Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ

Προκαλούν και πάλι χαρακτηρίζοντας... «κατάφωρη συνταγματική παραβίαση» την απόφαση της κυβέρνησης να τους φορολογήσει.
Όχι μόνο αρνούνται να συμμετάσχουν στη φορολογία που έχει τσακίσει τον απλό Έλληνα πολίτη, αλλά τολμούν και περνούν στην αντεπίθεση οι Έλληνες εφοπλιστές, κάνοντας λόγο για «κατάφωρη συνταγματική εκτροπή» αναφερόμενοι στην απόφαση του οικονομικού επιτελείου να προχωρήσει στη φορολόγησή τους. 

Την ώρα που ο δοκιμαζόμενος ελληνικός λαός έχει χάσει –τουλάχιστον- το 40% του εισοδήματος του και η φορολογία για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους έχει πολλαπλασιαστεί σε σχέση με την προ κρίσης περίοδο, οι Έλληνες πλοιοκτήτες επιμένουν να διατηρούν και έχουν... αγκιστρωθεί πάνω στις προκλητικές φοροαπαλλαγές.
Οι «άρχοντες των θαλασσών» φτάνουν στο σημείο να «απειλήσουν» - εμμέσως πλην σαφώς - την κυβέρνηση πως αν προχωρήσει στην υλοποίηση του νομοσχεδίου που αφορά στην φορολόγησή τους, θα προκύψει διατάραξη των σχέσεων με το ναυτιλιακό κεφάλαιο.
Τελικά το πρωτογενές πλεόνασμα θα εξακολουθεί να «βγαίνει» από τα συνήθη υποζύγια και την οικονομική... αφαίμαξη των μισθωτών και των συνταξιούχων ή θα μπει –επιτέλους- το κρατικό... χέρι και στις μεγάλες τσέπες των ελλήνων εφοπλιστών;
 

Πηγή  newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου