Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΟΣΑ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ...

Δυστυχώς, η επερχόμενη ανθρωποσφαγή είναι το μοναδικό στοιχείο που ίσως θα είναι επαρκές για να κατορθώσουν οι λαοί να κατανοήσουν το μέγεθος και τον κυρίως σκοπό του εγχειρήματος της παγκοσμιοποίησης και της επιβολής της Νέας Τάξης Πραγμάτων..., η οποία θα διαλύει και θα κατακτά τις χώρες είτε μέσω "οικονομικής κρίσης", είτε μέσω των άλλων "εργαλείων" που διαθέτει (ισλάμ, ναζί).
Οι ημέρες που έρχονται θα δοκιμάσουν τους πάντες, μα περισσότερο από όλα θα δοκιμάσουν την πίστη μας, την

πίστη στην πατρίδα μας και στην εθνική κληρονομιά μας.
Θα πρέπει όλοι μας να κατανοήσουμε πως η παγκόσμια γεωπολιτική μεταβολή είναι ένα υπαρκτό γεγονός, απολύτως επικίνδυνο για όποιον τολμήσει να του αντισταθεί και η Ελλάδα αποτελεί ένα μικρό, αλλά διόλου ασήμαντο κομμάτι αυτής της πολύ προσεκτικά σχεδιασμένης και χρονικά εκτελεσθείσας βίαιης επαναδιάταξης του παγκόσμιου γεωπολιτικού χάρτη, με δυνάμεις που συσπειρώνονται για να διαλύσουν τα εθνικά κράτη, να επιβληθούν σε κοινωνίες και λαούς και να εξαναγκάσουν σε παγκόσμια αποδοχή όλα εκείνα που μέχρι πριν λίγα μόλις χρόνια θα ήταν αδιανόητα ακόμη και να λεχθούν.

Η Νέα Εποχή επιδιώκει την επιβολή πλήρους ανασφάλειας πολιτών και χωρών, πλήρους τρομοκράτησης των πάντων. Άλλωστε, η απόλυτη φτώχεια και ο πολιτικός – ιδεολογικός φανατισμός, υπήρξαν σταθεροί τροφοδότες πολέμων που επέφεραν τεράστια οφέλη στους πραγματικούς υποκινητές – σχεδιαστές τους.
Μέχρι στιγμής ο πόλεμος αυτός είναι νικηφόρος για τους νεοταξίτες και τους διάσπαρτους υπαλλήλους τους, αφού έχουν κατορθώσει να εκβιάσουν (οικονομική κρίση) και να εγκλωβίσουν σειρά από λαούς (ιδιαίτερα τον ελληνικό, ο οποίος χρησιμοποιείται ως μέτρο αντίδρασης) προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός των ισχυρών. Έτσι, με δεδομένη την εθελοδουλία, φοβικότητα (έως βαθμού εσχάτης προδοσίας) των ελληνόφωνων πολιτικών, καθίσταται σαφές πως έχουν ήδη υπάρξει συμφωνίες ατιμωτικές για την Ελλάδα και για τον Ελληνισμό.
Η Ελλάδα σήμερα βρίσκεται προ μίας τεράστιας εθνικής καταστροφής, μη δυνάμενη να αντιδράσει, αφού ο λαός έχει κατακερματιστεί και η πολιτική έχει προ πολλού εξαγορασθεί.
Δυστυχώς, το Αιγαίο και η Κύπρος έχουν δοθεί βορά στις ορέξεις της Άγκυρας, ενώ η Θράκη πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ως μοχλός πίεσης για δημιουργία έκρυθμων καταστάσεων εντός της Ελλάδας.
Η διάσωση της χώρας είναι δυνατή μόνον εάν υπάρξει μία μαζική ειρηνική αρνητική τοποθέτηση, με ταυτόχρονη εκλογή πραγματικών πατριωτών που θα αναλάβουν να βγάλουν τα "κάστανα από τη φωτιά" αδιαφορώντας για τους κινδύνους που θα εκθέσουν τους εαυτούς τους.
Η επιλογή αυτών των προσώπων σήμερα καθίσταται αδύνατη, αφού η εμβόλιμη αμφιβολία και αμφισβήτηση των πάντων, είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα των κατεχομένων δυνάμεων.
Το επόμενο διάστημα της χρονιάς που διανύουμε δεν θα είναι διόλου ευχάριστο για τους περισσότερους, αφού θα επιφυλάσσει σειρά τεράστιων εκπλήξεων και ακόμη μεγαλύτερων απογοητεύσεων για τον ελληνικό λαό.

Είτε μας αρέσει είτε όχι, αφού επιτρέψαμε να συμβούν όσα μέχρι σήμερα συνέβησαν κι επειδή δεν είμαστε ικανοί να υπερασπίσουμε τους εαυτούς μας, πρέπει να αποδεχθούμε πως είμαστε στα χέρια του Θεού.
Και όσοι δεν πιστεύουν στον Θεό, ίσως να έχουν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν μέσα από τα επερχόμενα γεγονότα...

Πηγή
  thesecretrealtruth.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου