Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΝΙΒΑΛΙΚΟ ΑΜΟΚ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗΣ

Η Laura Levites (Λάουρα Λευίτις ή Λοβίτις) (αριστερά), , είναι μια εβραϊκής καταγωγής φανατική «φεμινίστρια» από τη Νέα Υόρκη που παρουσιάζεται με βαμμένα μαλλιά στυλ Μέδουσας και που θεωρεί για τον εαυτό της ότι είναι «κωμικός».

Η Cathy McMorris Rodgers (δεξιά)είναι μια Ρεπουμπλικάνα Γερουσιαστής (Ουάσιγκτον), η οποία είναι χριστιανή που υπερασπίζεται το αγέννητο και είναι κατά των εκτρώσεων, μητέρα τριών παιδιών, μεταξύ των οποίων ένα 4χρονο αγοράκι με σύνδρομο Down.

Σε ένα tweet της για την Rodgers – βγάζοντας αφρούς η «φεμινίστρια» Levites εκτοξεύει ύβρεις προς την Rodgers και απειλεί να την «σχίσει» και να «φάει» την μήτρα της...
Η Levites στη συνέχεια, καθώς δεν είχε φαίνεται χορτάσει «αίμα» επανήλθε με δεύτερο tweet επιθυμώντας το θάνατο της Rodgers και κοροϊδεύοντας τον Ιησού Χριστό.
Το «έγκλημα» της McMorris Rodgers ήταν που αποκάλεσε το παιδί της που έχει σύνδρομο Down «ένα δώρο από το Θεό».
Παρά τις αντιδράσεις που προέκυψαν εκείνη επέμεινε. Ένας αναγνώστης έγραψε, «Οι γυναίκες, σαν την Laura Levites δεν είναι υπέρ της «επιλογής». Είναι λάτρεις της άμβλωσης. Δεν έχουν κανένα σεβασμό για τη ζωή ή για τις γυναίκες που την επιλέγουν. Λυπηρό».
Όταν κάποιος της είπε γιατί δεν κάνει αστεία με τον Μωάμεθ, αφού είναι τόσο «ζόρικη», εκείνη είπε ότι τα αστεία με τον Χριστό «έχουν πιο πολύ πλάκα».. (ξέχασε να γράψει ότι έτσι, γλυτώνει την ζωή της ή την δική της μήτρα…).
Οσο περνάει ο καιρός η γλώσσα των «προοδευτικών» αντιχριστιανών υπερασπιστών «δικαιωμάτων» στάζει όλο και πιο πολύ μίσος και δεν συστέλλονται πλέον να μιλάνε ευθέως για «θάνατο» των αντιπάλων τους. Τόση «δημοκρατία». Τόση "πρόοδος". Και τόση υποκρισία από τα ξεπουλημένα media που ψάχνουν συνεχώς «δηλώσεις μίσους» αβαντάροντας κανίβαλους.

Πηγή
  koukfamily.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου