλι ή στο χέρι, για να μην με κυνηγήσουν και να έχουν φαγητό τα παιδιά μου, αλλά θα κάνω κι ένα Σταυρό τατουάζ και δεν θα πάθω τίποτα!!!Θα πιστεύω στον Χριστό απο μέσα μου!!!



Πλάνη μεγάλη έχετε όσοι σκέφτεστε έτσι!!! Λογαριάσατε λάθος!!! Μονο αυτά που δέχονται Αγιασμό, μόνο αυτά Αγιάζονται!!! 'Οπως το νερό!!! Η ακαθαρσία, δεν δέχεται Αγιασμό!!! Επομένως
ο διάβολος, όταν είναι στην ταυτότητα μας ή στο χέρι ή στο κεφάλι μας με το σύμβολο
του, το σφράγισμα 666, δεν μπορούμε να Αγιαστούμε με το να βάλουμε ένα Σταυρό!!!
Στην αρχή σφραγίστηκαν όλα τα άψυχα αντικείμενα του κόσμου με τον κωδικό bar-code system, όπως έπιπλα, τρόφιμα, αυτοκίνητα κ.τ.λ.

Μετά σφραγίσανε τα ζώα και μάλιστα όποιο ζώο δεν έχει τσιπάκι είναι παράνομο να το έχει κάποιος!
Τώρα έχουμε σειρά εμείς... Τώρα ο διάβολος αγρίεψε!!! Έγινε εξουσία κι εχει ειδικές κάρτες με τον αριθμό του!!!
Κι ενώ τα σημεία των καιρών φαίνονται, είναι πλέον ξεκάθαρα, το ''θηρίο'' στις Βρυξέλλες με το 666
έχει ρουφήξει όλα τα κράτη στο κομπιούτερ!!!
Η κάρτα, η ταυτότητα, η εισαγωγή του σφραγίσματος τι φανερώνουν;
Πίσω από το τέλειο σύστημα ''κάρτας εξυπηρετήσεως'' κρύβεται η παγκόσμια δικτακτορία,η σκλαβιά
του αντιχρίστου!!!

Απορώ....Δεν προβληματίζεστε με όλα αυτά τα γεγονότα; Δεν βάζετε έστω ούτε ένα ερωτηματικό
τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά να το ερευνήσετε;;;
Δεν σας περνάει καν η σκέψη ότι επιβοηθούν τους εβραίους και τον ψευτομεσία τους αντίχριστο
για το σφράγισμα;;; 

Έλληνες αφυπνιστείτε!!! 
Η ελληνική φυλή και η ορθοδοξία είναι ο στόχος των εβραίων και του αντιχρίστου!!!
Θέλουν απεγνωσμένα την καταστροφή των Ιερών και Οσίων της Ορθόδοξης Πίστης και του Ελληνισμού!!!


Πηγή  anekshghta.gr

"ΕΦΥΓΕ" ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΑΚΗΣ ΜΠΟΥΛΑΣ

Έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 60 ετών, ο δημοφιλής και αγαπημένος ηθοποιός της ελληνικής τηλεόρασης και ερμηνευτής, Σάκης Μπουλάς. Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Υγεία.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, "O Αθανάσιος Μπουλάς απεβίωσε σήμερα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο χαρισματικός καλλιτέχνης καθ' όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του επέδειξε γενναιότητα και αξιοπρέπεια".

Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν δίνοντας μάχη για τη ζωή του.

Γεννήθηκε στο Κιλκίς, στις 11 Μαρτίου 1954 αλλά η καταγωγή του ήταν από τον Πειραιά όπου και μεγάλωσε.

Εκτός από ηθοποιός ήταν παράλληλα και τραγουδιστής, συνεργάστηκε πάνω από 12 χρόνια με τον Θάνο Μικρούτσικο. Έγραψε στίχους για τραγούδια για τον Γιαννη Ζουγανέλη τον Λ.Μαχαιρίτσα κ.α και σε πολλά τραγούδια που είχε ερμηνεύσει ο ίδιος.

Η πρώτη του εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη ήταν το 1981.

Πηγή
  freepen.gr

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ILLOUMINATI ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΑ; (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ....
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΝΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ....
















ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΗΜΑΔΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ
ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΤΙ .... Η ΟΤΑΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΜΑΤΙΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΣΤΙΑΖΕΙ Ο ΘΕΑΤΗΣ ΕΚΕΙ .... Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΣΥΝΑΔΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗ ΟΦΘΑΛΜΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΜΜΙΔΑ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ...














ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ....











ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΣΚΑΚΙΕΡΑΣ ΠΟΥ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ......








ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΦΩΤΙΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ



Η ΕΥΑ ΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΤΙ ΑΛΛΟ;;; ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ .....

KAI ENA TEΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΕ ΕΣΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ....

ΜΙΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΛΦΑ ;;;;







Πηγή epanastasi-gr.