Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ

Στόχος η ψυχή μας! Το Σάββατο το βράδυ, δύο άτομα, ένας γηγενής νεαρός και μια γυναίκα ασιατικής καταγωγής, μοίραζαν στον Πειραιά φυλλάδια, προσπαθώντας να προσηλυτίσουν Έλληνες ορθόδοξους χριστιανούς σε προτεσταντικές σέκτες! Χαμογελώντας προσποιητά, προσέγγιζαν περαστικούς και έδιναν έντυπα. 
Αυτά τα κάνουν οι της Νέας Τάξης Πραγμάτων ανενόχλητοι, το 2014, σε μια χώρα ορθόδοξη χριστιανική! Στόχος, τα νεαρά παιδιά, μιας και το Σάββατο το βράδυ, οι δρόμοι γύρω από την Πλατεία Κοραή, γεμίζουν από νεαρά παιδιά και όχι μόνο, μιας και στην Πλατεία λειτουργούν πολλές επιχειρήσεις εστίασης.
Φυσικά, όλοι αυτοί των σεκτών της Νέας Τάξης Πραγμάτων, στοχεύουν στην άλωση των ψυχών νεαρών – αν και όχι μόνο- συμπολιτών μας, στην άλωση των ψυχών όλων όσων η ηθική κρίση και η οικονομική κατάρρευση κατέστησαν ψυχικά ευάλωτους, όλων όσων αισθάνονται απόγνωση.
 

Το ερώτημα που προκύπτει, είναι ποιος τα χρηματοδοτεί όλα αυτά;

Η επιχείρηση προσηλυτισμού, έχει στηθεί καλά και είναι εμφανές ότι χρηματοδοτείται από το εξωτερικό. Τα κονδύλια ρέουν και το υλικό διανέμεται, ενώ έχουν επιλεχτεί και λειτουργούν ήδη, όπως φαίνεται, σημεία διανομής στο κέντρο των Αθηνών. Επίσης, υπάρχει πλέον και μια ιστοσελίδα – δίαυλος προτεσταντικής προπαγάνδας (www.christ.gr), αλλά κι ένα τηλεφωνικό κέντρο το οποίο υποδέχεται «αιτήματα», απαντά σε «ερωτήματα» και «παραπέμπει» στους αρμόδιους για τα «περαιτέρω».
Οι παραπάνω τύποι, λειτουργούν ασύδοτα και ανενόχλητοι κάτω από τη μύτη των αρμοδίων, που απλά, είτε αδιαφορώντας, είτε κάνοντας πως δεν βλέπουν, είτε συνεργώντας, δεν προστατεύουν τους πολίτες, ως όφειλαν, από πράξεις επιθετικού προσηλυτισμού. 


ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ- ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ
 

H Ορθοδοξία παρέχει ΟΛΕΣ τις απαντήσεις στα ερωτήματα & προβλήματα που σήμερα ταλανίζουν τον σύγχρονο άνθρωπο. 
Ας γυρίσουμε όλοι λοιπόν την πλάτη μας σε όλους όσοι, εκμεταλλευόμενοι την κρίση, προβαίνουν σε εμπόριο ελπίδων, ρημάζοντας ανθρώπινες ζωές που δοκιμάζονται ελέω της συγκυρίας. Ας πούμε ηχηρά σε όσους μοιράζουν το υλικό που βλέπετε στις φωτογραφίες, ότι ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ τη σάπια και αιρετική πραμάτεια τους. Τα νέα παιδιά, πρέπει να ενημερωθούν για τον κίνδυνο των αιρέσεων. Και κάτι τελευταίο, σε κάποιους που αυτοπροσδιορίζονται «χριστιανοί»: το να προσηλυτίζουν σε μια χριστιανική χώρα, είναι ακατανόητο, τους εκθέτει και αποκαλύπτει τα πραγματικά τους κίνητρα. Το ποια είναι αυτά τα κίνητρα, νομίζω πως όλοι τα αντιλαμβανόμαστε.

Πηγή
  lithosfotos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου