Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ!!!

Αν οι άνθρωποι κατανοούσαν την υπέρμετρη αδικία του νομισματικού κια τραπεζικού συστήματος, θα ξεκινούσε μια επανάσταση, πριν καν ξημερώσει. Δυστυχώς βλέπουμε μια κοινωνία που έχει πολύ περισσότερους ανθρώπους με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης. Με άλλα λόγια μια κοινωνία αποβλάκωσης. Μια μάζα ανθρώπων που πιστεύουν ότι
τους πουν γιατί δεν μπορούν να σκεφτούν καθαρά. Ξοδεύονται υπέρογκα χρηματικά κονδύλια με στόχο την απόβλάκωση της κοινωνίας. Δυστυχώς ελάχιστοι είναι αυτοί που έχουν καλή νοητική λειτουργία και αντιλαμβάνονται την κατάσταση. Δεν υπάρχει κανείς πιο απελπιστικά σκλαβωμένος απ' αυτόν που ψευδώς πιστεύει ότι είναι ελεύθερος. Λίγοι όμως το αντιλαμβάνονται αυτό. Το πιο δυνατό και χρήσιμο εργαλείο που ένας άνθρωπος μπορεί να αποκτήσει στη ζωή του, είναι η γνώση. Γιατί με την γνώση έρχεται η σοφία και η βαθύτερη κατανόηση. Όσοι αρνούνται να ψάξουν βαθιά απλά μειώνουν το φάσμα της όρασής τους. Είναι σημαντικό να έχουμε ανοιχτό το μυαλό μας και να επιτρέπουμε τα πιστεύω μας να είναι αρκετά ευέλικτα, ώστε να αλλάζουν όταν αποκτιέται νέα γνώση. Είναι σημαντικό ν' ακούμε όλες τις πληροφορίες και όχι μόνο αυτές που εδραιώνουν τα πιστεύω μας. Μη πιστεύεται ότι σας λέει η τηλεόραση. Δεν είναι παρά ένα εργαλείο προπαγάνδας που έχει με επιτυχία κάνει πλύση εγκεφάλου στο 95% του κόσμου, με το να τροφοδοτεί τους ανθρώπους με προκατασκευασμένα δελτία ειδήσεων, παραπληροφόρηση και μια εντελώς ψευδή αντίληψη του κόσμου. Κλείστε την και αφήστε την κλειστή. Θα νιώσετε πιο υγιείς!!! Πρέπει να γίνει κατανοητό πως η ελίτ θα εξασκεί εξουσία πάνω μας, όσο εμείς το επιτρέπουμε. Γι αυτό σταματείστε να κάνετε ότι σας λέει η τηλεόραση και σταματείστε να συμμορφώνεστε με το σύστημα.  Δεν λέω να γίνεται αναρχικοί αλλά συνειδητοποιείστε πως όλοι είμαστε ένα. Πολλά θα αλλάξουν αν ξυπνήσει ο κόσμος...Όταν οι άνθρωποι αποκτήσουν διορατικότητα, ανοίξουν τα μάτια τους και δουν το τι πραγματικά συμβαίνει, όταν αντιληφθούν τις δυνατότητές τους και ξυπνήσουν από το όνειρο και την ψευδαίσθηση μέσα στην οποία ζουν τότε και μόνο τότε θα είναι ικανοί για την ριζική αλλαγή της κοινωνίας των μαζών. Οι μάζες που ακόμη κοιμούνται πρέπει να νατιληφθούν τι συμβαίνει...Υπάρχουν πολύ σκοτεινές δυνάμεις, που προσπαθούν να ελέγξουν τα πράγματα και το κάνουν μέσω της χειραγώγησης του οικονομικού συστήματος και του νου. Η ώρα για κουβέντες έχει περάσει, ήρθε η ώρα για πράξεις. Ο κόσμος που επιτρέπουμε να δημιουργείται για τα παιδιά μας δεν είναι ένας κόσμος που αξίζει να ζει κανείς , είναι μια επίγεια κόλαση. Ήρθε η ώρα για όλους να κατανοήσουν την αλήθεια, ήρθε η ώρα να προσεγγίσουμε ο ένας τον άλλον με αγάπη και όχι με διάθεση φόβου, να επικεντρωθούμε στην πηγή και να συνειδητοποιήσουμε τις δυνατότητες μας, να σταθούμε συλλογικά οι πολλοί απέναντι στους λίγους. Πίσω από το σχέδιο για τον παγκόσμιο έλεγχο, όλοι χρειάζεται να κατανοήσουν ξεκάθαρα ότι η φασιστική νέα τάξη που μας έχει παρουσιαστεί, έχει εφαρμοστεί από την εγκληματική τραπεζική ελίτ. Μην ακολουθείτε πιστά διαταγές για τον φόβο της συνέπειας.
Σταματείστε να δίνεται δύναμη σε ανθρώπους που σας ελέγχουν, κατανοείστε πως η μόνη δύναμη που έχουν είναι η αδυναμία σας για αντίσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου