Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

"ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ"

Τα σημεία των καιρών είναι φανερά. 
Ο πόλεμος πραγματοποιείται σε ψυχολογικό και πνευματικό επίπεδο. 
Στόχος τους να μας φέρουν σε απόγνωση και απελπισία ώστε να ζητήσουν οι λαοί από μόνοι τους, την "σωτηρία" που θα προσφέρουν. 
Το κλειδί είναι η
ελευθερία της βούλησης, ότι κι αν γίνει, ότι κι αν μας υποχρεώσουν να κάνουμε, εμείς θα πάρουμε την δύσκολη απόφαση και όχι αυτοί. 
Γι αυτό και προσπαθούν να παρουσιάσουν την δική τους λύση ως την μοναδική. 
Ο ιστός που μας έχουν υφάνει είναι πολύπλοκος, το βλέπουμε από την καθημερινότητά μας, τον τρόπο που σκεφτόμαστε, τον τρόπο που αντιδρούμε, τον τρόπο που αποφασίζουμε σαν ρομποτάκια...!!! 
Μας επέβαλλαν τον δικό τους τρόπο ζωής, θεοποιώντας το χρήμα ώστε να τρέχει σε γρήγορους ρυθμούς, για να μην έχει κανείς χρόνο να αντιληφθεί τον πραγματικό ιστό και να μην αντιδράει. 
Η αντίδραση λοιπόν πρέπει να ξεκινήσει από μέσα μας, ενάντια στον ανθρωπάκο που όλοι κρύβουμε και αυτό είναι κάτι που φοβούνται. 
Για να μπορέσουμε να αντιταχθούμε αποτελεσματικά στον "αόρατο εχθρό" που έχουμε απέναντί μας, πρώτα χρειαζόμαστε εφόδια. 
Το καλύτερο εφόδιο για να τους κάνουμε να χάσουν τον ύπνο τους είναι αρχικά η ΓΝΩΣΗ. 

Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς.

Ανακαλύψτε την γνήσια και καλά κρυμμένη ορθοδοξία μέσα σας...Δώστε έρεισμα στον αναστάντα Ιησού Χριστό να μας βοηθήσει εν παντί τόπο και χρόνο...Ο Ιησούς Χριστός εξήλθε ίνα να νικήσει και θα νικήσει..!!! Ζεις Χριστέ μου...ζεις και βλέπεις την αγωνία μας..!!!

Πηγή  pisoapothnkoyrtina.gr    filoumenos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου