Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΣΟΣ: ΟΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΕΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΥΟΥ

Τα προβλήματα που άφησε πίσω τους ο Εγκέλαδος καλούνται να αντιμετωπίσουν οι κάτοικοι της Κεφαλονιάς οι οποίοι στερούνται αυτή τη στιγμή όσα οι υπόλοιποι Έλληνες θωρούν αυτονόητα.
Εκτός από τις υλικές ζημιές, οι κάτοικοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα και με το νερό, αφού η υδροδότηση έχει σταματήσει, με αποτέλεσμα να μην έχουν νερό ούτε για να πλύνουν το πρόσωπό τους. 
Μάλιστα εκτός των άλλων έχουν να αντιμετωπίσουν και τον καιρό ο οποίος μόνο σύμμαχος δεν είναι αφού παρουσιάζει επιδείνωση, με τσουχτερό κρύο και ισχυρούς ανέμους που καθιστούν αδύνατη την διαβίωση σε σκηνές. Σε σκηνές στα γήπεδα και λεωφορεία κοιμούνται οι άνθρωποι, χωρίς θέρμανση κι εμείς από τα ζεστά σπιτάκια μας μπήκαμε έστω στην διαδικασία να τους καταλάβουμε στο ελάχιστο; Η πολιτεία είπε πως θα χρειαστούν πολλά κοντέινερ...που είναι; Γιατί δεν έχουν στηθεί ακόμη; Για την ανάληψη της προεδρίας της χώρας μας στην ΕΕ βρέθηκαν οι λιμουζίνες άμεσα, για τους ανθρώπους που υποφέρουν, που ξεπαγιάζουν στο κρύο τα κοντέινερ ακόμη να στηθούν...
Επιτέλους φροντίστε αυτούς τους ανθρώπους, γιατί χρονοτριβείται; Δείξτε την ανθρωπιά σας (αν έχετε), έστω για μια στιγμή. Δεν έχουν ανάγκη την παρουσία σας στο πολύπαθο νησί τους, την μέριμνά σας έχουν ανάγκη.
Δείξτε το κοινωνικό σας πρόσωπο!!! ΤΩΡΑ!!! Αφήστε στην άκρη τα πολιτικά και επικοινωνιακά σας τρικ, οι άνθρωποι υποφέρουν, τι δεν καταλαβαίνεται;;;
Να το ουρλιάξουμε για να το καταλάβετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου